Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 123
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name=':: FiGa ::']Baron :crazyeye: Dlaczego 4 miesiące temu dostałyśmy informację że ten pies ma dom? Ktoś sobie w kulki poleciał :(

[URL]http://www.dogomania.pl/forum/f85/baron-135184/index7.html?highlight=[/URL][/quote]
Pewnie koleżanki które Ci nie przekazały że adopcja Barona była niewypałem.

Zapraszam za 1 stronę , tam jest wyjaśnienie. ;) Możesz pomóc jak masz ochotę i czas.

Posted

Nie wiem kto i nie mam na myśli nikogo konkretnego, jeśli zrozumiałyście, że to tyczy się Waszych osób to wiedzcie że tak nie jest.

Widziałam że psiak ma ogłoszenia. Zrobię więcej ;)

Pozdrawiam :)

Posted

[quote name='Dorota']Figa a jest jeszcze ,Pongo vel Bonzo w Gorzowie w hotelu ,pamiętasz go ?
On ma dwa razy dłuższy staż:shake:[/QUOTE][url]http://www.dogomania.pl/forum/f28/borys-po-4-latach-oddany-do-schroniska-konin-szuka-domu-128370/?highlight=[/url]

Ten?????? Wiem o nim... Bardzo długo o nim wiem... :(

Dorotko masz z nim kontakt, możliwość dowiedzenia się czegoś więcej...? Czy zgodziłby się z suczką w domu?

Posted

Rozmawiałam z panem chętnym adoptować Baronka , jest miłym człowoekiem , lubi zwierzeta , miał psy , ma dwóch synów ale młodszy 8 latek zakochał się w Baronie . Powiem tak z rozmowy telefonicznej podoba mi się rodzina i sadze ze to byłby dobry domek. Natomiast wiecej po wizycie przedadopcyjnej.:lol:

Posted

[quote name='bea_m']A gdzie ma trafić? Macie juz kogoś do przeprowadzenia wizyty?[/QUOTE]
Jedziemy jutro z Luką zawieźć naszego Hamera do DS do Gniezna...a potem 40km dalej zrobić wizytę dla Baronka :)

Posted

[B]Od wczorajszego wieczora szukamy Banderasa, który sforsował ogrodzenie i udał się w niewiadomym kierunku!
Może być w promieniu nawet 60km od Sochaczewa.
Wszystkich z miejscowości w tym obszarze prosimy o otwarte oczy i pomoc w poszukiwaniach!!!!!
Chętnym do drukowania i rozwieszania ogłoszeń prześlemy tekst na maila.
[SIZE=5][COLOR=Red]RATUNKU![/COLOR][/SIZE][/B]

Posted

[quote name='bea_m']No to przemaglujcie ostro chętnych. No wiecie .... ostrym świtłem po oczach i takie tam :evil_lol:[/QUOTE]
Podpiąć pod prąd,śrubkę w dupkę i może zda egzamin na dobrego właściciela:diabloti:

Posted

Nie zdali. Właściwie, to żona męża nie zdała oraz ogrodzenie, a właściwie jego brak. Pan bardzo zachęcający, jego syn też, ale w matce rodziny pokutuje pamięć pokoleniowa.

Posted

[quote name='malibo57']Nie zdali. Właściwie, to żona męża nie zdała oraz ogrodzenie, a właściwie jego brak. Pan bardzo zachęcający, jego syn też, ale w matce rodziny pokutuje pamięć pokoleniowa.[/QUOTE]

To wyjaśnienie to strzał w "10"

Posted

tak mają wszystkie po kolei , asty, boksery, bernardyny, onki , labki, colaki, zobaczycie, polak potrafi ,po nich dopiszemy np Yorki i inne modne.:shake: będą nowe zdjęcia Baronka , już lada dzionek