kosu32 Posted November 4, 2009 Author Posted November 4, 2009 [quote name='orpha']no Rudzielcu juz niedlugo :) , jeszcze kilka dni i wyladujesz u mnie :)[/QUOTE] No - chciałabym by Miszka siedziała juz z Twoją "brygadą". Quote
Rudzia-Bianca Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 Dodane nowe karteczki do bazarku :cool3: Quote
orpha Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 [quote name='kosu32']No - chciałabym by Miszka siedziała juz z Twoją "brygadą".[/QUOTE] hehe Stefan ( zaznaczam kot nie pies )odrazu bedzie chcial ja przeciagnac na swoja strone :evil_lol: a swoja droga macie pojecie ? nauczylam Stefana reagowac na "siad" :diabloti: ,hehe jeszcze bedzie z niego pies :eviltong: Quote
Nikus Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 [quote name='orpha']hehe Stefan ( zaznaczam kot nie pies )odrazu bedzie chcial ja przeciagnac na swoja strone :evil_lol: a swoja droga macie pojecie ? nauczylam Stefana reagowac na "siad" :diabloti: ,hehe jeszcze bedzie z niego pies :eviltong:[/QUOTE] no nie....:cool3: jak ze Stefana jeszcze haszczaka zrobisz to już nic mnie nie zdziwi:diabloti: Quote
orpha Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 hmmm heheh a wiesz .... on ma zadatki nawet , kolorystycznie tez pasuje :evil_lol: , o wilku mowa ,Stefan wlasnie molestuje eunucha Prezesa :diabloti: Quote
Agmarek Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 [quote name='orpha']hmmm heheh a wiesz .... on ma zadatki nawet , kolorystycznie tez pasuje :evil_lol: , o wilku mowa ,Stefan wlasnie molestuje eunucha Prezesa :diabloti:[/QUOTE] To ja niewiem czy to jest dobry dom dla Miszki :cool1: Stefan molestuje prezesa, Orpha w ciąży to będzie potrzebowała więcej krrrwiii...:-o i nie będę Wam pisać jak się Pani domu rozprawiła z dziewczynkami które pokłuciły się o czekoladkę :roll: :evil_lol: Quote
orpha Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 [quote name='Ania&Rudy']pewnie zabrała im i sama zjadła? :)[/QUOTE] heheh o to to wlasnie :evil_lol: Quote
Agmarek Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 [quote name='Ania&Rudy']pewnie zabrała im i sama zjadła? :)[/QUOTE] Oj :oops: i nie tylko :cooldevi: Quote
Agmarek Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 [quote name='wtatara']jaka ona śliczna[/QUOTE] Kto? :-o Orpha??? :-o :evil_lol: Quote
kosu32 Posted November 5, 2009 Author Posted November 5, 2009 [B]Boże !!![/B] Co ten babiniec tu wypisuje ??? :mad: Masakra !!! :diabloti: Quote
AnnaA Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 Deklaruję 20 zł. m-nie . proszę o nr. konta. Quote
orpha Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 [quote name='Agmarek']Kto? :-o Orpha??? :-o :evil_lol:[/QUOTE] masz jakies wątpliwości ?? :mad::eviltong: Quote
orpha Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 Kosu slij spokojnie juz ten numer konta , 40 zl mozemy potraktowac ulgowo , moze sie jeszcze dozbiera ,zreszta dziewczyny bazarki smigaja , zreszta za pierwszy miesiac mozemy sie jeszcze potargowac ( a tak powanie to ja wiem ,ze nie jest latwo z kasa a Miszka i tak i tak musi jak najszybciej schron opuscic , w razie co bedziemy sie martwic potem ) Quote
Agmarek Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 [B]AnnaA [/B]dziękujemy Ci bardzo :multi: Jesteś kochana :loveu: [quote name='orpha']masz jakies wątpliwości ?? :mad::eviltong:[/QUOTE] [B]Nie! :eek:[/B] Nawet mi to przez myśl nie przeszło :evilbat: Quote
kosu32 Posted November 5, 2009 Author Posted November 5, 2009 [quote name='AnnaA']Deklaruję 20 zł. m-nie . proszę o nr. konta.[/QUOTE] [CENTER][B]Dziękujemy pięknie !!![/B] :multi::multi::multi:[/CENTER] Miszko kochana - trzymaj się ciepło. Tyle tu ciotek dba o Ciebie na wątku. [CENTER][B][U]Numer konta podam już wkrótce - jak uzbieramy pełną kwotę deklaracji.[/U][/B] [B][/B] [B][/B] Na dzień dzisiejszy brakuje nam [B]40 PLN [/B] deklaracji [/CENTER] Quote
