jola_li Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 [CENTER][B][SIZE=5][COLOR=red]20 grudnia 2009 roku[/COLOR][/SIZE][/B] [B][SIZE=5][COLOR=#ff0000]po kilku latach życia, [/COLOR][/SIZE][/B] [B][SIZE=5][COLOR=#ff0000]w którym zdarzyło się wiele złego,[/COLOR][/SIZE][/B] [B][SIZE=5][COLOR=#ff0000]Remik spotkał SWOICH LUDZI...[/COLOR][/SIZE][/B][/CENTER] [CENTER][B][SIZE=5][COLOR=#ff0000]Stało się to możliwe dzięki Wszystkim, którzy włączyli się do pomocy i serdecznymi myślami wspierali Pieska.[/COLOR][/SIZE][/B][/CENTER] [CENTER][B][SIZE=5][COLOR=#ff0000]Za Wasze wsparcie, za Waszą obecność i dobre słowa - z całego serca dziękuję!!![/COLOR][/SIZE][/B][/CENTER] [CENTER][SIZE=3][COLOR=black]Zbieramy na Remikowy hotelik!! Oby nie musiał wracać do schroniska!!![/COLOR][/SIZE][/CENTER] Remik to około 5-letni - mix bernardyna. Przeżył koszmar w schronisku, gdzie siedział w malutkiej klatce z metką "agresor", choć nigdy nikogo nie ugryzł... [CENTER][B]Dzięki staraniom wielu osób trafił do hotelu!!![/B] [B]Teraz trwają starania, aby nie musiał go opuścić……[/B][/CENTER] Brakuje pieniędzy na hotel, w którym Remik jest już bezpieczny....... [CENTER][SIZE=3][B]450 zł/miesięcznie (to koszt hoteliku) oznacza dla Remika [/B][/SIZE] [B][SIZE=3]drogę do nowego życia…[/SIZE][/B][/CENTER] [CENTER][SIZE=3][B]W ogóle „do życia”, bo w schronisku jego życie było poważnie zagrożone…[/B][/SIZE][/CENTER] [CENTER][B][SIZE=3]450 złotych to bardzo dużo![/SIZE][/B] [B][SIZE=3]Ale i nas jest dużo!!![/SIZE][/B][/CENTER] [CENTER]Czasami czytam: „Przepraszam, ja mogę tylko 5 złotych…” [B]KOCHANI – UWIERZCIE MI!!!! TO JEST AŻ 5 ZŁOTYCH!!![/B][/CENTER] [CENTER][B][SIZE=3]90 współczujących serc i 90 miesięcznych deklaracji PO AŻ 5 ZŁOTYCH oznacza dla Remika ŻYCIE.[/SIZE][/B][/CENTER] A teraz dobra wiadomość :-)!!! Potrzeba już mniej niż 450 zł (i mniej niż 90 serc ;-)), bo mamy stałe deklaracje od: Gos ------------- 50 złotych/mc ---- WIELKIE DZIĘKI!!! gonia66 ----------5 złotych/mc ---- WIELKIE DZIĘKI!!! LAZY ------------20 złotych/mc ---- WIELKIE DZIĘKI!!! Anna33 ---------10 złotych przez 3 miesiące WIELKIE DZIĘKI!!! jola_li -----------10 złotych/mc ---- nie ma za co ;-) Cajus JB --------40 złotych/mc ---- WIELKIE DZIĘKI!!! Anonimka ------15 złotych/mc ---- WIELKIE DZIĘKI!!! Leyla ------------50 złotych/mc ---- WIELKIE DZIĘKI!!! Livka ----------- 10 złotych/mc ---- WIELKIE DZIĘKI!!! Lucyna --------- 10 złotych/mc ---- WIELKIE DZIĘKI!!! Luśka ---------- 10 złotych/mc ---- WIELKIE DZIĘKI!!! Ma6da --------- 10 złotych/mc ----- WIELKIE DZIĘKI!!! maash --------- 10 złotych/mc ----- WIELKIE DZIĘKI!!! lucyfrecja ------- 5 złotych/mc ------ WIELKIE DZIĘKI!!! Dagmara S. ---- 5 złotych/mc ------- WIELKIE DZIĘKI!!! Natalijo -------- 50 złotych/mc ------ WIELKIE DZIĘKI!!! magenka1 ------ 5 złotych/mc ------ WIELKIE dZIĘKI!!! MagYa^^ ------ 5 złotych/mc ------ WIELKIE DZIĘKI!!! MakS ---------- 10 złotych/mc ------ WIELKIE DZIĘKI!!! Maksiorek ----- 15 zł/mc przez pół roku- WIELKIE DZIĘKI!!! Magdalenas ---- 5 zł/mc ------------ WIELKIE DZIĘKI!!! Maggot --------- 5 zł/mc ------------ WIELKIE DZIĘKI!!! ============================================ [SIZE=3]mamy 355 złotych/mc[/SIZE] Tata joli_li 50 zł jednorazowo -- WIELKIE DZIĘKI!!! A.R.S. - spłata długu u Mosii --- 63 zł ---- WIELKIE DZIĘKI!!! Saphira -- 50 zł jednorazowo WIELKIE DZIĘKI!!! madmax -- 10 zł jednorazowo WIELKIE DZIĘKI!!! magaaaa -- 15 zł jednorazowo WIELKIE DZIĘKI!!! Maevel -- 50 zł jednorazowo WIELKIE DZIĘKI!!! Maja602 -- 50 zł jednorazowo WIELKIE DZIĘKI!!! Magdalenqa -- 35 zł jednorazowo WIELKIE DZIĘKI!!! [SIZE=3]Brakuje 95 zł miesięcznych deklaracji...[/SIZE] [CENTER][SIZE=3][COLOR=black]Szukamy 19 osób, które mogą wesprzeć Remika [/COLOR][/SIZE] [SIZE=3][COLOR=black]5-złotowymi miesięcznymi wpłatami!!!!!!!!![/COLOR][/SIZE][/CENTER] ===================================================== [B][SIZE=3]ROZLICZENIA NINKI[/SIZE][/B] [B]Dziewczyny, dzieki WASZEJ pomocy, udalo sie uzbierac 300zl na transport!!! WIELKIE PODZIEKOWANIA!!![/B] [B]Deklaracje na transport:[/B] jola_li (Tata)...30zł cioteczka A...50zł Agnieszka...40zł t-kasiek...20zł ania_to_ja...70zl ania_to_ja (rodzice)...20zl spajkus74...70zl ----------------------- [B]razem ...300zł[/B]!!!!!!!!!!!!!!!!!! [SIZE=4][COLOR=black]Blagam o pomoc finansowa!!! [/COLOR][/SIZE] [SIZE=3][COLOR=darkred]Teraz musimy zapewnic Mu BYT. Potrzebne sa pieniadze na [B]HOTEL[/B]!!! To duzy pies, wiec 450zl/msc...[/COLOR][/SIZE] [B]Deklaracje na hotel:[/B] Anna_33...10zl kas...50zl gonia66...5zl A.R.S. ...100zl (jednorazowo) gos...30zl Dzika Figa..20zl (jednorazowo) Przyszly pieniazki:loveu::loveu::loveu: Ogromne podziekowania dla: Jolanta H...20zl Jolanta L...30zl Anna Maria H...70zl Agnieszka S...40zl Teresa Janina B-K...100zl Aneta G...50zl kas...50zl gos...100zl gonia66..10zl Jola L...30zl A.R.S. ... 100zl dzika figa...20zl jola li (bazarek gos)...60zl Malgorzata R...30zl -------------------------------- 710zl!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ROZLICZENIA: transport-300zl 710-300=410zl [B]Rozliczenie Mosii z 17 listopada (post 239/240)[/B] Dostałam następujące wpłaty: 30.10- 160zł 5.11 - 250zł z czego na hotelik u mnie przeznaczyłam 210zł , 200zł na weta ---------------------- wydatki 398zł kastracja, usunięcie wilczych pazurów, pobyt w szpitaliku 12 zł odpchlenie 25zł odrobaczenie tj 435zł -200zł = 235zł długu u weta Remik przebywa u mnie od [B]17.10 [/B]do 7.11(kastracja itp) i od 12.11 do dzis czyli 17.11 to daje 26 dni czyli 338zł - 210zł = 128zł długu w hoteliku na dzień dzisiejszy brakuje 363zł 19 listopada post 250 Ninka przekazała do Mosii 300 złotych. Złożyły się na to wpłaty od: 100,- pln Saphira 10,- pln Gabriela L.L 20,- pln Lazy 20,- pln Taks 20,- pln Małgorzata R. 40,- pln JB 40,- pln Paula K. 50,- pln Katarzyna005 Koniec rozliczeń Ninki ========================================= [SIZE=2]Dług u Mosii na 17 listopada --- 63 zł[/SIZE] [B][SIZE=4]=========================[/SIZE][/B] [B][SIZE=4][U][SIZE=3]Rozliczenia