Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

obraczus87 napisał(a):
Przepraszam, że się wtrące, ale Guarcik MUSI mieć wyróżnione allegro, wyróznione gumtree. Wiem, że to kosztuje, ale jest tyle psów do adopcji, że trzeba niestety wydać kase na ogłoszenia...

Dobry pomysł... Jak tylko uregulujemy sprawy zębów to bierzemy sie za wyróżnione ogłoszenia :)

Posted

[quote name='obraczus87']Przepraszam bardzo, ale nie mam wyjscia.... prosze o pomoc: http://www.dogomania.pl/threads/179955-BUDRYSEK-pilna-operacja-1200-1800zA-do-03-03-Albo-operacja-albo-A-mierAE-z-gA-odu

Dzieki serdeczne Obraczus87 :Rose: Ty jak zawsze niezawodna :thumbs:

To ja wkleję listę klinik

http://www.arkastrefa**********/akcja-sterylizacji-w-roku-2010,38/

Dobrze by było może podesłac to na wątkek sterylkowy ?

Posted

[quote name='Owieczka']Dzieki serdeczne Obraczus87 :Rose: Ty jak zawsze niezawodna :thumbs:

To ja wkleję listę klinik

http://www.arkastrefa**********/akcja-sterylizacji-w-roku-2010,38/

Dobrze by było może podesłac to na wątkek sterylkowy ?

Można podesłac :) ale ja zagubiłam gdzieś wątek ;/ a o akcji Arki dowiedziałam sie przed chwila zupełnie przypadkiem. Ale cena za psa 120zł, a sunie 200zł, to ceny moim zdaniem bardzo przystępne cenowo :)

Posted

ossa98 napisał(a):
Dobrze, że coś się ruszyło:-) Może bolą go dziąsełka przez te zepsute ząbale...
A wiadomo ile zębów będzie usuwanych?

Wytypowanych jest dwa ale może i trzeci też będzie do usunięcia... Wszystko wyjdzie w praniu. Mam nadzieje, ze na tym sie skończy.

Posted

ossa98 napisał(a):
A potrzeba? wiadomo już jaka będzie cena zabiegu?

No właśnie nic nie wiem :( Mam termin i ma być po kosztach ale wszystko zależy co tam jeszcze wyjdzie z tymi jego zębolami. Ja myślę że powinniśmy się zmieścić w kwocie między 100 a 200 zł ale to moje gdybanie bo jeśli jest jakiś głębszy problem z zębolami u Guarciula to może byc i więcej do zapłacenia :(

Jeśli tylko będe cosik wiedziała to zaraz wam napisze. Macie pozdrówka od Guarciulka :)

Posted

No cioteczki juz blizej jak dalej !! mam nadzieję, ze wszystko pójdzie bez komplikacji...

A tym czasemkilka fotosków

Najbardziej lubię tak przy łóżeczku...

W towarzystwie panieniek...

No i jak taki pies ma mieszkac w budzie.... ;(

No jeszcze...

Dollynka pobaw sie ze mną...

Posted

Guracik jest wszędzie tam gdzie tylko jest chętna reka do głaskania... Najkochańszy psiak pod słoncem...

No co z tąłapeczka kurzą...? Obiecałas...

A co to za miny... ?!

Lenimy się..

jednak wstane i przyjdę... może ktos mnie pogłaszcze :)

Czas na relaks w miłym towarzystwie..

Posted

Wklejam to co kupiłam Guarcikowi ostatnio ( rachunek na poprzedniej stronie )

Niestety Guarciowi skonczyła sie sucha karma. Musze kupić ;( Koszt ok 100 zł za 15 kg
Narazie Guarcik zjada karme moich dziewczynek...