Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Gdzie ta Anula wybyła ? Grunwald na mazurach jest ? :D:D

Kayutek nawet mnie nie denerwuj !

No Basia mówiła że do nas wpadnie, ale kiedy to chyba nie mówiła xd
Ulv też wpadnij :) z Krą i Piksi :loveu:

Posted

a czy ktos mógłby mnie odebrać z psami np. z dąbrowy górniczej? bo chodzi o to że będę z dwoma psami i o ile pkp przymyka oko na zlamanie regulaminu to podejrzewam ze kierowca z busa mi nie przepuści.... a dąborwa gornicza chyba ma stacje najbliżej Przeczyc... hym? a i czy z moją koszulka wszystko ok, bo kase wysłałam, wczesniej sie zdeklarowalam jaką chce ale na liscie koszulkowej mnie nie ma.. i sie zastanawiam czy mam sie martwić ?

Posted

[quote name='Iś & Chester']Gdzie ta Anula wybyła ? Grunwald na mazurach jest ? :D:D

Kayutek nawet mnie nie denerwuj !

No Basia mówiła że do nas wpadnie, ale kiedy to chyba nie mówiła xd
Ulv też wpadnij :) z Krą i Piksi :loveu:[/QUOTE]
Własnie się zastanawiam, tylko tak na "wpadnij na moment" to mi się troszkę nie chce jechac..... ;) ale w sumie wolne akurat będę miała....

Posted

Julka Bartiśkowa teraz wyjechała więc po prostu nie aktualizuje, ale myślę ze jak przesłałaś to wszytko ok ;)
Ulv to może na miejsce Foksowej możesz wskoczyć albo Pauliny jak w końcu jednak nie pojedzie. Byś się musiała z nimi dogadać jakoś i z Anulą jak wróci.

Posted

Anula już raczej do zlotu nie wróci.

Za Kayę chyba będzie można wskoczyć na miejsce, tak mi się wydaje.

Jola, wiesz co, to byś się musiała dogadać z kimś, kto autem jedzie, ale właściwie to ja nie wiem, kto czym jedzie :eviltong: Albo nie wiem, ew. ktoś po drodze jakby nie miał miejsca dla waszej trojki, to by mógł wziąc jednego psa, myslę, że opiekunów by mu nie zabraklo do czasu, aż ty z drugim psem przyjedziesz busem.

Posted

Ejj :placz: Wy tak kusicie, bo nad jezioro pojade jednak pod koniec sierpnia a miałam na samym początku, a nie wiem czy mi rodzice pozwolą na zlot, bo tydzień temu z Włoszech wróciłam. ;/

Posted

Niestety nie ma już wolnych miejsc? Bo się zastanawiam nad zlotem. Problem w tym, że musiałabym 5 osób jeszcze zebrać? Nie dałoby rady bez tego warunku? Mogę wziąć materac i spać na podłodze :). Rodzice się zgodzili, bym pojechała. Czekam na odpowiedź, pozdrawiam :).

Posted

Tak już sobie lokałam na mapę... że jakbym wysiadła z pociągu w Dąbrowie G. koło jeziora Pogoria to do Przeczyc będę mieć ok 10 km... wiec najwyżej dotuptam do Przeczyc pieszo, w koncu co to dla nas DogTrekkingowców...chyba że ktoś będzie tamtędy jechał to może nas zgarnie a jak nie to dojdziemy tak czy siak ...

Posted

Piszę do Anuli smsa.
Jeśli by Ulv jechała, wy dwie to już mamy 3 osoby, zakładając że Kaya pojedzie. A jak ona nie to albo jedna albo dwie mogą iść na materac ( w zależności od decyzji Ulv). I myślę że w sprawie kasy byście się mogły dogadać z Kayą i Foksową ?
Już piszę do Anuli, chyba że Ty Ewcia coś wiesz ?