Joli[/SIZE][/U][/SIZE][/B] [SIZE=4][SIZE=4][SIZE=3][B][SIZE=3]wpłynęło:[/SIZE][/B] [B][SIZE=2]50 zł -- gos[/SIZE][/B] [B][SIZE=2]20 zł -- LAZY[/SIZE][/B] [B][SIZE=2]10 zł -- jola_li[/SIZE][/B] [B][SIZE=2]50 zł -- Tata joli_li (jednorazowo)[/SIZE][/B] [B][SIZE=2]10 zł -- gonia66 (grudzień/styczeń)[/SIZE][/B] [B][SIZE=2]50 zł -- Leyla[/SIZE][/B] [B][SIZE=2]10 zł -- Anna33[/SIZE][/B] [B][SIZE=2]15 zł -- Anonimka[/SIZE][/B] [B][SIZE=2]50 zł -- Agnieszka M. (wpłaciła bezpośrednio do Mosii)[/SIZE][/B] [B][SIZE=2]78 zł -- A.R.S. (63 zł spłata długu + 15 zł na nowy miesiąc)[/SIZE][/B] [B][SIZE=2]10 zł -- Lucyna[/SIZE][/B] [B][SIZE=2]50 zł -- Saphira (jednorazowo)[/SIZE][/B] [B][SIZE=2]10 zł -- Ma6da[/SIZE][/B] [B][SIZE=2]10 zł -- maash[/SIZE][/B] [B][SIZE=2]5 zł -- Dagmara S.[/SIZE][/B] [B][SIZE=2]10 zł -- Luśka[/SIZE][/B] [B][SIZE=2]10 zł -- madmax (jednorazowo)[/SIZE][/B] [B][SIZE=2]15 zł -- magaaaa (jednorazowo)[/SIZE][/B] [B][SIZE=2]50 zł -- Maevel (jednorazowo)[/SIZE][/B] [B][SIZE=2]====================[/SIZE][/B] [B][SIZE=2]513 zł =450 za hotelik (do 17 grudnia) + 63 zł długu[/SIZE][/B] [B][SIZE=2]10 grudnia przelałam na konto Mosii 463 zł (50 zł przekazała bezpośrednio do Mosii Agnieszka M.)[/SIZE][/B] [B]dalsze wpłaty:[/B] [B]10 zł -- Livka[/B] [B]5 zł -- M.W.[/B] [B]50 zł -- natalijo[/B] [B]40 zł -- Cajus JB[/B] [B]10 zł -- MagYa^^[/B] [B]10 zł -- MakS[/B] [B]10 zł -- Luśka[/B] [B]35 zł -- Magdalenqa[/B] [B]20 zł -- Makrejsza[/B] [B]10 zł -- Lucyfrecja[/B] [B]15 zł -- Maksiorek[/B] [B]5 zł --- Maggot[/B] [B]5 zł --- Madalenas[/B] [B]100 zł -- MagMa[/B] [B]100 zł -- Natalijo[/B] [B]150 zł -- LucySxy[/B] [B]25 zł --- jola_li[/B] [B]=================[/B] [B][SIZE=4][COLOR=blue]600 zł[/COLOR][/SIZE][/B] [B][SIZE=4][COLOR=#0000ff]Jeżeli nie będzie "veta" 3 stycznia wieczorem przeleję tę kwotę na psy Asif1 :-)[/COLOR][/SIZE][/B] [B][SIZE=4][COLOR=#0000ff]3 stycznia 2010 - nie było "veta" ---- pieniążki przelane :-)!!![/COLOR][/SIZE][/B] [B][SIZE=4][COLOR=#0000ff]4 stycznia 2010 - pieniążki doszły do Asif1 (potwierdzenie w poście 589)[/COLOR][/SIZE][/B] [B][SIZE=4][COLOR=#0000ff]Remikowe rachunki zamknięte :-)!!![/COLOR][/SIZE][/B] [COLOR=#0000ff]5 stycznia - [/COLOR] [COLOR=#0000ff]okazuje się, że nie do końca, bo wczoraj wpłynęło na moje konto 5 zł od M.W. z Opola. Ponieważ nie ma nicku i szybki kontakt jest niemożliwy, wysyłam dziś list z informacją, że Remikowi wsparcie nie jest już potrzebne i zaproszeniem na wątek.[/COLOR] [COLOR=#0000ff]Pieniążki albo odeślę, albo przekażę na innego pieska - zgodnie z życzeniem M.W.[/COLOR] [COLOR=blue]10 stycznia [/COLOR][COLOR=blue]- M.W. czyli Madziq zadecydowała, żeby wpłacone dla Remika 5 zł przekazać innemu pieskowi.[/COLOR] [COLOR=blue]Przelałam je dla Bojuska (potwierdzenie w poscie 598...) i ----[/COLOR] [CENTER][SIZE=5][COLOR=red][B][U]Remik jest rozliczony!!!!![/U][/B][/COLOR][/SIZE][/CENTER] [/SIZE][/SIZE][/SIZE] [URL="http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=148788"][U][IMG]http://i912.photobucket.com/albums/ac324/Malwi87/dogo/remikred.jpg[/IMG][/U][/URL] [IMG]http://img207.imageshack.us/img207/8835/15209800.jpg[/IMG] [IMG]http://img205.imageshack.us/img205/2964/60910691.jpg[/IMG] [IMG]http://img337.imageshack.us/img337/6281/15385340.jpg[/IMG] [IMG]http://img205.imageshack.us/img205/2/47954196.jpg[/IMG] [IMG]http://img118.imageshack.us/img118/2326/61623760.jpg[/IMG] Quote
Nayantara Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 Jaki on jest piękny!!!! Tak, SAM sie zrobił agresywny, i może jeszcze SAM sie uwiązał na łańcuch? ;/ Niestety, nie mogę wspomóc finansowo, ale podnoszę. Trzymaj się kochany. Quote
Madallena Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 Zaznaczam watek... JA juz nie wiem ile tych benkow do adopcji :placz: Ten to chyba 100 !!! Quote
Nayantara Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 Niestety, tacy są ludzie. Jak można? Przecież on jest KOCHANY!!!! Quote
zuzlikowa Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 Pokazujemy następnego benia...benia,znowu agresywnego!!! [SIZE=3][B]Pomóżcie...potrzeba pilnie przewieśc psiaka do hoteliku![/B][/SIZE] Ninka...daj więcej szczegółów...trasa...kiedy...koszt hotelu... Potrzebujemy WAS!!! Quote
Ninka Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 Psa wyciagamy w sobote, jada dziewczynyz forum Iza i Aga. Psiak jedzie do Radomska, czyli trasa Poznan-Radomsko-Poznan = 600km Dziewczyny chca praktycznie jedynie zwrot za paliwo, czyli 300zl. Quote
Nayantara Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 Kurdę, mogę tylko podnieść. Mam rodzinę w radomsku, ale nie wiem gdzie tam jest hotel. Quote
zuzlikowa Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 Ninko,trzeba by było trochę pokazać psiaka na inych wątkach! Może dasz radę podrzucić na kilka jeszcze! Jutro pomogę wrzucać... Znajdź dla psiaka też imię!A może już ma? [B]Potrzebujemy pomocy w zebraniu pieniędzy na transport dla benia...wszystko już ma...hotelik,transport...do życia brakuje już tylko pieniędzy na transport...teraz na transport!!![/B] Quote
zuzlikowa Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 Ninko...załóż może jeszcze wątek na transportowym np pt.[B]Hotelik już ma,samochód też...tylko300zł dzieli go od życia!Pomóżcie![/B] Może pojawi się możliwość bezpłatnego transportu...albo jakaś ciotka zainteresuje się psiakiem i wspomoże! Napisałam na kilku wątkach...może pojawią się ciotki od wielkich psów...napisz też... Quote
Madallena Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 No wlasnie potrzebne imie!!! Tylko zeby nie bylo podobne do tych ktore juz mamy bo sie beda benki mieszaly. Clifford proponuje. Quote
zuzlikowa Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 [quote name='Madallena']No wlasnie potrzebne imie!!! Tylko zeby nie bylo podobne do tych ktore juz mamy bo sie beda benki mieszaly. Clifford proponuje.[/quote] Madallenko...potrzebne pieniądze:oops:,ale masz rację...niech ma już przynajmniej to własne-[B]własne imię!!![/B] Ciekawe,czemu nie zdziwiła mnie Twoja propozycja?:razz::lol: Ale, o dziwo, i ona mi pasuje...no to jak Ninko? Quote
