Marchewkowy Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 [quote name='vege*']No mówiłam, że dla takiego psa jak Prince będzie super pasował :evil_lol:[/QUOTE] Hahahahah on jest malutkiiii :P Co do polowania na kury itp itd :D Nasz dom jest jedyny na tym odludziu tylko my i las i rzeka i jeziorko do sklepu 6km do inncyh ludzi 4 km :D Więc przynajmniej unikne w tym roku komentarzy na temat ile to zeżre po co takie bydle trzymać i jak to tak żeby psa autem wozić :D Quote
angineuuka Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 [quote name='Luzia']A no w sumie też fakt, nie pomyślałam :hmmmm: Bo jeszcze kurę zeźre i co wtedy? Noo one są fajne jak byłam mała i wyprowadzałam krowy to żeby go wbić musiałam po nim skakać i skakać i skakać... :evil_lol: A żeby nie było OFFa aż tak perfidnego :P [B]Może ktoś szuka sledów? :razz: Ewentualnie kupił za duże i się chce zamienić :diabloti:[/B][/QUOTE] nie zeżre , on nie jada drobiu :evil_lol: Quote
Marchewkowy Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 Poważnie mój pies woli chleb i marchewkę ;) a upolować cokolwiek, gdzie taaaam on się ze wszystkim chce bawić ;) Quote
Luzia Posted July 6, 2011 Posted July 6, 2011 [quote name='Marchewkowy']Poważnie mój pies woli chleb i marchewkę ;) a upolować cokolwiek, gdzie taaaam on się ze wszystkim chce bawić ;)[/QUOTE] Mój Pamir też się kiedyś bawił z kurą :evilbat: ( a ja potem się bawiłam w błaganie właściciela żeby za martwą porcję rosołową choć troszkę mniej policzył - nie udało się, bo to była kura nioska :diabloti: ) Quote
Marchewkowy Posted July 6, 2011 Posted July 6, 2011 hahahah nieźle, mam pytanie czy jest gdzieś na dgm temat o sklepach internetowych? bo chciałam wystawić bardzo negatywną opinie dla sklepu swiatkarm.pl nikomu nie polecam :/ Quote
anorektyczna.nerka Posted July 6, 2011 Posted July 6, 2011 [url]http://www.dogomania.pl/threads/201067-WWW-Sklepy-zoologiczne-WWW-lt-lt-OPINIE-gt-gt/page3[/url] A co konkretnie się stało? Ja zamawiałam u nich już kilka razy i nic się nie działo Quote
Marchewkowy Posted July 6, 2011 Posted July 6, 2011 Nie będę tu robić offa, ale nie polecam świata karm :/ Wszystko opisałam tutaj [url]http://www.dogomania.pl/threads/201067-WWW-Sklepy-zoologiczne-WWW-lt-lt-OPINIE-gt-gt/page3[/url] Quote
Yuveza Posted July 6, 2011 Posted July 6, 2011 jak myslicie jaki kolor pasowałby do BC blue merle ? tak sobie myślałam nad pomarańczowym, zielonym... i jakieś firmy byście polecały, rogz ma fajne te z nitką ale trochę drogie... (chociaż jakby sie uzbierało:evil_lol:) Quote
Marta_Ares Posted July 6, 2011 Posted July 6, 2011 [quote name='westie_justa']jak myslicie jaki kolor pasowałby do BC blue merle ? tak sobie myślałam nad pomarańczowym, zielonym... i jakieś firmy byście polecały, rogz ma fajne te z nitką ale trochę drogie... (chociaż jakby sie uzbierało:evil_lol:)[/QUOTE] psa za 2 lata chcesz mieć a już obroże wybierasz....? w ciągu 2 lat to na pewno duzo sie jeszcze zmieni :) Quote
