Lu_Gosiak Posted April 20, 2010 Posted April 20, 2010 [quote name='Asia_Klero']Doszło jakieś 20zł na Kubusia ale bez nicku proszę się przyznać;)osoba z kępna;)[/QUOTE] z Kepna jest baldek2:) Quote
Cajus JB Posted April 21, 2010 Posted April 21, 2010 Już nie pamiętam czy zaznaczyłem postem czy przez subskrypcję. Przy okazji podniosę. Quote
Akrum Posted April 21, 2010 Posted April 21, 2010 [quote name='ketunia']Ja nadal nie dostałam numeru konta.[/QUOTE] jest w pierwszym poście, ale przesyłam Ci na pw :) Quote
lilo Posted April 21, 2010 Posted April 21, 2010 [quote name='Asia_Klero'][B]Bardzo proszę o nick osoby z kępna. [/B]Doszła deklaracja lilo - 10zł Yana - 20zł dziękujemy[/QUOTE] Asia czy mogłabyś zmienic w pierwszym wątku nazwę przy okazji bo to tak naprawde od mojej siostry deklaracja i chcialabym zeby bylo wiadomo ze to jej pies :) Jakbys zmieniala cos to wpisz prosze zamiast Lilo - Kasia&Lilo jesli to mozliwe :) Dziekuje z góry ;) Quote
Asia_Klero Posted April 21, 2010 Author Posted April 21, 2010 Dopiszę w nawiasie, zeby mi się nie pomieszało bo mam zrobioną rozpiskę na komputerze, zebym tego nie szukala później przez rok ale dopiszę i będę wiedziała. Podziękuj siostrze!!:) Quote
Asia_Klero Posted April 21, 2010 Author Posted April 21, 2010 Dzwoniłam do pani Beatki z hotelu! Wstępnie jesteśmy umówione na piątek koło południa. Myślę, że wyjedziemy ze schroniska w granicach 10 chyba, ze coś się przeciągnie. Teraz zastanawiam się jak to wszystko zrobić. Na pewno muszę uzyskać ze schroniska zaświadczenie, ze schronisko wie, że piesek będzie przebywał w tym hotelu i wyraża na to zgodę- z tym nie będzie problemu poproszę kierowniczkę o podpis a to wspaniała kobieta więc nie ma problemu. A teraz pytanie do was bo będę musiała coś z panią ustalić. Czy dacie radę płacić tak, zeby pieniądze na końcu miesiąca były, żeby można było płacić z góry tzn. jeśli będziemy płacić za maj, zeby pieniądze były wysłane pod koniec kwietnia/ na samym początku maja? Pani wolałaby tak i tak byłoby jej wygodnie jednak jest to sprawa do dogadania. Myślę, że mogłoby tak być bo teraz już mamy sporo pieniążków uzbieranych na maj to damy radę pod koniec poprzedniego miesiaca wysyłać na następny.. Poza tym Pani bardzo się cieszy z przyjazdu Kubusia. Jeszcze jedna formalna część jeśli chodzi o obróżkę i smyczkę. Czy wyrażacie zgodę, żebym z pieniążków dodatkowych(jest ich sporo)zainwestowala w jakąś ładną obróżkę i smyczkę?bo szkoda kubusia ze starymi śmierdziochami schroniskowymi wysyłać do domu... Quote
_Goldenek2 Posted April 21, 2010 Posted April 21, 2010 Ty jesteś szefowa od Kubusia :). Jeśli o mnie chodzi to zgadzam się na wszystko, bo jesteś bardzo rozsądną dziewczyną. Quote
migama Posted April 22, 2010 Posted April 22, 2010 obowiązkowo trzeba zrobić ładną wyprawkę Kubusiowi na nowe życie :) Quote
