Bartiśkowa_ Posted July 18, 2010 Author Posted July 18, 2010 Ewa Iś pisała że rezygnują z koszulek a nie ze zlotu jak dobrze zrozumiałam ;) Quote
dog193 Posted July 18, 2010 Posted July 18, 2010 Aha, dobra, możliwe :eviltong: Zmyliło mnie to "bo nie jadą" ;) Quote
Sweet Posted July 18, 2010 Posted July 18, 2010 Mi też nie robi różnicy kto będzie z nami..;) Ja Asię chętnie przygarnę;):P Mi na psie w domku nie zależy jest mi to całkiem obojętne;D Quote
ulvhedinn Posted July 18, 2010 Posted July 18, 2010 Pożyczę Wam w razie czego jakiegos psa ;) Dobra, zrobiłabym przelew (pozyczyłam kasę) - rozumiem, ze na konto z pierwszego postu? Quote
Bewarka Posted July 18, 2010 Posted July 18, 2010 :evil_lol: Mi jest obojętne gdzie mnie przydzielicie, żeby mnie tylko chcieli. :) Iś, bo z sukami może być problem. A jeszcze jak w grupie to gorzej, nie poradziłabym sobie z dwiema. 7 lat ma to nie będę jej męczyć kagańcem :eviltong: Kase jutro wyślę na pewno. A i mogłabym chcieć koszulkę też, tylko tą rozmiarów junior XL? Quote
Bartiśkowa_ Posted July 18, 2010 Author Posted July 18, 2010 Zapisuję na koszulkę, Jeszcze jedna opsoba by się przydała na koszulkę bo tak to może wyjść drożej bo przez to że domixx zrezygnowalała z koszulek bedziemy mieć 5 % rabatu a jak bd jeszcze jedna osoba to już dojdzie do 10% rabatu :cool3: nie wiem co z tym gostkiem no nie odpisuje nadal :mad: Quote
Avaloth Posted July 18, 2010 Posted July 18, 2010 No bo Kaya ani Foksowa nie jadą przecież. A Domixy rezygnują z koszulek, nie ze zlotu :D To Bartiś pisz co z koszulkami jak coś to ja przeleję od razu ;) Asia bez przesady :D mi obojętne ;) Quote
Rahl Posted July 18, 2010 Posted July 18, 2010 Spoko, nie obraziłam się : ). Po prostu mam taką lekką depresję deszczową i może dlatego to tak dziwnie... zabrzmiało :). Ja jestem chętna na koszulkę :). Quote
Avaloth Posted July 18, 2010 Posted July 18, 2010 Asia ja Cie serio lubie ^^ i mi to serio obojętne xdd nie mogę się już doczekać ogólnie *.* Quote
Sweet Posted July 18, 2010 Posted July 18, 2010 [quote name='Iś & Chester']Asia ja Cie serio lubie ^^ i mi to serio obojętne xdd nie mogę się już doczekać ogólnie *.*[/QUOTE] Asia Iśka kłamie:P bo tak naprawdę cię nie lubi bo jadę do Ciebie a nie do niej:evil_lol: ja tez;D Quote
Rahl Posted July 18, 2010 Posted July 18, 2010 [quote name='Iś & Chester']Asia ja Cie serio lubie ^^ i mi to serio obojętne xdd [/QUOTE] Czy ja napisałam, że mam do ciebie jakieś zastrzeżenia, czy co? :D Jak chcecie mieć jeszcze jednego psa w domku, to rozumiem i nie robię problemu :). I tak myślę, że sporo czasu na zlocie będziemy spędzać razem, jako grupa, więc jaka mi to różnica, gdzie śpię ;). Ogniska, czy wspólne spacery... Będzie czas ;). Quote
Avaloth Posted July 18, 2010 Posted July 18, 2010 [quote name='Sweet']Asia Iśka kłamie:P bo tak naprawdę cię nie lubi bo jadę do Ciebie a nie do niej:evil_lol: ja tez;D[/QUOTE] aaaa Sweet mnie przejrzała !:-o co ja teraz zrobię ?:shake: idę skoczyc z mostu :D :diabloti: Quote
Foxowa Posted July 18, 2010 Posted July 18, 2010 Iśka ja jestem FOXOWA! :lol: Anula, pamiętam o wysyłce. ej to jutro to wysłać? Quote
dog193 Posted July 18, 2010 Posted July 18, 2010 Foxowa, Anula pisała, że tydzień przed zlotem. A ja właśnie nie wiem, jak z ogniskami. Tzn nie wiem, czy będziemy mogli je robić codziennie, z tą babką z ośrodka dziwnie się gadało. Quote
Foxowa Posted July 18, 2010 Posted July 18, 2010 Spooko :D A fajnie, pogoda super 24C czyli spoko :> Quote
dog193 Posted July 19, 2010 Posted July 19, 2010 Anula mi napisala, że z koszulek nici. Nie wiem dlaczego. Bartiś pewnie zwróci pieniądze niedługo tym, co wysłali. Foxowa, zaraz wyślę pw. Quote
Bewarka Posted July 19, 2010 Posted July 19, 2010 No trudno, szkoda...;( Dziś poszła kasa ode mnie za zlot. Quote
Avaloth Posted July 19, 2010 Posted July 19, 2010 szkoda no :( Bartiś, Skibka i jej tz mają zapłaconą całość możesz zakolorować :) i opróżnij skrzynkę ^^ Quote
dog193 Posted July 19, 2010 Posted July 19, 2010 Nie doszlo? Zaraz znowu wyślę. Bartiś, uwzględnij jeszcze Bewarkę na liście. Quote
Bartiśkowa_ Posted July 19, 2010 Author Posted July 19, 2010 Gostek od koszulek nadal milczy :shake: Trzeciego e-maila już wysyłać nie będę Chyba ze ktoś próbuje ?? :razz: Quote
Bartiśkowa_ Posted July 20, 2010 Author Posted July 20, 2010 No właśnie zadzwonić nie bardzo bo to chodzi o logo które im przesłałam, czy jest dobre i wgl. A przez telefon cięzko bd ;d Quote
Recommended Posts