marqs68 Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 wziołem C a gdzie znajde jakis katalog spis uzytkowników Quote
Paulina_mickey Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 Ja już B obrobiłam. Troche to trwało ale udało się. ;) Quote
Ninka Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 Zrobilam swoje pierwsze w zyciu allegro!!!!! [url=http://www.allegro.pl/show_item.php?item=802559169]2-3letni BERNARDYN szuka kochajacego domu (802559169) - Aukcje internetowe Allegro[/url] Wiem, wiem jak ktos umie lepsze-zapraszam!!! Ps. Jak ja mam im zaplacici te 15groszy?:roll: Quote
Paulina_mickey Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 Ja bym chyba jednak nie "sprzedawała" go jako bernardyna. Bardziej jako moskiewskiego stróżującego. :oops: Quote
Ninka Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 [quote name='Paulina_mickey']Ja bym chyba jednak nie "sprzedawała" go jako bernardyna. Bardziej jako moskiewskiego stróżującego. :oops:[/QUOTE] Kiedy dziewczyny, ktore go widzialy nie dopatrzyly sie nic moskiewskiego...:roll: Quote
Paulina_mickey Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 [quote name='Ninka']Kiedy dziewczyny, ktore go widzialy nie dopatrzyly sie nic moskiewskiego...:roll:[/QUOTE] Ja Go nie widziałam, więc stwierdzam tylko po zdjęciu. Quote
gonia66 Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 Porsze o numer konta na wplate deklaracji..wiem ze to marfrne 5 zl ale zawsze grosz do grosza.... Quote
gos Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 mój dzisiejszy wieczór sponsorowała literka D. oby coś z tego wyszło dla naszego biedaka... Quote
jola_li Posted November 1, 2009 Author Posted November 1, 2009 Zamówiłam u Gosi dwa portrety - chciałabym, żeby pieniążki za jeden poszły dla Kapselka, a za drugi (60 zł) dla Remika ------ zgadzasz się Gosiu? Bo to właściwie Twoje pieniążki ;-)... Quote
gos Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 Jolu, pewnie że się zgadzam:-) Zamawiający portret, jeśli chce - to może sam wskazać psa. Więc nawet nie mogłabym się nie zgodzić;-) Tym bardziej się cieszę, bo los Remika nie jest mi obojętny. I bardzo się mu te pieniądze przydadzą. Quote
jola_li Posted November 1, 2009 Author Posted November 1, 2009 To fajnie :-)! Czyli Remiś ma u mnie (a właściwie u mojego Ojca ;-)) 60 zł. Prześlę je jak tylko będę mogła (nie czekając na obrazek). Quote
Ninka Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 [quote name='jola_li']To fajnie :-)! Czyli Remiś ma u mnie (a właściwie u mojego Ojca ;-)) 60 zł. Prześlę je jak tylko będę mogła (nie czekając na obrazek).[/QUOTE] W imieniu Remisia i wlasnym dziekuje Ci ogromnie!!!!! Quote
DAGA1505 Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 Niestety narazie nie moge wspomóc finansowo więc puki co podnosze do góry pięknego benka! Quote
A.R.S. Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 To ja z literki A się melduję!! :lol: Na dziś mogę podarować jednorazowo 100zł. Poproszę o konto. A do kiedy jest czas? Dużo jeszcze brakuje?? Quote
gos Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 Witamy A!:-) Zgodnie z info w pierwszym poście, potrzebne jest 450 zł miesięcznie. W tym momencie na koncie jest 160 zł, a miesięcznych deklaracji 60... Więc brakuje jeszcze dużo :( Quote
jola_li Posted November 2, 2009 Author Posted November 2, 2009 [quote name='gos']Nie! Nie możemy na to pozwolić! Zbierzmy więcej deklaracji - przecież on jest wspaniały. Moje 30/mies doliczcie. [B]KTO JESZCZE SIĘ DOŁOŻY?![/B][/QUOTE] Oj, chyba nie wszystko jest uaktualnione ;-). Na przykład powyższa deklaracja (a może jeszcze jakaś?). Czy moje 30 zł dotarło? I pamiętajcie, że w najbliższym czasie (pewnie w tym tygodniu) prześlę 60 zł za obrazek, ktory Gosia narysuje (jak przyjdzie moja kolejka ;-)). Quote
gos Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 Jola, ale jesteś czujna:-) Tak mi się wydawało, że się zdeklarowałam, ale pierwszy post mnie zmylił. Quote
Dzika_Figa Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 Witam! zostałam tu zaproszona przez [B]gos[/B]. Deklaruję 20 zł jednorazowo - więcje nie dam rady. Mam gdzieś wpłacić pieniądze, czy na razie tylko zbieracie deklaracje? Quote
gos Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 Witaj, Figo!:-) Już zbieramy, a dokładnie Ninka, więc pewnie od niej dostaniesz PW z danymi. Quote
jola_li Posted November 2, 2009 Author Posted November 2, 2009 [quote name='gos']Jola, ale jesteś czujna:-) [/QUOTE] Noooo, rewolucyjnie ;-)! Dobre wiadomości miło się zapamiętuje :-)! Quote
gos Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 Dzięki przypomnieniu :oops: czujnej jak fretka Joli :loveu: poszedł ode mnie przelew z deklaracją. Akcja literkowa rzeczywiście działa. Został mi jeszcze kawałek D, a potem wezmę E. Myślę, żeby przefiltrować użytkowników pod kątem dość zawężonej aktywności (np. ost wpis nie później niż 1 października) - żeby jak najszybciej dotrzeć do tych osób, które mają szansę przeczytać. Quote
Paulina_mickey Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 [quote name='gos']= Myślę, żeby przefiltrować użytkowników pod kątem dość zawężonej aktywności (np. ost wpis nie później niż 1 października) - żeby jak najszybciej dotrzeć do tych osób, które mają szansę przeczytać.[/QUOTE] Ja właśnie tak robię. ;) Quote
gos Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 Ja przy D brałam aktywność od września. Ale chyba lepiej mniejszą na początek, ale za to dotrzeć szybciej do aktywniejszych. Quote
Ninka Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 Dziewczyny ogromnie dziekuje za deklaracje i wplaty:loveu::loveu::loveu: Uaktualnilam pierwsza strone!!! Quote
Recommended Posts