Akrum Posted April 22, 2010 Posted April 22, 2010 [quote name='Asia_Klero']Dzwoniłam do pani Beatki z hotelu! Wstępnie jesteśmy umówione na piątek koło południa. Myślę, że wyjedziemy ze schroniska w granicach 10 chyba, ze coś się przeciągnie. Teraz zastanawiam się jak to wszystko zrobić. Na pewno muszę uzyskać ze schroniska zaświadczenie, ze schronisko wie, że piesek będzie przebywał w tym hotelu i wyraża na to zgodę- z tym nie będzie problemu poproszę kierowniczkę o podpis a to wspaniała kobieta więc nie ma problemu. A teraz pytanie do was bo będę musiała coś z panią ustalić. Czy dacie radę płacić tak, zeby pieniądze na końcu miesiąca były, żeby można było płacić z góry tzn. jeśli będziemy płacić za maj, zeby pieniądze były wysłane pod koniec kwietnia/ na samym początku maja? Pani wolałaby tak i tak byłoby jej wygodnie jednak jest to sprawa do dogadania. Myślę, że mogłoby tak być bo teraz już mamy sporo pieniążków uzbieranych na maj to damy radę pod koniec poprzedniego miesiaca wysyłać na następny.. Poza tym Pani bardzo się cieszy z przyjazdu Kubusia. Jeszcze jedna formalna część jeśli chodzi o obróżkę i smyczkę. Czy wyrażacie zgodę, żebym z pieniążków dodatkowych(jest ich sporo)zainwestowala w jakąś ładną obróżkę i smyczkę?bo szkoda kubusia ze starymi śmierdziochami schroniskowymi wysyłać do domu...[/QUOTE] Super, już niedługo Kubuś będzie w domowym hoteliku :) Jeśli chodzi o wpłaty stałych deklaracji, to trzeba by pod koniec miesiąca przypomnieć wszystkim, którzy jeszcze na maj nie wpłacili - skoro mamy z góry opłacać hotel. Żeby nie trzeba za bardzo naruszać tych jednorazowych - nigdy nie wiadomo,czy się nie przydadzą na weta, bo pewnie wizyta będzie musiała być od razu zrobiona,żeby wiedzieć jak się ma nasz Kubuś :) czy nie ma przypadkiem jakiś paskud na skórze przyczepionych... Quote
Yana Posted April 22, 2010 Posted April 22, 2010 koniecznie kup mu nową obrózkę i smyczkę na dobry poczatek :-) Quote
andzia_F Posted April 22, 2010 Posted April 22, 2010 Ja sie zgadzam ze wszystkim, nowa smycz obowiązkowo! Ja deklarowałam, że dopiero w maju mogę wpłacić. Ale najwcześniej mogę dokonywać wpłat 28 kazdego miesiąca. Mam nadzieję że to wystarczy, wcześniej nie ma szans. Poproszę na priv dane do przelewu albo poproszę o powturzenmie tu na stronie gdzieś tu były podawane wczesniej ale nie spisałam. No i mam nadzieję, że hoteliku będziemy dostawali informacje na bierząco i zdjęcia Kubusia? Quote
Akrum Posted April 22, 2010 Posted April 22, 2010 [quote name='andzia_F']Ja sie zgadzam ze wszystkim, nowa smycz obowiązkowo! Ja deklarowałam, że dopiero w maju mogę wpłacić. Ale najwcześniej mogę dokonywać wpłat 28 kazdego miesiąca. Mam nadzieję że to wystarczy, wcześniej nie ma szans. Poproszę na priv dane do przelewu albo poproszę o powturzenmie tu na stronie gdzieś tu były podawane wczesniej ale nie spisałam. No i mam nadzieję, że hoteliku będziemy dostawali informacje na bierząco i zdjęcia Kubusia?[/QUOTE] dane do przelewu są na pierwszej stronie :) Quote
lilo Posted April 22, 2010 Posted April 22, 2010 Tak tak , smyczke i obrozke jakas sliczna :) niech ma chłopak na nową drogę życia :) odemnie pieniazki beda co miesiac 20 bo zrobilam stale zlecenie ale w kwietniu juz poszlo wiec akurat bedzie z gory :) Quote
_Goldenek2 Posted April 22, 2010 Posted April 22, 2010 Ja chciałam wyjaśnić, że 6.04 wpłaciłam na Kubusia jednorazowo 30 zł, natomiast 15.04 wpłaciłam też 30 zł (deklaracja stała 15/m-c) czyli za maj i czerwiec. A widzę, że wpłata za czerwiec nie jest ujęta. Piszę to po to, abyście mnie potem cioteczki nie ścigały za nieterminowe wpłaty :) Quote
