Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Właśnie dotarłam do domu ...
Pojechałam po Orphę i razem z Nią i Niyą ruszyłyśmy w miasto. Wyrukowałam kilkadziesiąt plakatów które rozdawałyśmy każdmu kto mógł widzieć Miszkę. Byłśmy przy rondzie ONZ, na i w okolicach Dworca Centralnego, obok Pałacu Kultury. Tam w tym marku Niya złapała chyba trop Miszki i doprowadziła nas pod Domy Towarowe Centrum (chciała przejść środkiem ulicy). Później weszłyśmy w Złotą, minełyśmy Hybrydy. Tam dotarła roleczka z jej TZ-em. Poszliśmy na Nowy Świat, później w kierunku Powiśla i mostem w stronę Stadionu. Zawróciłyśmy drugą stroną mostu i poszłyśmy w kierunku Muzeum Wojska Polskiego. Tam Niya zgubiła trop. TZ roleczki jeździła na rowerze a my podjechałyśmy ponownie pod Rondo ONZ. Rozdałyśmy plakaty do taxi, knajp, pubów, ludziom którzy chodzili z psami na spacery, policji na Dworcu Centralnym i ochroniarzom. Spotkaliśmy też Straż Miejską której przekazaliśmy kilka plakatów z prośbą o pomoc.

MISZKO KOCHANA - SZUKAMY CIEBIE - NIE DAJ SIĘ !!!

Jutro roleczka ma jechać na Paluch i zostawić plakat oraz zająć się sprawą ogłoszenia Miszki w WOCie. Napiszcie jeszcze do jakich gazet można dać ogłoszenie z Jej zdjęciem.

MISZKO KOCHANA - SZUKAMY CIĘ WSZĘDZIE - POKAŻ SIĘ NAM !!!

Posted

[quote name='tanitka']ludzie rozglądajcie się, pomóżcie ją znaleźć[/QUOTE]

Tatiana

Jak będziesz jechać do pracy sprawdź okolice Al. Solidarności. Może weź ze sobą do pracy plakaty Miszki - może ktoś ją widział.

Miszko - szukamy Cię !!!

Posted

Dostałam meila przez gumytree.

"Witam mam na imie Anie,

i dziś około godziny 7.15 widziałam tą rudą sunie tak mi sie wydaje, że to ona. Nie daleko WILENSKIEJ. Jakiś starszy Pan chciał ja złapać bo tez był z pieskiem, ale ona uciekała od niego podchodziła do jego psa ale jak on sie zpliżał uciekała. Piesek wgląda na strasznie przerażonego.
Stałam na przystanku w tramie i nie miałam jak pomóc temu Panu. Myśle że on jej nie złapał.
Jak będe wracała z pracy i jeszcze tam będzie to spisałam nr i będe go Państwa dzwonić.

Pozdrawiam"

Kurde od arkadi do Wileńskiej jest sporo gdzie tan rudzielec biegnie ?

Posted

Roleczka z TZ-et ruszają w okolice Wileńskiej. Rano - około 9.00. dostali telefon że jakaś Pani widziała psa który poruszał się w okolicy Stawki. Dzwonili rano na Paluch, a ja w nocy podesłałam ich plakat Miszki z prośbą o telefon jeżeli Miszka trafi do nich.

Posted

Najgorsze jest to że my bez Waszej pomocy nie damy rady.

Prace są podzielone ...

roleczka z TZ-tem ściga Miszkę po mieście (teraz mają krótką przerwę na sen).
Ja jestem w pracy i rozsyłam info po znajomych z prośbą o pomoc. Niestety nie dam rady dawać ogłoszeń...

Posted

[quote name='Divi']Ja dzwoniłam do metra ale nie mogęsie dodzwonićbędę cały cas działać do echo napisałam @ czekam na odp.[/QUOTE]

A ja nie mogę dodzwonić się do WOT-u

Posted

Ja myśle, że ona jest głodna i jak jakas kobieta będzie miała jedzenie to jest szansa na złapanie jej, do mężczyzny nie bo ona sie ich boi. Biedulka ehh