jola_li Posted December 9, 2009 Author Posted December 9, 2009 [quote name='Cajus JB']Same dobre wiadomości. Mi się trochę pokomplikowało, ale ogłoszenia zrobię. Niestety dopiero w niedzielę.[/QUOTE] Przecież mówiłeś, że zrobisz to w końcu tygodnia, więc wszystko się zgadza ;-)! (Ja właśnie na koniec tygodnia przygotuję propozycję tekstu). Dziękujemy bardzo za pamięć :-)!!! Quote
madziamn Posted December 9, 2009 Posted December 9, 2009 Dziękuje za wiadomosc cos sie postaram wyskrobac tylko wieczorkiem bo teraz jestem zawalona robota Quote
jola_li Posted December 9, 2009 Author Posted December 9, 2009 [quote name='Ma6da']przepraszam- następnym razem podam nicka w tytule przelewu - Magda Biel z Gliwic to ja :)[/QUOTE] Ależ nic się nie stało ;-)! Wiem, że niektórzy wolą nie ujawniać swoich nazwisk w Internecie, stąd moja ostrożność. Bardzo dziękuję; zaraz wpiszę Cię na pierwszą stronie :-). Quote
jola_li Posted December 9, 2009 Author Posted December 9, 2009 [quote name='madziamn']Dziękuje za wiadomosc cos sie postaram wyskrobac tylko wieczorkiem bo teraz jestem zawalona robota[/QUOTE] Bardzo Ci dziękujemy :-)!!!! Fiuu-fiuuu- fiuuuuu....... Remik ma coraz więcej Przyjaciół :-)!!!! Quote
jola_li Posted December 9, 2009 Author Posted December 9, 2009 UWAGA, UWAGA :-)!!! Dziś na konto Remika wpłynęło: 5 zł od Dagmary S. - bardzo dziękujemy i to podwójnie, bo i Lucyfrecji - to Jej kontakt :-)!!! 10 zł od Luśki - bardzo dziękujemy :-)! Pierwsza strona zaktualizowana ;-). Quote
maash Posted December 9, 2009 Posted December 9, 2009 [quote name='jola_li'] I - [B]TU PROŚBA O PODANIE NICKÓW NA PW[/B] - Osób o inicjałach M.B. i M.S., które wpłaciły po 10 złotych, bo nie wiem komu je przypisać ;-). :bigcool::bigcool::bigcool: (I proszę o podawanie nicka na przelewach :-))[/QUOTE] Maria Sz. z miejscowości K. to ja ;) Na przyszłość na pewno się poprawię :lol: Pozdrawiam! Quote
jola_li Posted December 9, 2009 Author Posted December 9, 2009 [quote name='maash']Maria Sz. z miejscowości K. to ja ;) Na przyszłość na pewno się poprawię :lol: Pozdrawiam![/QUOTE] Już wpisałam na pierwszej stronie :-)! Dziękuję i też serdecznie pozdrawiam! Quote
jola_li Posted December 9, 2009 Author Posted December 9, 2009 [quote name='Lu_Gosiak']zaznaczam...piekny psiak:)[/QUOTE] Noooo... Piękny :-)... Żeby jeszcze miał trochę szczęścia i "trochę" domu.... Quote
jola_li Posted December 9, 2009 Author Posted December 9, 2009 No to Wam powiem, że dzisiaj 2x wysyłałam numer konta :-)! A przelew do Mosii pójdzie w ostatnim dniu "miesiąca rozliczeniowego" czyli 17 grudnia. Wszystkich, którzy dokonali/dokonają wpłat proszę o sprawdzenie, czy są na liście w pierwszym poście (jak nie, to krzyczcie!) :-). Quote
Maevel Posted December 9, 2009 Posted December 9, 2009 Witam u Remika, Jolu po naradzie rodzinnej do 5 zł dołożyliśmy "0" ;) i przelew już wysłany - jutro pieniążki powinny być na koncie :). Pozdrawiam cieplutko Quote
jola_li Posted December 9, 2009 Author Posted December 9, 2009 [quote name='Maevel']Witam u Remika, Jolu po naradzie rodzinnej do 5 zł dołożyliśmy "0" ;) i przelew już wysłany - jutro pieniążki powinny być na koncie :). Pozdrawiam cieplutko[/QUOTE] Ooooooooooooooooooooooooooj :-)............ Chyba wysypał się worek z przedświątecznymi cudami.......... Dziękuję najserdeczniej Całej Rodzinie, która tak mądrze uradziła ;-)!!! Quote
magaaaa Posted December 9, 2009 Posted December 9, 2009 Wysłałam troszeczkę. Dla śliczniaka. Trzymaj się, psinko! Quote
jola_li Posted December 9, 2009 Author Posted December 9, 2009 [quote name='magaaaa']Wysłałam troszeczkę. Dla śliczniaka. Trzymaj się, psinko![/QUOTE] No, proszę :-)! A nie mówiłam, że worek się rozsypał :-)!!! DZIĘKUJEMY Ci bardzo za nadzieję dla Remika ....................................... Quote
madziamn Posted December 10, 2009 Posted December 10, 2009 Cioteczki poproszę numer konta na pw Quote
jola_li Posted December 10, 2009 Author Posted December 10, 2009 [quote name='madziamn']Cioteczki poproszę numer konta na pw[/QUOTE] Biegnę, pędzę, wysyłam i ----- DZIĘKUJĘ :-)! Quote
