Jump to content
Dogomania

Przytulisko " Cztery Łapy " Boguchwała - super psy szukają domków - prosimy o pomoc!

Recommended Posts

Posted

[quote name='GuniaP']A gdzie są zdjęcia Emilki i jej szczeniaka, Sary i nowego pekinczyka ? A i Dinga mam tylko jedno bez opisu...[/QUOTE]

bo żadne z nich nie ma wątku, może dzisiaj choć jeden założe.
Własnie Agula dzwoniła z przytuliska że mamy kolejnego psa, czyli 3 nowe psy od wczoraj, super !!!

Posted

[quote name='karolciasz28']Coś złego się dzieje...
Ale to szorstkie cudne:loveu:, zresztą pekince też nic nie brakuje.[/QUOTE]
Karolciu, to jest facet, ten pekińczyk :evil_lol:, ale wiem, wiem wygląda jak kobitka, przystojniak jeden :cool3:

Posted

[quote name='Agula99']Karolciu, to jest facet, ten pekińczyk :evil_lol:, ale wiem, wiem wygląda jak kobitka, przystojniak jeden :cool3:[/QUOTE]
Wiesz Agula, teraz różne rzeczy w modzie :D ;). Jakiś taki przylizany nasz pekin, ale zwracam honor :evil_lol:

Posted

Magda proszę pomyśl jutro o zmianie miejsc, kopiuję z wątku spanielowatej Sary

[quote name='Becia66']Wyciągnięcie ją z dołka musimy zacząć od przeniesienia z tego ciemnego, ostatniego boksu w którym siedzi.
Przenieśmy ją do boksu Czestera w którym jest widok na świat i fotel więc nie będzie musiała siedzieć na budzie.
Kamyka który teraz tam siedzi przenieśmy do boksu Dingo, a Dingo do boksu Aiszy bo tam odpowiednia wielkośc budy dla niego. Aiszę natomiast z małym Ali dajmy na wybieg do Bajera, zgadzają się razem więc ta zmiana wyjdzie wszystkim na dobre. Do spanielki jak sie uspokoi będzie można dokoptować tego małego szorściaka który dzisiaj trafił, myślę że towarzystwo w boksie bardzo by jej pomogło.

Posted

Becia w tym momencie jest tak. Dindo na wybiegu, u niego ten malutki, obok Kamy, potem Elvis, w końcowym sunia, wice wersa Aisza z Alim, wyściełałysmy im tam z ALiną, więc bym tego nie zmianiała, w dzień mogą siedzieć z Bajerem, ale na noc trzeba ich zamknąć, Ali potrzebuje spokoju, widziałam że bardzo mu się ta duża ostatnia buda podobała. Mieszko za karę został w boksie, na wybiegu jest teraz Kamyk i Pestka, no i reszta. To można zmienić tylko Kamyka ze sunią, reszty nie ma sensu.

Posted

Becia wyślij to Magdzie na FB, ona tu chyba nie przeczyta

Pekina wyślemy do Pekińczyków w Potrzebie, na pewno pomoga tylko więcej info i fot.
To szorstkie to jaka płeć i wiek ?

Posted

Dziewczyny podajcie mi maila do osoby która będzie robić wątek Dingo. Ja mam kilka jego zdjęć to prześlę. I jeśli Dingo będzie miał już tekst do ogłoszenia to też podeślijcie umieszczę go na swojej stronie. Jest światełko w tunelu dla Alego dziś wieczorem ma do mnie dzwonić mój kolega w sprawie jego adopcji więc jakieś szanse są. No i jutro mogłabym podjechać do przytuliska i porobić zdjęcia tym psiakom co nie mają tylko dajcie znać w jakich godzinach będzie otwarte.

Posted

Pekin wrócił do domu..ufff..to ofiara ostatnich burz, wystraszył sie piorunów i uciekł, na szczęście ludziska go odnaleźli i to chyba nawet tu n adogo, bo to rodzina jednej z naszych młodych wolontariuszek

Posted

majuska napisał(a):
Pekin wrócił do domu..ufff..to ofiara ostatnich burz, wystraszył sie piorunów i uciekł, na szczęście ludziska go odnaleźli i to chyba nawet tu n adogo, bo to rodzina jednej z naszych młodych wolontariuszek

fajna wiadomośc, oby jeszcze drugi wrócił do domu, tylko czy ktoś go szuka ?....

Posted

Dzięki dziewczyny za miłe przywitanie. :)
Kurcze, nie było mnie tu 3 dni, a tyle się podziało przez ten czas! Biedna Sara... Serce się kraja... :(