Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Co tu tak cicho? Jest wpłata od cioteczki Bjuty:) bardzo dziękujemy...Co do wpłat u poprzedniego skarbnika niestety cisza.Nie otrzymałem zwrotu listu poleconego czyli jak rozumiem ktoś go odebrał.Do mnie żadna wpłata jednak nie dotarła-może do Gabi?

Posted

a ktoś ma nr telefonu do poprzedniego księgowego??

dziewczyny, które spotykały się z Asią w schronie - może ona mogłaby przekazać nr i telefonicznie można by się skontaktować z byłym księgowym??

Posted

[quote name='Nikus']Co tu tak cicho? Jest wpłata od cioteczki Bjuty:) bardzo dziękujemy..[B].Co do wpłat u poprzedniego skarbnika niestety cisza.Nie otrzymałem zwrotu listu poleconego czyli jak rozumiem ktoś go odebrał.Do mnie żadna wpłata jednak nie dotarła-może do Gabi?[/B][/QUOTE]

tyle na razie wiemy o poprzednim skarbniku:(

Posted

A czy jest jakaś szansa, żeby w miejscu zamieszkania Kubota, ktoś mu do drzwi zapukał ?
Odebrana poczta nie świadczy o tym, że on tam jest. Gdyby był jednak i olewał - zajmę się tym szybko. Muszę mieć pewność. Czy jest szansa także na szacunek kwoty o jaką może chodzić - próbuję liczyć sam, ale nie wiem czy wszyscy meldowali wpłaty.

Posted

A może Bjuta czy inne osoby ze schroniska, z którego jest Kubuś, mają nr telefonu do Kubuta??
może próbować telefonicznie się kontaktować z nim??

Posted

[quote name='Akrum']A może Bjuta czy inne osoby ze schroniska, z którego jest Kubuś, mają nr telefonu do Kubuta??
może próbować telefonicznie się kontaktować z nim??[/QUOTE]

Nie mamy... A chciałabym, bo u Kubota są jeszcze pieniążki Griny, którą rozliczam.

Posted

Ok. W takim razie, potarzam się, ale konsekwentnie znowu : Kubot, oczekuję Twojej reakcji w terminie 10 dni, licząc od dziś. Jeśli jej nie będzie - rozpocznę procedurę. Liczę na Ciebie i Twój rozsądek. Kwoty są może śmieszne, ale zasady bardzo poważne.

Bjuto ile jest pieniędzy Griny w zawieszeniu. Czy Kubot był 'bankiem' dla jeszcze innych psów ?

Posted

Kubot się ze mną rozliczył, tylko, że część ludzi nie zdążyła zmienić zleceń stałych, więc jeszcze wpływały do Kubota. Nie są to duże kwoty. Więcej rozliczeń - z tego co wiem - Kubot nie prowadził.

Posted

a pieniążków Kubusia nie wiadomo ile na koncie Kubota jeszcze jest...

psiakiGabi - co u Kubusia słychać? jak się mały miewa?? korzysta z uroków lata, zielonych łąk??

Posted

Kolejna wpłata od BasiD:Rose: Dziękujemy:) Wpłaty na bieżąco są uzupełnianie w poście nr 2- proszę o kontrolę i ewentualne:mad: jak coś nie pasuje:razz:

Posted

Kubuś to już u nas czuje się jak u siebie, 25 lipca minie rok jak jest u nas :(
Szaleje jak głupi, wygrzewa się w słoneczku, kocha Marleya :) nienawidzi Lotosa :) hehe ma swój charakter ale jest kochany :)

Posted

można by wysłać jeszcze raz list, ale poleconym za potwierdzeniem odbioru. Wtedy będzie wiadomo kto i kiedy list odebrał.
A swoją drogą - jeśli macie adres i nazwisko, to można by zadzwonić na informacje i poprosić o podanie nr telefonu stacjonarnego.
Może Kubot mieszkał z rodzicami, może mają telefon - może w ten sposób się uda skontaktować??
Coś mi się wydaje, że Kubot wyjechał znów zagranicę.

Posted

Jeżeli jest za granicą to następny list nic nie zmieni...a jak odebrał poprzedni i nie reaguje to też dobrze nie wróży. Dogo opiera się na zaufaniu..Kubuś ma pecha jak widzę..założycielka wątku go olała....kasę wcięło- na szczeście Gabi jest wyrozumiała:)

Posted

Może wysłać telegram na ten adres z ZPO i powiadomić o ultimatum.
Ja naprawdę nie żartuję obojętnie co będzie dalej, jeżeli się nie rozliczy zrobię co trzeba bez pardonu.