:: FiGa :: Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 Wrzuciłam go na oba kropkowe wątki i kropkowe forum. Quote
Dorota Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 [quote name=':: FiGa ::']Baron :crazyeye: Dlaczego 4 miesiące temu dostałyśmy informację że ten pies ma dom? Ktoś sobie w kulki poleciał :( [URL]http://www.dogomania.pl/forum/f85/baron-135184/index7.html?highlight=[/URL][/quote] Pewnie koleżanki które Ci nie przekazały że adopcja Barona była niewypałem. Zapraszam za 1 stronę , tam jest wyjaśnienie. ;) Możesz pomóc jak masz ochotę i czas. Quote
malibo57 Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 Dzięki! Historia jego nieudanej adopcji sprzed 4 miesięcy jest opisana w pierwszym poście. Jakież to kulki masz na myśli?:cool3: Quote
Dorota Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 Figa a jest jeszcze ,Pongo vel Bonzo w Gorzowie w hotelu ,pamiętasz go ? On ma dwa razy dłuższy staż:shake: Quote
:: FiGa :: Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 Nie wiem kto i nie mam na myśli nikogo konkretnego, jeśli zrozumiałyście, że to tyczy się Waszych osób to wiedzcie że tak nie jest. Widziałam że psiak ma ogłoszenia. Zrobię więcej ;) Pozdrawiam :) Quote
:: FiGa :: Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 [quote name='Dorota']Figa a jest jeszcze ,Pongo vel Bonzo w Gorzowie w hotelu ,pamiętasz go ? On ma dwa razy dłuższy staż:shake:[/QUOTE][url]http://www.dogomania.pl/forum/f28/borys-po-4-latach-oddany-do-schroniska-konin-szuka-domu-128370/?highlight=[/url] Ten?????? Wiem o nim... Bardzo długo o nim wiem... :( Dorotko masz z nim kontakt, możliwość dowiedzenia się czegoś więcej...? Czy zgodziłby się z suczką w domu? Quote
Dorota Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 Rozmawiałam z panem chętnym adoptować Baronka , jest miłym człowoekiem , lubi zwierzeta , miał psy , ma dwóch synów ale młodszy 8 latek zakochał się w Baronie . Powiem tak z rozmowy telefonicznej podoba mi się rodzina i sadze ze to byłby dobry domek. Natomiast wiecej po wizycie przedadopcyjnej.:lol: Quote
bea_m Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 A gdzie ma trafić? Macie juz kogoś do przeprowadzenia wizyty? Quote
Ziutka Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 [quote name='bea_m']A gdzie ma trafić? Macie juz kogoś do przeprowadzenia wizyty?[/QUOTE] Jedziemy jutro z Luką zawieźć naszego Hamera do DS do Gniezna...a potem 40km dalej zrobić wizytę dla Baronka :) Quote
malibo57 Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 Tak, jutro Ziutka i Luka jadą sprawdzić to osobiście:cool1: Pod Żninem. Quote
bea_m Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 No to przemaglujcie ostro chętnych. No wiecie .... ostrym świtłem po oczach i takie tam :evil_lol: Quote
malibo57 Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 Są maglowani od trzech dni - znoszą to dzielnie;) Quote
malibo57 Posted October 24, 2009 Posted October 24, 2009 [B]Od wczorajszego wieczora szukamy Banderasa, który sforsował ogrodzenie i udał się w niewiadomym kierunku! Może być w promieniu nawet 60km od Sochaczewa. Wszystkich z miejscowości w tym obszarze prosimy o otwarte oczy i pomoc w poszukiwaniach!!!!! Chętnym do drukowania i rozwieszania ogłoszeń prześlemy tekst na maila. [SIZE=5][COLOR=Red]RATUNKU![/COLOR][/SIZE][/B] Quote
Lionees Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 [quote name='bea_m']No to przemaglujcie ostro chętnych. No wiecie .... ostrym świtłem po oczach i takie tam :evil_lol:[/QUOTE] Podpiąć pod prąd,śrubkę w dupkę i może zda egzamin na dobrego właściciela:diabloti: Quote
malibo57 Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 Nie zdali. Właściwie, to żona męża nie zdała oraz ogrodzenie, a właściwie jego brak. Pan bardzo zachęcający, jego syn też, ale w matce rodziny pokutuje pamięć pokoleniowa. Quote
bea_m Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 Lepiej że nie zdali teraz bo później mogłyby być problemy. Szukamy dalej. Quote
Dorota Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 [quote name='malibo57']Nie zdali. Właściwie, to żona męża nie zdała oraz ogrodzenie, a właściwie jego brak. Pan bardzo zachęcający, jego syn też, ale w matce rodziny pokutuje pamięć pokoleniowa.[/QUOTE] To wyjaśnienie to strzał w "10" Quote
elmira Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 I nie ma chętnych? Jeszcze kilka lat temu ktoś dałby się pokroić za kropka. Moda minęła i nikt pięknego psa nie chce??? Quote
Dorota Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 tak mają wszystkie po kolei , asty, boksery, bernardyny, onki , labki, colaki, zobaczycie, polak potrafi ,po nich dopiszemy np Yorki i inne modne.:shake: będą nowe zdjęcia Baronka , już lada dzionek Quote
Recommended Posts