Dogha Posted August 13, 2015 Posted August 13, 2015 A ja jestem zakochana w nowej obroży Hurtty :P eh, eh… Quote
nenya Posted August 13, 2015 Posted August 13, 2015 A ja jestem zakochana w nowej obroży Hurtty :P eh, eh… A na kudłacze nie ma sensu chyba :) Wydaje mi się, że lepiej wyglądać będzie na gładkowłosych - pomogłam ? :P Quote
Dioranne Posted August 13, 2015 Posted August 13, 2015 Moje psisko gładkowłose, obroża mi się podoba, ale nie jest półzaciskiem, więc odpada... :P Także od obroży jesteśmy uratowani, ale szelki to mnie chyba będą prześladować. :) Quote
Aleksandrossa Posted August 13, 2015 Posted August 13, 2015 O matko, te pomarańczowe szele na pudlowym by bosko wyglądały <3 Quote
knicks Posted August 13, 2015 Posted August 13, 2015 orientuje się ktoś czy w tkmax będą jeszcze dostępne rzeczy hurtty? czy to było raczej jednorazowe? z tego co wiem rogzy i chuck it się powtarzały Quote
Dogha Posted August 13, 2015 Posted August 13, 2015 A na kudłacze nie ma sensu chyba :) Wydaje mi się, że lepiej wyglądać będzie na gładkowłosych - pomogłam ? :P Buzz mało kudłaty, Tayka gładkowłosa, szetlandy golone xD Szkoda, że nie ma różowej :( Quote
Milena9 Posted August 13, 2015 Posted August 13, 2015 Właśnie jestem w trakcie zamawiania smyczy przepinanej od Furkidz w wersji Standart. I rozkminiam jaką szerokość wziąć. Jak myślicie, czy dla beagla 16,5 kg brać 2,5 cm z dużym karabińczykiem czy 2 cm z mniejszym karabińkiem? Wydaje mi się, że ten duży karabińczyk będzie za duży. Zna ktoś może, jego wymiary? :P Ja mam dla 30kg BOSa 2cm, karabińczyk nie jest duży, ale mój pies spokojnie chodzi na smyczy ;) Quote
katasza1 Posted August 13, 2015 Posted August 13, 2015 Zamówiłam dwie obroże skórzane z huntera...i znowu jestem biedna... :( Quote
Leokadia Posted August 13, 2015 Posted August 13, 2015 U mnie się okazało, że jednak nie ma pomarańczu w magazynie Lupine, więc będzie czerwony ... Quote
Dioranne Posted August 13, 2015 Posted August 13, 2015 Orientuje się ktoś do kiedy trwa przerwa wakacyjna Kudłatego? Obiło mi się o uszy, że do września, ale pewna nie jestem. ;) Ciekawi mnie też jak obecnie wygląda kontakt z Prodogiem... Zastanawiam się nad kupnem u nich, ale wolałabym mieć w miarę łatwy kontakt, tym bardziej, że dwie interesujące mnie rzeczy są dostępne 'na zamówienie'. :) Quote
.Agata. Posted August 13, 2015 Posted August 13, 2015 Ja ostatnio nie miałam żadnych problemów z prodogiem przy zamawianiu kamizelki, pisałam na fejsie, odpisali żeby pisać na maila i tam już bez problemu :P Quote
Dominika&Kentucky Posted August 13, 2015 Posted August 13, 2015 i my się doczekaliśmy naszych Hurtt :P rozmiar 60 chyba ok? a tutaj model taki jak hurtta y z OhMyDog :) najlepsze szelki ever <3 kolor w rzeczywistości boski dużo ładniejszy niż na zdjęciach A mi się wydaje, że są ok. Widziałam, że większość psów szelki hurtty mają blisko pach. U nas jest podobnie, tez myślałam nad większym rozmiarem, ale w przedniej obręczy ma dużo luzu na barkach i idealnie pasują do naszej kamizelki chłodzącej a rozmiar