mosii Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 takie allegro idzie od kilku tygodni ale bez odzewu [URL]http://www.allegro.pl/item826400845_bernardyn_bernardyny_odwazny_i_oddany_pies.html[/URL] jedna uwaga *Remik ma ok 6 lat Quote
jola_li Posted December 2, 2009 Author Posted December 2, 2009 Dzięki za sprostowanie... Dziś mi się śniło, że Remik wraca do schroniska... Proszę, nie opuszczajcie Remika.... To naprawdę nie jego wina, że tak ten wątek się potoczył.... Niedługo biorę się za literki... Zainstalowałam Firefoxa i wstawiłam banerek! Mały sukces [IMG]http://www.dogomania.pl/images/smilies/icon_wink.gif[/IMG]! Quote
jola_li Posted December 2, 2009 Author Posted December 2, 2009 Nikt już tu nie zagląda...... Co będzie z Remikiem?????........ Mosii, a może przyślesz mi zdjęcie Remika w lepszej rozdzielczości, a ja wydrukuję ogłoszenia i wyslę Ci do rozwieszania w okolicy?... Quote
TERESA BORCZ Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 Zaglądamy i cieszymy się że coś się dzieje. Ja też poproszę ogłosznia, rozwieszę na śląsku i w krakowie. Zwołujmy cioteczki, bo wątek ożył. Opuszczonemu remikowi należy się mikołajkowy prezent. Quote
zuzlikowa Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 Zaglądam ,zaglądam i zerkam czy mogę pomóc... Quote
Goś Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 Jolu, nie zostawimy Remika. Tak mu dobrze patrzy z oczu. Ja trochę choruję, ale jak się pozbieram, to dołączam do literkowej. Wtedy miałam D i E. Które teraz brać? Quote
jola_li Posted December 2, 2009 Author Posted December 2, 2009 Teresko, Zuzlikowa, Gosiu --- bardzo dziękuję... Może kontynuacja literek przyniesie choć parę groszy... te 5-złotowe deklaracje są chyba najbardziej realne, byle udało się ich trochę zebrać..... No i ogłoszenia... Choć słyszałam z kilku źródeł, że jest teraz adopcyjny zastój, nie można tego zaniechać. Chciałabym zamieścić Remikowe ogłoszenie na tej stronie: [URL="http://www.eulalia.pl"]www.eulalia.pl[/URL] Myślicie, że mógłby być tekst taki jak ten, który zaproponowałam do allegro? Gosiu, może następne literki?.... na pierwszej stronie był wykaz, z którego wynikało, że tylko A i B są zajęte. Ja robiłam L (teraz je kończę), a Tereska T i S. Remik! Trzymaj się i pilnuj miski!!! Musi być dobrze!!! Quote
Goś Posted December 3, 2009 Posted December 3, 2009 Dobrze, wezmę następną, czyli F. Postaram się jutro powysyłać przynajmniej część. Dobranoc, Remiku. Uszy do góry :-) Quote
jola_li Posted December 3, 2009 Author Posted December 3, 2009 Dobra wiadomość! Od Cajusa JB dostałam potwierdzenie miesięcznej deklaracji 40 zł :-)!!! Bardzo dziękuję!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Wpiszę ją na pierwszą stronę później, bo żeby edytować muszę zmienić przeglądarkę, a teraz wpadłam tylko na chwilę ;-). Koleżanka wstawi Remikowe ogłoszenie na NK. Gosiu-Artystko, dziękuję :-)!!! Ty powinnaś się tylko sztuką zajmować!!! Widzieliście Jej artystyczne bazarki? Same zachwyty!!! Quote
jola_li Posted December 3, 2009 Author Posted December 3, 2009 Pierwszy post uaktualniony :-). [B]Brakuje 315 złotych miesięcznych deklaracji....[/B] [B]Szukamy 63 osób, które mogą wpłacać po 5zł/miesięcznie :-).[/B] W tym miesiącu mój Tata wpłaca jednorazowo 50 zł (więc wystarczą 53 osoby ;-)). Quote
jola_li Posted December 3, 2009 Author Posted December 3, 2009 Wpłynęło 50 zł od gos i 20 zł od LAZY :-)!!!!!! DZIĘ-KU-JE-MY!!!!!! [I](Do tego dochodzi moje miesięczne 10 zł i jednorazowe 50 zł od mojego Taty.) Nie mam już siły do nowodogo :-(...............[/I] Quote
Goś Posted December 3, 2009 Posted December 3, 2009 Do góry Remik! [SIZE=4]Ten piękny pies potrzebuje wsparcia finansowego, by mógł zostać w hoteliku![/SIZE] Quote
jola_li Posted December 3, 2009 Author Posted December 3, 2009 Nie wiem czy u Was też tak wolno to wszystko działa? Dziś chyba już nic nie zrobię - każde otwarcie nowej strony trwa potwornie długo, a rezultat nie zawsze pomyślny.... Może późno w nocy będzie lepiej..... Quote
Ninka Posted December 3, 2009 Posted December 3, 2009 Serdecznie dziekuje za przejecie Remisia!!!! Quote
jola_li Posted December 4, 2009 Author Posted December 4, 2009 Wreszcie dogo przyśpieszyło :-)! Wysyłam literkowe listy... Quote
Saphira Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 Jolu ! Na jakie konto wpłacać ? Nie mogę zadeklarować stałych wpłat bo nie mam stałych dochodów. Prowadzę firmę i ostatnio różnie to bywa....ale oczywiście pomogę. Proszę o konto. Quote
jola_li Posted December 4, 2009 Author Posted December 4, 2009 DZIĘKUJĘ :-)!!!!!!!!!!! Już wysyłam PW! Quote
jola_li Posted December 4, 2009 Author Posted December 4, 2009 AJAJAJAJAJAJ!!!!!!!!!!!! Ale dziś dobry dzień :-))))))))!!!! Kolejne 15 zlotych/mc!!!!!!!!! Od kochanej Anonimki!!! DZIĘKUJEMY!!! Quote
A.R.S. Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 Na pierwszej widzę, że jest u Mosii jeszcze jakaś zaległość na 63zł.. Tak?? Quote
jola_li Posted December 5, 2009 Author Posted December 5, 2009 [quote name='A.R.S.']Na pierwszej widzę, że jest u Mosii jeszcze jakaś zaległość na 63zł.. Tak??[/QUOTE] No tak :-(....... Quote
A.R.S. Posted December 5, 2009 Posted December 5, 2009 [quote name='jola_li']No tak :-(.......[/QUOTE] To poproszę Jolu nr konta. Spłacę to. Nie możemy zostawić Remika z długami. Quote
jola_li Posted December 5, 2009 Author Posted December 5, 2009 Naprawdę :-)?????????? ORANY... Zaczynam powolutku wierzyć, że może Remikowi się uda...... Żeby jeszcze dogo nie sabotowało przepływu informacji ;-). Oj, jak bardzo Ci dziękuję!!!!!!!!!! Już wysyłam PW! Quote
Recommended Posts