Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 116
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='anula1959']Już tam lecę wobec tego a swoją drogą to ze mnie ........blondynka jedna:evil_lol:[/QUOTE]

Hehe :evil_lol: Ja brunetka :eviltong: to wiedziałam :eviltong:

Posted

[quote name='anula1959']Psiak śliczny.... ale ten garnek..........:shake: Podnoszę z samego ranka a swoją drogą jak ma piesek na imię /bo może nie doczytałam i znowu wyjdę na blondynkę:evil_lol:/[/quote]
Cezar , pisze w pierwszym poście w cytowanym opisie Pani .

Posted

Dziewczyny, w tym wypadku samo podnoszenie NIC nie pomoze!! Trzeba zwołać ciotki biegłe w ogłoszeniach, poffować trochę na innych wątkach, zainteresować resztę ciotek na forum. W przypadku dorosłego psiaka, bez żadnej dramatycznej historii i raptem dwoma zdjęciami kompletnie nic nie wskóramy, nikt się nad takimi psiakami nie lituje niestety.
CO ROBIMY?
Bo może być tak, że za parę dni przeczytamy tu że psiak został uśpiony, a nam będzie głupio, że tylko podnosiłyśmy...

Posted

Może coś takiego:

Jestem Cezar, mam 6 lat i niedawno zostałem sierotą - pomóż!
Cezar, to pies w typie owczarka niemieckiego, potrafi stróżować i dobrze czuje się na podwórku lub w kojcu. Pies jest zadbany i zdrowy. Nie jest agresywny. Jego pan zmarł, a psu grozi uśpienie. Jeśli szukasz psa, który popilnuje twojego dobytku i zostanie twoim przyjacielem, to właśnie znalazłeś Cezara. Zadzwoń ....

Ja poetką nie jestem, ale może do ogłoszeń się nada. Niestety ogłoszeń robić nie umiem.

Posted

Dziewczyny , dziękuję że jesteście . Mnie przez ta pogodę ciągle wyłączaja prąd , a jak już mam prąd , to mi sie strony nie otwieraja , bo ja mam net z ery i przez pogodę mam ciagłe przerwy w dostawie .:-( Czekam czasem pół godziny na otwarcie się jednej strony i często mam informację , że połaczenie zostało przerwane . Po pierwszym będę juz w mieście , to będę miała normalny internet .

Posted

Kurcze, ale czy ta bida przetrwa do tego czasu? Czy ta pani nie będzie chciała się szybciej pozbyć problemu? Co się w ogóle teraz z psiakiem dzieje? Napisz coś, proszę, bo się martwię.
O, i widzę, że Marta zajrzała. Uffff...może coś razem uradzimy!

Posted

- ale.gratka.pl
- wroclaw.gumtree.pl
- przygarnijzwierzaka.pl
- kupiepsa.pl
- gw
- adopcje.org
- [url]http://www.allegro.pl/show_item.php?item=785547713[/url]

[url]http://www.allegro.pl/show_item.php?item=785547713[/url]