Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 616
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zrobilam swoje pierwsze w zyciu allegro!!!!!

[url=http://www.allegro.pl/show_item.php?item=802559169]2-3letni BERNARDYN szuka kochajacego domu (802559169) - Aukcje internetowe Allegro[/url]

Wiem, wiem jak ktos umie lepsze-zapraszam!!!

Ps. Jak ja mam im zaplacici te 15groszy?:roll:

Posted

[quote name='Paulina_mickey']Ja bym chyba jednak nie "sprzedawała" go jako bernardyna.
Bardziej jako moskiewskiego stróżującego. :oops:[/QUOTE]

Kiedy dziewczyny, ktore go widzialy nie dopatrzyly sie nic moskiewskiego...:roll:

Posted

Zamówiłam u Gosi dwa portrety - chciałabym, żeby pieniążki za jeden poszły dla Kapselka, a za drugi (60 zł) dla Remika ------ zgadzasz się Gosiu?
Bo to właściwie Twoje pieniążki ;-)...

Posted

Jolu, pewnie że się zgadzam:-)
Zamawiający portret, jeśli chce - to może sam wskazać psa. Więc nawet nie mogłabym się nie zgodzić;-) Tym bardziej się cieszę, bo los Remika nie jest mi obojętny.
I bardzo się mu te pieniądze przydadzą.

Posted

[quote name='jola_li']To fajnie :-)!
Czyli Remiś ma u mnie (a właściwie u mojego Ojca ;-)) 60 zł.
Prześlę je jak tylko będę mogła (nie czekając na obrazek).[/QUOTE]

W imieniu Remisia i wlasnym dziekuje Ci ogromnie!!!!!

Posted

Witamy A!:-)
Zgodnie z info w pierwszym poście, potrzebne jest 450 zł miesięcznie. W tym momencie na koncie jest 160 zł, a miesięcznych deklaracji 60... Więc brakuje jeszcze dużo :(

Posted

[quote name='gos']Nie!
Nie możemy na to pozwolić!
Zbierzmy więcej deklaracji - przecież on jest wspaniały.
Moje 30/mies doliczcie.

[B]KTO JESZCZE SIĘ DOŁOŻY?![/B][/QUOTE]

Oj, chyba nie wszystko jest uaktualnione ;-).
Na przykład powyższa deklaracja (a może jeszcze jakaś?).

Czy moje 30 zł dotarło?
I pamiętajcie, że w najbliższym czasie (pewnie w tym tygodniu) prześlę 60 zł za obrazek, ktory Gosia narysuje (jak przyjdzie moja kolejka ;-)).

Posted

Dzięki przypomnieniu :oops: czujnej jak fretka Joli :loveu: poszedł ode mnie przelew z deklaracją.

Akcja literkowa rzeczywiście działa. Został mi jeszcze kawałek D, a potem wezmę E.
Myślę, żeby przefiltrować użytkowników pod kątem dość zawężonej aktywności (np. ost wpis nie później niż 1 października) - żeby jak najszybciej dotrzeć do tych osób, które mają szansę przeczytać.

Posted

[quote name='gos']=
Myślę, żeby przefiltrować użytkowników pod kątem dość zawężonej aktywności (np. ost wpis nie później niż 1 października) - żeby jak najszybciej dotrzeć do tych osób, które mają szansę przeczytać.[/QUOTE]

Ja właśnie tak robię. ;)