Yuveza Posted July 6, 2011 Posted July 6, 2011 tak wiem :eviltong::eviltong: ale tak z ciekawości bo lubię sobie tak planowac (bo ja taka trochę dziwna jestem :evil_lol:) co do rasy to sie raczej nie zmieni co do maści to możliwe ale tak jak już planuje to wiesz muszę sobie roplanowac ile kasy muszę miec na wyprawkę:eviltong: Quote
Unbelievable Posted July 6, 2011 Posted July 6, 2011 [quote name='westie_justa']tak wiem :eviltong::eviltong: ale tak z ciekawości bo lubię sobie tak planowac (bo ja taka trochę dziwna jestem :evil_lol:) co do rasy to sie raczej nie zmieni co do maści to możliwe ale tak jak już planuje to wiesz muszę sobie roplanowac ile kasy muszę miec na wyprawkę:eviltong:[/QUOTE] proszę cię, jak już się skontaktujesz z jakimś hodowcą i psiak będzie na świecie to możesz się zastanawiać nad akcesoriami bo do tego czasu jeszcze dziesięć tysięcy rzeczy się zmieni, włącznie z twoim gustem i asortymentem.... Quote
Yuveza Posted July 6, 2011 Posted July 6, 2011 ymmm... :roll: no tak... ale ja już tak mam... i planuje na zapas z duuużym wyprzedzeniem:roll: chociaż mam świadomość że bardzo wiele sie zmieni;) no dobra... to za 2 lata pokaże zdjecie psiaka i pomożecie mi dobrać akcesoria :evil_lol::roll: Quote
dog193 Posted July 6, 2011 Posted July 6, 2011 Eee tam, ja psa też jeszcze nie mam i do końca roku mieć nie będę na pewno, a juz niektóre akcesoria mam :cool3: Mam w glowie listę rzeczy, które chcę kupić i po prostu jak się trafia okazja (np. ktoś sprzedaje taniej używane) to kupuję :lol: Quote
Aleksandrossa Posted July 6, 2011 Posted July 6, 2011 Ma ktoś może półzacisk z El Perro? Mogłabym zobaczyć jak to na psie wygląda? Quote
Unbelievable Posted July 6, 2011 Posted July 6, 2011 [quote name='dog193']Eee tam, ja psa też jeszcze nie mam i do końca roku mieć nie będę na pewno, a juz niektóre akcesoria mam :cool3: Mam w glowie listę rzeczy, które chcę kupić i po prostu jak się trafia okazja (np. ktoś sprzedaje taniej używane) to kupuję :lol:[/QUOTE] wariatka :diabloti: ja też będę mieć w przyszłym roku dopiero ale nic jeszcze nie mam i nic nie kupuję, nie chcę zapeszać ;) Quote
MakeBelieve Posted July 6, 2011 Posted July 6, 2011 a do nas przyszedl komplet activdogowy.. jest piękny, ale nie wiem, widocznie źle wymierzyłam tą klatkę i tak strasnzie odstaje ten pasek na piersi ;// jest możliwość zwrócenia do Activa i prośba o przerobienie? Zaraz zdjęcia wstawię od razu jak yorczek wygląda ;D Powiem Wam, że bałam się o te 2,2cm. Ale jest ideoloo! Jednak następne szelki zamawiam z polarkiem, chcialabym coś zielonego, ale nie ma gdzie zamowić chyba;/ Quote
Yuveza Posted July 6, 2011 Posted July 6, 2011 [quote name='dog193']Eee tam, ja psa też jeszcze nie mam i do końca roku mieć nie będę na pewno, a juz niektóre akcesoria mam :cool3: Mam w glowie listę rzeczy, które chcę kupić i po prostu jak się trafia okazja (np. ktoś sprzedaje taniej używane) to kupuję :lol:[/QUOTE] [quote name='Unbelievable']wariatka :diabloti: ja też będę mieć w przyszłym roku dopiero ale nic jeszcze nie mam i nic nie kupuję, nie chcę zapeszać ;)[/QUOTE] Wariatką to musze być dopiero ja jak za 2 lata bedę mieć psa:evil_lol: a nie za rok, jak by to było za rok 100% to już bym chyba miała chyba naprawdę wszyściutko!!! tak więc ja już łażę po stronach int. zoologicznych i oglądam obróżki:diabloti: Quote
