Pestka Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 [url]http://img689.imageshack.us/img689/5674/dsc09948r.jpg[/url] Super wygląda w tej szerokości! :loveu: A ja moze pokaże nasze "nowe" lupiny... [img]http://i797.photobucket.com/albums/yy256/pecholl/obroza.jpg[/img] [img]http://i797.photobucket.com/albums/yy256/pecholl/obroza1.jpg[/img] Quote
Feigned Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 obydwie super, ale biedrony fajniejsze :cool3: Quote
Infortune. Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 O, i Beniol dorobił się biedronek :loveu: Świetnie mu. :loveu: Dostałaś jeszcze gdzieś te wzorki? Quote
Talia Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 Moim zdaniem również biedronki fajniejsze :) Quote
Marta_Ares Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 [quote name='Infortune.']O, i Beniol dorobił się biedronek :loveu: Świetnie mu. :loveu: Dostałaś jeszcze gdzieś te wzorki?[/QUOTE] to sa chyba jeszcze biedrony od Diabelkowej :D Quote
Pestka Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 [quote name='Feigned']obydwie super, ale biedrony fajniejsze :cool3:[/QUOTE] [quote name='Talia']Moim zdaniem również biedronki fajniejsze :)[/QUOTE] [quote name='Darianna']biedrony cudo![/QUOTE] Dziękujemy :loveu: Mi się na początku wydawało, że nie będą pasowac do niego, a przejrzałam kilka psów o podobnych umaszczeniach do Benkowego i stwierdziłam, ze wezme i też mi się podoba :cool3: [quote name='Infortune.']O, i Beniol dorobił się biedronek :loveu: Świetnie mu. :loveu: Dostałaś jeszcze gdzieś te wzorki?[/QUOTE] [quote name='Marta_Ares']to sa chyba jeszcze biedrony od Diabelkowej :D[/QUOTE] Dzięki.:cool3: Obie obroże mam od Lucky ;) Quote
Marta_Ares Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 [quote name='Pestka']Dziękujemy :loveu: Mi się na początku wydawało, że nie będą pasowac do niego, a przejrzałam kilka psów o podobnych umaszczeniach do Benkowego i stwierdziłam, ze wezme i też mi się podoba :cool3: Dzięki.:cool3: Obie obroże mam od Lucky ;)[/QUOTE] Lucky ma ode mnie, a ja mam od diabła ;d Quote
Pestka Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 [quote name='Marta_Ares']Lucky ma ode mnie, a ja mam od diabła ;d[/QUOTE] Wow, no to nie wiedziałam ;) Widze, obroża przechodzi z rak do rąk :cool3: Quote
Lucky. Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 [quote name='Pestka']Wow, no to nie wiedziałam ;) Widze, obroża przechodzi z rak do rąk :cool3:[/QUOTE] Hehe prawda . Ja sobie sprawię lupinka w czerwcu ; d Quote
chi23 Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 Lucky, masz jakiegoś lupina na oku??;) Benkowy fajnie wygląda w biedronach:D A tak w ogóle to zapraszam do podpisu. Quote
Lucky. Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 Peace pup albo puppy love . :) Myślałam jeszcze o suzieq ale chyba za mdłe dla nas . :) A co ? Quote
MakeBelieve Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 Wie ktoś, czy dostanę gdzieś może Rogza S odblaskowego (Nitelife) różowego? Bo tylko na p-m widzę Mkę. Quote
Chantell Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 Vini na all był ostatnio :) tylko, że bodajże pod inna nazwą Quote
lenka13 Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 [B]vini[/B] chodzi o taką obrożę: [url]http://animalia.pl/produkt,4565,69,Rogz_Utility_Nitelife_Collar.html[/url] ? Quote
Chantell Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 niee. wpisz sobie rogz i popatrz po obrazkach xD Quote
chi23 Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 [quote name='Lucky.']Peace pup albo puppy love . :) Myślałam jeszcze o suzieq ale chyba za mdłe dla nas . :) A co ?[/QUOTE] Nic, tak się pytam;) Quote
Lucky. Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 Myślałam o komplecie rogza, ale za dużo wyjdzie ze smyczą przepinaną, a chcę zakupić sobie nowych domowników więc odpada ... Quote
MakeBelieve Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 chantell- no jak nie o tą? o tą chodzi. ale tam prawie nikt rogza nigdy nei dostaje, nie chce placic 15 zl za przesylke Quote
Talia Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 Posiada ktoś z Was obroże Froga eLkę? Jeśli tak to proszę o zmierzenie. Ostatnio widziałam jedna w sklepie i wydawało mi się, że byłaby dobra, ale był taki wzorek, który mi się nie podobał, a nie wiem czy każda ma taki wymiar, bo czasami bywa że co niektóre są mniejsze :) Interesuje mnie minimalny rozmiar eLki ;) czyli 2,5cm Quote
MakeBelieve Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 No bo ja właśnie poszukuje tego rogza, który lenka13 pokazała, ale na animalii nawet jak ktoś zamówi, to rzadko kiedy dostaje swój produkt. Quote
Chantell Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 czemu tak mówisz? Ja zamawiałam kiedyś kompllet rogza i wszystko było ok. Quote
MakeBelieve Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 Ale nie chce dopłacać ponad 10 zł za przesyłke. Bede zamawiać z Feigned na pm ;p Ona obroże dla Axelka a ja dla Daisy ten odblask ^^ Quote
Recommended Posts