jola_li Posted December 16, 2009 Author Posted December 16, 2009 Remik znowu dostał prezent!!! :bigcool: 10 złotych miesięcznie od MakS :bigcool: Serdecznie dziękujemy!!!!!!!!!!! Mamy już 2/3 hotelikowych kosztów :bigcool: Quote
Goś Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 A tu się ciągle coś dzieje! I cały czas radośnie. Normalnie, lubię tu zaglądać, zawsze mi to poprawia humor. Jolu - dobra duszo, dzięki:-) Quote
makrejsza Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 Poproszę o numer konta, w prawdzie wpłata niewielka i jednorazowa, ale mam nadzieję, że pomoże... Quote
jola_li Posted December 16, 2009 Author Posted December 16, 2009 [quote name='logowanie_nie_dziala_gos']A tu się ciągle coś dzieje! I cały czas radośnie. Normalnie, lubię tu zaglądać, zawsze mi to poprawia humor. Jolu - dobra duszo, dzięki:-)[/QUOTE] Gosiu, ja tu jestem tylko radosnym kronikarzem Szlachetnych Uczynków... A dzięki to należą się Wam wszystkim :-)! Quote
jola_li Posted December 16, 2009 Author Posted December 16, 2009 [quote name='makrejsza']Poproszę o numer konta, w prawdzie wpłata niewielka i jednorazowa, ale mam nadzieję, że pomoże...[/QUOTE] NA PEWNO POMOŻE!!! Dziękujemy Ci bardzo, Makrejsza!!! :bigcool: Zaraz wysyłam pw ;-)! Quote
makrejsza Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 Poszło. ;) Remik, do domku, jak najszybciej !! Quote
jola_li Posted December 16, 2009 Author Posted December 16, 2009 [quote name='makrejsza']Poszło. ;) [/QUOTE] :bigcool::bigcool::bigcool: Wielka buźka!!! [QUOTE] Remik, do domku, jak najszybciej!! [/QUOTE] Oj, tak, oj, tak - koniecznie!!! Gdzie ci ludzie mają oczy :shake:?..... Quote
MakS Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 [quote name='jola_li']Remik znowu dostał prezent!!! :bigcool: 10 złotych miesięcznie od MakS :bigcool: Serdecznie dziękujemy!!!!!!!!!!! Mamy już 2/3 hotelikowych kosztów :bigcool:[/QUOTE] taki przystojniak nie może mieszkac w schronie:), więc nie ma za co dziękowac. a dla Remika mizianko:loveu: Quote
jola_li Posted December 16, 2009 Author Posted December 16, 2009 [quote name='MakS']taki przystojniak nie może mieszkac w schronie:), więc nie ma za co dziękowac. a dla Remika mizianko:loveu:[/QUOTE] Tak naprawdę, to żaden piesek nie powinien mieszkać w schronie :-(, a dziękować jest za co jak najbardziej :-)!!!! Więc DZIĘKUJEMY!!! Quote
jola_li Posted December 16, 2009 Author Posted December 16, 2009 Co powiecie na jednorazowe 50 złotych??? Bo ja powiem: HURAAAAAAAAA!!!!!!!!!!:bigcool: I jeszcze ---- DZIĘKUJĘ MAJA602 :bigcool: [CENTER][CENTER][B][I][U][FONT=Calibri][SIZE=3][COLOR=#000000][/COLOR][/SIZE][/FONT][/U][/I][/B] [/CENTER][/CENTER] Quote
jola_li Posted December 17, 2009 Author Posted December 17, 2009 Remik jest bogatszy o 15 zł miesięcznie!!!:bigcool: Dzięki Maksiorkowi!!:bigcool: Najserdeczniejsze DZIĘKUJĘ!!:bigcool: Quote
jola_li Posted December 17, 2009 Author Posted December 17, 2009 Chcecie dużo dobrych wiadomości ;-)????? To macie ;-)!!! Na Remikowe hotelikowanie przysłały pieniążki: MakS --- 10 zł!!! :bigcool: Luśka (to już druga wpłata w tym miesiącu!!!) --- 10 zł!!! :bigcool: Magdalenqa --- 35 złotych!!!:bigcool: Makrejsza --- 20 złotych!!!:bigcool: DZIEWCZYNY!!! Czy ktoś Wam mówił, że jesteście WSPANIAŁE :-)????? Jak wrócę do domu to wszystko pięknie na pierwszej stronie uzupełnię:-)! Quote
makrejsza Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 Cieszę się, że pieniążki już doszły :) Remik jest cudny, oby jak najszybciej znalazł swoich ludzi... Quote
jola_li Posted December 17, 2009 Author Posted December 17, 2009 [quote name='makrejsza']Cieszę się, że pieniążki już doszły :) Remik jest cudny, oby jak najszybciej znalazł swoich ludzi...[/QUOTE] Ja też się cieszę, bo to oznacza dla Remika spokojne, niezagrożone czekanie :-) Dziękuję bardzo, Makrejsza!!! :bigcool: Quote
Paulina_mickey Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 Idziecie jak burza! podziwiam! Quote
