Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ile się ludzi wykrusza..:roll:
Ile musi jechać minimum osób żeby zlot się odbył?
Aha i jeszcze jedna sprawa ta kaucja to pół biedy ale jak gadałam z tatą o tym że musi przelać za mnie i za Ole 200zl to się mnie zapytał czy my dostaniemy jakis kwitek albo coś ż to pieniądze na zlot? Bo tata boi się że z tą kasą coś sie stanie.. NIewiem czy mnie ktos rozumi chodzi o jakiś a'la rachunek czy cuś...:lol:

• Replies 2.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Skibka']Ile się ludzi wykrusza..:roll:
Ile musi jechać minimum osób żeby zlot się odbył?
Aha i jeszcze jedna sprawa ta kaucja to pół biedy ale jak gadałam z tatą o tym że musi przelać za mnie i za Ole 200zl to się mnie zapytał czy my dostaniemy jakis kwitek albo coś ż to pieniądze na zlot? Bo tata boi się że z tą kasą coś sie stanie.. NIewiem czy mnie ktos rozumi chodzi o jakiś a'la rachunek czy cuś...:lol:[/QUOTE]

[COLOR="Blue"]no no wiem o co chodzi niestety ale takiego czegoś nie było i nie ma
a ile osób może jechać nawet 6 co by było na jedyn domek to bydzie mini zlocik:diabloti:[/COLOR]

Posted

[quote name='Pestka']No własnie, nawet jak 6 osob będzie to będzie fajnie, ale mogłoby wiecej :diabloti:[/QUOTE]

[COLOR="Blue"]no mogło by być więcy mogło xD[/COLOR]

Posted

[quote name='Kaya93']W takim razie ja sie będę musiała zastanowić ....:roll:
Tak sie wszyscy napalali a wychodzi na to, że z Rzeszowa tylko ja :mad:[/QUOTE]

A kisses ?:cool3:
Nie wyłamujcie sie tak no... Kajuś ty nie możesz mi tego zrobić jedź :roll::loveu: Już psiulka isę nieładnie wywinęła no

Posted

Wiecie, jak dacie rade zorganizowac cos miesiąc wczesniej to proszę bardzo... Odległy termin - to nie my mamy takie wymagania tylko ośrodek, nie da się tego inaczej załatwić... Mimo wszystko, jak będa 2 domki to będzie też cool :loveu:
Ale Baśka... :placz: Szkoda, że nie jedziesz :-(

PS, a wy już chcieliście sklad domków ustalać :eviltong: Mówilam, że nie ma sensu tak wcześnie :lol:

Posted

*******ca dostane.
Ja wiem ze to nie wasza wina, bo rodzice, bo coś tam. Ale kurde no. Nie można z rodzicami porozmawiać ? Ja wiem że się boją, moi też się bali. Ale powiedziałam co i jak i puścili. Przeżyłam. Asia gordonowa byłą na zlocie pierwszy raz mając 12 lat bodajże. W tym roku była drugi raz i cały czas żyje no. Bedą młodsi od Was, będą dorośli. Jest bar z jedzeniem, jak nie każdy umie ziemniaki obrać albo ryż ugotować, będziemy robić zbiorowy obiad dla dogomaniaków i ich psów xd.
Mój tata jak zaczał w tamtym roku, że nie wiadomo co to za ludzie, bo przez internet mogą być mili a na żywo nie wiadomo co, to mu powiedziałam, że tak tato, zebrało się 30 osób z forum o psach i postanowili zwabić taką Iśke na zlot żeby ją zabić. I się uspokoił xd
Ja Wam wy,myślę jakieś argumenty no :D. Tylko rozmawiajcie z tymi rodzicami i walczcie, a nie powiedzą nie i koniec.
A to że koleżanka nie jedzie nie znaczy że ja też nie mogę.
Zlot jest fajny, nie rezygnujcie tak łatwo !

EDIT
o zagwiazdkowało mi słowo :D a ja nie napisałam nic brzydkiego wcale xd tylko pier dolca :D:D:D ale czad xddd
A wracając do tematu, to tak jak mówi Ewka. Wiadomo, nie wiadomo czy coś wypadnie wtedy czy coś. Ale jednak wakacje trwają 2 miesiące, można poprosić koleżanki czy rodziców z którymi mamy gdzieś jechać żeby wybrali jakikolwiek termin poza tym tygodniem. Zresztą macie czas do 20 grudnia czy któregoś tam. Normalnie się rezerwuje, tzn moi rodzice zazwyczaj rezerwują koło stycznia-lutego więc podobnie. Zresztą zawsze można się dopisac potem, o ile domków nie zabraknie.

Posted

Pfff, Iśka się naprodukowała :evil_lol: Wiesz co, kto chce pojechać, to pojedzie i myślę, że temu komuś nie trzeba wymyslać argumentów :eviltong: A kto nie chce jechać to i tak nie pojedzie :cool1:

Posted

[quote name='Foxowa']Ja powiedziałam że pojadę chociaż miałabym iść na piechotę i rodzice stwierdzili że jednak mnie odwiozą xDD[/QUOTE]

[COLOR="Blue"]MUSISZ i wgo jest żeś moja prawą ręką bo mamona zbierosz:diabloti:[/COLOR]