Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

A ja w pozytywnym szoku, właśnie odebrałam moją hurtte stajl z DS :D
Super, martwiłam się, że będę długo czekać a tu proszę, bardzo szybka realizacja zamówienia - wielki plus dla DS :)
A obróżka cudna, postaram się później o zdjęcia :)

Posted

Na początku serpnia będę składać zamówienie u DS :cool3: i tak zastanawiam się czy kupić jedną obrożę hurttę czy dwie zwykłe Twisty? jak myślicie? niesety jestem ograniczona finansowo i szaleć nie mogę :-(

to teraz jeszcze doradźcie kolory dla czekoladowej panny z banera ;)

Posted

[quote name='cockermaister']Na początku serpnia będę składać zamówienie u DS :cool3: i tak zastanawiam się czy kupić jedną obrożę hurttę czy dwie zwykłe Twisty? jak myślicie? niesety jestem ograniczona finansowo i szaleć nie mogę :-(

to teraz jeszcze doradźcie kolory dla czekoladowej panny z banera ;)[/QUOTE]

ja wzięłabym na twoim miejscu hurtte ;) do czekolady najlepiej pasowałaby zieleń neon;)

[quote name='masdamerka']Dobra - też wpadłam w hurtta stajl :evil_lol: Jaki kolor dla Lu? Myślałam o turkusie albo zieleni neon..[/QUOTE]

Lu super wyglądałaby w zieleni, ale z tego co pamiętam ostatnio brałaś komplet z zielonym więc może teraz turkus?;)

Posted

[quote name='masdamerka']Dobra - też wpadłam w hurtta stajl :evil_lol: Jaki kolor dla Lu? Myślałam o turkusie albo zieleni neon..[/QUOTE]

obydwie sa ladne, ale ja wzielabym dla niej zielen ;)

Posted

a wiecie czy DS ma jakiś urlop albo cuś?

napisałam do Marty w sobotę, w sprawie dość dużego zamówienie i cisza. a chciałabym żeby do przyszłej środy graty dotarły..

Posted (edited)

[quote name='cockermaister']Na początku serpnia będę składać zamówienie u DS :cool3: i tak zastanawiam się czy kupić jedną obrożę hurttę czy dwie zwykłe Twisty? jak myślicie? niesety jestem ograniczona finansowo i szaleć nie mogę :-(

to teraz jeszcze doradźcie kolory dla czekoladowej panny z banera ;)[/QUOTE]

Ja bym wolała dwie obroże zamiast jednej :P Dlatego jak dostałam wycenę haftowanych szelek, to wole sobie kupić 2 pary i mieć więcej radochy :lol: Ale jak Hurttę to limonkę, nie wiem czy miętową też by zrobili ale wyglądałaby super :D

Edited by rashelek
Posted

[quote name='rashelek']Ja bym wolała dwie obroże zamiast jednej :P Dlatego jak dostałam widzenę haftowanych szelek, to wole sobie kupić 2 pary i mieć więcej radochy :lol: Ale jak Hurttę to limonkę, nie wiem czy miętową też by zrobili ale wyglądałaby super :D[/QUOTE]
chyba właśnie kupię dwa zwykłe Twisty będzie dla dwóch moich dziewczynek ;) bo Hurtta byłaby tylko dla jednej :/ z Twistów myślałam aby kupić mięte i zieleń neon

Posted

Do nas dziś doszedł pierwszy Furkidz! Na razie obroża czysto wyjściowa, bo zatrzask jest ogromny, więc do łażenia po domu zostawiamy obrożę w biedroneczki z Kauflandu. :D

Posted

[quote name='Original_N']A ja w pozytywnym szoku, właśnie odebrałam moją hurtte stajl z DS :D
Super, martwiłam się, że będę długo czekać a tu proszę, bardzo szybka realizacja zamówienia - wielki plus dla DS :)
A obróżka cudna, postaram się później o zdjęcia :)[/QUOTE]

Nata jak z wykonaniem ?

Posted

[quote name='Original_N']A ja w pozytywnym szoku, właśnie odebrałam moją hurtte stajl z DS :D
A obróżka cudna, postaram się później o zdjęcia :)[/QUOTE]

ja też dzisiaj odebrałam <3 czekałam tydzień :) jest śliczna, ciekawe jak będzie wyglądała na modelu :D

[quote name='AnIeLa']Nata jak z wykonaniem ?[/QUOTE]

wiem że ja nie Nata, ale mogę napisać śmiało, że jest bardzo dokładnie wykonana i starannie wykończona :)

Posted

[quote name='razed_in_black']ja też dzisiaj odebrałam <3 czekałam tydzień :) jest śliczna, ciekawe jak będzie wyglądała na modelu :D

wiem że ja nie Nata, ale mogę napisać śmiało, że jest bardzo dokładnie wykonana i starannie wykończona :)[/QUOTE]

Dokładnie, jeśli chodzi o wykonanie nie ma się do czego przyczepić ;)

Posted

A mi się hurtta stajl, czy molly flash nie podobają :eviltong: w ogóle ostatnio nic ciekawego nie ma... No może superdog, ale nie mają szelek :roll:

Posted

[quote name='Angi']Jakie są jeszcze firmy szyjące obroże...?
DS, furkidz, martis, psdd, dublin dog, superdog...?[/QUOTE]

Activedog, ohmydog, manufaktura miauhau

Posted

[quote name='Angi']Jakie są jeszcze firmy szyjące obroże...?
DS, furkidz, martis, psdd, dublin dog, superdog...?[/QUOTE]

Modna koza? Kudłaty art? Coś mi się obiło o uszy.