Flaire Posted June 10, 2005 Posted June 10, 2005 Wszystkich zainteresowanych proszę o kontakt na pw. Czy taka grupa powstanie, czy nie, zależy od ilości zainteresowanych - potrzeba ich sporo, żeby coś ruszyło. Quote
kuncewmr Posted June 10, 2005 Posted June 10, 2005 Oj, szkoda, ze jestesmy taaaaaaaaaaaak daleko :( M+L Quote
blaira Posted June 16, 2005 Posted June 16, 2005 Flaire, a tak zapytam bo nie w temacie co i jak to ma wygladac? jakie sa wymogi i jakie psy z jakimi ptredyspozycjami i tez wymogami? Quote
Jaga Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 Coprawda ten temat juz powstal dosyc dawno ;), ale ciekawa jestem, czy ta grupa ratownicza w Warszawie w koncu powstala? Ktos cos wie? Quote
OlaAB Posted June 13, 2006 Posted June 13, 2006 podnoszę czy ktoś coś wie na ten temat? podobno na Bemowie zaczeły się jakieś treningi? Quote
Romas Posted June 13, 2006 Posted June 13, 2006 Wlasnie ,to ciekawe ,bo jakis czas temu Flaire zachecala zeby sie zglaszac do niej ale nigdy nie odpowiedziala na to zgloszenie .Tez mnie nurtuje czy ta grupa wreszcie powstala . A swoja droga czy wszystko musi byc na Bemowie ,w Piastowie ,w Laskach albo jeszcze gdzies dalej ode mnie :-( Quote
talut Posted June 13, 2006 Posted June 13, 2006 gdyby było jakoś bliżej to może poszlibyśmy na żywioł i zapisali się ;) tylko potrzebuję jakiś informacji :( Quote
Romas Posted June 13, 2006 Posted June 13, 2006 Natalia :-) ale czy Monulce sa uzywane w ratownictwie ?Bo wiem ,ze do szukania narkotykow to tak ,ale w ratownictwie nie widzialam .Ciekawe dlaczego ,bo nosy maja przeciez b.czule. Quote
talut Posted June 13, 2006 Posted June 13, 2006 spróbować nie zaszkodzi ;) noski mają b.czułe, ale nie bardzo chcą zgrywać je z zamiarami przewodników :) chociaż Monulec ostatnio wykazuje coraz większą chęć do współpracy (nie ma to jak kliker :D) Quote
zachraniarka Posted June 13, 2006 Posted June 13, 2006 Z tego co czytam na innym forum grupa warszawska dla ochotników z psami ruszyła, tutaj można poczytać więcej: [URL="http://labradory.info/viewtopic.php?t=3581"]http://labradory.info/viewtopic.php?t=3581[/URL] Quote
OlaAB Posted June 14, 2006 Posted June 14, 2006 o dzięki ta nowa goldenka to pewnie moich znajomych Quote
Romas Posted June 14, 2006 Posted June 14, 2006 Fajnie maja .Moje pieski to pieknie szukaja czlowieka ale co z tego ,jak na pewno nie szukaja go zeby pomachac ogonkiem :-) raczej zeby zabki zatopic :-) Ale moze z ciekawosci poszlabym na taki nabor zobaczyc jak to wyglada .Tymczasem mozna cwiczyc z psem w lesie szukanie czlonkow rodziny. Szkoda ,ze temat tu na dgm umarl. Quote
talut Posted June 14, 2006 Posted June 14, 2006 Fajnie, fajnie, ale ja chyba odpadam, bo tam wszyscy są pełnoletni (albo prawie ;)), a mi jeszcze 'trochę' brakuje ;) Quote
Berek Posted June 14, 2006 Posted June 14, 2006 A nie chcecie sobie po prostu... potropić? Bez szczytnej idei? ;) :lol: Quote
OlaAB Posted June 14, 2006 Posted June 14, 2006 ja bym może z Atosem i chciała spróbować (jego ulubioną komendą jest "szukaj") ale ... brak mi już czasu Quote
Romas Posted June 14, 2006 Posted June 14, 2006 [quote name='OlaAB']ja bym może z Atosem i chciała spróbować (jego ulubioną komendą jest "szukaj") ale ... brak mi już czasu[/quote] No to na ratownictwo tez bys nie miala czasu :-) Ja czasem bawie sie w tropienie ale co to za zabawa w pojedynke . Quote
OlaAB Posted June 14, 2006 Posted June 14, 2006 ale ja o ratownictwie to nawet nie myślę...:lol: zainteresowałam się tematem ze względu na znajomych, którzy poszli na kurs Quote
Berek Posted June 14, 2006 Posted June 14, 2006 Prowadzę czasem taką nieformalną grupę tropiącą - ale spotykamy się, ech, na północy Wawy - okolice Dziekanowa, Dąbrowy itd. Wiec znowu to samo - kierunek Laski. :lol: :lol: :roll: Quote
OlaAB Posted June 14, 2006 Posted June 14, 2006 no to dawaj info kiedy sie spotykacie, to jak akurat nie będę miała treningu/zawodów to bym z Atosem może wpadła z tym, że my jesteśmy zieloni jak trawka na wiosnę... czasami tylko coś "gubię" i każę Atosowi szukać Quote
Romas Posted June 14, 2006 Posted June 14, 2006 Ja nie wiem ,ze nikt nie chce "sportowac sie "z psami po mojej stronie Warszawy.Tu sa ogromne polacie Mazowieckiego Parku Krajobrazowego w zasiegu lini autobusowej i co ,nic , wszyscy gardza tymi pieknymi okolicami :-( Quote
talut Posted June 14, 2006 Posted June 14, 2006 [quote name='Romas']Ja nie wiem ,ze nikt nie chce "sportowac sie "z psami po mojej stronie Warszawy.Tu sa ogromne polacie Mazowieckiego Parku Krajobrazowego w zasiegu lini autobusowej i co ,nic , wszyscy gardza tymi pieknymi okolicami :-([/quote] dokładnie :( wszystko na północy, a u nas na południu super tereny leżą odłogiem :( Magda, najwyżej same sobie coś zorganizujemy :lol: Quote
Recommended Posts