jola_li Posted December 10, 2009 Author Posted December 10, 2009 TRALALA! Uprzejmie donoszę, że na moim koncie pojawiła się jeszcze jedna wpłata z wczorajszą datą :-)!!! Jeżeli dobrze (a chyba dobrze ;-)) zidentyfikowałam po pięknym imieniu, to jest to wpłata jednorazowa 10 zł od madmax :-)! SERDECZNE DZIĘKI!!! Quote
jola_li Posted December 10, 2009 Author Posted December 10, 2009 Są nowe wpłaty :-)!!! Magaaaa - 15 zł!!! :bigcool::bigcool::bigcool: Maevel - 50 zł!!! :bigcool::bigcool::bigcool: Twój fanclub rośnie, Remiku! Widzisz, jakich masz wspaniałych Przyjaciół?! Dziękujemy Madzeeee i Wspaniałomyślnej Rodzinie Maevel - bardzo bardzo!!! Quote
Ma6da Posted December 10, 2009 Posted December 10, 2009 pozdrawiam Remika i wszystkich jego przyjaciół! Quote
jola_li Posted December 10, 2009 Author Posted December 10, 2009 Kochani :-)! Właśnie podliczyłam, że na Remika wpłynęło [B][SIZE=3][COLOR=blue]513 złotych:bigcool:!!![/COLOR][/SIZE][/B] [SIZE=2]To oznacza, że mamy opłacony cały miesiąc do 17 grudnia (450 złotych) i (dzięki wpłacie A.R.S.) spłacony dług 63 złotych za listopad!!!![/SIZE] [SIZE=2]W związku z tym poproszę Mosii o numer konta i już teraz przeleję 400+63=463 zł (50 zł od Agnieszki M. wpłynęło bezpośrednio do Mosii) [B][SIZE=3][COLOR=blue]od Was dla Remika[/COLOR][/SIZE][COLOR=blue]:bigcool:!!! [/COLOR][/B][COLOR=#000000]Wszystkie kolejne wpłaty będę zapisywać na następny miesiąc. [/COLOR][/SIZE] [SIZE=3][COLOR=blue][B]CO TU DUŻO GADAĆ --- JESTEŚCIE WSPANIALI:bigcool:!!![/B][/COLOR][/SIZE] [SIZE=2]Dzięki deklaracjom stałym i wielu wpłatom jednorazowym będę miała spokojne Święta ;-)![/SIZE] [SIZE=2]Ale to nie koniec walki o Remika.........[/SIZE] [SIZE=2]Przed nami kolejny miesiąc ;-). Oby już ich wiele nie zostało! [/SIZE] [SIZE=2]Od niedzieli rusza akcja ogłoszeniowa i miejmy nadzieję, że Remik znajdzie swoich Ludzi![/SIZE] [SIZE=2]Mosii, czy Remik ma odnowione Allegro?[/SIZE] [SIZE=2]Może wykorzystajcie tekst, który napisałam?[/SIZE] Quote
Goś Posted December 10, 2009 Posted December 10, 2009 Remik, tyle pozytywnej energii wokół Ciebie:-) Jeszcze tylko dobry domek i już marzenie się spełni:-) Quote
jola_li Posted December 10, 2009 Author Posted December 10, 2009 Tak się jakoś dzisiaj rozmarzyłam ;-)...... Tak jak napisała Gosia - tyle pozytywnej energii zgromadziło się wokół Remika i tyle Wspaniałych Osób, że pomyślałam sobie, że w przyszłości można by ten potencjał dalej wykorzystywać. Oczywiście jeśli pomysł by Wam się spodobał ;-). A jest on taki: Jak już Remik pójdzie do domu - a mam nadzieję, że pójdzie - to moglibyśmy zorganizować coś o roboczej nazwie "Eskadra 5-złotówek" lub "Desant 5-złotówek" (nie wiem, co mi tak "wojskowo" przyszło do głowy ;-)) i dalej wspierać pozostające w hotelikach psy. Warunkiem byłyby 5-złotowe miesięczne deklaracje co najmniej 10-osób. Zaznaczam [B][U]pięciozłotowe[/U][/B] - nie cztero-, nie dziesięcio- tylko dokładnie pięcio ;-). Przy 10-ciu osobach dałoby to niebagatelną kwotę 50 złotych! Jeśli chętnych byłoby więcej to jeszcze lepiej ;-)! Wyglądałoby to tak, że jak już nasza pomoc nie jest potrzebna to przerzucamy "siły i środki" na kolejnego - wspólnie wybranego - psiaka! 5-złotych to dla niektórych niezauważalne niewiele (i nie przeszadzałoby to Im w pomaganiu innym pieskom), dla innych wszystko, na co mogą się zdobyć (różne i zmienne są sytuacje finansowe) --- dla wszystkich, sądzę, satysfakcja, że jakiś biedak dostanie swoją szansę. Wiem, że czasami i 5 złotych może być poza granicami możliwości i trzeba zrezygnować - takie, niestety, jest życie... - deklaracje nie byłyby, oczywiście, "dożywotnie" ;-). Ja kiedyś myślałam, że jak nie mogę pomóc znacząco, to lepiej nie pomagać wcale (teraz już tak nie myślę ;-)) i pewnie wiele osób tak uważa. Ja już wiem, że tak nie jest! A "wespół w zespół" dorzucając "piątki" do kasy kolejnych piesków pomożemy im tak, jak teraz Remikowi :-). Wiem, jeszcze mamy pewnie sporo czasu do podjęcia decyzji (chociaż życzyłabym nam wszystkim i Remikowi, żeby go tak dużo nie było ;-)) - ja tylko tak - ku rozwadze ;-)... Żebyście mieli czas na zastanowienie :-).... I dlatego, że chciałam się podzielić z Wami swoimi marzeniami.... Quote
jola_li Posted December 10, 2009 Author Posted December 10, 2009 No to Livka powinna dostać kwiatek --- rozpoczęła wpłaty na nowy miesiąc :-)! Dziękujemy pięknie :-)!!! Quote
Recommended Posts