Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wpłynęła wpłata od Migamy:) bardzo dziękujemy....
Niestety coraz mniej osób płaci....stan konta na dziś wynosi 140 zł.a do zapłaty w poniedziałek jest 400 zł.Na moje Pw odzew jest niewielki.W poście rozliczeniowym wszystko jest widoczne...może ktoś powysyła do deklarujących PW? jak kto inny napisze to może to coś zmieni?

Posted

[quote name='Akrum']moja deklaracja dla Kubusia lipiec i sierpień właśnie poleciała :)[/QUOTE]

możesz sprawdzić czy ten przelew wyszedł? czekam na niego bo trzeba zapłacić za hotelik a na koncie nic nie mam:(

Posted

Wczoraj poszedł przelew do hoteliku...oczywiście tylko dzięki Pani Bozenie P mozna było wysłać całą kwotę...nie wiem już jak jej dziękować....

Posted

zapraszam na bazarek fanty podarowała Pani Bożena [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/229596-Ciuszki-dla-Kubusia-i-Kilerka-do-27-07-2012-do-20-00?p=19387089#post19387089[/URL]

Posted

Ponawiam pytanie bo nie widzę przelewu

[quote name='Akrum']moja deklaracja dla Kubusia lipiec i sierpień właśnie poleciała :)[/QUOTE]

[quote name='Nikus']możesz sprawdzić czy ten przelew wyszedł? czekam na niego bo trzeba zapłacić za hotelik a na koncie nic nie mam:([/QUOTE]

Posted

[quote name='thinkplando']Nikuś - nie mogę wiele dorzucić bo mam 3 inne psiaki na które wpłacam pieniążki, ale 30 zł się będę dorzucać co mc od lipca (przelew będzie ok 28.07)

Pozdrawiam
thpd[/QUOTE]

Super:) to bardzo wielka pomoc dla Kubusia:)

Posted

Kubuś otrzymał wpłaty od Dorotaz:loveu: i Pani Bożeny P:loveu: Bardzo dziękujemy bo bez Pani Bożeny nie wiem co byśmy robili. Dorotaz proszę o kontakt na PW...

Posted

[quote name='Nikus']Kubuś otrzymał wpłaty od Dorotaz:loveu: i Pani Bożeny P:loveu: Bardzo dziękujemy bo bez Pani Bożeny nie wiem co byśmy robili. Dorotaz proszę o kontakt na PW...[/QUOTE]

Bożena to prawdziwy anioł zabrzańskich psiaków!
Powiedzcie mi kochani, bo bardzo bardzo rzadko tu bywam... Jak Kubuś stoi z ogłoszeniami? Ktoś nim się interesował czy raczej kiepsko z tym?

Posted

Z Bazarku dla [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/229596-Ciuszki-dla-Kubusia-i-Kilerka-do-27-07-2012-do-20-00[/URL] dla Kubusia nazbierało się 125 zł:) fanty przekazała niezawodna Pani Bożena, proszę o numer konta i potwierdzenie na bazarku jak wpłyną pieniążki

Posted

[quote name='asikowska']Z Bazarku dla [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/229596-Ciuszki-dla-Kubusia-i-Kilerka-do-27-07-2012-do-20-00[/URL] dla Kubusia nazbierało się 125 zł:) fanty przekazała niezawodna Pani Bożena, proszę o numer konta i potwierdzenie na bazarku jak wpłyną pieniążki[/QUOTE]

pieniążki już na koncie Kubusia:) pięknie dziękujemy:loveu:

Posted

[quote name='psiakiGabi']Dotarła już do nas wpłata za hotelik.
Jeśli chodzi o odzew z ogłoszeń to do mnie nie było ani jednego telefonu :([/QUOTE]

niektóre psiaki maja okrutnego pecha jeśli o to chodzi :-( Na prawdę śliczne, mądre, w 100% adopcyjne pieski, a zainteresowania zero :-(