Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='orpha']no Rudzielcu juz niedlugo :) , jeszcze kilka dni i wyladujesz u mnie :)[/QUOTE]

No - chciałabym by Miszka siedziała juz z Twoją "brygadą".

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='kosu32']No - chciałabym by Miszka siedziała juz z Twoją "brygadą".[/QUOTE]
hehe Stefan ( zaznaczam kot nie pies )odrazu bedzie chcial ja przeciagnac na swoja strone :evil_lol:
a swoja droga macie pojecie ? nauczylam Stefana reagowac na "siad" :diabloti: ,hehe jeszcze bedzie z niego pies :eviltong:

Posted

[quote name='orpha']hehe Stefan ( zaznaczam kot nie pies )odrazu bedzie chcial ja przeciagnac na swoja strone :evil_lol:
a swoja droga macie pojecie ? nauczylam Stefana reagowac na "siad" :diabloti: ,hehe jeszcze bedzie z niego pies :eviltong:[/QUOTE]

no nie....:cool3: jak ze Stefana jeszcze haszczaka zrobisz to już nic mnie nie zdziwi:diabloti:

Posted

hmmm heheh a wiesz .... on ma zadatki nawet , kolorystycznie tez pasuje :evil_lol: , o wilku mowa ,Stefan wlasnie molestuje eunucha Prezesa :diabloti:

Posted

[quote name='orpha']hmmm heheh a wiesz .... on ma zadatki nawet , kolorystycznie tez pasuje :evil_lol: , o wilku mowa ,Stefan wlasnie molestuje eunucha Prezesa :diabloti:[/QUOTE]

To ja niewiem czy to jest dobry dom dla Miszki :cool1:
Stefan molestuje prezesa, Orpha w ciąży to będzie potrzebowała więcej krrrwiii...:-o i nie będę Wam pisać jak się Pani domu rozprawiła z dziewczynkami które pokłuciły się o czekoladkę :roll: :evil_lol:

Posted

Kosu slij spokojnie juz ten numer konta , 40 zl mozemy potraktowac ulgowo , moze sie jeszcze dozbiera ,zreszta dziewczyny bazarki smigaja , zreszta za pierwszy miesiac mozemy sie jeszcze potargowac ( a tak powanie to ja wiem ,ze nie jest latwo z kasa a Miszka i tak i tak musi jak najszybciej schron opuscic , w razie co bedziemy sie martwic potem )

Posted

[B]AnnaA [/B]dziękujemy Ci bardzo :multi: Jesteś kochana :loveu:

[quote name='orpha']masz jakies wątpliwości ?? :mad::eviltong:[/QUOTE]

[B]Nie! :eek:[/B] Nawet mi to przez myśl nie przeszło :evilbat:

Posted

[quote name='AnnaA']Deklaruję 20 zł. m-nie . proszę o nr. konta.[/QUOTE]

[CENTER][B]Dziękujemy pięknie !!![/B]

:multi::multi::multi:[/CENTER]

Miszko kochana - trzymaj się ciepło. Tyle tu ciotek dba o Ciebie na wątku.

[CENTER][B][U]Numer konta podam już wkrótce - jak uzbieramy pełną kwotę deklaracji.[/U][/B]
[B][/B]
[B][/B]

Na dzień dzisiejszy brakuje nam

[B]40 PLN [/B]

deklaracji

[/CENTER]

Posted

[quote name='orpha']Kosu slij spokojnie juz ten numer konta , 40 zl mozemy potraktowac ulgowo , moze sie jeszcze dozbiera ,zreszta dziewczyny bazarki smigaja , zreszta za pierwszy miesiac mozemy sie jeszcze potargowac ( a tak powanie to ja wiem ,ze nie jest latwo z kasa a Miszka i tak i tak musi jak najszybciej schron opuscic , w razie co bedziemy sie martwic potem )[/QUOTE]

Ok - ok.
Jutro już piątek a w sobotę [B]"akcja Miszka ". [/B]
Konto zacznę rozsyłać dziś w nocy i jutro.
Orpha-podeślij mi na pv swój adres - muszę zobaczyć jak do Ciebie dotrzeć :loveu:

