Nikus Posted December 5, 2009 Posted December 5, 2009 [quote name='Szarotka']Zeby tak jeszcze chciala cos opowiedziec :):)[/QUOTE] no wigilia tuż tuż..kto wie może nam opowie?:) Quote
roleczka Posted December 5, 2009 Posted December 5, 2009 [IMG]http://img709.imageshack.us/img709/9391/imgp4256.jpg[/IMG]To rude na kanapie to Miszka , ledwo żyje ze zmeczenia, na dywanie dzielne dziewczyny, Nikona nie widac bo Orphy nie odstepuje bo jest maminsynkiem Quote
roleczka Posted December 5, 2009 Posted December 5, 2009 [IMG]http://img704.imageshack.us/img704/9391/imgp4256.jpg[/IMG]to samo, tylko wiecej widać Quote
Awit Posted December 5, 2009 Posted December 5, 2009 Roleczka chyba wycałowałaś ten piękny długaśny pyszczek:-) Jestem pod wrażeniem jej psiej mądrości. To jest niewiarygodne wręcz, że przez tyle dni Miszka w takim tłumie ludzi i pojazdów wiedziała gdzie jest miejsce, od którego sie nie oddalała. Na tych foteczkach, taka piękna spokojna psina:-) Serce się raduje Quote
Ewa i flatki Posted December 5, 2009 Posted December 5, 2009 Ufff, czary zadziałały :P Coś mi się widzi, że Miszce potrzebny jest psi towarzysz na stałe, taki przeprowadzacz przez straszne miejsca :) Uściski dla całej ekipy poszukiwawczo-ogłoszeniowej. DOGO JEST WIELKIE !!! Quote
Bjuta Posted December 5, 2009 Posted December 5, 2009 Gratuluję Wam tej akcji bardzo! Byliście super dzielni, pomysłowi i pracowici!!!!!!! Quote
Nikus Posted December 5, 2009 Posted December 5, 2009 [quote name='Ewa i flatki']Ufff, czary zadziałały :P Coś mi się widzi, że Miszce potrzebny jest psi towarzysz na stałe, taki przeprowadzacz przez straszne miejsca :) Uściski dla całej ekipy poszukiwawczo-ogłoszeniowej. DOGO JEST WIELKIE !!![/QUOTE] Dogo nie bardzo:(.....wielcy są ludzie na dogo:):):) Quote
Aga-33-76 Posted December 5, 2009 Posted December 5, 2009 [quote name='lilk_a']jest Was tu dużo osób z Warszawy ...potrzebuję adresów stron internetowych schronisk w okolicy Warszawy , do których mogła trafić druga uciekinierka Szurka ( z Serocka i okolic ) uciekła na początku listopada z hoteliku u Megii , nie mogę przestać o tym myśleć że ta bida snuje się gdzieś samotnie , albo co gorsza już nie żyje jeżeli ktoś wie gdzie , w jakim schronisku można by jej szukać odezwijcie się na wątku Szurki , tam już nikt jej nie szuka :([/QUOTE] poproszę o link do wątku Szurki Quote
kosu32 Posted December 5, 2009 Author Posted December 5, 2009 [quote name='Ewa i flatki']Ufff, czary zadziałały :P Coś mi się widzi, że Miszce potrzebny jest psi towarzysz na stałe, taki przeprowadzacz przez straszne miejsca :) Uściski dla całej ekipy poszukiwawczo-ogłoszeniowej. DOGO JEST WIELKIE !!![/QUOTE] No i wyczarowałaś nam Miszkę - dziękujemy bardzo:) A co do czworonorznego towarzysza dla Miszki, ja jestem absolutnie na tak:) Reszta już leży w rękach roleczki i Jej TZ-ta... Dziś im odpuścimy - niech się cieszą swą ukochaną niunią. A wracając do Dogo to fakt jest wielkie, lecz ludzie na Dogo są najwaźniejsi (a przed nimi oczywiście są PSY) :) Przecież po to tu jesteśmy - by im pomagać. Quote
kosu32 Posted December 5, 2009 Author Posted December 5, 2009 [IMG]http://img521.imageshack.us/img521/7674/imgp4251.jpg[/IMG] [B][COLOR=red]Miszeńka nasza kochana[/COLOR][/B] :loveu::loveu::loveu: No jak spotkacie [B]Straż Miejską[/B], to im zapewne kamień z serca spadnie że po raz kolejny nie są aktakowani przez grupę poszukiwawczą i zaopatrywani w kolejne plakaty. Tym razem to im pewnie szczena spadnie jak zobaczą Miszkę "poszukiwaną" u boku roleczki i Jej TZ-ta.:evil_lol: Quote
Goś Posted December 5, 2009 Posted December 5, 2009 No śliczne to zdjęcie. I to drugie z haszczakami - wszyscy śpią po pracowitym dniu. Dziewczyny, jeszcze raz wielkie gratulacje! Quote
Rudzia-Bianca Posted December 5, 2009 Posted December 5, 2009 O matko święta jak cudownie , ależ ja sie cieszę Miszeńko kochana ,wiedziałam że się znajdzie :) Czyli telepatia Biany zadziałała ;) CUDOWNIE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Żeby jeszcze Rudeńka w Gdyni też się odnalazła potrzymajcie kciuki . Quote