anorektyczna.nerka Posted July 6, 2011 Posted July 6, 2011 eh, ja właśnie planuję wyprawkę dla przyszłego psa i obróżki będę szukać na końcu :D Quote
chrupcia Posted July 6, 2011 Posted July 6, 2011 [quote name='MakeBelieve']a do nas przyszedl komplet activdogowy.. jest piękny, ale nie wiem, widocznie źle wymierzyłam tą klatkę i tak strasnzie odstaje ten pasek na piersi ;// jest możliwość zwrócenia do Activa i prośba o przerobienie? Zaraz zdjęcia wstawię od razu jak yorczek wygląda ;D Powiem Wam, że bałam się o te 2,2cm. Ale jest ideoloo! Jednak następne szelki zamawiam z polarkiem, chcialabym coś zielonego, ale nie ma gdzie zamowić chyba;/[/QUOTE] to ja czekam na zdjęcia ;) Quote
Metheora Posted July 6, 2011 Posted July 6, 2011 [quote name='chrupcia']to ja czekam na zdjęcia ;)[/QUOTE] ja też :) a tymczasem do nas też doszły szelki do kompletu [IMG]http://a8.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/270742_217563431613589_100000798011025_530415_2525670_n.jpg[/IMG] Quote
anorektyczna.nerka Posted July 6, 2011 Posted July 6, 2011 Hm, ile te szele Cię kosztowały? Tak z ciekawości. Quote
Naklejka Posted July 6, 2011 Posted July 6, 2011 Ja tak sobie planowałam jaki komplet kupię nowemu psu, a mi go sprzed nosa sprzątnęli ze schrona:evil_lol: Nasze szelki, poprzednie foty byłe niefajne... [IMG]https://lh4.googleusercontent.com/-4kCeajjvVNU/Tgxo7x8oVrI/AAAAAAAAAOQ/PSE9Sx8LXm4/IMG_7802.JPG[/IMG][IMG]https://lh3.googleusercontent.com/-7dC23XTzmN0/Tgxo6-cb1oI/AAAAAAAAAOE/Az1GEJbcvAE/IMG_7794.JPG[/IMG][IMG]https://lh4.googleusercontent.com/-f6wxq8ejGHs/Tgxo7FYDLeI/AAAAAAAAAOA/w2jy_jGZIVU/IMG_7797.JPG[/IMG] Obkręcają sie te szele... Quote
dog193 Posted July 6, 2011 Posted July 6, 2011 [quote name='Unbelievable']wariatka :diabloti: ja też będę mieć w przyszłym roku dopiero ale nic jeszcze nie mam i nic nie kupuję, nie chcę zapeszać ;)[/QUOTE] Hihi, nie zaprzeczam :diabloti: Wariactwem jest już sama rasa, na którą się zdecydowałam, więc wiesz, między nami wariatami :diabloti: A w zapeszanie i inne takie nie wierzę - nie jestem przesądna :eviltong: Po prostu jak mam teraz trochę luźnej gotówki i trafia się okazja, to kupuję, bo nie chcę tydzień przed przyjazdem szczeniaka kupować wszystko naraz i dostać zawału jak zobaczę rachunek :evil_lol: Myślę, że do końca roku będę mieć już wszystko, co chcę :D Quote
Naklejka Posted July 6, 2011 Posted July 6, 2011 Jak ja przywiozłam Jetsana to miałam tylko smycze po poprzednim psie i jedną obroże ( psina była w podobna do DOnka) Co ciekawe, obroża pasowała 2msc Jetsanowi, jak miał 3msc kupiliśmy szelki, a potem jak miał 7-8 msc kupiłam łańcuszek, ogólnie bez szaleństw :P Quote
Yuveza Posted July 6, 2011 Posted July 6, 2011 [quote name='Metheora']ja też :) a tymczasem do nas też doszły szelki do kompletu [IMG]http://a8.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/270742_217563431613589_100000798011025_530415_2525670_n.jpg[/QUOTE] Cudne te szeleczki tez planuje z tą tasiemką agilitowa.. i też spytam ile kosztowały? Quote
Recommended Posts