Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mi też nie robi różnicy kto będzie z nami..;) Ja Asię chętnie przygarnę;):P
Mi na psie w domku nie zależy jest mi to całkiem obojętne;D

Posted

:evil_lol:

Mi jest obojętne gdzie mnie przydzielicie, żeby mnie tylko chcieli. :)
Iś, bo z sukami może być problem. A jeszcze jak w grupie to gorzej, nie poradziłabym sobie z dwiema. 7 lat ma to nie będę jej męczyć kagańcem :eviltong:
Kase jutro wyślę na pewno. A i mogłabym chcieć koszulkę też, tylko tą rozmiarów junior XL?

Posted

Zapisuję na koszulkę,
Jeszcze jedna opsoba by się przydała na koszulkę bo tak to może wyjść drożej bo przez to że domixx zrezygnowalała z koszulek bedziemy mieć 5 % rabatu a jak bd jeszcze jedna osoba to już dojdzie do 10% rabatu :cool3:
nie wiem co z tym gostkiem no nie odpisuje nadal :mad:

Posted

No bo Kaya ani Foksowa nie jadą przecież. A Domixy rezygnują z koszulek, nie ze zlotu :D
To Bartiś pisz co z koszulkami jak coś to ja przeleję od razu ;)

Asia bez przesady :D mi obojętne ;)

Posted

Spoko, nie obraziłam się : ). Po prostu mam taką lekką depresję deszczową i może dlatego to tak dziwnie... zabrzmiało :).

Ja jestem chętna na koszulkę :).

Posted

[quote name='Iś & Chester']Asia ja Cie serio lubie ^^ i mi to serio obojętne xdd

nie mogę się już doczekać ogólnie *.*[/QUOTE]

Asia Iśka kłamie:P bo tak naprawdę cię nie lubi bo jadę do Ciebie a nie do niej:evil_lol:

ja tez;D

Posted

[quote name='Iś & Chester']Asia ja Cie serio lubie ^^ i mi to serio obojętne xdd
[/QUOTE]
Czy ja napisałam, że mam do ciebie jakieś zastrzeżenia, czy co? :D
Jak chcecie mieć jeszcze jednego psa w domku, to rozumiem i nie robię problemu :).
I tak myślę, że sporo czasu na zlocie będziemy spędzać razem, jako grupa, więc jaka mi to różnica, gdzie śpię ;). Ogniska, czy wspólne spacery... Będzie czas ;).

Posted

[quote name='Sweet']Asia Iśka kłamie:P bo tak naprawdę cię nie lubi bo jadę do Ciebie a nie do niej:evil_lol:

ja tez;D[/QUOTE]
aaaa Sweet mnie przejrzała !:-o co ja teraz zrobię ?:shake: idę skoczyc z mostu :D

:diabloti:

Posted

Foxowa, Anula pisała, że tydzień przed zlotem.

A ja właśnie nie wiem, jak z ogniskami. Tzn nie wiem, czy będziemy mogli je robić codziennie, z tą babką z ośrodka dziwnie się gadało.