kosu32 Posted November 5, 2009 Author Posted November 5, 2009 [quote name='orpha']Kosu slij spokojnie juz ten numer konta , 40 zl mozemy potraktowac ulgowo , moze sie jeszcze dozbiera ,zreszta dziewczyny bazarki smigaja , zreszta za pierwszy miesiac mozemy sie jeszcze potargowac ( a tak powanie to ja wiem ,ze nie jest latwo z kasa a Miszka i tak i tak musi jak najszybciej schron opuscic , w razie co bedziemy sie martwic potem )[/QUOTE] Ok - ok. Jutro już piątek a w sobotę [B]"akcja Miszka ". [/B] Konto zacznę rozsyłać dziś w nocy i jutro. Orpha-podeślij mi na pv swój adres - muszę zobaczyć jak do Ciebie dotrzeć :loveu: Quote
Rudzia-Bianca Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 [quote name='orpha'] a swoja droga macie pojecie ? nauczylam Stefana reagowac na "siad" :diabloti: ,hehe jeszcze bedzie z niego pies :eviltong:[/QUOTE] Hehe to ja się pochwalę moja Happy - kocica nie pies :evil_lol:umie dawać łapę, reaguje na hop( skacze na kolana ale tylko tacie ) i potrafi prosić - wszystko z zazdrosci o Bianeczkę :diabloti: ale siad nie umie :mad: Przypominam o bazarku , zawsze można Alaa przelicytować :evil_lol: Quote
kosu32 Posted November 5, 2009 Author Posted November 5, 2009 [quote name='Rudzia-Bianca']Hehe to ja się pochwalę moja Happy - kocica nie pies :evil_lol: umie dawać łapę, reaguje na hop( skacze na kolana ale tylko tacie ) i potrafi prosić - wszystko z zazdrosci o Bianeczkę :diabloti: ale siad nie umie :mad:[/QUOTE] [B]No laseczki !!! [/B] Ja po prostu wysiadam przy Was ... Jak Wy to robicie ??? Tak sobie pomyślałam, co by było gdybyśmy zrobiły taką wspólna szkołę tresury dla psów i kotów ... He he - byłoby wesoło :cool3: Quote
orpha Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 a hahah widzisz to jest mysl :),Kosu dobrze kombinujesz :) he Rudzia mysle ze i siad sie tez nauczy skoro juz takie sztuki pojela :evil_lol: , heh podwyzszylas ni poprzeczke od dzisiaj ucze Stefana podawac lape :diabloti: Quote
Rudzia-Bianca Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 [quote name='kosu32'][B]No laseczki !!! [/B] Ja po prostu wysiadam przy Was ... Jak Wy to robicie ??? Tak sobie pomyślałam, co by było gdybyśmy zrobiły taką wspólna szkołę tresury dla psów i kotów ... He he - byłoby wesoło :cool3:[/QUOTE] Za daleko jesteście, no i Biana to tchórzyna - my odpadamy ale wspólne szkolenie psów i kotów świetny pomysł , normalnie człowiek nawet nie podejrzewa do czego zdolny jest kot , ale jak kot jest zazdrosny o psa to fiu fiu niedługo mi kocica szczekać zacznie :evil_lol: Już nauczyła się jeść ryż , dawniej na gotowane nawet nie spojrzała , a teraz nawet chlebek z masełkiem mniami :diabloti: Quote
Rudzia-Bianca Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 [quote name='orpha']a hahah widzisz to jest mysl :),Kosu dobrze kombinujesz :) he Rudzia mysle ze i siad sie tez nauczy skoro juz takie sztuki pojela :evil_lol: , heh podwyzszylas ni poprzeczke od dzisiaj ucze Stefana podawac lape :diabloti:[/QUOTE] Baw się dobrze :evil_lol: Quote
kosu32 Posted November 5, 2009 Author Posted November 5, 2009 Już nauczyła się jeść ryż , dawniej na gotowane nawet nie spojrzała , a teraz nawet chlebek z masełkiem mniami :diabloti:[/QUOTE] Mój Leo wcina tylko gotowane (udka kurczaczka najchętniej) :cool3: Ryż i marchewkę skutecznie odsuwa w misce noskiem i wyjada jedynie mięsiwo :roll: Jak suchą karmę łyknie = dziobnie parę ziaren, to normalnie mamy święto we wsi :loveu: Do tej pory okupuje 3 kg worek suchej karmy Royala który kupiliśmy dla niego jako szczeniora. Ostatnio zakupiliśmy rybną karmę, z uwagi na to że Leo uwielbia od czasu do czasu wpierniczać olej z rybką z rybnej konserwy + w tym namoczony chlebek :cool3: A za kawałek chleba z masłem - gotowy jest wejść na stół i chyba zatańczyć. Mieliśmy z niego ostro polewkę, bo podczas spacerów w parku dokarmiamy kaczki a Leo rzuca się na chleb tak - jakby był wygłodzony ... Biedny pies ... [B]Dużo tych psich podeobieństw - prawda ???[/B] Quote
orpha Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 skad ja znam to uwielbienie do chleba rzucanego kaczkom , w zebractwie prym wiedzie Jadzia , potrafi skubana wejsc do kanalku pod mostkiem i czekac z rozdziawiona paszcza :mad: Quote
Recommended Posts