agamika Posted October 11, 2009 Posted October 11, 2009 Napoleon to ok 4ro letni bardzo inteligentny pies. Na początku bał sie reki , uciekał do budy ... Jesli nic nie pomieszałam, to został odebrany z jakiejś meliny :shake: . Na psy reagował agresywnie .. BARDZO . Na pierwszym spacerze ze mną myślałam, ze go uduszę własnoręcznie , tak szarpał sie do psów. Jednak praca P.Lidki , troszkę tez moja (" :oops: ) , regularne spacery i teraz Napolen na słowo "zostaw " udaje ze nie widzi innych psów :loveu:. Spokojnie zajmujemy sie więc naszymi sprawami na spacerze . Jednak dom z innym psem w jego wypadku jest raczej wykluczony . Napoleon uwielbia biegać za piłka, patykiem, kamykiem (wrr, staram sie mu zabierać kamole ze względu na zęby, ale to jak syzyfowa praca :roll: ) , mozna mu spokojnie to z pychola zabrać :) co nie znaczy ze on chce oddawać ;) czasem np sie połozy na zdobyczy i udaje ze wcaaale nie wie o co chodzi :evil_lol: albo chowa sie w krzakach i myśli ze go nie widać . Uwielbia tez skakac - a patrząc na to jakiej rasy jest mixem spokojnie można napisać, ze Napoleon potrafi wręcz latać, :evil_lol: [FONT=Arial][/FONT] Napoleon jest mniejszy troszkę niz rasowe rottki , ale wydaje mi sie ze dośc sporo domieszki tej rasy ma . Z psa wycofanego lekko przeobraził sie w pełnego życia , chęci do zabaw towarzysza który będzie bardzo ddanym psem swojemu właścicielowi ... pomóżmy mu zostać zauważonym :oops: BARDZO PROSZE O POMOC W OGŁOSZENIACH namiary na mnie [email protected] 889 628 346 Quote
agamika Posted October 11, 2009 Author Posted October 11, 2009 schowany Napoleon :diabloti: [FONT="][/FONT] [FONT="] morda kochana [/FONT] Quote
agamika Posted October 11, 2009 Author Posted October 11, 2009 [FONT=Arial][/FONT] [FONT=Arial] [/FONT] [FONT=Arial][/FONT] [FONT=Arial] [/FONT] [FONT=Arial][/FONT] [FONT=Arial] [/FONT] [FONT=Arial][/FONT] [FONT=Arial] [/FONT] [FONT=Arial][/FONT] Quote
agamika Posted October 11, 2009 Author Posted October 11, 2009 [FONT=Arial][/FONT] [FONT=Arial] [/FONT] [FONT=Arial][/FONT] [FONT=Arial] [/FONT] [FONT=Arial] uff troszke zdjęc sie nazbierało :oops: [/FONT] Quote
pucka69 Posted October 11, 2009 Posted October 11, 2009 to jest chyba najlepiej obfotografowany pies na dogo :eviltong: Quote
AMIGA Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 Ale uśmiechnięta mordencjaaaaaaaa :loveu: Quote
agamika Posted October 12, 2009 Author Posted October 12, 2009 pucka69 napisał(a):to jest chyba najlepiej obfotografowany pies na dogo :eviltong: :diabloti::diabloti::diabloti: to nie jest nawet połowa tych zdjęć które on ma :oops: Quote
bahlsa Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 agamika, czy będziesz mu robiła allegro? bo jeżeli nie to może ogłoszenia z takim tekstem wystarczą? : Napoleon Dumny szuka przyjaciela na dobre i na złe - Garnek.pl albo może ułóż jakiś lepszy tekst? w miarę wolnego czasu będę go ogłaszać, ok? Quote
agamika Posted October 12, 2009 Author Posted October 12, 2009 [quote name='Ank@2']i ma ogonek :evil_lol: Śliczny jest :eviltong:teraz rodowodowe tez powinny miec ogony u mnie po osiedlu chodzi taki szczęściarz któremu nie uciachali w hodowli ogona i ma czym merdać [quote name='bahlsa']agamika, czy będziesz mu robiła allegro? bo jeżeli nie to może ogłoszenia z takim tekstem wystarczą? : Napoleon Dumny szuka przyjaciela na dobre i na złe - Garnek.pl albo może ułóż jakiś lepszy tekst? w miarę wolnego czasu będę go ogłaszać, ok? allegro mu zrobię juz wprawy nabrałam tylko właśnie nad tekstem będę musiała przysiąść :oops: i za wszelkie ogłoszenia BARDZO dziękuje , przydałby sie mu w końcu normalny dom , ehh Quote
bahlsa Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 to zaczynam z tym tekstem z garnka, najwyżej później będę kombinować ze zmianami :) Quote
agamika Posted October 12, 2009 Author Posted October 12, 2009 Napoleon jest bardzo inteligentnym i zrównoważonym mixem rottweilera . Zanim trafił do schroniska, skazany był na ludzi dla których jedyny sposób na wychowanie to bicie. Pomimo tak przykrej przeszłości udało się wydobyć z Napoleona wesołego i ufnego psa spragnionego kontaktu z człowiekiem . Jest radosny, pełen życia - uwielbia bieganie za piłką, kamykiem, czy nawet plastikową butelką. Jeśli ktoś da mu szanse uzyska wiernego towarzysza na wiele lat Napoleon jest nieco mniejszy niż typowy przedstawiciel tej rasy mi cos takiego wyszło,ale ja dzis pracowałam 11 godzin , tak więc to tylko jako druga propozycja :oops::evil_lol: niekoniecznie do wykorzystania . Quote
bahlsa Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 zrobione :) (oprócz allegro) część ze starym tekstem (wczorajsze), dzisiejsze z nowym. no to teraz czekamy na telefon z dobrego domku :painting: Napciu na spacerek... Quote
agamika Posted October 14, 2009 Author Posted October 14, 2009 bahlsa napisał(a):zrobione :) (oprócz allegro) część ze starym tekstem (wczorajsze), dzisiejsze z nowym. no to teraz czekamy na telefon z dobrego domku :painting: Napciu na spacerek... bardzo bardzo dziękuje ... to teraz na tel czekam Quote
agamika Posted October 30, 2009 Author Posted October 30, 2009 [quote name='bahlsa']agamika...nic? ....żadnego telefonu?[/QUOTE] niestety :( tzn dzwoniła jakas dziewczynka spytac czy Napoleon jest szczeniakiem i czy jest rasowy ... :shake:... raz dzownił tez jakis facet , miał pojechac go poznac, ale juz sie nie odezwał ehhh Quote
agamika Posted November 8, 2009 Author Posted November 8, 2009 bahlsa napisał(a):Napoleon dalej w schronie? :cool1: cuz za wyczucie czasu . Napoleon ma dom :) niestetuy nie znam szczegółów. Dyzurna miałą mi powiedziec coś więcej, ale nie zdazyła dziś . BYł straszny ruch w "interesie " . Mam nadzieje, ze ktoś porządny docenił tego przytulaka mojego :oops: Quote
bahlsa Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 dopiero teraz dotarłam na watek, a tu od trzech dni TAKIEE!! wiadomości... napisz coś więcej o domku jak dasz radę się dowiedzieć, bo nie wiem....martwić się czy cieszyć? zauroczyło mnie psisko...:) Oby to był dobry domek.... ściągam ogłoszenia :) cytat: BYł straszny ruch w "interesie " . a ten ruch, to w którą stronę? do...czy ze schroniska? Quote
agamika Posted November 11, 2009 Author Posted November 11, 2009 w obie:shake: , choc chyba więcej adopcji było .. a najlepsze ze jak Napoleon znalazł dom, to nagle tel o Niego sie rozdzwonił :roll: ... ale same kojce/budy :roll: Quote
agamika Posted November 30, 2009 Author Posted November 30, 2009 NAPOLEN JEST NA OBSERWACJI ;( ..... szukamy domu od nowa ;( Za wiele nie wiem ... wiem tylko ze Pani słuchał , ale nie tolerowal za bardzo dzieci , ugryzł Pani syna. Nie mam zielonego pjecia jak wygladała sytuacja . Napoleon potrzebuje domu zdecydowanego , konkretnego , konsekwentnego . NIe jest to pies dla kazdego . Jest cudowny i wlasciiela/opiekuna pokocha bez pamieci, ale trzeba umiec go poprowadzić . nie jestem w stanie zmienic tytułu wątku Quote
bahlsa Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 ech.... zrobię mu znów ogłoszenia... dodam ostatnie Twoje informacje. Quote
agamika Posted December 7, 2009 Author Posted December 7, 2009 :( Napoleon opuścił obserwacje , w niedziele , jak byłam w schronisku, poznał mnie od razu i caaały dzien prosił zza krat o spacer, a ja nie mogłam od razu go wyprowadzić . Jak juz wyszlismy to zaciagnał mnie tam gdzie zawsze bawilimy sie piłka , i albo nudził o aportowanie, albo sie przytulał.. biduś mój malutki ... xiezko mi uwierzyc ze mogł kogos ugryźc , zabawki zawsze mi oddawal bez mruknięcia, nauczył sie chodzic na spacerach bez zaczepiania psów... ehhhh.......... Quote
Recommended Posts