lilk_a Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 po prostu ta taka psia arystokratka :loveu: piękna, delikatna i nieśmiała :loveu: Quote
orpha Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 przeslodka jest i przekochana :loveu: Agmarek i Agata ja wiem ,czasem jestem upierdliwa ale nie umiem psa zostawic samego sobie , korci mnie i miota od sroda zeby podejsc poglaskac , poklaskać , poprzytulac i wogole absorbowac psiaka swoja osobą :cool3: Quote
kosu32 Posted November 10, 2009 Author Posted November 10, 2009 Dopiero teraz mogłam tu wpaść na chwilę i zobaczyć co słychać u naszej Miszeńki. Jezu - jak cudnie !!! :multi::multi::multi: Morda mi się śmieje do kompa :lol: i w sercu jakoś tak dziwnie mi się zrobiło ... tak ciepło ... :oops: Dobrze że TZ już śpi z Leo, bo pomyślałby że już zupełnie sfiksowałam :crazyeye: Widzę że Miszka robi ogromne postępy pod bacznym okiem Orphy. ([B]Orpha[/B] - [B]I LOVE YOU[/B] :loveu::loveu::loveu:). Czytam i czytam i nadziwić się nie mogę, a to z tytułu podjadania bezpośrednio z ręki nie mówiąc już o tym że Miszka sama wdrapała się do Orphowego lokum. Szok - po prostu SZOK !!! Proszę wymiziać małą za uszką i szepnąć że ciotka kosu przywiezie ze sobą [B]już wkrótce[/B] pączki - dla całej brygady (nie tylko tej czworonożnej) ;) Quote
kosu32 Posted November 10, 2009 Author Posted November 10, 2009 Zaksięgowała się wpłata od [B]Ania&Rudy[/B] na kwotę [B]50 pln[/B] i od [B]oska1983[/B] na kwotę [B]40 pln. [/B] Serdecznie dziękuję w imieniu Miszki :loveu: Quote
kosu32 Posted November 10, 2009 Author Posted November 10, 2009 [quote name='kosu32']Zaksięgowała się wpłata od [B]Ania&Rudy[/B] na kwotę [B]50 pln[/B] i od [B]oska1983[/B] na kwotę [B]40 pln. [/B] Serdecznie dziękuję w imieniu Miszki :loveu:[/QUOTE] Mam pytanie do [B]oska1983[/B] Deklarowałaś jednorazową wpłatę na [B]20 pln[/B] a wpłaciłaś [B]40 pln[/B]. Czy to pomyłka czy nagły przypływ gotówki i uczuć do rudaska - hę ???... :cool3: Quote
kosu32 Posted November 10, 2009 Author Posted November 10, 2009 I na koniec jeszcze jedno - bo w końcu trzeba walnąć się do wyra... Z Miszki będą "ludzie" - Orpha Jej w tym pomoże. Te dzisiejsze posty i te zdjęcia ... Oh Miszko Miszko - jak dobrze że Cię wypatrzyłam i nie odpuściłam. Kochana z Ciebie niunia. Śpij dobrze - i reszta brygady też :loveu: Quote
oska1983 Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 [quote name='kosu32']Mam pytanie do [B]oska1983[/B] Deklarowałaś jednorazową wpłatę na [B]20 pln[/B] a wpłaciłaś [B]40 pln[/B]. Czy to pomyłka czy nagły przypływ gotówki i uczuć do rudaska - hę ???... :cool3:[/QUOTE] :D to nie pomyłka, tak mi jakoś ładniej wyglądało na przelewie Quote
Agmarek Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 [quote name='orpha'] Miszka zostala na polpietrze i jak slowo zanim ja zdarzylam wleciec na gore ,Miszka juz byla pod naszymi drzwiami :crazyeye:, wleciala po schodach z szybkoscia swiatla jak zobaczyla , ze ja zostawiam.[/QUOTE] A ja to się martwię o Ciebie że Ty tak po schodach latasz :mad: [quote name='orpha'] korci mnie i miota od sroda zeby podejsc poglaskac , poklaskać , poprzytulac i wogole absorbowac psiaka swoja osobą :cool3:[/QUOTE] Mnie też tak swędziało na początku :evil_lol: najchętniej zabrałabym Szansę do łóżka, ale TZ protestował :cool1: [quote name='kosu32'] Jezu - jak cudnie !!! :multi::multi::multi: Morda mi się śmieje do kompa :lol: i w sercu jakoś tak dziwnie mi się zrobiło ... tak ciepło ... :oops: [B]Kosu może z wrażenia ataku serca dostałaś? :razz:[/B] ([B]Orpha[/B] - [B]I LOVE YOU[/B] :loveu::loveu::loveu:). [B]Jestem zazdrosna :mad:[/B] Proszę wymiziać małą za uszką i szepnąć że ciotka kosu przywiezie ze sobą [B]już wkrótce[/B] pączki - dla całej brygady (nie tylko tej czworonożnej) ;)[/QUOTE] [B]I nie zapomnij mnie ze sobą zabrać[/B] :mad: Quote
