Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

o matko, jakie śliczne fotencje :)
Kubusu, jaki ty teraz jesteś szczęśliwy i zadowolony - widać to po zdjęciach :)

to rozumiem, za takie warunku superaśne i prace z psem można płacić :)

Posted

za lipiec/sierpien brakujące deklaracje za kamila_s(40zł)i kathrby(10zł)zapłaciła cioteczka li1-dzieki
wpłaty za SIERPIEŃ/WRZESIEŃ:
Akrum - 15zł
andzia_f - 30zł
Asia_klero - 5zł
Baldek2 - 20zł
Bjuta - 5zł
Blanka - 10zł
_Goldenek2 - 15zł
Grzenka - 10zł
izabela1234 - 15zł
Jolanta08 - 10zł
Kaas1 - 20zł
Leyla - 50zł
li1 - 10zł
Lilo - 10zł
MakS - 5zł
migama - 10zł
Ubocze - 5zł

razem:[B]245zł[/B]

Posted

oh jejku, jejku... dlaczego deklarowicze nie potrafią napisać na wątku, że np z uwagi na to i tamto wpłatę deklaracji zrobię później, itp...

Kubusiu, żyj sobie tam ładnie i beztrosko, a my ci domek superaśny poszukamy :)

Posted

[quote name='psiakiGabi']Ta "pani" na zdjeciu to moja siostra, Kubus widzial ja tylko jeden dzien i tak polubil :) ten psiak kocha wszystkich, kazdy kto przejmuje jego smycz staje sie jego panem:)[/QUOTE]

Cudowny psiak.... Kibicuję mu z całego serca:loveu:

Posted

cześć Kubusiu :)
co tam u Ciebie słychać ??

zapraszam przy okazji na mój pierwszy robiony osobiście i samodzielnie bazarek, gdzie między innymi hantle, pas masujący (na celulit), nowe ciuszki w rozmiarach 42-46, i dla TZtów też się coś znajdzie :0
[url]http://www.dogomania.pl/threads/191001-Hantle-pas-wyszczuplaj%C4%85cy-nowe-ciuszki-w-rozmiarach-42-46!-Do-31.08-godz.-22-00[/url]

Posted

Wszystko dobrze u Kubusia :) tylko pogoda płata nam figle, w sobotę była u nas straszna burza, ulewa i wichura, trochę nam szkód nawyrabiało, do dzisiaj pada cały czas, wszędzie wody po kostki nie ma za bardzo gdzie chodzić na spacer, bo ziemia po tej powodzi wogóle wody nie wchłania:shake:, a Kubuś ma chyba w sobie coś z "bagniaka" :loveu: bo korzysta z każdej okazji żeby chociaż na chwilkę do rowu z woda wskoczyć sie wytaplać, a potem na kolanka się pcha, cwaniak jeden:evil_lol:

Mam prośbę do którejś z cioteczek, żeby mi przysłała tekst do ogłoszeń (napewno macie jakiś fajny już ułożony) to zrobię Kubusiowi plakacik i powieszę w naszej lecznicy wet.

Posted

Jutro zrobię Kubusiowi nowe fotki, ocenicie same ale wydaje mi sie, że chłopaczkowi przybyło już troszkę ciałka:lol: przestał już rzucać się na chleb i bułki:crazyeye: bo karmę jadł normalnie ale jakiś czas temu dałam mu czerstwą bułeczkę, myślałam, że pochrupie sobie tak jak inne psy, przy okazji zęby wyczyści, a on rzucił się tak na nią, że zabrałam mu bo się bałam, że się udławi:crazyeye: jak wyżebrał od kogoś z nas kawałek chleba albo bułki to wcinał jak szalony, musiał być kiedyś tak karmiony:mad: