Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Dzika_Figa']A moja mama ma dużo trudniej ze swoją suką, którą adoptowała pół roku temu.
[URL]http://www.dogomania.pl/forum/f85/piekna-buba-od-urodzenia-w-schronisku-nareszcie-znalazla-super-dom-128598/index36.html[/URL]
Spacery w 90% to tylko szybko się załatwić i do domu.... Nawet kilka metrów do specjalnego kosza na psie kupy się jej nie da dowlec często, co mamę doprowadza do rozpaczy. A poza tym suka ufna, zrównoważona, nie boi się ludzi wcale, wygląda, że nikt jej nigdy nie skrzywdził... Tyle, że od szczeniaka była w schronisku. I nie wiadomo o co chodzi. I żadne metody nie pomagają...
Więc z Miszką na prawdę super jest, że lezie dziwwczynka sama, przodem.
To widać na tym filmiku, że ona bardzo chce wrócić na prostą.[/QUOTE]

z kajkiem jest tak samo, tylko przy 4 kg wagi kajka to ja decyduje, czy idziemy, czy wracamy ;-).
istnieje możliwośc, z epies twojej mamy po prostu nie cierpi spacerów. ma swój dom i tyle mu do szczęścia trzeba...

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='orpha']. Zagrozeniem nie byla tylko Agmarek , ktora przyssala sie z moca osmiornicy do Lady , a ze Lady lubi byc w centrum zainteresowania a jak juz ktos do niej wzdycha i sadzi same komplementy to juz wogole super.
Miszka pojechala dzisiaj w odwiedziny do Roleczki i musze powiedziec , ze spisala sie na szostke , po czesci dzieki kosowemu Leo , ktory wzial Miszke w obroty i ta w koncu nawet zaczela sie bawic , co jest uwiecznione na fotografiach , na zdjecia trzeba poczekac a najpierw ladnie poprosic o nie
1.Kosu
2.Roleczke
3.Agmarka
[/QUOTE]

No dopiero się na dogo łaskawie dostałam i niewiem co tu się dzieje!
Orpha! Przecież po to do Ciebie pojechałam przede wszystkim żeby przyssać się do Lady! Cały plan spsuła mi Kosu która za małą torbę miała. Ja nie mam wielu zdjęć, a większość tych które mam to ja i Lady, albo Lady i ja.
Niewiem gdzie emotionki się włącza.

[quote name='roleczka']no to całe szczęście!
A spacerek wypasiony. Orpha miała podryw.... jeden był nawet nawet gdyby wytrzeźwiał.[/QUOTE]

O rany! Ja nic o tym nie wiem!

Posted

[video=youtube;d3DNjF_gGCs]http://www.youtube.com/watch?v=d3DNjF_gGCs[/video]

po godzienie obchodzenia telewizora z podkulonym ogonem i lekliwym zerkaniem ,Miszka chyba zaczaila ze te czlowieki nie wyjda i jej nic nie zrobia i tak wlasciwie to mozna sie wygodnie usadowic i popatrzec na to dziwo

Posted

Wiecie co ???...

Miszka jest po prostu cudna :)

To zupełnie inny pies niż ten zabrany [B]12 dni temu[/B] ze schroniska.
Zgram te filmy i zrobię mały pokaz personelowi schroniska przy najbliższej okazji.

Jak patrzę na Miszkę to w głowie kłębią mi się takie hasła:
przecinak, kopacz australijski, zgięto-tył, postrach ziemny...

[COLOR=red][B]Orpha-I LOVE YOU[/B][/COLOR]
[B][COLOR=#ff0000][/COLOR][/B]
[COLOR=yellowgreen][B]Roleczko - działaj [/B][/COLOR]

Posted

jak wrzucam z imaga linka to pokazuje mi sie okienko Windows internet explorer z napisem "undefined " i ze co ja mam z tym niby zrobic ,bo nie bardzo wiem

Posted

Po cholere te zmany to ja niewiem :angryy: chyba żeby nam się nie nudziło :angryy:
Dzięki Nikus za podpowiedź.
Orpha jak Ty tak dobrze dajesz sobie radę z charakterrrrkami, to może ja Ci swojego Corsika podrzucę. Co? A żeby Ciebie trochę odciążyć, to Lady wezmę na ten czas :diabloti:

Posted

[quote name='Agmarek']Po cholere te zmany to ja niewiem :angryy: chyba żeby nam się nie nudziło :angryy:
Dzięki Nikus za podpowiedź.
Orpha jak Ty tak dobrze dajesz sobie radę z charakterrrrkami, to może ja Ci swojego Corsika podrzucę. Co? A żeby Ciebie trochę odciążyć, to Lady wezmę na ten czas :diabloti:[/QUOTE]

hahahaha no wiesz z tym odciążaniem to nie wiem czy dasz rade:diabloti:
ranyyyyy te opcje zaawansowane to mi sie prawie minute otwieraja :mad:

Posted

[quote name='orpha']hahahaha no wiesz z tym odciążaniem to nie wiem czy dasz rade:diabloti:
ranyyyyy te opcje zaawansowane to mi sie prawie minute otwieraja :mad:[/QUOTE]

Dam radę. Dam. Będę ją głaskać, głaskać i głaskać :hand:

Posted

ja to chyba bede tu na dogo bardzo rzadkim gosciem teraz , sory ale moj komp nie daje rady udzwignac tej strony , wiesza sie caly czas albo wylacza , moj lapek niestety nie jest najnowszy i forum w tej wersji przerasta jego mozliwosci. Nie mam nerw do tego zeby siedziec i czekac 5 minut az zaladuje mi sie strona a jak juz sie zaladuje to okazuje sie , ze jestem wylogowana bo za dlugo nic tu nie robilam.
Dziekuje adminom za naturalna selekcje tym slabiej uposazonym w sprzet ....

Posted

[quote name='Nikus']i przy logowaniu zapisz żeby Cię zapamiętał to nie będzie Ciebie wywalać za każdym razem do zera....spróbuj..plisssss[/QUOTE]
ech probuje wlasnie 20 minut zajelo mi wejscie na watek i napisanie odpowiedzi :/
w tym czasie moj komp raz sie wylaczyl sam i mial dwa restarty bo zwiesil na mur mogile i dzieje sie tylko tak jak mam otwarte dogo :/. Moze moj lapek nie jest jakims super scigaczem , ale jakos sobie radzi z innymi stronami ...poza dogo. Tylko odpalam to forum odrazu zaczyna mi sie wieszac i wylaczac. Nie mam pojecia co oni zrobili

Posted

oni chyba dalje robią....dajmy im trochę czasu..mnie też krew zalewałą nawet ściągłem do domu ludzi od neta bo miałem tak jak Ty przed przeróbką jeszcze na dogo. Co będzie dziś wieczorem nie wiem bo w pracy to mi śmigało nawet fajnie,ale dziś i tu jest problem...Podejrzewam,że zmiany trwają...poczekajmy...Weź psiaki na spacer i się nie wkurzaj Orpha

Posted

Kochani , jesli mam adoptować Miszkę to naturalnie powinna ona juz przejsc na moje utrzymanie, myslę że jak Miszka będzie jeszcze czegos potrzebowac to Orpha da mi znać. Te pieniążki z bazarku powinny już iśc na jakiegoś pieska w potrzebie.... Miszka od tych 2 tygodni ma juz dużo osób kochajacych i dbajacych o nią i npewno bedzie juz szcześliwa i zadbana.

Posted

ojej jak super nie wiedziałam, że kochany rudzielec ma swoja panią super To może pieniążki przekaże na Skarbusia on potrzebuje bardzo pieniążków.