giselle4 Posted October 21, 2009 Author Posted October 21, 2009 Pudi...czyba czas do domku aniolku;) Quote
Laima Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 giselle4 napisał(a):Pudi...czyba czas do domku aniolku;) ??? Zdjąć ogłoszenia?! Quote
giselle4 Posted October 21, 2009 Author Posted October 21, 2009 Laima napisał(a):??? Zdjąć ogłoszenia?! nie Skarbie:shake: Quote
Laima Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 giselle4 napisał(a):nie Skarbie:shake: Uuuuuuuuuuuuuu :shake:... Myślenie życzeniowe mi się znów włączyło. Quote
elzunia Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 Jutro rano mam rozmowę czy wezmą pudiego trzymajcie kciuki jak rodzicom się spodoba wybór Paulinki kolejna psinka będzie miała domek.Trzymajcie kciuki Quote
kamilawa Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 do góry, niech cię ludziska wypatrzą!:loveu: Quote
giselle4 Posted October 23, 2009 Author Posted October 23, 2009 ...Elzunia,kiedy chcesz przyjchac zobaczyc Pudi?:crazyeye::eviltong: Quote
kamilawa Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 Kiedyś miałam taką małą, fajną białą kuleczkę w domku... oddałabym wszystko, żeby być teraz z nim, żeby móc pogłaskać tą piękną, kręconą sierść... Już dwa lata nie ma Cie ze mną Kokusiu... tęsknie...:-( Quote
elzunia Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 Giselle4 aż mi głupio bo mama najpierw się zgodziła a potem stwierdziła że jednak nie,ale szukam mu domu gdzieś u nas Ani się spodobał ale ona nie może przy sabie wziąć też pyta po znajomych.Jakoś pech się do mnie przykleił ostatnio Quote
giselle4 Posted October 24, 2009 Author Posted October 24, 2009 ...kurcze nawet tak nie mysl:shake: znajdziemy jemu domek w jedosci sila....:evil_lol::crazyeye: Quote
kamilawa Posted October 24, 2009 Posted October 24, 2009 Znajdziemy... :loveu: w jakiej jedności? w KUPIE SIŁA! :evil_lol::evil_lol: Quote
elzunia Posted October 24, 2009 Posted October 24, 2009 Jest nadzieja po niedzieli koleżanka ma dać odpowiedź bo szukała psa jak nie znalazła to będzie dom Quote
giselle4 Posted October 24, 2009 Author Posted October 24, 2009 elzunia napisał(a):Jest nadzieja po niedzieli koleżanka ma dać odpowiedź bo szukała psa jak nie znalazła to będzie dom to niecha Pani ZAŁUJE IZ OBACZY CO TRACI Dzisiaj troche uczesany ale wybiegany,oj mial uzywanie na nowych wolontariuszkach...ale dziewczyny trzymały sie dzielnie powiem krótko wielka z nich pociecha i pomoc... ZWARTE I GOTOWE,UBRANIA DO PRZEBRANIA,kanapeczka nooo i mimo zakazów ...smaczki,ciasteczka i czekoladki psie wkupiły sie w łaski wszystkich psiakow:evil_lol: ciotki chodzcie juz bo mam nozki zardzewiałe.... mowi sie ..nie słyszycie?...ja ide na czekoladke mnie kupują,zjem a niech tam... ale ta duza sie kręci.... Quote
giselle4 Posted October 24, 2009 Author Posted October 24, 2009 fajna duza co??????// ale mnie dzisiaj przytulaja.... jakiego mi kwiatka dały..... mam podusie i juz ide cos zjesc ale obiecały dziewczyny ze przyjada i jeszcze mnie wezma na spacerek:evil_lol: Quote
fiorsteinbock Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 Grazynko...czy Pudi widzial sie w lustrze z tym kwiatuszkiem? :evil_lol: oby nie naruszylo jego meskiego ego :eviltong: Quote
giselle4 Posted October 25, 2009 Author Posted October 25, 2009 fiorsteinbock napisał(a):Grazynko...czy Pudi widzial sie w lustrze z tym kwiatuszkiem? :evil_lol: oby nie naruszylo jego meskiego ego :eviltong: Nie EDYTKO NIE WIDZIAŁ ale dobrze ,dobrze zdejme jemu tego kwiatka:razz: Quote
kamilawa Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 giselle4 napisał(a):Nie EDYTKO NIE WIDZIAŁ ale dobrze ,dobrze zdejme jemu tego kwiatka:razz: Kwiatek nie jest zły :diabloti: ja muszę ten pomysł od Was 'ściągnąć' i spineczkę naszej Dżaki przypiąć, żeby nie miała futerka na oczkach, niech dziewusia zobaczy cokolwiek :diabloti: Quote
fiorsteinbock Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 Pewnie, a kwiatuszek rozwesela Pudiego oczka, domki beda sie bily o niego!!! Quote
giselle4 Posted October 25, 2009 Author Posted October 25, 2009 fiorsteinbock napisał(a):Pewnie, a kwiatuszek rozwesela Pudiego oczka, domki beda sie bily o niego!!! Edi troche uczesałam i umyłam pysia Tego czarnulka z izolatki tez trzeba uczesac i umyc pysia oraz kokarde we włoski włozyc i moze ktos zauwazy na łapke juz staje:multi: Quote
kamilawa Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 Pudi cudny chłopaczku! Na górę po dom :loveu: Quote
obraczus87 Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 Witajcie, pilnie poszukuje osoby, która wykona wizytę przedadopcyjną w miejscowości KOPACZÓW KOŁO BOGATYNII. Jeśli ktoś się zdecyduje, a będzie musiał tam daleko dojechać, to zwrócimy koszty paliwa. PILNA SPRAWA!!!!! Quote
giselle4 Posted October 26, 2009 Author Posted October 26, 2009 allegro dla Gabi, oszukanej przez ludzi, którzy mieli ją kochać... Pudi ,jutro sie zobaczymy maluszku:crazyeye: Quote
Recommended Posts