Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kochani! Nie trace czasu, pisze po roznych hotelach. Koresponduję z pewną panią, która zaklada hotel w Pszczynie. Ma w planach postawienie kilku boksów/kojcow. Kubuś byłby jej pierwszym klientem wiec zrobi wyjątek-może zabrać go do domku. W domku ma 3suczki(wiec powinno byc ok)i kota(muszę sprawdzic reakcje na koty). Mogłabym Kubusia zawiezc i jesli dogadałby się z mieszkankami mógłby tam zostać. Ale to tylko jesli się zdecydujemy i jeśli bedzie całosc deklaracji. Chodzi tutaj o kwotę 400zł miesiecznie. Wiem, ze trochę dużo ale to hotel domowy i tylko tutaj mamy przyklad kochanej leny13, ktora praktycznie za bezcen hoteluje nasze psiaki. Jak pytam w roznych hotelach to niestety ale jest koszmarnie drogo...Kochani moze pomozecie mi sie skontaktowac z tym hotelem o ktorym ppisala Akrum a jak się nie uda to moze nazbieramy na ten pszczyński? Mysle, ze mialby tam dobrze moge wypytac o szczegoly ale najwazniejsze ze moglby mieszkac w domu. To nie daleko wiec moge go osobiscie odwiezc sprawdzic warunki i odwiedzac....Musimy zadecydowac i jak juz szybko dozbierac deklaracji(siostra ketuni miala zaplacic za 1miesiac wiec mielibysmy troche czasu zeby dozbierac...).

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Asia, a spróbuj zadzwonić bezpośrednio do tego hotelu, o którym Ci pisałam, nie przez Yoko100 tylko od razu tam bezpośrednio uderzyć, powiesz jaka jest sytuacja, że to pies schroniskowy, opiszesz jego sytuacje, może się uda. W którymś poście wkleiłam adres strony tego hotelu, tam na stronie jest nr - spróbuj, przecież nie zaszkodzi.

Posted

podsumowujac deklaracje stale na 1 str. wychodzi o 10 zł. wiecej. tj. 275 zł. nie 265 zł. Czyli brakuje 25 zł. deklaracji stałych. Moze ktos to sprawdzic, bo licze na oko, ale pare razy.

Posted

Racja nie policzylam jednej 10:) ale i tak trzeba się zastanowic co z tym hotelem. Nie chce zeby ktos poczuł się urażony nie o to chodzi. Po prostu ja musze być pewna o hotel a zdania o AlinieS sa podzielone. Ludzie na dogo potrafią osądzić i zmieszac z blotem wspaniale osoby i wiem o tym doskonale ale wolalabym nie narazac siebie na stresy i Kubusia na coś złego. Trzeba dmuchac na zimne dlatego wolalabym, zeby poszukac jakiegos innego hotelu ale jesli nic nie znajdziemy będę dopytywala o szczegoly Aliny S. We wtorek zadzwonię do tego hotelu o ktorym pisala Akrum moze cos się uda-tam byloby wspaniale....nie wiem chyba jutro nie wypada dzwonic??..

Posted

wypada, wypada - moze ten dzień zawazyc na kolejnosc przyjec , wolnych miejsc itd. Zeby sie nie okazalo , ze ktos nas uprzedził. A jak pisałaś - to najblizej by było i warunki dobre dla Kubusia. Dzwoń - ja tak myślę.

Posted

A ja zaglądam do Kubusia,ale na razie nie jestem w stanie pomóc.Może jednorazowo coś mi się uda wykrzesać,ale dopiero po 10-tym. Mam nadzieję,że wszystko się ułoży i Kubuś za niedługo będzie już w hoteliku.

Posted

Dzwoniłam ale się nie dodzwoniłam. Zadzwonię jeszcze później ale tak się zastanawiam.. wiem, ze 400zł to dosyć sporo ale damy radę to uzbierać.. a pszczyna bliziutko moglabym kubusia doglądać... pani dopiero chce rozkręcic hotel(boksowy)a ze Kubuś jest jej pierwszym chętnym(w domu ma 3sunie i kota)zrobilaby wyjątek i wziełaby go do domu. Mailowalam z tą panią i wydawała mi się bardzo sensowna i fajna. Można by pojechać sprawdzic czy kubuś zgodzi sie z tymi dziewczynami i moglby swobodnie mieszkac w domu gdyby cos bylo nie tak szybko mozna go z tamtad wziac bo bliziutko... Porozsyłam wątek. Mamy zapewniony pierwszy miesiąc wiec mysle, ze tą 100 przez miesiąc uzbieramy, a moze warto zeby kubus na luzie mieszkal w domku wsrod zwierzakow?:)

Posted

cioteczki Kubusiowe, macie może jakiś tekścik ułozony do ogłoszeń, albo jakieś ifno podstawowe, co by można małemu ogłoszenia już porobić??

Posted

Wpłaty za I miesiąc:
Asia_klero - 5zł
BasiaD - 20zł
Bjuta - 5zł
Blanka - 10zł
Karusiap - 10zł
Kathrby - 10zł
Migama - 10zł
Ubocze - 5zł

Suma: [B]75zł[/B]

Wpłaty jednorazowe:
javena - 20zł
Aimez_moi - 20zł
Enigma79 - 40zł
Sławomir z Lublina(brak nicku) - 20zł
A.R.S. - 40zł
Fergilka - 20zł
migama - 30zł
lolalola[B]- [/B]30zł
carolinascotties - 20zł
beataczl - 50zł
Uzona - 10zł
mineralna - 10zł
_GOLDENEK2 - 30zł

Razem:[B]345zł [/B]

Posted

Mamy 345zł pieniazków dodatkowych.. Ja bardzo chcę nazbierać na ten hotel w pszczynie, który od zabrza jest jakieś 70km z tego co kojarzę więc za benzyne/gaz nie wyjdzie dużo. Więc mysle, ze z tych 345zł można poświęcić coś na wyróżnienie?12zł nas nie zbawi, a wyróżnienie może pomoc..

Posted

Allegro Kuby kończy się za 5 dni

[url]http://www.allegro.pl/item979615398_kuba_stracilem_oko_ale_nie_nadzieje_pies_psy.html[/url]

Może zdarzy się jakiś słoneczny dzień i udałoby mi się dołączyć do Twojego spacerku żeby zrobić mu ładny portret (wiem, że się boi aparatu, ale mam teleobiektyw, więc mogę być daleko).