monika15 Posted March 29, 2013 Posted March 29, 2013 [url]https://lh3.googleusercontent.com/-EJN77DXFfeI/UVV8UntbNuI/AAAAAAAAOUs/GXE3iazTSO4/s640/DSC_0002.JPG[/url] śliczny kolor:loveu: w ogole jakos ostatnio bardzo mi sie podobaja hamiltony, a szczegolnie ten zatrzask ;) Quote
socurek Posted March 29, 2013 Posted March 29, 2013 [quote name='Marchewkowy']Dotarła obróżka dla Abi :) [IMG]https://lh3.googleusercontent.com/-EJN77DXFfeI/UVV8UntbNuI/AAAAAAAAOUs/GXE3iazTSO4/s640/DSC_0002.JPG[/IMG][/QUOTE] Gdzie ją kupiłaś? Jaki to kolor? Na Canifelu jej nie widziałam chyba... Choruję na ten kolor... Quote
Marchewkowy Posted March 29, 2013 Posted March 29, 2013 Odkupiłam od Japanisze używaną :loveu: co do koloru to nie wiem jak się nazywa, ale ja bym go nazywała róż neonka :D Quote
Saphira89 Posted March 29, 2013 Posted March 29, 2013 wow, ta różowa obróżka hamiltona bardzo ładna, ja wpadłam tylko powiedzieć, że jeżeli ktoś potrzebuje naprawdę taniej obroży odblaskowej, to w netto są teraz za 4 zł takie o: [url]http://imgur.com/ueLX1PR[/url] [url]http://imgur.com/wusmdcL[/url] Szału nie ma, ale na wieczorny spacer będzie jak znalazł Quote
majusa Posted March 29, 2013 Posted March 29, 2013 (edited) [quote name='Maupa4']Nie wydaje mi się. Nawet jak chodzi o końcówki - zarówno końcówki taśm jak i końcówki szycia. A przy gotowcu do kupienia nie powinno się zdarzyć. "Zwaloną" końcówkę tasm powinno się - wg mnie - wyautowac do kosza a nie tworzyc bubla do sprzedaży od ręki.[/QUOTE] Mam dokładnie takie samo zdanie, dlatego nawet sie nie zastanawiałam nad zostawieniem. Obroża juz spakowana, jeszcze dzis ja odsyłam. Nie bylo na stronie info ze jakies wady mogą byc na obrozy ....tak wiec to zwykły bubel. [B]Masdamerka[/B] - już obmyślam kto teraz pójdzie pod nóż :razz: [B]Aniela[/B] - info o możliwości zwrotu dostałam na maila. Edited March 29, 2013 by majusa Quote
vege* Posted March 29, 2013 Posted March 29, 2013 [quote name='socurek']Gdzie ją kupiłaś? Jaki to kolor? Na Canifelu jej nie widziałam chyba... Choruję na ten kolor...[/QUOTE] To malinowy róż czy jakoś tak ;) Quote
masdamerka Posted March 29, 2013 Posted March 29, 2013 Z opisów ludzi na dogo AD wydawało się "firmą idealną", może na koniec już im nie zależy na klientach? Quote
Marchewkowy Posted March 29, 2013 Posted March 29, 2013 No tez jestem zaskoczona, bo tak jak mówię nasze AD boskie a miałam wiele obroży różnych firm :) Quote
vege* Posted March 29, 2013 Posted March 29, 2013 [quote name='Marchewkowy']No tez jestem zaskoczona, bo tak jak mówię nasze AD boskie a miałam wiele obroży różnych firm :)[/QUOTE] Ja mam tylko jedną obrożę AD ale mogę powiedzieć, że jest zszyta super, równiutko, zastrzeżeń nie mam, ale to co zobaczyłam u majusi to masakra, odsyłaj jak najszybciej:shake: Quote
majusa Posted March 29, 2013 Posted March 29, 2013 Poszła.... Jak dostane zwrot to kupię następna. Po tej całej akcji najchętniej kupiłabym rogza miękkie i lekkie ciemny róż albo zieloną limonkę. Z drugiej strony nie mogę się oprzeć przetestowaniu kolejnej firmy szyjącej handmade. Quote
chrupcia Posted March 29, 2013 Posted March 29, 2013 ja dzisiaj zrobiłam zamówienie w pawsitivedog :) mam nadzieje, że przyjdą szybko po świętach :) Quote
angineuuka Posted March 29, 2013 Posted March 29, 2013 dziewczyny, potrzebowałabym jakąś w miarę tanią nie parzącą smycz... Możecie coś polecić? :) Quote
MakeBelieve Posted March 29, 2013 Posted March 29, 2013 Poproś taks o smycz z taśmy rurowej. Jest mega super, u mnie dla schroniskowców sprawdza się idealnie ;] Quote
Monika i Max :) Posted March 29, 2013 Posted March 29, 2013 [B][COLOR=#cc2200][B][URL="http://www.dogomania.pl/forum/members/9869-Maupa4"]Maupa4[/URL][FONT=century gothic][/FONT][/B][/COLOR][FONT=century gothic][I][COLOR=#000000][B]WSTAW ZDJĘCIE WSZYSTKICH OBRÓŻ KTÓRE SAMA ZROBIŁAŚ[/B][/COLOR][/I][/FONT][COLOR=#ee82ee][B] ;)[/B][/COLOR][/B] Quote
Marchewkowy Posted March 29, 2013 Posted March 29, 2013 [quote name='vege*']Ja mam tylko jedną obrożę AD ale mogę powiedzieć, że jest zszyta super, równiutko, zastrzeżeń nie mam, ale to co zobaczyłam u majusi to masakra, odsyłaj jak najszybciej:shake:[/QUOTE] No maskaryczna ta obroza jak bym taka dostała to bym się zniechęciła bardzo :shake: Tym bardziej że na stronie nic nie pisało że uszkodzona itp itd Majusa - Bardzo dobrze że zwracasz Quote
Ewa&Duffel Posted March 29, 2013 Posted March 29, 2013 [quote name='Angi']dziewczyny, potrzebowałabym jakąś w miarę tanią nie parzącą smycz... Możecie coś polecić? :)[/QUOTE] Polecam smycz sznurową (np. z Lorda albo z Aleksandra Pet Shop) lub smycz z szarej taśmy z Pawsitive Dog Design :) [quote name='chrupcia']ja dzisiaj zrobiłam zamówienie w pawsitivedog :) mam nadzieje, że przyjdą szybko po świętach :)[/QUOTE] A co zamówiłaś ? :) Miło mi, że Duffel w szelkach się tak spodobał :lol: Quote
chrupcia Posted March 29, 2013 Posted March 29, 2013 [quote name='Ewa&Duffel']A co zamówiłaś ? :) Miło mi, że Duffel w szelkach się tak spodobał :lol:[/QUOTE] szelki i obróżke:) jak przyjdą to postaram sie zrobić jakieś zdjęcia :) a Duffel zainspirował mnie do szybszego złożenia zamówienia, bo bardzo długo miałam dylemat gdzie i co zamówić :lol: Quote
AnIeLa Posted March 29, 2013 Posted March 29, 2013 [quote name='majusa'] [B]Aniela[/B] - info o możliwości zwrotu dostałam na maila.[/QUOTE] Pytając "Gdzie to było napisane? " Miałam na myśli informacje w sprawie obroży, że jest przeceniona bo jest źle zrobiona :) Na stronie takiej inforacji nie widziałam a być powinna ..... Quote
chrupcia Posted March 29, 2013 Posted March 29, 2013 Ewa&Duffel, ile czekałaś od złożenia zamówienia ? tzn, wiem, że teraz święta przez co się nieco opóźni, ale ciekawość mnie zżera kiedy mi to przyjdzie:) mam nadzieje, że jakoś w piątek ten co nadejdzie:) Quote
Ewa&Duffel Posted March 29, 2013 Posted March 29, 2013 [quote name='chrupcia']Ewa&Duffel, ile czekałaś od złożenia zamówienia ? tzn, wiem, że teraz święta przez co się nieco opóźni, ale ciekawość mnie zżera kiedy mi to przyjdzie:) mam nadzieje, że jakoś w piątek ten co nadejdzie:)[/QUOTE] Oni bardzo szybko realizują zamówienia :) Ja odbieram zawsze osobiście i zazwyczaj po około 2 dniach od złożenia zamówienia mam już rzeczy u siebie ;) Quote
Adriana. Posted March 29, 2013 Posted March 29, 2013 [quote name='majusa']Poszła.... Jak dostane zwrot to kupię następna. Po tej całej akcji najchętniej kupiłabym rogza miękkie i lekkie ciemny róż albo zieloną limonkę. Z drugiej strony nie mogę się oprzeć przetestowaniu kolejnej firmy szyjącej handmade.[/QUOTE] Kup handmade. Ja mogę ci jeszcze polecić furkidza. Raczej nie powinnaś się u nich na nic naciąć. Mam od nich jedną obróżkę, jestem z niej bardzo zadowolona i planuję zakup kolejnych. Możesz też spróbować PawSitive albo DS. Quote
chrupcia Posted March 29, 2013 Posted March 29, 2013 [quote name='Ewa&Duffel']Oni bardzo szybko realizują zamówienia :) Ja odbieram zawsze osobiście i zazwyczaj po około 2 dniach od złożenia zamówienia mam już rzeczy u siebie ;)[/QUOTE] super, to mnie pocieszyłaś:) ja bardzo nie lubie czekać na takie przesyłki;) wziełam priorytet, przelew już zrobiłam, więc w nast tygodniu po świętach mam nadzieję, że będzie wszystko ;) Quote
majusa Posted March 29, 2013 Posted March 29, 2013 [quote name='AnIeLa']Pytając "Gdzie to było napisane? " Miałam na myśli informacje w sprawie obroży, że jest przeceniona bo jest źle zrobiona :) Na stronie takiej inforacji nie widziałam a być powinna .....[/QUOTE] No właśnie w tym problem że na stronie nie było żadnej informacji o ewentualnych niedociągnięciach... dlatego odesłałam. [quote name='Adzia123']Kup handmade. Ja mogę ci jeszcze polecić furkidza. Raczej nie powinnaś się u nich na nic naciąć. Mam od nich jedną obróżkę, jestem z niej bardzo zadowolona i planuję zakup kolejnych. Możesz też spróbować PawSitive albo DS.[/QUOTE] Kurczę i tu mam dylemat. Zdecydowałam ze bedzie handmade ale kompletnie nie wiem z której firmy. Wlasnie o tych 3 myslałam. Kusi mnie pawstive ( bo ostatnio bardzo zachwalany) ale nie maja duzego wyboru w sklepie. Mam tez coś upatrzone u DS i 3 obroże w frukidz :) Ciężko będzie się zdecydować.... Co polecacie teraz na te cieplejsze dni ktore kiedys nadejdą ;))) ? Obroża musi byc max do 20mm szeroka, pole manewru sie nieco zawęża. Eco jakos mi sie srednio widzi na cieple dni w koncu to plastik (boje sie ze moze odparzyć) , pozostaje tasma bez podkładu + ozdobna lub obłożona bawełnianym materiałem. A jak jest z minky? czy na lato sie nadaje ? Quote
masdamerka Posted March 29, 2013 Posted March 29, 2013 To weź "prostą" obrożę od DS; Furkidza albo PSDD. Tylko bawełnianą, bez żadnego podszycia ;) Quote
Recommended Posts