beataczl Posted April 22, 2010 Posted April 22, 2010 a nie lepiej szelki, bo Kubuś chyba ciągnie na spacerkach, tak po zdjęciach mi się wydaje. Ja wpłaciłam jednorazowe 50 zł, a deklarację stałą mogę dopiero w maju, nie dam rady wcześniej. Quote
Asia_Klero Posted April 22, 2010 Author Posted April 22, 2010 Kubuś jest nauczony, że chodzi bez smyczy. Przychodz i na każde zawołanie i drepcze niedaleko człowieka;) dzisiaj byłam z nim na ostatnim spacerowym spacerze!:)Kurcze może rzeczywiscie fajniejsze są szelki tylko boję się, żebym kupiła takie które pasują.. Quote
Asia_Klero Posted April 22, 2010 Author Posted April 22, 2010 _Goldenek2 kochana nasza:) Wpłaty mam wszystkie zapisane w rozpisce na komputerze;) nie wypisuję tu wszystkich wpłat za wszystkie miesiące bo zajęło by to kupę miejsca. Robię rozpiskę na pierwszej na biezący miesiąc;) Za czerwiec jest dosyć sporo wpłat Quote
beataczl Posted April 22, 2010 Posted April 22, 2010 wydawało mi się , ze było zdjęcie że ciągnie na smyczy, ale jesli faktycznie taki grzeczny i posłuszny to nie potrzebne szelki. Mój Skate wygląda jak bliżniak Kubusia, ale ciągnie jak smok. Quote
Asia_Klero Posted April 22, 2010 Author Posted April 22, 2010 Trochę ciągnie ale głównie po wyjściu ze schroniska..jakby mnie zamkneli na tyle czasu w klatce tez bym chciala się wybiegac:( głównie kubuś chodził bez smyczy i wtedy był bardzo grzeczny i przychodził na każde zawołanie;) szelki to fajny wynalazek tylko żebym dobry rozmiar kupiła..no zobaczymy co będzie coś wybiorę:) Quote
_Goldenek2 Posted April 22, 2010 Posted April 22, 2010 Ok Asiu, wolałam wyjaśnić, abyś mnie potem nie ciągała po jakichś czarnych kwiatkach :-). Quote
Asia_Klero Posted April 22, 2010 Author Posted April 22, 2010 Nie miałabym co robic:evil_lol::diabloti: Właśnie wróciłam z zakupów kupiłam szelki i smyczkę wyniosło to 41zł zaraz wrzucę fotki chociaż jutro postaram się zrobić już takie na Kubusiu:diabloti:(chyba, ze bedzie się bardzo bał aparatu):roll: Co do fotek i wieści myślę, że z tym nie będzie problemu. Mam z panią kontakt mailowy i telefoniczny:) Jutro wszystko dokładnie obgadam:cool3: Quote
Asia_Klero Posted April 23, 2010 Author Posted April 23, 2010 No halo a tu nikt nie pyta o Kubusia!!! No nie ładnie... słuchajcie ważne informacje. Pani liczy miesiąc od pierwszego dnia w hotelu czyli będziemy płacić od 23 do 23kolejnego miesiąca, więc najpóźniej 25każdego miesiąca muszę dostawać pieniądze i bardzo proszę o pilnowanie tego terminu. Zaraz napiszę do Ketuni. Za pierwszy miesiac czyli od dzisiaj(23kwietnia)do 23maja zapłaci ketunia+to co dorzucimy, poniewaz trzebaby wysłać te pieniażki na dniach a nie ma jeszcze wpłat i niektórzy mogą wpłacić dopiero pod koniec maja. Czyli my z deklaracji zapłacimy za maj/czerwiec(proszę o zaległe wpłaty [B]max[/B] do 25maja. A ja porozmawiam z Ketunią i napiszę ;) Quote
Mysia_ Posted April 23, 2010 Posted April 23, 2010 ja się dorwałam do kompa i pytam :D Asia, opowiadaj!!!! Quote
beataczl Posted April 23, 2010 Posted April 23, 2010 wszyscy czekamy z niecierpliwościa na dobre wieści. Quote
Recommended Posts