IzabelaB Posted August 1, 2010 Posted August 1, 2010 jak ktoś tu jeszcze wpadnie, podajcie mi nr tel. Bartiskowej na priv, na śmierć zapomniałam :D Quote
dog193 Posted August 1, 2010 Posted August 1, 2010 Noo, witam :diabloti: Jesteśmy z Anulą u jej cioci niedaleko ośrodka, pogoda niestety nie najlepsza :shake: Anula śpi, więc postanowiłam wykorzystać ten czas :diabloti: Iza, zaraz podam ;) Quote
Bartiśkowa_ Posted August 1, 2010 Author Posted August 1, 2010 Bierzecie miski sztućce itd. czy tam bedą ? na śmierć zapomniałam ;d Quote
dog193 Posted August 1, 2010 Posted August 1, 2010 Ja też mówiąc szczerze nie pamiętam, czy tam są ;) Wzięłam w razie czego jeden komplet dla siebie. Quote
Tepes Posted August 1, 2010 Posted August 1, 2010 [COLOR=Blue]ja jo śpia a Ewa szaleje:evil_lol: powinny być ale zawsze lepi coś swojego jednak mieć;)[/COLOR] Quote
Foxowa Posted August 1, 2010 Posted August 1, 2010 ja mam opoznienie lotu, dopiero o 15 wylot czyli dwie godziny pozniej. Takze po 17 bede... Quote
Bartiśkowa_ Posted August 1, 2010 Author Posted August 1, 2010 My zaraz wyjezdżamy więc do zobaczenia :diabloti::loveu: Ktoś może wziąsc jakeis filmy bo biorę dvd ;p Quote
NightQueen Posted August 5, 2010 Posted August 5, 2010 A ja jestem już w domu :placz::placz: zaraz wątek zdjęciowy założę i powklejam wszystkie brzydkie zdjęcia :diabloti: Quote
NightQueen Posted August 5, 2010 Posted August 5, 2010 Mam parę spraw do załatwienia i musiałam niestety wrócić :/ Quote
Ana04 Posted August 5, 2010 Posted August 5, 2010 Aha, szkoda. Opowiadaj jak było i dawaj te zdjęcia :D Quote
NightQueen Posted August 5, 2010 Posted August 5, 2010 spokojnie, wszystko będzie w swoim czasie :) BYŁO SUPER :D Quote
psiulka Posted August 5, 2010 Posted August 5, 2010 To czekamy na zdjęcia Patrycja i napisz coś więcej, jak było :) Quote
basiapron Posted August 5, 2010 Posted August 5, 2010 ja jutro jadę do ekipy na kilka godzin :) Quote
NightQueen Posted August 6, 2010 Posted August 6, 2010 Tu nie będę pisała jak było, bo zdecydowaliśmy założyć wątek ze zdjęciami to tam się to napisze, jak znajdę czas to może go założę :p Powiem tylko że było naprawde bardzo, bardzo fajnie, nie obeszło się bez spięć i małej katastrofy czyli wyskoku yorka przez balkon, z wysokości 3m :roll::diabloti: ale ogólnie było fajnie, a szczegóły zdradzę później :cool3: za rok też jadę, a co :evil_lol: [quote name='basiapron']ja jutro jadę do ekipy na kilka godzin :)[/QUOTE] jedź, jedź :cool3: i je tam pozdrów ode mnie :placz: Quote
basiapron Posted August 6, 2010 Posted August 6, 2010 właśnie mam na chacie podróżniczki dwie z piesem które się wybrały do Ojcowa i nie wiedziały że w środku nocy nei wrócą do Siewierza. Udało im się dojechać do mnie o 1 w nocy i ze mną pojadą do przeczyc :) Quote
NightQueen Posted August 6, 2010 Posted August 6, 2010 wiem o kim mowa :) ale to było do przewidzenia że transportu o 12 w nocy nie znajdą. Tyle dobrze że ktoś w ogóle mieszkał w pobliżu :) P.S jaki pies się z nimi wybrał? Kra, Lala czy Pixi? Quote
basiapron Posted August 6, 2010 Posted August 6, 2010 Oczywiście Kra :) Dotarły do mnie panny o pierwszej, położyłyśmy się coś koło trzeciej, o 8 pobudka, dziewczyny spały trochę dłużej bo zmęczone, ja zdążyłam zakupić i zrobić śniadanie a później naleśniki (od razu skarżę że zniknęły w domku nr 12). Później jak już dziewczyny się pozbierały (a trwało to dość długo szczególnie w przypadku Asi:) ) to wybraliśmy się na "zwiedzanie Sosnowca" czyli wizytę w likwidującym się zoologicznym. Dziewuchy wykupiły pół sklepu a Kra wzbudziła ogólną sensację bo w Sosnowcu jej jeszcze nie widzieli. Koło południa przyjechali po nas samochodem siostra ze szwagrem i psem i jakoś się zapakowaliśmy wszyscy:) bardzo fajnie było, niestety wracając musieliśmy się śpieszyć i nie zdążyłam sie ze wszystkimi pożegnać :( Quote
NightQueen Posted August 6, 2010 Posted August 6, 2010 12 domek wszamał naleśniki, jakoś mnie to wcale nie dziwi :diabloti: na pewno tam Ewa z Adą się dorwały do jedzenia :eviltong: [SIZE=4] [/SIZE][CENTER][B][SIZE=4][COLOR=Red]UWAGA UWAGA ZDJĘCIA [/COLOR][/SIZE] [/B][/CENTER] [URL="http://www.dogomania.pl/threads/190471-I-%C5%9Al%C4%85ski-Zlot-Dogomaniak%C3%B3w-dla-dzieci-ZALICZONY%21?p=15146675#post15146675"]http://www.dogomania.pl/threads/190471-I-%C5%9Al%C4%85ski-Zlot-Dogomaniak%C3%B3w-dla-dzieci-ZALICZONY!?p=15146675#post15146675[/URL] Quote
dog193 Posted August 7, 2010 Posted August 7, 2010 [quote name='NightQueen'] P.S jaki pies się z nimi wybrał? Kra, Lala czy Pixi?[/QUOTE] Haha, Daktyla nawet nie brałaś pod uwagę :diabloti: Wiedziałaś, że bym go nie oddała :evil_lol: I wypraszam sobie te naleśniki :diabloti: Zupełnie nie rozumiem twoich podejrzeń :evil_lol: Oj Przemicu, Przemciu... :shake: :eviltong: Quote
NightQueen Posted August 7, 2010 Posted August 7, 2010 Widzisz jak dobrze cię znam, dlatego tez pomyślałam o naleśnikach i miałam rację, tyle że nie wpadłam na to że będziesz je spożywać bez spodni :D:D Quote
Bewarka Posted August 7, 2010 Posted August 7, 2010 A ja nawet nie widziałam tych naleśników :placz: A w ogóle miały być jakieś zlotowe a nie przyjezdne, no ale...:D Quote
NightQueen Posted August 7, 2010 Posted August 7, 2010 [quote name='Bewarka']A ja nawet nie widziałam tych naleśników :placz: A w ogóle miały być jakieś zlotowe a nie przyjezdne, no ale...:D[/QUOTE] było do przewidzenie że jak się 12 zwali na naleśniki to nic nie zostanie :evil_lol: Quote
Recommended Posts