Berneska Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 Haha wszyscy będą w domku z Anitą :evil_lol: (Bartiśkowa) A ja nikogo nie znam z was oprócz właśnie Anity ;c Czy pojadę to też dam znać na dniach, mamie powiedziałam ma się zastanowić, ale coś mi się wydaje że jest za :razz: Tylko mi powiedzcie bez problemu mogą tam być zakwaterowane osoby niepełnoletnie z psami, tylko za zgodą rodziców ? I czy ten barek będzie czynny ? XD Bo nie wiem czy np. dla siebie też trzeba wziąść wyprawkę żarełka n te sześć dni, żeby nie ciupać tyle kilometrów codziennie do sklepu :lol: Jakiś aneks kuchenny jest? Bo tam pisałyście o lodówce i zamrażarce XD Z tym że jak bd miała gotowane żarcie dla Luny to raczej na jakimś piecu bym musiała grzać , a jak nie ma to przeżyje na suchej karmie i najwyżej jakiejś puszce:evil_lol: Oczywiście moje pytania dobijają ale też na wszelki wypadek wolałbym wszystko wiedzieć :p Quote
Tepes Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 [quote name='Berneska']Haha wszyscy będą w domku z Anitą :evil_lol: (Bartiśkowa) A ja nikogo nie znam z was oprócz właśnie Anity ;c Czy pojadę to też dam znać na dniach, mamie powiedziałam ma się zastanowić, ale coś mi się wydaje że jest za :razz: Tylko mi powiedzcie bez problemu mogą tam być zakwaterowane osoby niepełnoletnie z psami, tylko za zgodą rodziców ? I czy ten barek będzie czynny ? XD Bo nie wiem czy np. dla siebie też trzeba wziąść wyprawkę żarełka n te sześć dni, żeby nie ciupać tyle kilometrów codziennie do sklepu :lol: Jakiś aneks kuchenny jest? Bo tam pisałyście o lodówce i zamrażarce XD Z tym że jak bd miała gotowane żarcie dla Luny to raczej na jakimś piecu bym musiała grzać , a jak nie ma to przeżyje na suchej karmie i najwyżej jakiejś puszce:evil_lol: Oczywiście moje pytania dobijają ale też na wszelki wypadek wolałbym wszystko wiedzieć :p[/quote] [COLOR=Blue]Normalnie mogą tam być niepełnoletni z psami A barek jest na pewno czynny ale moja mama godo że tam w pobliżu jest taki sklepik wiejski aneks tyz jest[/COLOR] Quote
Skibka Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 [quote name='Berneska']Haha wszyscy będą w domku z Anitą :evil_lol: (Bartiśkowa) A ja nikogo nie znam z was oprócz właśnie Anity ;c [/QUOTE] Laska nie panikuj ja też nikogo nie znam a jadę, większości ludzi się nie zna nawzajem, ewentualnie z galerii.. Damy jakoś radę, poznamy innych i będzie git!:lol: Quote
Avaloth Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 bernańczyk do kompletu :loveu::loveu: będzie się do czego przytulać niufy, bernki i inne stworzenia :eviltong: Berneska bez zgody rodziców też Cię przyjmiemy :evil_lol: Gossia a ja Cię kojarze z fbl ;)) fairytalle z tej strony. Masz jechać bo kocham Twojego psa ;P a w sumie to tak myślałam, że może by zmienić nazwę tytuł ? bo jak ktoś z warszawy widzi 'śląski zlot' to raczej nie wejdzie tu nawet, może myśli że to taki regionalny ? wymyślmy jakąś nazwe xd Quote
Tepes Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 [quote name='Iś & Chester']bernańczyk do kompletu :loveu::loveu: będzie się do czego przytulać niufy, bernki i inne stworzenia :eviltong: Berneska bez zgody rodziców też Cię przyjmiemy :evil_lol: Ej nie ustalajcie jeszcze domków bo zostanę sama xd a w sumie to tak myślałam, że może by zmienić nazwę tytuł ? bo jak ktoś z warszawy widzi 'śląski zlot' to raczej nie wejdzie tu nawet, może myśli że to taki regionalny ?[/quote] [COLOR=Blue]A szło by zmienic ale zarzuć pomysłem xD A domki dokładnie bydą ustalane jak bydzie potwierdzono lista uczestników:p I nie martw sie sama nie zostaniesz bydziesz na pewno w moim domku xD[/COLOR] Quote
gossia Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 Iś&Chester.! Nie wierzę ;p będzie zaje****ie .! Tylko żeby mnie mama puściła ;/ o 16.00 będę już wiedziała czy tak czy nie :razz: a jakby co to wisz Iś.. Ja z Doguniem nie jadę bo on raczej by wszystkich tam pozjadał xD To Ja chcę w domku z Iś&Chester i Bartiśkową :lol: Jedyne osoby które znam ^^ Ja kocham Twojego psa :loveu:- Iś ;] i Niufka Bartiśkowej :loveu: Quote
Skibka Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 [quote name='gossia']Iś&Chester.! Nie wierzę ;p będzie zaje****ie .! Tylko żeby mnie mama puściła ;/ o 16.00 będę już wiedziała czy tak czy nie :razz: a jakby co to wisz Iś.. Ja z Doguniem nie jadę bo on raczej by wszystkich tam pozjadał xD To Ja chcę w domku z Iś&Chester i Bartiśkową :lol: Jedyne osoby które znam ^^ Ja kocham Twojego psa :loveu:- Iś ;] i Niufka Bartiśkowej :loveu:[/QUOTE] Ale Iś&Chester i Bartiśkowa prawdopodobnie są w osobnych domkach.:lol: Quote
Tepes Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 [COLOR=Blue]Iśka jest ze mną:diabloti: a ze mną jest jeszcze Martunia, dog193, Bewarka i Husky Paulina 94:p[/COLOR] Quote
Shetanka Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 Hej! Są jeszcze miejsca? :cool3: Ja bym mogła przyjechać ewentualnie ale to tylko z rodzicami :roll: Bo generalnie moi rodzice przeżyją wszystko, ale nie brak zorganizowanych posiłków :roll: Oczywiście moi rodzice nie chodzili by za mną krok w krok ;) Pojechałabym z dwoma psami (; Quote
Bartiśkowa_ Posted October 8, 2009 Author Posted October 8, 2009 Berneska ty muusisz jechać :loveu::loveu: Tak więc zbieram osoby gotujące do domku czyli skibka, bernenska,gossia też chyba bd pichcić i ja jak się zgodzicie brakuje nam jeszcze 2 os. i mamy komplet ;) Własnie co do tytułu do dobry pomysł tylko na jaki mam zmienic ? Quote
Tepes Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 [quote name='Shetanka']Hej! Są jeszcze miejsca? :cool3: Ja bym mogła przyjechać ewentualnie ale to tylko z rodzicami :roll: Bo generalnie moi rodzice przeżyją wszystko, ale nie brak zorganizowanych posiłków :roll: Oczywiście moi rodzice nie chodzili by za mną krok w krok ;) Pojechałabym z dwoma psami (;[/quote] [COLOR=Blue]A jest miejsce jest:) Czyli Ciebie zapisać jako 3 osoby i 2 psy?:D Tylko tak jak rodzice chcieli by pokój to za dobę jest 140 zł[/COLOR] Quote
Bartiśkowa_ Posted October 8, 2009 Author Posted October 8, 2009 [quote name='Shetanka']Hej! Są jeszcze miejsca? :cool3: Ja bym mogła przyjechać ewentualnie ale to tylko z rodzicami :roll: Bo generalnie moi rodzice przeżyją wszystko, ale nie brak zorganizowanych posiłków :roll: Oczywiście moi rodzice nie chodzili by za mną krok w krok ;) Pojechałabym z dwoma psami (;[/quote] czyli wy byście brali cały jeden domek dla siebie tak? miejsc jest pod dostatkiem mamy do dyspozycji 40 domków 6 osobowych ;) Zapisuję was Quote
Tepes Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 [quote name='Bartiśkowa_']czyli wy byście brali cały jeden domek dla siebie tak? miejsc jest pod dostatkiem mamy do dyspozycji 40 domków 6 osobowych ;) Zapisuję was[/quote] [COLOR=Blue]Ale to jakby chcieli cały domek do siebie to muszą jeszcze zapłacić za te 3 brakujące miejsca[/COLOR] Quote
Skibka Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 [quote name='Bartiśkowa_']Berneska ty muusisz jechać :loveu::loveu: Tak więc zbieram osoby gotujące do domku czyli skibka, bernenska,gossia też chyba bd pichcić i ja jak się zgodzicie brakuje nam jeszcze 2 os. i mamy komplet ;) Własnie co do tytułu do dobry pomysł tylko na jaki mam zmienic ?[/QUOTE] Chciałabym, żeby z nami była też Ola ileś tam bo przynajmniej ją znam, ona może też będzie gotować.:razz: Quote