Tundra Posted December 5, 2009 Posted December 5, 2009 Najwazniejsi sa ludzie z pierwszej lini= pierwszej reki ci ktorzy psa wyciagaja ze schronu., ci ktorzy mu daja tymczas czy dom. Bez ich determinacji i uporu nie byloby tego sukcesu. kosu, roleczko, orpho- akcja w waszym wykonaniu byla wzorcowa DZIEKUJE Quote
Tundra Posted December 5, 2009 Posted December 5, 2009 Ach i podobno psy nie maja poczucia czasu. To wszystko zadrzylo sie tylko na chwilke :-) Quote
kosu32 Posted December 5, 2009 Author Posted December 5, 2009 Wykonałam dziś wiele telefonów i wysłałam kilka smsów do wszystkich tych, którzy pomogli nam w poszukiwaniu Miszki. Zwrotnego smsa otrzymałam od Pani Teresy - psiego psychologa, którą spotkałam podczas poszukiwań Miszki w drodze na Wileński wraz z kaasiak [B] "Gratulacje".[/B] Zadzwoniła do mnie również Pani, która na nowo wzbudziła nasze nadzieje względem Miszki - pamiętacie tą akcję z ogłoszeniem na Paluchu które wyczaił Awit ? To dzięki tej Pani mieliśmy punkt odniesienia, po kilku dniach ciszy. To Ona namierzyła Miszkę w krzakach w Parku Krasińskich podczas swojego spaceru z psem. Pani była bardzo szczęśliwa (czytaj - też psiara) i ucieła sobie ze mną dłuższą pogawędkę. Kazała pozdrowić wszystkich na wątku co niniejszym czynię i bardzo cieszyła się że są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie. Quote
kosu32 Posted December 5, 2009 Author Posted December 5, 2009 [B]Tundra[/B] do Ciebie jeszcze nie mam numeru a maila nie wysłałam, po prostu w natłoku wrażeń i emocji zapomniałam- wybacz ;) Quote
lilk_a Posted December 5, 2009 Posted December 5, 2009 a dla psów Ophry to nagroda się należy za podprowadzenie Miszki ....bo to one ją znalazły? tak ?[URL="http://www.smileycentral.com/?partner=ZSzeb001_ZSfox000"][IMG]http://smileys.smileycentral.com/cat/8/8_7_12.gif[/IMG][/URL] Quote
kosu32 Posted December 5, 2009 Author Posted December 5, 2009 [quote name='lilk_a']a dla psów Ophry to nagroda się należy za podprowadzenie Miszki ....bo to one ją znalazły? tak ?[URL="http://www.smileycentral.com/?partner=ZSzeb001_ZSfox000"][IMG]http://smileys.smileycentral.com/cat/8/8_7_12.gif[/IMG][/URL][/QUOTE] Jutro dziewczyny na spokojnie zdadzą relację z dzisiejszej akcji (wcześniej już roleczka opisywała jak wyglądała sytuacja). Były na spacerze, haszczaki spuszczone wyrwały się gdzieś dalej i jak Orpha na nie nie krzyknie, nie wrzaśnie (a Ona potrafi - uwierzcie mi). Towarzystwo wróciło. Cioteczki idą sobie a Orpha nagle czuje jak pies ją obwąchyje z tyłu (czytaj nogi). Odwraca się i patrzy a tu Miszka - "Oooo Miszka" Szczęka Jej opadła a roleczka na to łap ją łap i zapinaj smycz. A Miszka zaczeła tańczyć z radości i skakać po ciotkach. Wróciła w końcu tam gdzie Jej miejsce. Haszczaki Orphy były bardzo pomocne a głos (RYK) Orphy na wagę złota :) Quote
kosu32 Posted December 5, 2009 Author Posted December 5, 2009 [quote name='NiJaSe']no czeeeessss ;)[/QUOTE] No strzała mała :) Słyszałam że masz dla nas info z pierwszej ręki. Dawaj kobieto - dawaj !!! Quote
Rudzia-Bianca Posted December 5, 2009 Posted December 5, 2009 Kochani a może maci e jakiś pomysł na szukanie Rudzinki w Gdyni, może macie tam jakiś znajomych :( Od nas to tak strasznie daleko :( i ta bezsilność jest koszmarna :( tu jest jej wątek [url]http://www.dogomania.pl/threads/173615-Gdynia-TrA-jmiasto-ruda-Rudka-zaginAE-A-a-13-11-09-bA-agamy-o-pomoc-w-poszukiwaniach[/url] Quote
NiJaSe Posted December 5, 2009 Posted December 5, 2009 no czeeeessssc ;) jestem wykonczona ,ale szczesliwa jak nigdy :) prezylam matrix dzisiaj napisze jeszcze raz to co roleczka napisala ...poszlysmy z moja haszcza banda na te dzialki na rekonesans , jadzka a niya szalaly po haszczach ,zaczely biec w kierunku torow a tam patrze pociag pedzi no to rozwarlam paszcze po calosci nie przebierajac w slowach a tu nagle czuje ,ze cos mnie w nogi skrobie ...odwracam sie i szok , nie wiedzialam czy snie czy jestem w innym wymiarze ...Miszka odwalala swoj taniec u moich stop , normalnie myslalam ze mi wszytskie zwieracze puszcza z wrazenia , jak slowo nie wiedzialam czy ja przytulac czy opieprzac ... total euforia normalnie :):) Quote
Recommended Posts