giselle4 Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 Pudi ma około 2 lat jest bardzo łagodnym i spokojnym pieskiem. ...to chyba mix pudelka albo.........ciotki pomogą z rasą. Pochodzi z interwencji ,wiec nic o nim nie wiemy:shake:a on nie chce mówic.Lubi sie bawic i lubi spacerki,kocha człowieka czy to duzy czy mały.Jego czarne oczy maja miłosne blaski kiedy zbliza sie czlowiek,ogonem wywija i skacze na kraty aby tylko zostac zauwazonym, pogłaskanym ,pochwalonym.Aby miec chwilkę na kontakt z czlowiekiem...człowiekiem który jemu zgotował taki los:-( On jednak nie pamięta,albo nie chce pamiętac...bo miłosc ma zapisana w genach:calus:i chce kochac i być kochanym. Jest zaszczepiony i odrobaczony,jest tez po perypetiach zwiazanych z bezdomnoscią- chudy,ale staramy sie aby nabrał ciała.Ma kojec i dwie miski oraz posłanie ale nie ma najwazniejszego-swojego domu i kolan czlowieka na ktorych moze połozyc swoj biały łabek. Dajcie jemu miejsce w swoim sercu i swoim domu bo ta ciamajda da sie pogryzc i zastraszyc kolegom z boksu....a to nie jest dobrze. Pudi - młody biały psiak, mix pudla Pudi... Nr tel. 074-831-18-00 Pani Jasia [email protected] - tel. [FONT=Arial][FONT=Verdana]664-315-852[/FONT][/FONT] [email protected] - tel. 501-161-217 moze ktos wspomoze grosze...... http://www.dogomania.pl/threads/174187-TrochAE-srebra-na-potrzeby-transportowe-naszych-psiakA-w-2-12-09?p=13551682#post13551682-27ZŁ SMYCZ I OBROZA DLA pUDI-33ZŁ Quote
fiorsteinbock Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 Pudi przebywa w dolnośląskim schronisku: Nr tel. 074-831-18-00 [email protected] - tel. [FONT=Arial][FONT=Verdana]664-315-852[/FONT][/FONT] [email protected] - tel. 501-161-217 Quote
fiorsteinbock Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 Zdjecia nie powalaja, ale nasz Chlopak jest bardzo niecierpliwy - rwał sie do wyjscia, a nie tam...do pozowania :razz: Quote
giselle4 Posted October 17, 2009 Author Posted October 17, 2009 fiorsteinbock napisał(a):Zdjecia nie powalaja, ale nasz Chlopak jest bardzo niecierpliwy - rwał sie do wyjscia, a nie tam...do pozowania :razz: Jest piekny ,tylko chudy ale znajdzie domek,znajdzie Edi ,zabiore jego dzisiaj na izolatke wiem,Jasia mnie zabije ale to raz nastepnego razu juz nie bedzie.....wymiękam jak jego widze:crazyeye::-( Quote
kamilawa Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 Piękny :loveu: Mi wygląda na mix pudelka... Dam go na wątek pudelkowy ;) Quote
Laima Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 Śliczny pudlopodobny chłopak. :loveu: Macie możliwość go wykąpać? Zrobiłabym ogłoszenia. Quote
kamilawa Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 Laima, dzięki, że wpadłaś na wątek :loveu: Quote
Laima Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 Wpadam, wpadam. Dajcie tylko znać, czy zrobić mu alegratkę z tymi zdjęciami, czy dało by się go wyprać i uczesać do zdjęć? :razz: Jak on trafił do schronu? Quote
kamilawa Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 Myślę, że do ogłoszeń można dać te zdjęcia. Nie są takie złe, jak dziewczyny porobią inne to można tamte 'dokleić'. Tylko, może poczekaj na Giselle i Fiorsteinbock bo nie wiem czy one już jakiś ogłoszeń nie robiły :loveu: Błąkał się gdzieś po okolicy chyba... Quote