sleepingbyday Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 normalnie nie mogę, jaka ona do gwiazdki podobna (miszka, nie orpha). człowiek sie cacka z nimi, awystraczy je po prostu zostawic w tyle i działa :evil_lol: Quote
kosu32 Posted November 10, 2009 Author Posted November 10, 2009 [quote name='oska1983']:D to nie pomyłka, tak mi jakoś ładniej wyglądało na przelewie[/QUOTE] O jak miło !!! :multi: Kochana[B] osko[/B] - pięknie dziękujemy :cool3: Wieczorem uaktualnię pierwszą stronę wątku z wszystkimi wpłatami :razz: Quote
orpha Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 Postepy są jak najbardziej , dzisiaj na spacerze skamienienie przed klatka trwalo zaledwie 3 minuty , sama w szoku bylam bo Miszka sama z siebie sie ruszyla ,pomalutku i z ogonem do dolu ( ale juz nie na plucach) ,ale ruszyla.Ladnie spacerowala i wachala krzaczory , wchodzenie na gore tez juz lepiej poszlo , przyjelam wczorajsza metode - zostawialam ja u dolu schodow a sama hop na polpietro i Miszka chcac nie chcac musiala sie po schodach wdrapac. Niezmienia to faktu , ze dziewczyna jest jeszcze przestraszona aczkolwiek juz nie tak strasznie jak w sobote i niedziele , cieszy mnie ze wykazuje zainteresowanie , ze podnosi glowe jak sie do niej mowi i tak smiesznie strzyze uszkami i wyciaga ta swoja szyje :). Staram sie zeby miala jak najwiecej kontaktu z ludzmi , wiadomo z psiarzami sie tu znamy a oni widzac mnie z nowym psem oczywiscie pytaja skad tym razem i wogole ,no i samo z siebie wynika ze zaczynaja glaskac Miszke - wydaje mi sie ze dobrze jej to robi , im wiecej dobrych ludzi wokol niej tym szybciej sie przekona i otworzy. Taka jest moja metoda , zawsze sie sprawdzalo takie dzialanie - jak najwiecej kontaktu z ludzmi , czasem troszke na sile ,no rzecz jasna bez przesady. Quote
Nikus Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 Wiedziałem,że u Ciebie odżyje;) Super Orpha..tak trzymaj:lol: Quote
Livka Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 Orpha ... myślałaś kiedyś o tym żeby się sklonować :evil_lol::evil_lol: brakuje takich ludzi jak Ty ... oj brakuje:shake::shake: Quote
orpha Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 juz mi Nikus klonowanie proponowal kiedys :evil_lol: Quote
Divi Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 [quote name='orpha']Postepy są jak najbardziej , dzisiaj na spacerze skamienienie przed klatka trwalo zaledwie 3 minuty , sama w szoku bylam bo Miszka sama z siebie sie ruszyla ,pomalutku i z ogonem do dolu ( ale juz nie na plucach) ,ale ruszyla.Ladnie spacerowala i wachala krzaczory , wchodzenie na gore tez juz lepiej poszlo , przyjelam wczorajsza metode - zostawialam ja u dolu schodow a sama hop na polpietro i Miszka chcac nie chcac musiala sie po schodach wdrapac. Niezmienia to faktu , ze dziewczyna jest jeszcze przestraszona aczkolwiek juz nie tak strasznie jak w sobote i niedziele , cieszy mnie ze wykazuje zainteresowanie , ze podnosi glowe jak sie do niej mowi i tak smiesznie strzyze uszkami i wyciaga ta swoja szyje :). Staram sie zeby miala jak najwiecej kontaktu z ludzmi , wiadomo z psiarzami sie tu znamy a oni widzac mnie z nowym psem oczywiscie pytaja skad tym razem i wogole ,no i samo z siebie wynika ze zaczynaja glaskac Miszke - wydaje mi sie ze dobrze jej to robi , im wiecej dobrych ludzi wokol niej tym szybciej sie przekona i otworzy. Taka jest moja metoda , zawsze sie sprawdzalo takie dzialanie - jak najwiecej kontaktu z ludzmi , czasem troszke na sile ,no rzecz jasna bez przesady.[/QUOTE] Aż miło czytać :) Quote