jola_li Posted December 17, 2009 Author Posted December 17, 2009 [quote name='Paulina_mickey']Idziecie jak burza! podziwiam![/QUOTE] Jak burza ;-)???? No to jeszcze dwa gromy ;-)!!!! 1. 15 zł od Maksiorka już jest na koncie!!! :bigcool: 2. 10 zł od Lucyfrecji już jest na koncie!!!:bigcool: Ad 1. Pięknie dziękujemy!!! Ad 2. Pięknie dziękujemy!!! [SIZE=3][B]REEEMIIIIIIIIIK!!!!!!!!!!![/B][/SIZE] Żebyś ty wiedział jak tu się wszyscy o ciebie troszczą!!! (a pierwszą stronę doszlifuję dopiero jak odtaję po jeździe nieogrzewanym tramwajem i coś zjem ;-)) Quote
maja602 Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 Wpłąciłam pieniążki dla Remika i poza tym zrobiłam ogłoszenia w NECIE. Trzymam kciuki. Będę tu zaglądać. Quote
jola_li Posted December 17, 2009 Author Posted December 17, 2009 Odtajałam (a jak jest ciepło to w tramwajach grzeją :-|) i zjadłam ;-). Pierwsza strona uaktualniona, ale proszę kontrolujcie mnie! I jeszcze uprzejmie donoszę, że Lucyfrecja wpłaciła PODWÓJNĄ deklarację!!! Dziękujemy, dziękujemy!!! :bigcool::bigcool: [B]Cieszę się z tych wpłat jak głupia, ale proszę, jeśli komuś zmieni się sytuacja, czy akurat w jakimś miesiącu będzie pod kreską to piszcie "bez krępacji"! Będę się lepiej czuła wiedząc, że nie zakłócam Wam zbyt mocno domowego budżetu.....[/B] (z autopsji wiem, że różnie to bywa...) Quote
jola_li Posted December 17, 2009 Author Posted December 17, 2009 [quote name='maja602']Wpłąciłam pieniążki dla Remika i poza tym zrobiłam ogłoszenia w NECIE. Trzymam kciuki. Będę tu zaglądać.[/QUOTE] Paulina, masz rację :-)!!! Ależ dziś piękny dzień :-)!!! Dzięki wielkie Maju za wsparcie!!! :bigcool: I dzięki za ogłoszenia!!! :bigcool: I trzymanie kciuków!!!:bigcool: Oby-ktoś-wypatrzył-Remisia-oby-ktoś-wypatrzył-Remisia-oby-ktoś-wypatrzył-Remisia-oby-ktoś-wypatrzył-Remisia-oby-ktoś-wypatrzył-Remisia-oby-ktoś-wypatrzył-Remisia-oby-ktoś-wypatrzył-Remisia-oby-ktoś-wypatrzył-Remisia-oby-ktoś-wypatrzył-Remisia-oby-ktoś-wypatrzył-Remisia.... Quote
LAZY Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 Mocno trzymam kciuki za domek :kciuki: Komu takiego wspaniałego stróża? Quote
jola_li Posted December 18, 2009 Author Posted December 18, 2009 Mam wrażenie, że Święty Mikołaj to mnie wyjątkowo rozpieszcza w tym roku ;-)!!! A zaczął już od początku grudnia! Widocznie byłam bardzo grzeczna! No dobra, dobra, wiem... To nie ja byłam grzeczna tylko Remik ;-)... Ale nie musimy być od razu tacy drobiazgowi ;-) Mamy nową deklarację - 5 zł/mc od Magdalenas:bigcool: LucySxy prosiła o numer konta:bigcool: a Maggot napisała, że dziś wpłaci Remikowi pieniążki:bigcool: Kochane wysłanniczki Sw. Mikołaja -------DZIĘKUJEMY!!!:bigcool: Quote
jola_li Posted December 18, 2009 Author Posted December 18, 2009 Chyba mi nie uwierzycie ;-)... Ja się uszczypnęłam i uwierzyłam ;-). Będzie jednorazowa wpłata od MagMy:bigcool: DZIĘKUJEMY BARDZO!!! Oj, Remiku, Remiku, jakby tak przyszło ci urządzać urodziny to by krzeseł zabrakło dla twoich Przyjaciół ;-)!!! Quote
jola_li Posted December 18, 2009 Author Posted December 18, 2009 [quote name='jola_li']Będzie jednorazowa wpłata od MagMy:bigcool: [/QUOTE] A jakbyście chcieli wiedzieć to ten jeden raz robi za dwudziestopak ;-)!!! Całe 100 złotych :-)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Dobrze, Remik, że sam jesteś psem stróżującym, bo inaczej trzeba by wynająć ochronę do pilnowania twojego majątku ;-) I znowu potrzebna byłaby kasa ;-)..... Quote
natalijo Posted December 18, 2009 Posted December 18, 2009 Ale tu u Was wesoło i sympatycznie :) Wchodzę tu zawsze jak chcę sobie humorek poprawić. Więc przy okazji podniosę Remisia :) Quote
jola_li Posted December 18, 2009 Author Posted December 18, 2009 [quote name='natalijo']Ale tu u Was wesoło i sympatycznie :) Wchodzę tu zawsze jak chcę sobie humorek poprawić. Więc przy okazji podniosę Remisia :)[/QUOTE] Zawsze serdecznie zapraszamy :-) Najlepsi lekarze potwierdzają, że jedna tabletka remisiozacu dziennie to rewelacyjna kuracja ;-)! Quote
Recommended Posts