Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Haha wszyscy będą w domku z Anitą :evil_lol: (Bartiśkowa)
A ja nikogo nie znam z was oprócz właśnie Anity ;c

Czy pojadę to też dam znać na dniach, mamie powiedziałam ma się zastanowić, ale coś mi się wydaje że jest za :razz:

Tylko mi powiedzcie bez problemu mogą tam być zakwaterowane osoby niepełnoletnie z psami, tylko za zgodą rodziców ?
I czy ten barek będzie czynny ? XD
Bo nie wiem czy np. dla siebie też trzeba wziąść wyprawkę żarełka n te sześć dni, żeby nie ciupać tyle kilometrów codziennie do sklepu :lol:
Jakiś aneks kuchenny jest? Bo tam pisałyście o lodówce i zamrażarce XD Z tym że jak bd miała gotowane żarcie dla Luny to raczej na jakimś piecu bym musiała grzać , a jak nie ma to przeżyje na suchej karmie i najwyżej jakiejś puszce:evil_lol:

Oczywiście moje pytania dobijają ale też na wszelki wypadek wolałbym wszystko wiedzieć :p

• Replies 2.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Berneska']Haha wszyscy będą w domku z Anitą :evil_lol: (Bartiśkowa)

Czy pojadę to też dam znać na dniach, mamie powiedziałam ma się zastanowić, ale coś mi się wydaje że jest za :razz:

Tylko mi powiedzcie bez problemu mogą tam być zakwaterowane osoby niepełnoletnie z psami, tylko za zgodą rodziców ?
I czy ten barek będzie czynny ? XD
Bo nie wiem czy np. dla siebie też trzeba wziąść wyprawkę żarełka n te sześć dni, żeby nie ciupać tyle kilometrów codziennie do sklepu :lol:
Jakiś aneks kuchenny jest? Bo tam pisałyście o lodówce i zamrażarce XD Z tym że jak bd miała gotowane żarcie dla Luny to raczej na jakimś piecu bym musiała grzać , a jak nie ma to przeżyje na suchej karmie i najwyżej jakiejś puszce:evil_lol:

Oczywiście moje pytania dobijają ale też na wszelki wypadek wolałbym wszystko wiedzieć :p[/quote]
[COLOR=Blue]Normalnie mogą tam być niepełnoletni z psami
A barek jest na pewno czynny ale moja mama godo że tam w pobliżu jest taki sklepik wiejski aneks tyz jest[/COLOR]

Posted

[quote name='Berneska']Haha wszyscy będą w domku z Anitą :evil_lol: (Bartiśkowa)
[/QUOTE]

Laska nie panikuj ja też nikogo nie znam a jadę, większości ludzi się nie zna nawzajem, ewentualnie z galerii..
Damy jakoś radę, poznamy innych i będzie git!:lol:

Posted

bernańczyk do kompletu :loveu::loveu: będzie się do czego przytulać niufy, bernki i inne stworzenia :eviltong:

Berneska bez zgody rodziców też Cię przyjmiemy :evil_lol:
Gossia a ja Cię kojarze z fbl ;)) fairytalle z tej strony. Masz jechać bo kocham Twojego psa ;P

a w sumie to tak myślałam, że może by zmienić nazwę tytuł ? bo jak ktoś z warszawy widzi 'śląski zlot' to raczej nie wejdzie tu nawet, może myśli że to taki regionalny ? wymyślmy jakąś nazwe xd

Posted

[quote name='Iś & Chester']bernańczyk do kompletu :loveu::loveu: będzie się do czego przytulać niufy, bernki i inne stworzenia :eviltong:

Berneska bez zgody rodziców też Cię przyjmiemy :evil_lol:

Ej nie ustalajcie jeszcze domków bo zostanę sama xd

a w sumie to tak myślałam, że może by zmienić nazwę tytuł ? bo jak ktoś z warszawy widzi 'śląski zlot' to raczej nie wejdzie tu nawet, może myśli że to taki regionalny ?[/quote]
[COLOR=Blue]A szło by zmienic ale zarzuć pomysłem xD
A domki dokładnie bydą ustalane jak bydzie potwierdzono lista uczestników:p
I nie martw sie sama nie zostaniesz bydziesz na pewno w moim domku xD[/COLOR]

Posted

Iś&Chester.! Nie wierzę ;p będzie zaje****ie .! Tylko żeby mnie mama puściła ;/ o 16.00 będę już wiedziała czy tak czy nie :razz: a jakby co to wisz Iś.. Ja z Doguniem nie jadę bo on raczej by wszystkich tam pozjadał xD To Ja chcę w domku z Iś&Chester i Bartiśkową :lol: Jedyne osoby które znam ^^ Ja kocham Twojego psa :loveu:- Iś ;] i Niufka Bartiśkowej :loveu:

Posted

[quote name='gossia']Iś&Chester.! Nie wierzę ;p będzie zaje****ie .! Tylko żeby mnie mama puściła ;/ o 16.00 będę już wiedziała czy tak czy nie :razz: a jakby co to wisz Iś.. Ja z Doguniem nie jadę bo on raczej by wszystkich tam pozjadał xD To Ja chcę w domku z Iś&Chester i Bartiśkową :lol: Jedyne osoby które znam ^^ Ja kocham Twojego psa :loveu:- Iś ;] i Niufka Bartiśkowej :loveu:[/QUOTE]

Ale Iś&Chester i Bartiśkowa prawdopodobnie są w osobnych domkach.:lol:

Posted

Hej! Są jeszcze miejsca? :cool3:

Ja bym mogła przyjechać ewentualnie ale to tylko z rodzicami :roll: Bo generalnie moi rodzice przeżyją wszystko, ale nie brak zorganizowanych posiłków :roll: Oczywiście moi rodzice nie chodzili by za mną krok w krok ;)

Pojechałabym z dwoma psami (;

Posted

Berneska ty muusisz jechać :loveu::loveu:

Tak więc zbieram osoby gotujące do domku

czyli skibka, bernenska,gossia też chyba bd pichcić i ja jak się zgodzicie brakuje nam jeszcze 2 os. i mamy komplet ;)

Własnie co do tytułu do dobry pomysł tylko na jaki mam zmienic ?

Posted

[quote name='Shetanka']Hej! Są jeszcze miejsca? :cool3:

Ja bym mogła przyjechać ewentualnie ale to tylko z rodzicami :roll: Bo generalnie moi rodzice przeżyją wszystko, ale nie brak zorganizowanych posiłków :roll: Oczywiście moi rodzice nie chodzili by za mną krok w krok ;)

Pojechałabym z dwoma psami (;[/quote]
[COLOR=Blue]A jest miejsce jest:)
Czyli Ciebie zapisać jako 3 osoby i 2 psy?:D
Tylko tak jak rodzice chcieli by pokój to za dobę jest 140 zł[/COLOR]

Posted

czyli wy byście brali cały jeden domek dla siebie tak? miejsc jest pod dostatkiem mamy do dyspozycji 40 domków 6 osobowych ;) Zapisuję was

Posted

[quote name='Bartiśkowa_']czyli wy byście brali cały jeden domek dla siebie tak? miejsc jest pod dostatkiem mamy do dyspozycji 40 domków 6 osobowych ;) Zapisuję was[/quote]
[COLOR=Blue]Ale to jakby chcieli cały domek do siebie to muszą jeszcze zapłacić za te 3 brakujące miejsca[/COLOR]

Posted

[quote name='Bartiśkowa_']Berneska ty muusisz jechać :loveu::loveu:

Tak więc zbieram osoby gotujące do domku

czyli skibka, bernenska,gossia też chyba bd pichcić i ja jak się zgodzicie brakuje nam jeszcze 2 os. i mamy komplet ;)

Własnie co do tytułu do dobry pomysł tylko na jaki mam zmienic ?[/QUOTE]

Chciałabym, żeby z nami była też Ola ileś tam bo przynajmniej ją znam, ona może też będzie gotować.:razz:

Posted

[quote name='Anula & Bono'][COLOR=blue]Ale to jakby chcieli cały domek do siebie to muszą jeszcze zapłacić za te 3 brakujące miejsca[/COLOR][/quote]

no w sumie tak by musieli za całość :cool3: albo poprostu rodzice do pokoju a shetanka z kims do domku :diabloti:

Ps. Skibka- o sory zapomniaałam o Oli to brakuje nam tylko 1 osoby ;)

Posted

[quote name='Skibka']Laska nie panikuj ja też nikogo nie znam a jadę, większości ludzi się nie zna nawzajem, ewentualnie z galerii..
Damy jakoś radę, poznamy innych i będzie git!:lol:[/quote]
Ja nikogo na ŻYWO nie znam praktycznie więc :lol:

Jedź, jedź! :multi:

A w ogóle nawet nie wiedziałam, że jest już zlotowy watek :cool3:
Super, że jedzie tyle osób, mam nadzieje ze wszyscy dopisza.
Co do domków, to ja nie wiem co, gdzie i z kim, ale to jeszcze tyle czasu do zlotu.. 11 miesiecy :shake:
Szybko zleci :cool3:

Posted

[quote name='Pestka']Ja nikogo na ŻYWO nie znam praktycznie więc :lol:

Jedź, jedź! :multi:

A w ogóle nawet nie wiedziałam, że jest już zlotowy watek :cool3:
Super, że jedzie tyle osób, mam nadzieje ze wszyscy dopisza.
Co do domków, to ja nie wiem co, gdzie i z kim, ale to jeszcze tyle czasu do zlotu.. 11 miesiecy :shake:
Szybko zleci :cool3:[/QUOTE]

A Ty bierzesz Benka?:loveu:

Posted

[quote name='Anula & Bono'][COLOR=Blue]Iśka jest ze mną:diabloti:
a ze mną jest jeszcze Martunia, dog193, Bewarka i Husky Paulina 94:p[/COLOR][/quote]
Hmmm, a Sweet?

Poślijcie Shetance link do forum ;)

Posted

[quote name='dog193']Hmmm, a Sweet?

Poślijcie Shetance link do forum ;)[/quote]
[COLOR=Blue]Nie wiem xD
Bo jak jeszcze nie była zapisano to sory ale z Bewarką godałach[/COLOR]

Posted

Ale jak Sweet pojedzie to na pewno będzie chciała być z Martunią. Ale mniejsza o to - najwyżej ja się gdzieś wyeksmituje i będę z Polką :diabloti: Mnie to obojętne, z kim tam będę.

Ainee, spokojnie spokojnie, gdzieś cię wciśniemy :diabloti:
Tylko dalej nie mam żadnej wiadomości o potwierdzeniu uczestnictwa na zlot... A naprawdę każdy musi potwierdzić, jeśli chce jechać.
Martunia jedzie na 100%? Bo się nie odzywa :eviltong:

Dopisać Shetanke na zlotowym?

Posted

[quote name='dog193']Ale jak Sweet pojedzie to na pewno będzie chciała być z Martunią. Ale mniejsza o to - najwyżej ja się gdzieś wyeksmituje i będę z Polką :diabloti: Mnie to obojętne, z kim tam będę.

Ainee, spokojnie spokojnie, gdzieś cię wciśniemy :diabloti:
Tylko dalej nie mam żadnej wiadomości o potwierdzeniu uczestnictwa na zlot... A naprawdę każdy musi potwierdzić, jeśli chce jechać.
Martunia jedzie na 100%? Bo się nie odzywa :eviltong:

Dopisać Shetanke na zlotowym?[/quote]
[COLOR=Blue]NIKAJ nie idziesz jestżeś ze mną i resztą!!
A Marta chyba na 100% pogodom z nią xD[/COLOR]