kamizelki idealnie pasuje na mojego aussika. Ja tez bałam się, że większym rozmiarze będzie mieć dużo luzu w przedniej obręczy dlatego zostawiam te co mam. A i jeśli po jakimś czasie zauważysz czerwona skórę przy pachach wtedy wiadomo, że obcieraja ale jeśli nie pojawia się żadne zmiany to dobre są szelki. Lubię jak pies ma dużo luzu przy pachach no, ale jak dla mnie bezsensu jest znowu kolejna wymiana na szelki żeby pies miał 1-2 cm więcej luzu a te szelki u niej nie wyglądają ani za małe ani za duże są w sam raz :) Quote
Pawss Posted August 13, 2015 Posted August 13, 2015 Ja mam dla 30kg BOSa 2cm, karabińczyk nie jest duży, ale mój pies spokojnie chodzi na smyczy ;) Już właśnie zamówiłam 2 cm :P Powinno być dobre, bo do tej pory jedną smycz 2cm mamy już prawie 5 lat :D Quote
zahirka11 Posted August 13, 2015 Posted August 13, 2015 Właśnie zastanawiałam się nad wymianą ale po kilku dniach rowerowania nie ma żadnych obtarć ani nic ... teraz jest jeszcze wytrymowana, włosy na łapkach zniknęły i szelki wydaje mi się leżą lepiej :) A odpowiadając na poprzednie pytanie, szele OMD odkupiłam na grupie na fb za połowę ceny :) z tego co wiem nowe kosztują coś koło 80zł ;) 1 Quote
Pawss Posted August 13, 2015 Posted August 13, 2015 A i przy okazji zapraszam wszystkich i nie tylko do przeczytania recenzji szelek Ruffwear Front Range :Dhttp://majloblog.blogspot.com/2015/08/test-ruffwear-front-range.html Quote
Pepper-oni Posted August 14, 2015 Posted August 14, 2015 Marta super te szelki na twoich psiakach wyglądają i świetnie kolory smyczy do nich dobrałaś. Hurttowe nowości fajne ale zdecydowanie nie dla nas ufffffffff ;). Do nas dotarły kolejne miękkości ruffweara ze starej kolekcji. [URL=http://www.fotosik.pl][/URL] Quote
Ewa&Duffel Posted August 14, 2015 Posted August 14, 2015 Ale super te Ruffweary :) ja dziś odebralam zieloną, bardzo fajna, lekka i miękka :) Były jeszcze gdzies promocje na Allegro czy gdzies indziej upolowane obroze ? ;) Quote
gops Posted August 14, 2015 Posted August 14, 2015 Rogz XXL z tk maxa :) Mamy smycz do kompletu xl :) I rogz Xl Bardzooo lubię rogzy XXL a w cenie tk maxowej jeszcze bardziej :p 1 Quote
Ewa&Duffel Posted August 14, 2015 Posted August 14, 2015 Znajomy Rogz... :P super Clayton wyglada, fajnie mu pasuje ;) Quote
Pepper-oni Posted August 14, 2015 Posted August 14, 2015 Ewa nie z allegro, przeszukałam sklepy i znalazłam. Nieco drożej niż ostatnio ale zakochałam się w tych obrożach. Gops słodko wygląda, choć mi się w wersji xl podoba bardziej. Quote
vege* Posted August 14, 2015 Posted August 14, 2015 Gops a tak z ciekawości, ile kosztował xxl w tk maxxie? :) Bo w sklepie to chyba coś około 80 zł? Quote
Ewa&Duffel Posted August 14, 2015 Posted August 14, 2015 Gops a tak z ciekawości, ile kosztował xxl w tk maxxie? :) Bo w sklepie to chyba coś około 80 zł? Ja kupowałam tą obrożę dla Claytona, w Tk maxxie kosztowała 24,99 zł ;) Quote
vege* Posted August 14, 2015 Posted August 14, 2015 Dzięki za odp, o jezu to faktycznie aż grzech było nie brać :D Quote
Recommended Posts