Tepes Posted July 17, 2010 Posted July 17, 2010 [COLOR=Blue]ok spox;) ino teroz ulokuj sie do jakiegoś domku kurde chyba już wszystko pozałatwiane jest wszystko Foksowo pamiętej tydzien przed kasa wyślij;) ok ida sie pakować[/COLOR] Quote
ulvhedinn Posted July 17, 2010 Posted July 17, 2010 Dobra zaraz "sie spróbuje dogadać" ;) Moje psy są zgodne jakby co, jeno Daktyl głupie dziecko- ok 9 miesiecy i z każdym chce się bawić namolnie.... Quote
Rahl Posted July 17, 2010 Posted July 17, 2010 Najlepiej domek w mojej grupie wiekowej, mniej więcej :). Ale w sumie, to obojętne mi, gdzie będę. Może na miejscu zdecydujemy? Zobaczmy, w którym domku zostanie najwięcej miejsca. Quote
dog193 Posted July 17, 2010 Posted July 17, 2010 Asia, no to możesz do nas iść, Iza wskoczy za Kayę, a ty na materac. Aha, tylko materac każdy musi swój przywieść - tzn każdy, kto śpi na materacu, jeśli Bewarka pojedzie to będą to dwie osoby, a jeśli nie to tylko Asia. Quote
NightQueen Posted July 17, 2010 Posted July 17, 2010 [quote name='dog193'] Pati, w takim razie przykro mi, już nie jesteś naszą mamusią :evil_lol:[/QUOTE] Jestem wręcz załamana :diabloti: Pogadałabym więcej z wami ale jestem na zadupiu odcięta od świata, ale spotkamy się za niedługo to pogadamy, także strzeżcie się :diabloti::evil_lol: Quote
Rahl Posted July 17, 2010 Posted July 17, 2010 No to mogę być w tym domku :). Materac mam, więc bez problemu. Ulv, to co do transportu, to potem pisz mi na pw. Quote
Sweet Posted July 17, 2010 Posted July 17, 2010 To Asia będziesz z nami:D ja też mogę jakiegoś psa przygarnąć jak ktoś by się chciał pozbyć:P Wiecie że za dwa tygodnie i jeden dzień się widzimy?:D :P Quote
NightQueen Posted July 17, 2010 Posted July 17, 2010 [quote name='Iś & Chester']Jeśli Small by nie jechała, albo jakoś byśmy się upchali i jeśli Dąbrowa jest w miarę po drodze z Krakowa tam to nie widzę przeszkód żeby Cię zgarnąć, tym bardziej że to blisko jest.[/QUOTE] odpisuje z opóźnieniem :roll: mam kierowcę więc dojadę sama. Quote
dog193 Posted July 17, 2010 Posted July 17, 2010 Iś, pomysł ma zostać w tajemnicy przed osobą zainteresowaną, ok? Najwyżej na zlocie popytamy o zgodę, potem będzie niespodzianka, proponuję na sam koniec ;) Quote
Sweet Posted July 17, 2010 Posted July 17, 2010 [quote name='dog193']Iś, pomysł ma zostać w tajemnicy przed osobą zainteresowaną, ok? Najwyżej na zlocie popytamy o zgodę, potem będzie niespodzianka, proponuję na sam koniec ;)[/QUOTE] Jak ma zostać w tajemnicy to po co piszesz tutaj:P Ewka głupolku:P Teraz każdy będzie myślał o co chodzi:P Quote
Bewarka Posted July 17, 2010 Posted July 17, 2010 Nooo tooo...Moge jechać :placz: :placz: :multi: :loveu: Iśka-zabić :diabloti: N[B]i[/B]ka, nie wpychaj u :eviltong: Chociaż w sumie to wszystko jedno...:hmmmm: Nie biore jej, tylko Michaline. Quote
Ppx Posted July 18, 2010 Posted July 18, 2010 dacie jeszcze raz dane do koszulek na przelew? jakoś znaleźć nie mogę... ;o Quote
NightQueen Posted July 18, 2010 Posted July 18, 2010 zróbcie aktualizacje na pierwszej, kto jedzie a kto nie jedzie Quote