Posted

[quote name='orpha']
a swoja droga macie pojecie ? nauczylam Stefana reagowac na "siad" :diabloti: ,hehe jeszcze bedzie z niego pies :eviltong:[/QUOTE]

Hehe to ja się pochwalę moja Happy - kocica nie pies :evil_lol:umie dawać łapę, reaguje na hop( skacze na kolana ale tylko tacie ) i potrafi prosić - wszystko z zazdrosci o Bianeczkę :diabloti:

ale siad nie umie :mad:

Przypominam o bazarku , zawsze można Alaa przelicytować :evil_lol:

Posted

[quote name='Rudzia-Bianca']Hehe to ja się pochwalę moja Happy - kocica nie pies :evil_lol: umie dawać łapę, reaguje na hop( skacze na kolana ale tylko tacie ) i potrafi prosić - wszystko z zazdrosci o Bianeczkę :diabloti:

ale siad nie umie :mad:[/QUOTE]

[B]No laseczki !!! [/B]

Ja po prostu wysiadam przy Was ...

Jak Wy to robicie ???

Tak sobie pomyślałam, co by było gdybyśmy zrobiły taką wspólna szkołę tresury dla psów i kotów ... He he - byłoby wesoło :cool3:

Posted

a hahah widzisz to jest mysl :),Kosu dobrze kombinujesz :)
he Rudzia mysle ze i siad sie tez nauczy skoro juz takie sztuki pojela :evil_lol: , heh podwyzszylas ni poprzeczke od dzisiaj ucze Stefana podawac lape :diabloti:

Posted

[quote name='kosu32'][B]No laseczki !!! [/B]

Ja po prostu wysiadam przy Was ...

Jak Wy to robicie ???

Tak sobie pomyślałam, co by było gdybyśmy zrobiły taką wspólna szkołę tresury dla psów i kotów ... He he - byłoby wesoło :cool3:[/QUOTE]

Za daleko jesteście, no i Biana to tchórzyna - my odpadamy ale wspólne szkolenie psów i kotów świetny pomysł , normalnie człowiek nawet nie podejrzewa do czego zdolny jest kot , ale jak kot jest zazdrosny o psa to fiu fiu niedługo mi kocica szczekać zacznie :evil_lol:

Już nauczyła się jeść ryż , dawniej na gotowane nawet nie spojrzała , a teraz nawet chlebek z masełkiem mniami :diabloti:

Posted

[quote name='orpha']a hahah widzisz to jest mysl :),Kosu dobrze kombinujesz :)
he Rudzia mysle ze i siad sie tez nauczy skoro juz takie sztuki pojela :evil_lol: , heh podwyzszylas ni poprzeczke od dzisiaj ucze Stefana podawac lape :diabloti:[/QUOTE]

Baw się dobrze :evil_lol:

Posted

Już nauczyła się jeść ryż , dawniej na gotowane nawet nie spojrzała , a teraz nawet chlebek z masełkiem mniami :diabloti:[/QUOTE]

Mój Leo wcina tylko gotowane (udka kurczaczka najchętniej) :cool3:
Ryż i marchewkę skutecznie odsuwa w misce noskiem i wyjada jedynie mięsiwo :roll: Jak suchą karmę łyknie = dziobnie parę ziaren, to normalnie mamy święto we wsi :loveu: Do tej pory okupuje 3 kg worek suchej karmy Royala który kupiliśmy dla niego jako szczeniora. Ostatnio zakupiliśmy rybną karmę, z uwagi na to że Leo uwielbia od czasu do czasu wpierniczać olej z rybką z rybnej konserwy + w tym namoczony chlebek :cool3: A za kawałek chleba z masłem - gotowy jest wejść na stół i chyba zatańczyć. Mieliśmy z niego ostro polewkę, bo podczas spacerów w parku dokarmiamy kaczki a Leo rzuca się na chleb tak - jakby był wygłodzony ...
Biedny pies ...

[B]Dużo tych psich podeobieństw - prawda ???[/B]

Posted

skad ja znam to uwielbienie do chleba rzucanego kaczkom , w zebractwie prym wiedzie Jadzia , potrafi skubana wejsc do kanalku pod mostkiem i czekac z rozdziawiona paszcza :mad: