Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='mru']dam na zaginionepsy.waw.pl

a Kora wie?[/QUOTE]

Mru - jak możesz powiadom ją ...

Dogo działa mi w firmie do dupy ... masakra !!!

Dzwoniłam do Isadory - zaraz zrobi na cito plakat dla Miszki

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ponoć ma jeszcze zamieszczone ogłoszenia na:

Moje miasto

Face book

Jak znajdziecie linki to wklejcie tu na wątek

i koniecznie powklejajcie linki do wątku zagubionych na Dogo, bo ja nie mogę znaleść

Posted

Tundra, sunia zginęła przy Arkadii, potem widziana była przy Hali Mirowskiej a dziś podobno na ul Złotej. Jeśli to prawda, to ona pokonała dobrych kilka kilometrów w ścisłym centrum miasta. Nawet nie wiadomo gdzie ją ścigać? Teraz kosu32 jeździ i szuka jej po Woli. Miszka ma obroże z adresówką, tylko jest tak płochliwa, że chyba nikt jej nie złapie....

Posted

Przed chwilą dostałam telefon od dziewczyny która widziała ogłoszenie Miszki w necie. Widziała Ją rano w okolicach Świętokrzyskiej i Emilli Plater (szła w stronę ronda ONZ). Dziewczyna żałuje że nie zatrzymała się !!!! Miszka niestety utykała na jedną łapę ... Wyglądała na opuszczoną i zdezorientowaną sunię, szła powoli ... Samochody zatrzymywały się by mogła przejść po pasach. Mam kontakt do tej dziewczyny - obiecała że jutro porozgląda się za Nią.

[B]Boże - Miszeńko kochana - trzymaj się - szukamy Ciebie !!![/B]

Ja jak znalazłam psa ogłaszałam go na portaach:

zaginionepsy.waw.pl

biuro-rzeczy-znalezionych.net

warszawa.gumtree.pl

utracone.pl

ale.gratka.pl

zaginionepsy.pl

zagubiono.pl

ogloszenia.interpress.net.pl

Czy ktoś może sprawdzić gdzie już są zamieszczone ogłoszenia o zaginięciu Miszki, a gdzie trzeba jeszcze je dorzucić ???
No i mam pytanie - czy nadal na WOT (Warszawski Ośrodek Telewizyjny) jest taki program poświęcony zaginionym i znalezionym czworonogom ???

Posted

ehh nie znalazłam więcej ogłoszeń a co do programu to nie mam pojęcia, mała biedulka pewnie boi się jak cholerka ehh gdzie ona jest, żeby tylko się znalazła cała i zdrowa.

Posted

[quote name='Divi']ehh nie znalazłam więcej ogłoszeń a co do programu to nie mam pojęcia, mała biedulka pewnie boi się jak cholerka ehh gdzie ona jest, żeby tylko się znalazła cała i zdrowa.[/QUOTE]

Divi - sprawdź na stronie internetowej WOT-u jak wygląda sprawa z tą emisją ogłoszeń

Posted

o matko. Weszłam, patrzę, że tyle stron od wczoraj - już się ucieszyłam, że będę miała co czytac. Tyle że tych stron tak niepokojąco dużo :placz:

cholera, dopiero wpadłam do kompa :/ ale teraz to jak tak daleko poszła - to już bliżej moich okolic. Zaraz wychodze, zabieram psy na spacer rozejrzeć się.

był kiedyś bazarek... tak znalazłam Miszkę. Bazarek na Szurkę i Miszkę. Dwie wycofane panny, do których los się usmiechnął. Najpierw Szurka zaginęła, teraz Miszka ... :-(

Posted

[quote name='Divi']Znalazłam tylko to [url]http://telegazeta.tvp.pl/ogloszenia.php?cat=4[/url] ale tam jutro mogę dać dopiero.[/QUOTE]

Divi - ja już wyjeżdżam

Program na WOT-cie jest na 100% - dzwoniła do mnie w tej sprawie właśnie Orpha.

Jeżeli możecie to do tych ogłoszeń które są pozamieszczane[B] powrzucajcie ten plakat w wykonaniu Isador[/B]y.

[B][U]ON RZUCA SIĘ W OCZY !!! Ja tak robiłam jak znalazłam sunię - i plakat Isadory pomógł.
[/U][/B]

Posted

To ze te psy robia w poplochu dziesiatki kliometrow jest w tej sytuacji normalne.
ale tez bardzo czesto swoim wlasnym sladem wracaja ciagle w miejsce z ktorego uciekly.
szukanie jej to jak szukanie igy w stogu siana.
Polecam mimo wszystko spacery orphy w okolicach zskad zwiala, chyba ze ona dotarla blizej oprhy.