Bartiśkowa_ Posted October 8, 2009 Author Posted October 8, 2009 [quote name='Anula & Bono'][COLOR=blue]Ale to jakby chcieli cały domek do siebie to muszą jeszcze zapłacić za te 3 brakujące miejsca[/COLOR][/quote] no w sumie tak by musieli za całość :cool3: albo poprostu rodzice do pokoju a shetanka z kims do domku :diabloti: Ps. Skibka- o sory zapomniaałam o Oli to brakuje nam tylko 1 osoby ;) Quote
Pestka Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 [quote name='Skibka']Laska nie panikuj ja też nikogo nie znam a jadę, większości ludzi się nie zna nawzajem, ewentualnie z galerii.. Damy jakoś radę, poznamy innych i będzie git!:lol:[/quote] Ja nikogo na ŻYWO nie znam praktycznie więc :lol: [quote name='Shetanka']Hej! Są jeszcze miejsca? :cool3: Ja bym mogła przyjechać ewentualnie ale to tylko z rodzicami :roll: Bo generalnie moi rodzice przeżyją wszystko, ale nie brak zorganizowanych posiłków :roll: Oczywiście moi rodzice nie chodzili by za mną krok w krok ;) Pojechałabym z dwoma psami (;[/quote] Jedź, jedź! :multi: A w ogóle nawet nie wiedziałam, że jest już zlotowy watek :cool3: Super, że jedzie tyle osób, mam nadzieje ze wszyscy dopisza. Co do domków, to ja nie wiem co, gdzie i z kim, ale to jeszcze tyle czasu do zlotu.. 11 miesiecy :shake: Szybko zleci :cool3: Quote
Skibka Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 [quote name='Pestka']Ja nikogo na ŻYWO nie znam praktycznie więc :lol: Jedź, jedź! :multi: A w ogóle nawet nie wiedziałam, że jest już zlotowy watek :cool3: Super, że jedzie tyle osób, mam nadzieje ze wszyscy dopisza. Co do domków, to ja nie wiem co, gdzie i z kim, ale to jeszcze tyle czasu do zlotu.. 11 miesiecy :shake: Szybko zleci :cool3:[/QUOTE] A Ty bierzesz Benka?:loveu: Quote
dog193 Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 [quote name='Anula & Bono'][COLOR=Blue]Iśka jest ze mną:diabloti: a ze mną jest jeszcze Martunia, dog193, Bewarka i Husky Paulina 94:p[/COLOR][/quote] Hmmm, a Sweet? Poślijcie Shetance link do forum ;) Quote
Tepes Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 [quote name='dog193']Hmmm, a Sweet? Poślijcie Shetance link do forum ;)[/quote] [COLOR=Blue]Nie wiem xD Bo jak jeszcze nie była zapisano to sory ale z Bewarką godałach[/COLOR] Quote
Bartiśkowa_ Posted October 8, 2009 Author Posted October 8, 2009 posłałam ;) Ainee domki jeszcze bd ustalac narazie tak wstępnie ino, tyle czasu jeszcze :razz: Quote
dog193 Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 Ale jak Sweet pojedzie to na pewno będzie chciała być z Martunią. Ale mniejsza o to - najwyżej ja się gdzieś wyeksmituje i będę z Polką :diabloti: Mnie to obojętne, z kim tam będę. Ainee, spokojnie spokojnie, gdzieś cię wciśniemy :diabloti: Tylko dalej nie mam żadnej wiadomości o potwierdzeniu uczestnictwa na zlot... A naprawdę każdy musi potwierdzić, jeśli chce jechać. Martunia jedzie na 100%? Bo się nie odzywa :eviltong: Dopisać Shetanke na zlotowym? Quote
Tepes Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 [quote name='dog193']Ale jak Sweet pojedzie to na pewno będzie chciała być z Martunią. Ale mniejsza o to - najwyżej ja się gdzieś wyeksmituje i będę z Polką :diabloti: Mnie to obojętne, z kim tam będę. Ainee, spokojnie spokojnie, gdzieś cię wciśniemy :diabloti: Tylko dalej nie mam żadnej wiadomości o potwierdzeniu uczestnictwa na zlot... A naprawdę każdy musi potwierdzić, jeśli chce jechać. Martunia jedzie na 100%? Bo się nie odzywa :eviltong: Dopisać Shetanke na zlotowym?[/quote] [COLOR=Blue]NIKAJ nie idziesz jestżeś ze mną i resztą!! A Marta chyba na 100% pogodom z nią xD[/COLOR] Quote
dog193 Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 Jaki rozkaz :evil_lol: Się jeszcze zobaczy. Quote
Martunia Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 Jeszcze nie wiem, ale prawdopodobnie :diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Recommended Posts