jola_li Posted October 14, 2009 Author Posted October 14, 2009 Mogę przekazać 30 zł na transport od mojego Taty. Quote
zuzlikowa Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 Dla porządku,zrobię Nince zestawienie deklaracji...przeklei i już...niech jest co zapisywać:oops::oops::oops: Dziękujemy serdecznie i joli_li i jej Tacie...oczywiście i Cioteczce A.:loveu::loveu::loveu:... Deklaracje na transport: jola_li (Tata)...30zł cioteczka A...50zł ----------------------- razem ...80zł Rozsyłaniem konta zajmie się już Ninka. A JAK Z TYM IMIENIEM?...CLIFFORD...czy jakieś inne propozycje? Quote
Ninka Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 A ja chcialam Remika. Bo to taki duzy mis.. Re-mis zdrobniale:razz: Zuzlikowa jestes wielka!!! Dziekuje Ci ogromnie za pomoc! Gdyby nie Ty... Quote
zuzlikowa Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 [quote name='Ninka']A ja chcialam Remika. Bo to taki duzy mis.. Re-mis zdrobniale:razz: Zuzlikowa jestes wielka!!! Dziekuje Ci ogromnie za pomoc! Gdyby nie Ty...[/quote] Hahaha...no i to imię Ci Madalena obruga!:cool3:...ale co ja tam wiem?A moze nie? Ninko...szukajmy dalej..[B].na razie jest 80zł na transport.[/B]..potrzebujemy znacznie wiecej...znacznie więcej... [B][SIZE=3]Pomóżmy beniowi jeszcze wtedy gdy możemy... jeszcze gdy mozemy... [/SIZE][/B] Quote
bela51 Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 Podnoszę, ze łzami w oczach:-( W najbliższych dniach nie jestem w stanie pomóc finansowo. Może później...:-( Quote
zuzlikowa Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 [quote name='bela51']Podnoszę, ze łzami w oczach:-( W najbliższych dniach nie jestem w stanie pomóc finansowo. Może później...:-([/quote] [B]Dziękuję,że jesteś...wsparcie jest dla niego nie mniej ważne![/B]Gdyby jeszcze udało Ci się gdzieś wrzucić informację o tym beniu...który ma szansę realną żyć długo i szczęśliwie...ale potrzebuje naszej pomocy! Zadzwoniła do mnie Agnieszka...przeczytała o chłopaku i [B]deklaruje 40zł na transport!...dziękujemy za każdy sposób wsparcia...dziękujemy!:loveu::loveu: [/B] [B]Deklaracje na transport:[/B] jola_li (Tata)...30zł cioteczka A...50zł Agnieszka...40zł ----------------------- [B]razem ...120zł[/B] Dziękujemy...bardzo! No i jak chłopak ma mieć na imie?...warto je nadać!To byłaby jego wyprawka w ...życie! Ninka...decyduj! Quote
t_kasiek Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 o matko jaki kochany !!! moge dorzucic 20zł....ale bedzie brakowac i tak jeszcze 2/3 z całości !!!!! nie bardzo moge teraz porozsyłac wiadomosci z prosba o pomoc (jestem pod koniec ciazy i ciezko mi siedziec juz przed kompem......) A czy dałyście ogłoszenie na ogolna strone dla beniow - moze tam sie znajdzie ktos kto pomioze i dorzuci pare złotych ???? Quote