Jolka ja chyba jadę samochodem(tata mnie podwiezie), ale nie wiem kto jedzie ze mną. Bo całkiem możliwe że Ada i nie wiem co z Smallpat bo kiedyś coś mówiła że jakby co by była chętna. Jeśli Small by nie jechała, albo jakoś byśmy się upchali i jeśli Dąbrowa jest w miarę po drodze z Krakowa tam to nie widzę przeszkód żeby Cię zgarnąć, tym bardziej że to blisko jest.

Posted

[quote name='Iś & Chester']
Jolka ja chyba jadę samochodem(tata mnie podwiezie), ale nie wiem kto jedzie ze mną. Bo całkiem możliwe że Ada i nie wiem co z Smallpat bo kiedyś coś mówiła że jakby co by była chętna. Jeśli Small by nie jechała, albo jakoś byśmy się upchali i jeśli Dąbrowa jest w miarę po drodze z Krakowa tam to nie widzę przeszkód żeby Cię zgarnąć, tym bardziej że to blisko jest.[/QUOTE]

no z Krakowa do przeczyc raczej nie da się inaczej dojechać niż przez Dąbrowę G. a przystanek Pogoria jest ost "dzielnicą" Dąbrowy jadąc właśnie w kierunku Przeczyc... no więc zobaczymy...

Posted

Anula chyba już śpi xd
jak tylko odpisze dam znać ;)

Jolka właśnie sprawdzałam i myślę że raczej tamtędy. Tak myślę ze nawet jeśli Small będzie jechać to Molly można wziąć na kolana, więc jeśli nie masz nic przeciwko żeby Twoje psiaki(albo jeden z nich) jechały w bagażniku ( mam samochód combi, mieści się z nim duży donek z bagażami 4osobowej rodziny) to się zmieścimy raczej chyba. Ale jeszcze z tatą pogadam bo mnie zabije jak go postawię przed faktem dokonanym z 3 psami w aucie :D:D

Posted

Nowego domku już nie zamówimy, bo do miesiąca przed zlotem można było. Teraz to ja w końcu sama nie wiem, ile mamy osób chętnych i czy dla wszystkich starczy łóżek, czy ktoś będzie musiał na materacu spać. Z tego co wiem, to mamy 3 domki zarezerwowane.

Posted

To chyba Iśkę chciałaś zacytować :D
Wiecie co, ja się z Anulą widze 19, ale nie wiem, czy to już nie za późno będzie. Może jutro do niej zadzwonię.

Posted

Mam wiadomość :)
Wszystkie trzy możecie się dopisać pod warunkiem że do poniedziałku kasę przelejecie.
Z tym, że miejsce na łóżku jest tylko dla jednej w domku nr.3 bo Maksowa chyba wskakuje do nas na miejsce Kayutka.
No i fajnie by było gdyby jedna z Was dogadała się z Kayą i jej kasę przelała, żeby jej nie przepadło. A pozostałe dwie osoby normalnie na konto do Foksowej(podane na 1 str). Pewnie z tego względu że jest nas więcej może wyjść coś taniej więc już na miejscu się podgadujemy, na razie wpłacajcie te 162zł.
Jakby ktoś jeszcze coś potrzebował wiedzieć to piszcie ;)

Ja napiszę do Kayutka na gg, jakby ktoś chciał do niej nr to mogę w tej sprawie dać ^^

Czyli rozumiem że Gordonowa już na 100% tak ? Ty Ulv też na całość tak ? :)
Bewarka co z Tb ?
:loveu:

Posted

właśnie się tak zastanawiałam jak przekazać Foksowej że kasa wpłynie :D coby mama nie pomyślała ze wygrała coś xdd
ale jak tak to dobrze ;) jak tam w Norwegi ? :D:D

Posted

Tak, jadę na 100%. Jeszcze dzisiaj pieniądze przeleję :). Mogę się dogadać z Kayą. To na razie piszę pw do niej :).
Bez problemu mogę spać na materacu, więc jak ktoś chce, niech zajmuje łóżko :).