orpha Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 przed chwila przeszlam trzy zawaly i tylez samo wylewow , zabraklo mi tchu malom sie nie udusila .... ukucnelam sobie w progu i zaczelam wolac Miszke , luuudzieeee po dwoch no moze 2,5 minutach niesmialo wstala i podeszla !!!!! nie mialam zadnego przysmaku w reku ,ot tak sprobowalam na sucho !!! nawet ogonek co prowda jeszcze spuszczony ale delikatnie sie majtal prawo -lewo -prawo -lewo :multi::multi::multi:. Ze mi ze szczescia wszystkie zwieracze nie puscily to chyba cud , a moja mlodziez to sie pytala czy maja po panow z kaftanem dzwonic :diabloti:. A tu znowu jakosciowo zabojcze zdjecie Miszki zainteresowanej wieszaniem przezemnie prania :evil_lol: [IMG]http://img208.imageshack.us/img208/8473/miszka.jpg[/IMG] Quote
Ania&Rudy Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 tylko się cieszyć ;) za mną dziś też mały sukces :) wykąpałam Rudego i obyło się bez interwencji chirurga :) udaje groźnego, ale nic mi nie odgryzł :evil_lol: orpha, zanim naciągniesz TZa na nowy fotel (ja tak uczyniłam w ciąży) naciągnij go na nową komórkę ;) babcia mi powiedziała, że kobiecie w ciąży się nie odmawia, bo jak kto ciężarnej odmówi czegokolwiek, to go myszy zjedzą :diabloti: Quote
lilk_a Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 masz bardzo dobrą metodę przekonywania psów do ludzi , nie ma tak że psa trzeba zostawić w spokoju , że sam się przekona , jak ma się przekonać jak nie pokażemy mu że człowiek "nie gryzie " :loveu: oby tak dalej :loveu: Quote
Ania&Rudy Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 dobrze to rozumiem, chyba by mnie z 10 razy skręciło, gdyby w domu był pies, a ja miałabym mijać go obojętnie orpha, gratulacje, trzymam kciuki za dalsze postępy :) Quote
orpha Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 komorka zla nie jest , tylko aparta w niej kiepawy , hmmmm taki aparcik z kamerka np. :evil_lol: , heheh wiecie 12 listopada mam imieniny , nie zebym cos sugerowala :eviltong::eviltong: Quote
Ania&Rudy Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 dawaj adres :) kamerki nie dam rady, ale jakieś zielsko i pączki się załatwi :) Quote
kosu32 Posted November 10, 2009 Author Posted November 10, 2009 [quote name='Livka']Orpha ... myślałaś kiedyś o tym żeby się sklonować :evil_lol::evil_lol: brakuje takich ludzi jak Ty ... oj brakuje:shake::shake:[/QUOTE] He he - [B]Orpha[/B] to kolejna osoba którą znam i której zaproponowano klonowanie. Ale ktoś zbiłby na tym fortunę ... nie wspominająć już o samych zaletach dla psów wynikających z tego pomysłu. Po pewnym czasie psy zabierałyby swoich niektórych opiekunów na "szkolenie" - ale do kogo ??? Quote
kosu32 Posted November 10, 2009 Author Posted November 10, 2009 Za każdym razem wchodzę na Dogo z ogromnym biciem serca. Patrzę, czytam, podziwiam i znów jestem zaskoczona. Co ta [B]Orpha [/B]w sobie ma, jak Ona to robi że te zwierzaki przy Niej się tak otwierają ? Dzisiejsza akcja z Miszką - po prostu szok :multi: [B][U]Orpha - I LOVE YOU :loveu:[/U][/B] Quote
kosu32 Posted November 10, 2009 Author Posted November 10, 2009 [quote name='orpha']komorka zla nie jest , tylko aparta w niej kiepawy , hmmmm taki aparcik z kamerka np. :evil_lol: , heheh wiecie 12 listopada mam imieniny , nie zebym cos sugerowala :eviltong::eviltong:[/QUOTE] Pomyślimy - zobaczymy ;) A ja już wkrótce będę miała szansę ponownie zobaczyć cały przybytek Orphy ;) Quote
Nikus Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 [quote name='kosu32']Za każdym razem wchodzę na Dogo z ogromnym biciem serca. Patrzę, czytam, podziwiam i znów jestem zaskoczona. Co ta [B]Orpha [/B]w sobie ma, jak Ona to robi że te zwierzaki przy Niej się tak otwierają ? Dzisiejsza akcja z Miszką - po prostu szok :multi: [B][U]Orpha - I LOVE YOU :loveu:[/U][/B][/QUOTE] nie wiem co ma...ale...szkoda tego nie wykorzystywać:evil_lol: a swoją drogą..pomyślcie gdyby Orphie umożliwić taki większy hotelik...psiaki biłyby się o miejsca już trzy lata do przodu;) Quote
Recommended Posts