Ninka Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 Cioteczki wspaniale:loveu::loveu::loveu: Nie wiem jak sie Wam odwdziecze za pomoc dla tego cudownego psa!!! Ten smutek w oczach musi sie odmienic!!! Zanim odejdzie za TM...:-( ...ja juz Go tak po cichutku w naszych rozmowach nazywalam Remis, wiec miloby mi bylo jakby zostal Remikiem. Kto wie, moze i On cos z tych naszych rozmow zapamieta..? Quote
Ninka Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 [quote name='t_kasiek']o matko jaki kochany !!! moge dorzucic 20zł....ale bedzie brakowac i tak jeszcze 2/3 z całości !!!!! nie bardzo moge teraz porozsyłac wiadomosci z prosba o pomoc (jestem pod koniec ciazy i ciezko mi siedziec juz przed kompem......) A czy dałyście ogłoszenie na ogolna strone dla beniow - moze tam sie znajdzie ktos kto pomioze i dorzuci pare złotych ????[/quote] Serdecznie dziekuje za pomoc!!!! Oczywiscie jest ogloszenie na ogolnym Quote
zuzlikowa Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 [quote name='t_kasiek']o matko jaki kochany !!! moge dorzucic 20zł....ale bedzie brakowac i tak jeszcze 2/3 z całości !!!!! nie bardzo moge teraz porozsyłac wiadomosci z prosba o pomoc (jestem pod koniec ciazy i ciezko mi siedziec juz przed kompem......) A czy dałyście ogłoszenie na ogolna strone dla beniow - moze tam sie znajdzie ktos kto pomioze i dorzuci pare złotych ????[/quote] Kasiu...tak bardzo przypomina mi Bercika...mojego niby agresora:loveu: Kochana,dałyśmy,ale co zaszkodzi wrzucić z fotką:cool3:...dam znowu! Widzę,że i za Twoje powodzenie trzymać będziemy...mocno będziemy!Ciepłe myśli ślemy!!!...a benie już nie raz wsparcie Twoje miały...dzięki! Troszkę brakować będzie,ale zobacz...ile już jest!:loveu: [B]Deklaracje na transport:[/B] jola_li (Tata)...30zł cioteczka A...50zł Agnieszka...40zł t-kasiek...20zł ----------------------- [B]razem ...140zł[/B] Dziękujemy...bardzo!:loveu: Quote
Madallena Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 Remik Remik! niech bedzie Remik:loveu:, byle nie remigiusz:angryy: Jeszcze troche, jeszcze troche wytrzymaj :) Quote
zuzlikowa Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 [quote name='Madallena'][B]Remik Remik! niech bedzie Remik[/B]:loveu:, byle nie remigiusz:angryy: Jeszcze troche, jeszcze troche wytrzymaj :)[/quote] :crazyeye::crazyeye::crazyeye:...mówiłam...ciotka Madalena to jedno wielkie zaskoczenie:evil_lol::evil_lol::evil_lol:.. ...nie opieprzyła!:diabloti: [B]Ninka,nie ociągaj się i dawaj w tytuł imię.[/B]..bo się jeszcze Madallenie odmieni i ...Clifforda sobie zażyczy!:evil_lol::loveu: Quote
madcat1981 Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 Dzieki za zaproszenie. Przeciez to z daleka widac jaki on "agresywny":roll: dopoki ktorys z moich podopiecznych nie ruszy doopki do domu, nie bardzo moge pomoc, ale pospamuje innych... i jakby byl banerek to bym chetnie wziela... a jesli trzeba to wydziergam jakis tylko uprzedzam, ze miszczem nie jestem;) Remik trzymaj sie chlopaku:kciuki: Quote
_ogonek_ Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 zaznaczam sobie watek a cliford jest jak najbardziej ok :evil_lol: Quote
Recommended Posts