Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='w deszczu rosnę']tutaj jest instrukcja pomiarów Hurtty:

[URL]http://shop.textalk.se/shop/25474/art88/10335488-6c9a83-hurttatabel.pdf[/URL]

(ja akurat ni w ząb nie rozumiem)[/QUOTE]
Tak al pozniej nizej masz napisane wymiary ortalionow

1. dlugposc od karku do nasady ogona
2. szerokosc szyji/karku
3. szerokosc za przednimi lapami
4. szerokosc przed tylnimi
5. dlugosc przednich lap
6. dlugosc tylnych lap

Posted

Deer, ja akurat odkładam zakup jakiegokolwiek ubrania Hurtty, w pierwszej kolejności potrzebujemy obroży. Upewniłam się, że dla mojego ancymona powinnam mieć rozmiar 45-55 (co rozumiem jako przedział minimalny i maksymalny). Ach, i te ich detale są boskie, widać staranność.

Posted

[quote name='w deszczu rosnę']Deer, ja akurat odkładam zakup jakiegokolwiek ubrania Hurtty, w pierwszej kolejności potrzebujemy obroży. Upewniłam się, że dla mojego ancymona powinnam mieć rozmiar 45-55 (co rozumiem jako przedział minimalny i maksymalny). Ach, i te ich detale są boskie, widać staranność.[/QUOTE]
Tak dokladnie min i max :) hurtta to jednak produkty na lata i dla psow aktywnych :) wiesz obroze to ja moge i teraz - ale w normalnej cenie - zalatwic. no chyba ze podtrzymujesz ze chcesz poczekac na wieksze zamowienie :)

Posted

W takim razie ja również czekam na znak kiedy wspólne zamówienie, głównie zależy mi na mniejszych kosztach przesyłki przy zamówieniu, bo to jednak Szwecja. :smile: Ale Deer ze wspólnym zamówieniem czekasz na jakieś większe promocje czy jak to jest w końcu ? Jakbyś się się przypadkiem natkneła na nasze szeleczki przecenione porządnie to możesz brać, najwyżej podłącze się później do wysyłki do PL a koszty się jakoś podzieli. :smile:
Od dawna marze o jakimś cudzie Hurtta. :loveu:

Posted

[quote name='w deszczu rosnę']Tak, tak, poczekam. Obawiam się, że koszty podwójnej przesyłki (do Ciebie i do Polski) przewyższyłyby koszt w Prodogu.[/QUOTE]
[quote name='paulaa.']W takim razie ja również czekam na znak kiedy wspólne zamówienie, głównie zależy mi na mniejszych kosztach przesyłki przy zamówieniu, bo to jednak Szwecja. :smile: Ale Deer ze wspólnym zamówieniem czekasz na jakieś większe promocje czy jak to jest w końcu ? Jakbyś się się przypadkiem natkneła na nasze szeleczki przecenione porządnie to możesz brać, najwyżej podłącze się później do wysyłki do PL a koszty się jakoś podzieli. :smile:
Od dawna marze o jakimś cudzie Hurtta. :loveu:[/QUOTE]
to juz od was zalezy, ja nie wiem czy i kiedy beda jakies promocje, moge dac znac jak akurat jakies beda i wtedy sie zadecyduje :)

Posted

[quote name='MakeBelieve']O, no właśnie, można tak zrobić że każdy kupi wtedy kiedy będzie promocja, a deer po jakimś czasie wyśle razem :)[/QUOTE]
To moze zrobcie liste kto co DOKLADNIE (jaki rozmiar) chce to bede patrzec kiedy promocja :)

Guest papillonek
Posted

[quote name='Vectra']obroża kilka razy używana

[IMG]http://i1090.photobucket.com/albums/i376/pennstaff1/27012012-257.jpg[/IMG]

póki co , na leśne wyprawy , najlepiej nam się sprawdzają tanie obroże Nabby
nawet się prosiaki tym ciągały i obroże jak nowe[/QUOTE]

Taką tasiemką można najwyżej zawiązać prezent,a nie wszywać w obroże.

Posted

[quote name='deer_1987']To moze zrobcie liste kto co DOKLADNIE (jaki rozmiar) chce to bede patrzec kiedy promocja :)[/QUOTE]

Szelki norweskie z serii Lifeguard. Jak będę wiedziała DOKŁADNIE jakie wymiary ma rozmiar 35 to Ci powiem DOKŁADNIE jaki chcę :eviltong: (35/45) ;)

Posted

Jeśli chodzi o mnie to: szelki norweskie, te niebiesko-brązowe , rozmiar z tego co się orientuje to 60cm ( w klacie ma 55cm, przedni chyba ok.40cm ).
Myśle, że to dobry pomysł, chociaż z drugiej strony nie można też za bardzo obarczać w Deer.. ;)

Posted

[quote name='deer_1987']To moze zrobcie liste kto co DOKLADNIE (jaki rozmiar) chce to bede patrzec kiedy promocja :)[/QUOTE]
jakbyś znalazła derki hurty rozmiar 50cm taką jak ma Twoja jamnica, kolor obojętny wiadomo , do 110zł czyli pewnie koło 220k to bez zastanawiania kup ja oddam pieniążki i wspólnie potem się wyślę .

