Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='AnIeLa']A ja czekam na obróżki przerobione ze smyczy. Może w przyszłym tygodniu będą robione :lol:[/QUOTE]
a kto przerabia ?

Posted

[quote name='AnIeLa']Marta. Znaczy TŻ Marty ;)[/QUOTE]
też się zastanawiałam czy nie kupić pejczy 4cm rogza do przeróbki ale spojrzałam że podrożył o 10zł :evil_lol: i to już się średnio opłaca bo w zologu mam za 48 czy49 zł .

Posted

[quote name='gops']też się zastanawiałam czy nie kupić pejczy 4cm rogza do przeróbki ale spojrzałam że podrożył o 10zł :evil_lol: i to już się średnio opłaca bo w zologu mam za 48 czy49 zł .[/QUOTE]

niby gdzie to kupujecie?

no wez, 4 cm...no nie:))

Posted

[quote name='a_niusia']niby gdzie to kupujecie?

no wez, 4 cm...no nie:))[/QUOTE]
allegro , wpisz sobie rogz i na pewno wyjdzie pejcze po 25zł u Marty można przerobić na obroże .
ja te 4cm rogzy trzymam dla młodego , suce nie zakładam za masywne na jej małą osóbke .
[quote name='AnIeLa']My ze znajomą kupiłyśmy 2 smycze 25 mm. Jak dojdzie eco to będzie 3 cm-dla Nas idealna szerokość :)[/QUOTE]
aa myślałam że pejcze kupiłyście :) no tez dobry pomysł z tym podszyciem eko .

Posted

[quote name='gops']allegro , wpisz sobie rogz i na pewno wyjdzie pejcze po 25zł u Marty można przerobić na obroże .
ja te 4cm rogzy trzymam dla młodego , suce nie zakładam za masywne na jej małą osóbke .

aa myślałam że pejcze kupiłyście :) no tez dobry pomysł z tym podszyciem eko .[/QUOTE]

Też o tym myślałam ale 25 zł za pejcz + przeróbka i wysyłka.A tu za 22 zł miałyśmy smycz na 2 obróżki. :)

Posted

[quote name='Marta_Ares']Marta już wróciła z zakupów, z nowym podszyciem i nowymi kolorami eko skóry.... :diabloti:
ale o tym jutro:cool3:[/QUOTE]
i niby mamy do jutra czekać, tyle czasu ?! :P

Posted

To my też sie pochwalimy naszą drugą obrożą na modelce :cool3:

[IMG]https://lh5.googleusercontent.com/-Khas1g99pms/UAsHRKE5p4I/AAAAAAAAAG0/A8nA-ssMh2U/s640/_DSC5826%20copy.jpg[/IMG]

I przy okazji Nana w jelonkach z tego zamówienia:D

[IMG]https://lh3.googleusercontent.com/-Wt-rtn3_aDY/UAsG4WO65gI/AAAAAAAAABY/XU3MTSXFPhc/s640/_DSC5701%20copy.jpg[/IMG]

Posted

[QUOTE]Haha, może dlatego, że na brzegach jest czarny materiał, którym jest podszyty spód optycznie zwęża obrożę na czarnej sierści [/QUOTE]
pewnie tak, ale tez moze dlatego, ze Nuka wydawala mi sie mniejsza :D

Aniela, pokazalabys zdjecia koniczynek na psie? :)

Posted

[quote name='Marta_Ares']Marta już wróciła z zakupów, z nowym podszyciem i nowymi kolorami eko skóry.... :diabloti:
ale o tym jutro:cool3:[/QUOTE]

Czekamy :evil_lol:

Koniczyny na psie

[IMG]http://desmond.imageshack.us/Himg641/scaled.php?server=641&filename=dsc0044el.jpg&res=landing[/IMG]

[IMG]http://desmond.imageshack.us/Himg15/scaled.php?server=15&filename=dsc0046uc.jpg&res=landing[/IMG]

Posted

[quote name='anka11']pewnie tak, ale tez moze dlatego, ze Nuka wydawala mi sie mniejsza :D [/QUOTE]
Bo ona jest mała (dla mnie), waży ok 24 kg ;-)

Posted

[quote name='Marchewkowy']ale jestem zła że nie będę mogła mieć tych gumowych obróżek :/ dla futra
za małe będą :(([/QUOTE]

Dla mojego też niestety za małe... a szkoda, bo taka obroża by się przydała przy psie lubiącym się wytarzać na każdym spacerze:/ A DD strasznie drogie

Posted

[quote name='AnIeLa']monika15 to ile Paco ma w szyi ?[/QUOTE]

Zmierzyłam właśnie obrożę, która ostatnio cały czas nosi i jest wyregulowana na 62cm ;) On ma dużo tej skóry pod szyją i nie lubię jak jest to ściśniętę(np. na moim avatarze wg mnie ma za bardzo zaciśniętą obrożę) :)
a furkidz gumowane mają max 55cm