Pieseczkowo Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 [B]PILNE!!!!!!![/B] Dziś 15.10.09 to lecznicy mojego taty w Warszawie podrzucono szczeniaczka Bull teriera w wieku [B]7-8 miesięcy pregowany. Płeć- samiec.[/B] Prosze was o pomoc,może znacie kogoś kto by chciał wziąć to maleństwo lub sami możecie. Maleństwo jest u mojego taty w lecznicy przy ul.Akermańskiej 3(Stegny)Ja go wziąć nie moge bo mam dwa dorosłe psy. Mimo,że ma w lecznicy ciepły dach nad głową to wiecznie tam siedzieć nie może. Proszę was o pomoc,bo chce by trafił w dobre ręce,a nie takie jakie miał u poprzedniego właściciela!! W razie jakich kolwiek informacji piszcie na pv,a podam telefon swój i jakieś najwyżej konkretniejsze dane. Quote
Bzikowa Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 Przekażę fotkę malucha od Pieseczkowo: [IMG]http://i145.photobucket.com/albums/r223/cubree/15102009077.jpg[/IMG] Quote
sunshine Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 Jaki piękny :loveu: Czy psiak jest zdrowy? czy wszystko z nim ok?:) Quote
Pieseczkowo Posted October 15, 2009 Author Posted October 15, 2009 Tak Maurycy jest zdrowy i jak szczeniaczek bardzo pocieszny i pilnie szuka domu,bo nie chce by trafił do schronu czy innych niedobrych ludzi:-(Nie chipa ani tatuazu,wiec nie ma co szukać w ten sposob hodowcy. U mnie nie bardzo może mieszkać,ale w sutuacji podbramkowej moze przyjsc na góra kilka dni :-(wiec będę wdzięczan za każdą pomoc dobrych duszyszek. Nawet za DT-bo w tej sytacji to też dobre wyjście.Tylko niech DT będzie dobrym domem oczywiscie!! Quote
sunshine Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 Popytam u siebie może ktoś go zechce...:) życzę powodzenia dla tej piekności:loveu: Quote
choleraa Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 jestem posrednikiem w tej sprawie.. 2 miesiace temu wzielam ze schroniska w Wejherowie buldozke Sasze, od tamtej pory regularnie przegladam Dogomanie.. Sasza rowniez ma tu swoj watek.Jestem zainteresowana tym maluchem. Nie wezme tego psiaka dla siebie, ale przyjaciel szuka pieska, siedzi wlasnie kolo mnie i oboje zachwycamy sie tym slodziakiem. Krzysztof nie ma konta na dogomanii i prosi o kontakt mailowy, aby moc dowiedziec sie czegos wiecej o psiaku i jednoczrenie moc udzielic informacji o sobie- co na pewno bedzie konieczne.. Quote
Pieseczkowo Posted October 15, 2009 Author Posted October 15, 2009 Witaj Wiesz ja na bulkach sie kompletnie nie znam,bo mam teriera zupelnie w innym typie,ale chcialabym by go wziela osoba ktora zna tą rasę. Jak chcecie to napiszcie mi maila a ja zaraz odpisze :) Quote
choleraa Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 prosze podac maila, to nie bede posredniczyc, tylko bedziecie sobie rozmawiac sami;) Quote
Pieseczkowo Posted October 15, 2009 Author Posted October 15, 2009 A gdzie mieszkacie?jutro jeszcze będę rozmawiać z jedną Panią,która też może jakoś pomoże w tej sytuacji,więc jutro będę juz wszystkow wiedzieć co i jak ;) Quote
choleraa Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 w Szczecinie.. Dam koledze tego maila i jaz sam sie bedzie kontaktowal ;) Quote
Pieseczkowo Posted October 15, 2009 Author Posted October 15, 2009 to spora odległość od warszawy.W takim razie czekam na jakąś wiadomość. Quote
mru Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 ale zawsze się ktoś z dogo znajdzie na ew. wizytę :) znam w Szczecinie kogoś z dogo jakby co ;) (dostalam maila w sprawie tego pieska, więc melduję się na wątku!) a sam psiak czadooowy! Quote
Pieseczkowo Posted October 16, 2009 Author Posted October 16, 2009 Chyba mamy dom!! za pomoca Pani Edyty z fundacji adopcyjnej,ktora zajmuje sie bullkami okazało się,że est domek,a nasz nzajomy jeszcze ma jedna osobe na oku. Jak będę mieć pewność co i jak to napiszę. Ale jestem szczęśliwa!!:multi: Quote
Ania :) Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 I jak ? Psiak trafił do nowego domku ? ;) Quote
Golden Evita Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 Dam w tym samym temacie [url]http://allegro.pl/item878578608_hasan_6_cio_miesiecz_szczeniak_bulterier_oddam.html#gallery[/url] Quote
Recommended Posts