Avaloth Posted July 18, 2010 Posted July 18, 2010 [B]Small[/B], Bartiśkowej nie ma wiec nie zrobicie :D [B] Ewcia[/B] oczywiście, właśnie taki zamiar miałam :) [B]Bewarka[/B] super:loveu: napisałam przez u ?:crazyeye: przepraszam, to musiała być literówka :D Nikusi nie bierzesz ? czemuż ? [B] Ulv[/B] ja jestem chętna na Pixi albo jakieś inne kochane stworzenie jak coś :loveu: [B] Jola[/B] teraz tata śpi po pracy, ale jak wstanie to z nim pogadam. Ale myślę że raczej bez problemu Cię mogę zgarnąć :) Nr konta Bartiśkowej na koszulki gdzieś był, ale gdzie ? Jak ktoś znajdzie to ja też potrzebuję :D Dobra, wklejam stan domków, pogrubione zmiany: Pierwszy domek: [COLOR=#0000ff]1. Anula[/COLOR] [COLOR=#0000ff]2. Iśka[/COLOR] [COLOR=#0000ff]3. Sweet[/COLOR] [COLOR=#0000ff]4. dog193[/COLOR] [COLOR=#0000ff]5. Bartiśkowa[/COLOR] [B]6. [COLOR=Black]maksowa[/COLOR][/B] [B]7. materac z kimś xd[/B] [COLOR=#0000ff][COLOR=black]drugi domek :[/COLOR][/COLOR] [COLOR=#0000ff][COLOR=#000000][COLOR=#0000ff]1. Skibka[/COLOR] [COLOR=#0000ff]2. Skibkowy Tz[/COLOR] [COLOR=#0000ff]3. smallpati[/COLOR] [COLOR=#0000ff]4. mineralna_[/COLOR] [COLOR=#0000ff]5. Osoba towarzysząca Bartiśkowa[/COLOR] [COLOR=#0000ff]6.[/COLOR] [/COLOR][/COLOR][COLOR=blue]OS.towarzysząca Bartiśkowa[/COLOR] [COLOR=#0000ff][COLOR=black]trzeci domek :[/COLOR] 1.Domixx 2. os Domixx 3. os Domixx 4. Jolkablaszczyk 5. Ppx [COLOR=Black][B]6. Ulv[/B][/COLOR][/COLOR] do którego domku idzie drugi materac ? do nas idzie Bewarka ? czy jak ? ktoś ewentualnie się chce zamienić z kimś ? i proszę pamiętać o jak najszybszej wpłacie do Foksowej :) Quote
NightQueen Posted July 18, 2010 Posted July 18, 2010 do nas może ktoś przyjść, nie ma problemu (tzn. ja nie mam problemu, nie wiem jak reszta :)) Quote
basiapron Posted July 18, 2010 Posted July 18, 2010 gadałam z siostrą :) jest szansa że mnie podrzucą samochodem z Kudłatą w piątek. Tylko nie wiem jeszcze dokładnie co i jak Quote
Bartiśkowa_ Posted July 18, 2010 Author Posted July 18, 2010 [CENTER]Wróciłam :evil_lol::multi:[/CENTER] I zaczynając od koszulek no to nie wiem jak to bedzie bo gostek milczy na temat loga :mad: ale nie dam za wygraną i pisze jeszcze raz. Zaraz postaram się sprawdzić kto już zapłacił za koszulkę, ale z tego co widze na watku to nie za dużo osób:roll: A wiadomo że zamówić trzeba z większym wyprzedzeniem żeby miał on czas je zrobić i doszły do mnie. Najwyżej zrezygnujemy jak tak dalej pójdzie:eviltong::p Już biorę się za aktualizację pierwszej :cool3: Fajnie że nam ktoś przybył :loveu: Quote
dog193 Posted July 18, 2010 Posted July 18, 2010 Bartiś, ja wplace dzisiaj wieczorem. Iś, a napisałaś to tylko do Anuli? Jeszcze pogadamy na zlocie, bo trochę nad tym myślałam. Asia - tylko ja się nie pytałam reszty nawet, tylko za siebie napisałam, że możesz isć do nas, niech się reszta ludzi z naszego domku wypowie na ten temat. Quote
Avaloth Posted July 18, 2010 Posted July 18, 2010 tak Ewcia, tylko Anuli. mi to tam lata czy Asia czy Bewarka u nas ^^ ale Bewarka ma psa więc ma przewagę :D:D Bartiś, Foksową i Kaye z koszulek możesz usunąć, bo nie jadą i z tego co wiem Domixy też jednak nie chcą.. Quote
Bartiśkowa_ Posted July 18, 2010 Author Posted July 18, 2010 aha :roll: o to zobaczymy czy wgl bedą się one opłacać :eviltong: I czy mi gostek odpisze :mad: Dog narazie się wstrzymaj zobaczymy czy odpisze i co odpisze ;) Jak coś to oddaję kasę i koszulek nie będzie :shake: Quote
Rahl Posted July 18, 2010 Posted July 18, 2010 Ok, jak chcecie psa w domku, to mogę zrezygnować, dojdę obojętnie gdzie mnie przydzielą i zechcą. Quote
dog193 Posted July 18, 2010 Posted July 18, 2010 [quote name='Iś & Chester'] Bartiś, Foksową i Kaye z koszulek możesz usunąć, bo nie jadą i z tego co wiem Domixy też jednak nie chcą..[/QUOTE] Czemu nie? Hmmm, dziwne, ale ok. Ich strata. Kasy nie odzyskają, miejsca już opłacone (poza tym twój plan...). Mnie też obojętne, kto z nami będzie i gdzie będę ja. Quote
Recommended Posts