gossia Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 huraaa..! :multi: Mogę, mogę ^^ ale wita cio.. Ja to raczej pichcić nie byde ;p Tylko jak cuś trzeba bydzie ugotować psiakowi to zrobię.. ^^ Bo w obiadki to Ja się nie angażuję xD a oczywiście wspomnę że jadę sama :lol: Tylko mnie rodzice podwiozą :P i mama mówiła że mam jeden warunek.. Muszę do Listopada poprawić się z angola ;/ a jeśli będę miała lepsze oceny do 2 listopada to już w listopadzie może zaliczkę wpłacić czy tam całość ^^ Ale Ja takiej okazji nie przepuszczę więc wiem że pojadę xD Co do poznawania.. To Ja nie znam nikogo na żywo.. ale myślę że będzie ok.. Na forum jesteście mili :evil_lol: s A wspomnę jeszcze że jeśli pojedzie ktoś kto mnie z tego forum nienawidzi - bo byłam młodsza i głupia ;/ To raczej nie pojadę bo nie chcę niepotrzebnych spięć :shake: Quote
Ainee Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 [quote name='gossia']huraaa..! :multi: Mogę, mogę ^^ ale wita cio.. Ja to raczej pichcić nie byde ;p Tylko jak cuś trzeba bydzie ugotować psiakowi to zrobię.. ^^ Bo w obiadki to Ja się nie angażuję xD a oczywiście wspomnę że jadę sama :lol: Tylko mnie rodzice podwiozą :P i mama mówiła że mam jeden warunek.. Muszę do Listopada poprawić się z angola ;/ a jeśli będę miała lepsze oceny do 2 listopada to już w listopadzie może zaliczkę wpłacić czy tam całość ^^ Ale Ja takiej okazji nie przepuszczę więc wiem że pojadę xD Co do poznawania.. To Ja nie znam nikogo na żywo.. ale myślę że będzie ok.. Na forum jesteście mili :evil_lol: s A wspomnę jeszcze że jeśli pojedzie ktoś kto mnie z tego forum nienawidzi - bo byłam młodsza i głupia ;/ To raczej nie pojadę bo nie chcę niepotrzebnych spięć :shake:[/quote] To super, kolejny dogomaniak więcej :D Dog193, tak tak, jeszcze wyjdzie, że na balkonie będę spać. :diabloti: Quote
Tepes Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 [quote name='Ainee']To super, kolejny dogomaniak więcej :D Dog193, tak tak, jeszcze wyjdzie, że na balkonie będę spać. :diabloti:[/quote] [COLOR=Blue]Ewentualnie na wycieraczce tam balkonu nie ma:diabloti:[/COLOR] Quote
polciuaa Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 [quote name='Iś & Chester']albo ktoś z pudlem/bullterierem.. [/quote] ja byc może pojade z pudlem mieszanką.:evil_lol: [quote name='dog193']wyeksmituje i będę z Polką :diabloti: [/quote] no wiesz...Ty i Aśka u nas ostatnio praktycznie zamieszkałyście więc mi to pasi.:diabloti::loveu: Ewa,tak wgl. to Asia wie o tym zlocie? może by przyjechała też? :diabloti: Quote
dog193 Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 A nie wiem nawet :razz: Ona jedzie na ten nad morze. Quote
Tepes Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 [quote name='dogomanka_']ja byc może pojade z pudlem mieszanką.:evil_lol: no wiesz...Ty i Aśka u nas ostatnio praktycznie zamieszkałyście więc mi to pasi.:diabloti::loveu: Ewa,tak wgl. to Asia wie o tym zlocie? może by przyjechała też? :diabloti:[/quote] [COLOR=Blue]Asia jest na tamtym zapisano...i nie wiem czy by pojechała z nami[/COLOR] Quote
Ainee Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 [quote name='Anula & Bono'][COLOR=Blue]Ewentualnie na wycieraczce tam balkonu nie ma:diabloti:[/COLOR][/quote] Na wycieraczce, phi... do czego to dochodzi, najpierw wyzyskują bannerki, a potem na wycieraczce każą mi spać, hańba... :shake: :evil_lol: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 <olaboga> nawet watek powstal a ja nic o tym nie wiem :evil_lol::evil_lol: huhu nawet duzo osob pamietam jak mi mowilas ze to nie wypali przez ciebie sie strachu najadlam :mad: (mowie do Anulki oczywiscie xD):diabloti: Quote
polciuaa Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 No ja wiem,że ona tam ma jechac ale moze jednak by wolala tutaj albo by pojechala na obydwa? ; D Quote
Bartiśkowa_ Posted October 8, 2009 Author Posted October 8, 2009 super ten bannerek :loveu: pożyczyłam Quote
Ainee Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 [quote name='Bartiśkowa_']super ten bannerek :loveu: pożyczyłam[/quote] Ja robiłam! :cool3: Ja chcę już zlot... :diabloti: Quote
Feigned Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 kurczę, ja też chcę jechać. :placz: [B]Iza[/B], zastanawiaj się. :diabloti: ja też nikogo z dogo nie znam osobiście, no oprócz Izy, ale oj tam :evil_lol: i szczerze mówiąc jakbym miała jechać to najchętniej byłabym w domku z tymi, które przynajmniej troszkę z dogo znam, np. z Kayą albo Kisses :cool3: Quote