Posted

[quote name='barberry']jak będę wiedziała DOKŁADNIE jakie wymiary ma rozmiar 35 to Ci powiem DOKŁADNIE jaki chcę :eviltong: (35/45) ;)[/QUOTE]
Nie wiem czy sie dowiesz :( z tego co rozmawialam z kilkoma sklepami to na mniejszego yorka lepiej brac 35 bo one maja dobra regulacje, duzo mozna wyregulowac.

[quote name='paulaa.']Jeśli chodzi o mnie to: szelki norweskie, te niebiesko-brązowe , rozmiar z tego co się orientuje to 60cm ( w klacie ma 55cm, przedni chyba ok.40cm ).
Myśle, że to dobry pomysł, chociaż z drugiej strony nie można też za bardzo obarczać w Deer.. ;)[/QUOTE]
wiesz ja i tak siedze na tych stronach i sledze albo dostaje na facebook wiadomosc ze akurat maja przecene :)

[quote name='gops']jakbyś znalazła derki hurty rozmiar 50cm taką jak ma Twoja jamnica, kolor obojętny wiadomo , do 110zł czyli pewnie koło 220k to bez zastanawiania kup ja oddam pieniążki i wspólnie potem się wyślę .[/QUOTE]
Oj czy az takie promocje beda to nie wiem, wiekszosc ma za 400-600 kr. Oni maja w tej chwili najtaniej ze wszystkich stron
[url]http://www.foderexpressen.se/produkt/Hurtta-varmetacke-rod[/url] ale zobaczymy na wiosne moze jakies promocje gdzies beda. na jesien wchodzi nowa kolekcja wiec i te powinny byvc troche tansze

Posted

[quote name='chrupcia']szkoda że nie wiecie konkretnie kiedy będziecie zamawiać, bo dla mnie to dosyć ważne :(;)

ale jak coś to jestem chętna na norwegi, kolory takie jak ma Lilo ;)[/QUOTE]
Ale jak mowie ja moge dla kogos pojedynczo juz teraz zamowic ale wysylka bylaby drozsza niz podzielic na kilka osob :)

Posted

[quote name='deer_1987']

Oj czy az takie promocje beda to nie wiem, wiekszosc ma za 400-600 kr. Oni maja w tej chwili najtaniej ze wszystkich stron
[url]http://www.foderexpressen.se/produkt/Hurtta-varmetacke-rod[/url] ale zobaczymy na wiosne moze jakies promocje gdzies beda. na jesien wchodzi nowa kolekcja wiec i te powinny byvc troche tansze[/QUOTE]
no może do 140-50zł :evil_lol: bo widzę że teraz za koło 200 na polskie można kupić to może akurat .

Posted

[quote name='gops']no może do 140-50zł :evil_lol: bo widzę że teraz za koło 200 na polskie można kupić to może akurat .[/QUOTE]
na tej stronie to byloby za jakies 190 zlotych :) ja akurat zamawialam moj 45 ktory odsylam na innej za podobna cene ale to akurat wlasnie 30% taniej:)

Posted

[quote name='deer_1987']Ale jak mowie ja moge dla kogos pojedynczo juz teraz zamowic ale wysylka bylaby drozsza niz podzielic na kilka osob :)[/QUOTE]

nie, ja moge poczekać, nie chodzi mi o to że chcę już teraz te szelasy ;)

Posted

[quote name='kasia_1982']jaka szerokosc tasmy (tej z przodu) dla staffika w szelkach norweskich? 2.5 czy 3cm? Pies ok 43cm, 17kg[/QUOTE]

w norweskich ? 4 albo 5cm przód powinien mieć , mniej się nie daję do norwegów.
moje jedne nawet 7cm maja z huntera ale to już przesada.
a moja suka wielkościowo jak Twoja ,ciut wyższa tylko.

Posted

[quote name='kasia_1982']jaka szerokosc tasmy (tej z przodu) dla staffika w szelkach norweskich? 2.5 czy 3cm? Pies ok 43cm, 17kg[/QUOTE]
hurtta ma chyba jednakowy ale to chyba nie do mnie pytanie:oops: