orpha Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 eccccchhhhhh , nie no niech ten haszczak mi tu przjezdza ,to sie nim zajme i nie bede tak myslec i wspominac Quote
kosu32 Posted November 20, 2009 Author Posted November 20, 2009 Kochani Nie ma to tamto. Idziemy spać i mocno trzymamy kciuki za Miszkę i Roleczkę. Ja już odpływam ... Quote
Rudzia-Bianca Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 Och jakie tu cudowne wiadomości a ja dopiero teraz się dowiaduję . HURRRRA Roleczko szczęścia z Miszeńką Wam życzę . Hurrra Quote
roleczka Posted November 21, 2009 Posted November 21, 2009 [IMG]http://img412.imageshack.us/img412/7720/imgp4192.jpg[/IMG] miszka na legowisku wczoraj Quote
kosu32 Posted November 21, 2009 Author Posted November 21, 2009 Śliczności :) Jak grzecznie leży i spogląda na świat !!! Kochana Miszeńka :) Quote
roleczka Posted November 21, 2009 Posted November 21, 2009 [IMG]http://img109.imageshack.us/img109/7085/imgp4191.jpg[/IMG] Miszka nie lubi tego filmu Quote
roleczka Posted November 21, 2009 Posted November 21, 2009 [IMG]http://img109.imageshack.us/img109/4396/imgp4193.jpg[/IMG] rozciąganie szyjki Quote
roleczka Posted November 21, 2009 Posted November 21, 2009 [IMG]http://img696.imageshack.us/img696/4280/imgp4197.jpg[/IMG] To z wczoraj, mało się działo Quote
orpha Posted November 21, 2009 Posted November 21, 2009 eeeechhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh slodziutka moja kochana ,znaczy Roleczki :D Quote
Monika z Katowic Posted November 21, 2009 Posted November 21, 2009 Jak teraz zobaczyłam[B] Miszkę[/B] to aż "łza się w oku kręci" ze szczęścia i radości! Quote
orpha Posted November 21, 2009 Posted November 21, 2009 trzymajcie prosze kciuki za tego haszczaka [URL]http://www.dogomania.pl/threads/173159-POmocy-rudy-syberian-i-czrno-bialy-alaskan-z-blekitnymi-oczami-blagaja-o-pomoc/page6[/URL] Quote
roleczka Posted November 21, 2009 Posted November 21, 2009 To super Orpha że pomożesz kolejnemu.Powodzienia. A nasza dziewczyna dzisiaj..... no skłamałabym mówiąc żerewelacyjnie , ale tez nie ma tragedii, na pewno sie troszke cofnęła no ale spodziewalismy sie tego, wiadomo że jeszcze tęsni za Orpha. Pylusia dzisiaj kompletnie olała a nawet na niego warknęła ( szok) . Jutro jestesmy umówienie z sąsiadem goldenem na skwerku. Miszka nie chce wcale psiego jedzenia( choć dziadek kupił wypasione z jagnięcinką....), ludzkie bardzo chętnie. No co za pies. Quote
kosu32 Posted November 21, 2009 Author Posted November 21, 2009 Trzymam mocno kciuki za Miszkę. Mam gorącą nadzieję że już wkrótce odnajdzie się na nowo u Was . Quote
orpha Posted November 21, 2009 Posted November 21, 2009 Roleczka bo ja im gotowalam makaron z miechem i warzywami :D , troche sobie bat na zad tez ukrecilam bo skubane jak mam awarie i nie dam rady ugotowac to jest kaplica bo jasnie panie puszki do pyska za nic nie wezma Quote
kosu32 Posted November 21, 2009 Author Posted November 21, 2009 [quote name='orpha']trzymajcie prosze kciuki za tego haszczaka [URL]http://www.dogomania.pl/threads/173159-POmocy-rudy-syberian-i-czrno-bialy-alaskan-z-blekitnymi-oczami-blagaja-o-pomoc/page6[/URL][/QUOTE] [B]Orpha[/B] Nie mogę uruchomić subskrypcji tego wątku - pasek do supsykrypcji otwiera się jakby pod postami no i dupa blada ... - ech .... [B]Roleczko[/B] Czekamy na więcej wieści z dzisiejszego dnia no i zdjęcia, zdjęcia, zdjęcia !!! Podziel się jakie macie plany na dzień jutrzejszy. Miszko kochana - tęsknię za Tobą bardzo ... (przepraszam Roleczko, wiem że Miszka jest Twoja ale ja tak mam ...). Quote
Kinia1984 Posted November 21, 2009 Posted November 21, 2009 przepraszam za off ale zajrzyjcie do szczeniaka ugotowanego żywcem... [url]http://www.dogomania.pl/threads/174159-Ugotowany-A-ywcem-szczeniak-POMOCY?p=13549826#post13549826[/url] aha i jeszcze pytanie czy moją deklaracje na miszke juz mogę przekazac na innego psiaka?:) Quote
roleczka Posted November 21, 2009 Posted November 21, 2009 Własnie wróciłysmy ze spaceru. Założyłam jej obrożę zamiast szelek i woli ja po stokroć bardziej od nich , więc o wiele łatwiej ja namówić na wyjscie z domu. Miszka przywitała sie ładnie z moja psiółką która przyszła ja poznać i z każdą godzina jest coraz lepiej. Pod wieczór wrócił jej apetyt, a teraz odprawia totalna toaletę. Wybaczcie, ale nie mam fotek, bo jak juz pisałam wcześniej spotkanie z rano z Pylusiem do udanych nie należało, a i dzień był brzydki i jakoś nie miałam weny. Ale obiecuję że jak tylko cos sie fajnego wydarzy to zostanie to uwiecznione i puszczone. Oprócz spotkania z goldenem jutro na skwerku to nie mamy jakiś hucznych planów ale postaram sie o fotki. Quote
orpha Posted November 21, 2009 Posted November 21, 2009 Roleczko ale jednak dla bezpieczenstwa lepiej niech chodzi w szelkach , nawet jak nie lubi .... z obrozy to ona sie umie ladnie wywinac , zmienisz jej szelki na obroze jak juz pozna was, teren i jak bedzie sie juz czula pania na wlosciach i niezpomnij o adresatce -koniecznie :) Quote
kosu32 Posted November 21, 2009 Author Posted November 21, 2009 [quote name='roleczka']Własnie wróciłysmy ze spaceru. Założyłam jej obrożę zamiast szelek i woli ja po stokroć bardziej od nich , więc o wiele łatwiej ja namówić na wyjscie z domu. Miszka przywitała sie ładnie z moja psiółką która przyszła ja poznać i z każdą godzina jest coraz lepiej. Pod wieczór wrócił jej apetyt, a teraz odprawia totalna toaletę. Wybaczcie, ale nie mam fotek, bo jak juz pisałam wcześniej spotkanie z rano z Pylusiem do udanych nie należało, a i dzień był brzydki i jakoś nie miałam weny. Ale obiecuję że jak tylko cos sie fajnego wydarzy to zostanie to uwiecznione i puszczone. Oprócz spotkania z goldenem jutro na skwerku to nie mamy jakiś hucznych planów ale postaram sie o fotki.[/QUOTE] Cieszę się że Miszka otwiera się na nowo u Waszego boku :) [B]Roleczko [/B]- ja bym jednak nadal prowadzała ją na spacery w szelkach a z obrożą zaczekała jeszcze jakiś czas, do momentu gdy poczuje że jest Wasza-już na zawsze. Quote
kosu32 Posted November 21, 2009 Author Posted November 21, 2009 Święte słowa - adresówka to konieczność, no i można podpytać dokładnie Orphę jak jest z tym chipowaniem w Warszawie, a przy okazji dziabnąć Jej te ślimakowate pazurki. Quote
orpha Posted November 21, 2009 Posted November 21, 2009 musze poszukac gdzie czipuja , generalnie na kazda dzielnice jest jedna lecznica ,tylko trzeba sie pospieszyc bo akcja trwa jakos do 12 grudnia , chyba tylko Quote
kosu32 Posted November 21, 2009 Author Posted November 21, 2009 No i generalnie podczas wizyty u weta zrobić Miszce "przegląd ogólny" i podstawowe badania-wiesz roleczko, tak jak wcześniej o tym wspólnie rozmawialiśmy. Ja też muszę się wybrać z Leo na taki mały badawczy przeglądzik ... Quote
roleczka Posted November 21, 2009 Posted November 21, 2009 Kochane, nie martwcie sie, adresatka juz jest przyspawana, przeglad ogólny i czipowanie planuje za jakies 10 dni dopiero nie jest to pilne a szkoda nerwów, macie rację z tymi szelkami ale ona ich tak strasznie nie cierpi...... Własnie wyszła moja psiółka a Miszka kulturalnie podniosła sie i pożegnała. i to tyle na dziś. Jedziemy krok po kroczku i z jednej strony jest to dołujace a z drugiej jednak fajne a te takie małe sukcesiki. Z każdą godzina jest lepiej, Naprawde. Quote
kosu32 Posted November 21, 2009 Author Posted November 21, 2009 I tak ma być:) Największa frajda to pracować nad psem i odnosić z nim wspólne małe sukcesy - to jest cały urok:) P.S. No i jak roleczko spałaś pierwszej nocki pobytu z Miszką - hę ??? Quote
Recommended Posts