polciuaa Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 phi. Magda,no wiesz co?! <foch> a ja to co?! <foch> :evil_lol: Quote
Unbelievable Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 Życzę milusiego, zintegrowanego:loveu: zlotu, z mnóstwem atrakcji i niespodzianek, oraz niezapomnianych wrażeń:loveu: a także z rodzicami pomagającymi wam w życiu na każdym kroku! szczególne(i głównie) życzenia ślę tym, którzy chcieli byc fajni ale im nie wyszło :loveu: pomyślności w fajności! Quote
gossia Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 Szybko ten czas do zlotu zleci ;] a tak wgl to ja umiem bannerki robić tylko że nie wiem jak dodać do nich link żeby po kliknięciu wchodzić na stronkę zlotu ;/ Quote
Tepes Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 [quote name='HuSkYy-Paulina-94']<olaboga> nawet watek powstal a ja nic o tym nie wiem :evil_lol::evil_lol: huhu nawet duzo osob pamietam jak mi mowilas ze to nie wypali przez ciebie sie strachu najadlam :mad: (mowie do Anulki oczywiscie xD):diabloti:[/quote] [COLOR=Blue]No coo xD Jak piewrszy roz takie coś organizuja to trocha strachu zawsze jest:eviltong:[/COLOR] Quote
.Agata. Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 Agata_Roki + pies[?] - Chełm Na razie nie pewne,muszę pogadać z rodzicami ale postaram się do listopada dać jeszcze znać ;) Co do kundla to też nie pewne bo nie chce żeby mi wstydu narobił :eviltong: Quote
gossia Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 oo.. następny dogomaniak ;] pogadaj, pogadaj ;) Quote
polciuaa Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 [quote name='Unbelievable']Życzę milusiego, zintegrowanego:loveu: zlotu, z mnóstwem atrakcji i niespodzianek, oraz niezapomnianych wrażeń:loveu: a także z rodzicami pomagającymi wam w życiu na każdym kroku! szczególne(i głównie) życzenia ślę tym, którzy chcieli byc fajni ale im nie wyszło :loveu: pomyślności w fajności![/quote] oo,cześć Unbebable.:loveu::evil_lol: ja to bym z chęcia na ten wasz zlot pojechała do tego Bobolina ale rodzice mi sie pluja,że daleko itp.;// ale za dwa lata to juzse dużo nie pogadają i na bank przyjade.:diabloti: Quote
dog193 Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 [quote name='dogomanka_']oo,cześć Unbebable.:loveu::evil_lol: ja to bym z chęcia na ten wasz zlot pojechała do tego Bobolina ale rodzice mi sie pluja,że daleko itp.;// ale za dwa lata to juzse dużo nie pogadają i na bank przyjade.:diabloti:[/quote] Dobra dobra Polka, już się przyznaj, że jesteś happy, że się ze mną spotkasz :loveu::loveu::diabloti: Quote
Iza. Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 [quote name='Feigned'] [B]Iza[/B], zastanawiaj się. :diabloti: [/quote] Na razie jestem bardziej na nie ;) w sierpniu będzie kilka wystaw, które chce odwiedzić no i mam zamiar pracować ;) za kilka dni podejmę ostateczną decyzję. Quote
polciuaa Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 Ja jestem happy,że wszystkich spotkam bo póki co to raczej nic do nikogo nie mam i jest git.:razz::evil_lol: Quote
Avaloth Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 [quote name='Unbelievable']Życzę milusiego, zintegrowanego:loveu: zlotu, z mnóstwem atrakcji i niespodzianek, oraz niezapomnianych wrażeń:loveu: a także z rodzicami pomagającymi wam w życiu na każdym kroku! szczególne(i głównie) życzenia ślę tym, którzy chcieli byc fajni ale im nie wyszło :loveu: pomyślności w fajności![/quote] ah jak miło że o nas pamiętasz :loveu: dziękujemy :loveu::loveu: a rodzice póki co są jedni i jeszcze nie na 100% więc chyba jakieś nieaktualne informacje ;) to ja se sama banerek 100*40 zrobię bo się większy nie zmieści xd Ja na razie z nikim w domku nie jestem, mówcie se co chcecie, ja będę się zastanawiać jak będzie lista kto jedzie na 100%. A jak Sweet pojedzie to ja chce być m. in. z nią. Nie ustalać po kątach bo potem będą nieporozumienia ^^ Ewcia, tak, uciekaj, wiadomo ze nie chcesz być ze mną po prostu a to taka wymówka tylko. Ja już to wiem :evil_lol: ewciu, ty jesteś twórcza, wymyśliłaś imię do swojego konika, baranka i czego ty tam jeszcze miałaś :loveu: wymyśl imię dla zlotu :evil_lol::evil_lol: Quote
Feigned Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 [quote name='Iza.']Na razie jestem bardziej na nie ;) w sierpniu będzie kilka wystaw, które chce odwiedzić no i mam zamiar pracować ;) za kilka dni podejmę ostateczną decyzję.[/quote] ja chyba jednak też raczej na nie. :shake: za daleko i nie wiem jeszcze jakie będę miała plany na wakację, wolę nie ryzykować. ;) ps. jakie wystawy ? :diabloti: Quote
Recommended Posts