giselle4 Posted October 17, 2009 Author Posted October 17, 2009 Laima napisał(a):Śliczny pudlopodobny chłopak. :loveu: Macie możliwość go wykąpać? Zrobiłabym ogłoszenia. nie odwaze sie jego kapac na takie zimno przy centarlnym jeszcze nie grzejacym przepraszam.... moze jak sie ociepli albo Panowie skoncza centralne:eviltong: Quote
giselle4 Posted October 17, 2009 Author Posted October 17, 2009 Laima napisał(a):Wpadam, wpadam. Dajcie tylko znać, czy zrobić mu alegratkę z tymi zdjęciami, czy dało by się go wyprać i uczesać do zdjęć? :razz: Jak on trafił do schronu? Z interwecji jak wszystkie nasze psiaki prosze zrób maluszkowi z tymi fotkami prosze:eviltong: Quote
Laima Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 giselle4 napisał(a):Z interwecji jak wszystkie nasze psiaki prosze zrób maluszkowi z tymi fotkami prosze:eviltong: Ok, ok, pewnie, że zrobię. :) Quote
giselle4 Posted October 17, 2009 Author Posted October 17, 2009 Laima napisał(a):Ok, ok, pewnie, że zrobię. :) Dziekuje Laima uczesze jego troszke ale to w poniedzialek dzisiaj juz padłam na pysk Dopiero wrocilam ze schronu;) Quote
kamilawa Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 ja tez pomoge z ogloszeniami... ale przy szybszym necie :oops: Quote
Laima Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 Alegratka: Pudi - młody biały psiak, mix pudla Sprawdźcie, proszę. Dolnośląskie? Pudel średni, czy raczej miniatura? :] Mam nadzieję, że mu się uda... Quote
kamilawa Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 Dziękuję :loveu: Pięknie jest :eviltong: Tak, dolnośląskie :razz: Quote
Laima Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 Jak trochę nabierze ciałka, będzie ślicznym pieskiem. :loveu: Może ktoś by go wziął na DT?... "Zaopiekowany" na pewno szybko znalazłby dom. Quote
giselle4 Posted October 18, 2009 Author Posted October 18, 2009 [quote name='Laima']Alegratka: Pudi - młody biały psiak, mix pudla Sprawdźcie, proszę. Dolnośląskie? Pudel średni, czy raczej miniatura? :] Mam nadzieję, że mu się uda... Sredni ciociu....sredni;) Quote
giselle4 Posted October 18, 2009 Author Posted October 18, 2009 Laima napisał(a):Jak trochę nabierze ciałka, będzie ślicznym pieskiem. :loveu: Może ktoś by go wziął na DT?... "Zaopiekowany" na pewno szybko znalazłby dom. Tez bym chciala Dt dla niego ale nie znajde....:shake: Quote
Laima Posted October 18, 2009 Posted October 18, 2009 Pudi ma prawie 40 wejść na alegratce. Zrobię mu jeszcze gumtree. Oby mu się udało... Jakby wyszło słońce, weźcie go na spacer - podmieniłabym zdjęcia. Quote
giselle4 Posted October 19, 2009 Author Posted October 19, 2009 Laima napisał(a):Pudi ma prawie 40 wejść na alegratce. Zrobię mu jeszcze gumtree. Oby mu się udało... Jakby wyszło słońce, weźcie go na spacer - podmieniłabym zdjęcia. o kurcze...suuuper pewnie ze zrobie fotki jak bedzie ładnie to jego uczesze i do domu Wczoraj nie miałam czasu juz nic robic po 13 padłam na pysk i pojechałam do domu. w DOMU MOJ PISEK I OBIAD I SPOTKANIE ZE SLOMKĄ cioteczki bardzo dziekuje za dary-MagYa i Slomka22 podklady i krem to codziennie bedą potrzebne dla biedaka połamanca:-( a w ten wielki spiwór to wejdzie pudelek zas w jego 2 czesc szczeniaki wielkie dzieki ciocie:loveu::loveu::loveu: Quote
elzunia Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 Spróbuję jutro przekonać do niego pewną rodzinę jeszcze nie do końca zdecydowaną ale prawie prawie może spróbuję że na dt ale jak zobaczą jaki to psiak to nie oddadzą go nikomu jutro spróbuję mu dać nadzieję Quote
Recommended Posts