Original_N Posted July 29, 2013 Posted July 29, 2013 A ja w pozytywnym szoku, właśnie odebrałam moją hurtte stajl z DS :D Super, martwiłam się, że będę długo czekać a tu proszę, bardzo szybka realizacja zamówienia - wielki plus dla DS :) A obróżka cudna, postaram się później o zdjęcia :) Quote
masdamerka Posted July 29, 2013 Posted July 29, 2013 Dobra - też wpadłam w hurtta stajl :evil_lol: Jaki kolor dla Lu? Myślałam o turkusie albo zieleni neon.. Quote
Original_N Posted July 29, 2013 Posted July 29, 2013 [B]masdamerka[/B] ja też rozważałam te dwie, choć do biszkopta pasuje wszystko, ale ostatecznie wybrałam zieleń neon i jestem zachwycona ;) Quote
Karro Posted July 29, 2013 Posted July 29, 2013 Weźcie no, bo mnie strasznie kusi na hurtta stajl :roll: Quote
cockermaister Posted July 29, 2013 Posted July 29, 2013 Na początku serpnia będę składać zamówienie u DS :cool3: i tak zastanawiam się czy kupić jedną obrożę hurttę czy dwie zwykłe Twisty? jak myślicie? niesety jestem ograniczona finansowo i szaleć nie mogę :-( to teraz jeszcze doradźcie kolory dla czekoladowej panny z banera ;) Quote
zahirka11 Posted July 29, 2013 Posted July 29, 2013 [quote name='cockermaister']Na początku serpnia będę składać zamówienie u DS :cool3: i tak zastanawiam się czy kupić jedną obrożę hurttę czy dwie zwykłe Twisty? jak myślicie? niesety jestem ograniczona finansowo i szaleć nie mogę :-( to teraz jeszcze doradźcie kolory dla czekoladowej panny z banera ;)[/QUOTE] ja wzięłabym na twoim miejscu hurtte ;) do czekolady najlepiej pasowałaby zieleń neon;) [quote name='masdamerka']Dobra - też wpadłam w hurtta stajl :evil_lol: Jaki kolor dla Lu? Myślałam o turkusie albo zieleni neon..[/QUOTE] Lu super wyglądałaby w zieleni, ale z tego co pamiętam ostatnio brałaś komplet z zielonym więc może teraz turkus?;) Quote
monika15 Posted July 29, 2013 Posted July 29, 2013 [quote name='masdamerka']Dobra - też wpadłam w hurtta stajl :evil_lol: Jaki kolor dla Lu? Myślałam o turkusie albo zieleni neon..[/QUOTE] obydwie sa ladne, ale ja wzielabym dla niej zielen ;) Quote
Olson Posted July 29, 2013 Posted July 29, 2013 a wiecie czy DS ma jakiś urlop albo cuś? napisałam do Marty w sobotę, w sprawie dość dużego zamówienie i cisza. a chciałabym żeby do przyszłej środy graty dotarły.. Quote
cockermaister Posted July 29, 2013 Posted July 29, 2013 Jeszcze mam pytanie do tych co zamawiają u DS: gdzie zamawiacie? na Allegro,FB? Quote
Victoria Posted July 29, 2013 Posted July 29, 2013 [quote name='cockermaister']Jeszcze mam pytanie do tych co zamawiają u DS: gdzie zamawiacie? na Allegro,FB?[/QUOTE] dogo, fb ........ Quote
rashelek Posted July 29, 2013 Posted July 29, 2013 (edited) [quote name='cockermaister']Na początku serpnia będę składać zamówienie u DS :cool3: i tak zastanawiam się czy kupić jedną obrożę hurttę czy dwie zwykłe Twisty? jak myślicie? niesety jestem ograniczona finansowo i szaleć nie mogę :-( to teraz jeszcze doradźcie kolory dla czekoladowej panny z banera ;)[/QUOTE] Ja bym wolała dwie obroże zamiast jednej :P Dlatego jak dostałam wycenę haftowanych szelek, to wole sobie kupić 2 pary i mieć więcej radochy :lol: Ale jak Hurttę to limonkę, nie wiem czy miętową też by zrobili ale wyglądałaby super :D Edited July 29, 2013 by rashelek Quote
Szura Posted July 29, 2013 Posted July 29, 2013 Ja na dogo przez PM, jak dzień-dwa nie ma odpowiedzi to się przypominam i tyle, nigdy nie miałam problemów z kontaktem. :) Quote
cockermaister Posted July 29, 2013 Posted July 29, 2013 [quote name='rashelek']Ja bym wolała dwie obroże zamiast jednej :P Dlatego jak dostałam widzenę haftowanych szelek, to wole sobie kupić 2 pary i mieć więcej radochy :lol: Ale jak Hurttę to limonkę, nie wiem czy miętową też by zrobili ale wyglądałaby super :D[/QUOTE] chyba właśnie kupię dwa zwykłe Twisty będzie dla dwóch moich dziewczynek ;) bo Hurtta byłaby tylko dla jednej :/ z Twistów myślałam aby kupić mięte i zieleń neon Quote
Dioranne Posted July 29, 2013 Posted July 29, 2013 Do nas dziś doszedł pierwszy Furkidz! Na razie obroża czysto wyjściowa, bo zatrzask jest ogromny, więc do łażenia po domu zostawiamy obrożę w biedroneczki z Kauflandu. :D Quote
AnIeLa Posted July 29, 2013 Posted July 29, 2013 [quote name='Original_N']A ja w pozytywnym szoku, właśnie odebrałam moją hurtte stajl z DS :D Super, martwiłam się, że będę długo czekać a tu proszę, bardzo szybka realizacja zamówienia - wielki plus dla DS :) A obróżka cudna, postaram się później o zdjęcia :)[/QUOTE] Nata jak z wykonaniem ? Quote
razed_in_black Posted July 29, 2013 Posted July 29, 2013 [quote name='Original_N']A ja w pozytywnym szoku, właśnie odebrałam moją hurtte stajl z DS :D Super, martwiłam się, że będę długo czekać a tu proszę, bardzo szybka realizacja zamówienia - wielki plus dla DS :) A obróżka cudna, postaram się później o zdjęcia :)[/QUOTE] ja też dzisiaj odebrałam <3 czekałam tydzień :) jest śliczna, ciekawe jak będzie wyglądała na modelu :D [quote name='AnIeLa']Nata jak z wykonaniem ?[/QUOTE] wiem że ja nie Nata, ale mogę napisać śmiało, że jest bardzo dokładnie wykonana i starannie wykończona :) Quote
xxxkaluniaxxx Posted July 29, 2013 Posted July 29, 2013 Kala w obroży od kumpeli :pna spacery dużo za wąska więc jest jako domówka :lol: [IMG]http://imageshack.us/a/img22/7052/ykpp.jpg[/IMG] Quote
Original_N Posted July 29, 2013 Posted July 29, 2013 [quote name='razed_in_black']ja też dzisiaj odebrałam <3 czekałam tydzień :) jest śliczna, ciekawe jak będzie wyglądała na modelu :D wiem że ja nie Nata, ale mogę napisać śmiało, że jest bardzo dokładnie wykonana i starannie wykończona :)[/QUOTE] Dokładnie, jeśli chodzi o wykonanie nie ma się do czego przyczepić ;) Quote
angineuuka Posted July 29, 2013 Posted July 29, 2013 a ja jednak nie zamówię hurtty stajl :P Coś innego wezmę :D Quote
rika Posted July 29, 2013 Posted July 29, 2013 A mi się hurtta stajl, czy molly flash nie podobają :eviltong: w ogóle ostatnio nic ciekawego nie ma... No może superdog, ale nie mają szelek :roll: Quote
angineuuka Posted July 29, 2013 Posted July 29, 2013 Jakie są jeszcze firmy szyjące obroże...? DS, furkidz, martis, psdd, dublin dog, superdog...? Quote
Talucha Posted July 29, 2013 Posted July 29, 2013 [quote name='Angi']Jakie są jeszcze firmy szyjące obroże...? DS, furkidz, martis, psdd, dublin dog, superdog...?[/QUOTE] Activedog, ohmydog, manufaktura miauhau Quote
angineuuka Posted July 29, 2013 Posted July 29, 2013 a to AD jeszcze szyje? :P Chciałabym zamówić jakieś obroże z marki których nie mam, ale to ciężko będzie.. :evil_lol: Quote
omry Posted July 29, 2013 Posted July 29, 2013 [quote name='Angi']Jakie są jeszcze firmy szyjące obroże...? DS, furkidz, martis, psdd, dublin dog, superdog...?[/QUOTE] Modna koza? Kudłaty art? Coś mi się obiło o uszy. Quote
Original_N Posted July 29, 2013 Posted July 29, 2013 Nasza hurtta stajl :) [URL=http://imageshack.us/photo/my-images/845/1g3x.jpg/][IMG]http://img845.imageshack.us/img845/5133/1g3x.jpg[/IMG][/URL] Quote
Recommended Posts