Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Noo, witam :diabloti:
Jesteśmy z Anulą u jej cioci niedaleko ośrodka, pogoda niestety nie najlepsza :shake:
Anula śpi, więc postanowiłam wykorzystać ten czas :diabloti:

Iza, zaraz podam ;)

Posted

Tu nie będę pisała jak było, bo zdecydowaliśmy założyć wątek ze zdjęciami to tam się to napisze, jak znajdę czas to może go założę :p Powiem tylko że było naprawde bardzo, bardzo fajnie, nie obeszło się bez spięć i małej katastrofy czyli wyskoku yorka przez balkon, z wysokości 3m :roll::diabloti: ale ogólnie było fajnie, a szczegóły zdradzę później :cool3: za rok też jadę, a co :evil_lol:

[quote name='basiapron']ja jutro jadę do ekipy na kilka godzin :)[/QUOTE]
jedź, jedź :cool3: i je tam pozdrów ode mnie :placz:

Posted

właśnie mam na chacie podróżniczki dwie z piesem które się wybrały do Ojcowa i nie wiedziały że w środku nocy nei wrócą do Siewierza. Udało im się dojechać do mnie o 1 w nocy i ze mną pojadą do przeczyc :)

Posted

wiem o kim mowa :)
ale to było do przewidzenia że transportu o 12 w nocy nie znajdą. Tyle dobrze że ktoś w ogóle mieszkał w pobliżu :)

P.S jaki pies się z nimi wybrał? Kra, Lala czy Pixi?

Posted

Oczywiście Kra :)
Dotarły do mnie panny o pierwszej, położyłyśmy się coś koło trzeciej, o 8 pobudka, dziewczyny spały trochę dłużej bo zmęczone, ja zdążyłam zakupić i zrobić śniadanie a później naleśniki (od razu skarżę że zniknęły w domku nr 12). Później jak już dziewczyny się pozbierały (a trwało to dość długo szczególnie w przypadku Asi:) ) to wybraliśmy się na "zwiedzanie Sosnowca" czyli wizytę w likwidującym się zoologicznym. Dziewuchy wykupiły pół sklepu a Kra wzbudziła ogólną sensację bo w Sosnowcu jej jeszcze nie widzieli. Koło południa przyjechali po nas samochodem siostra ze szwagrem i psem i jakoś się zapakowaliśmy wszyscy:) bardzo fajnie było, niestety wracając musieliśmy się śpieszyć i nie zdążyłam sie ze wszystkimi pożegnać :(

Posted

12 domek wszamał naleśniki, jakoś mnie to wcale nie dziwi :diabloti: na pewno tam Ewa z Adą się dorwały do jedzenia :eviltong:

[SIZE=4]

[/SIZE][CENTER][B][SIZE=4][COLOR=Red]UWAGA UWAGA
ZDJĘCIA [/COLOR][/SIZE]
[/B][/CENTER]

[URL="http://www.dogomania.pl/threads/190471-I-%C5%9Al%C4%85ski-Zlot-Dogomaniak%C3%B3w-dla-dzieci-ZALICZONY%21?p=15146675#post15146675"]http://www.dogomania.pl/threads/190471-I-%C5%9Al%C4%85ski-Zlot-Dogomaniak%C3%B3w-dla-dzieci-ZALICZONY!?p=15146675#post15146675[/URL]

Posted

[quote name='NightQueen']
P.S jaki pies się z nimi wybrał? Kra, Lala czy Pixi?[/QUOTE]
Haha, Daktyla nawet nie brałaś pod uwagę :diabloti: Wiedziałaś, że bym go nie oddała :evil_lol:

I wypraszam sobie te naleśniki :diabloti: Zupełnie nie rozumiem twoich podejrzeń :evil_lol:

Oj Przemicu, Przemciu... :shake: :eviltong:

Posted

[quote name='Bewarka']A ja nawet nie widziałam tych naleśników :placz: A w ogóle miały być jakieś zlotowe a nie przyjezdne, no ale...:D[/QUOTE]

było do przewidzenie że jak się 12 zwali na naleśniki to nic nie zostanie :evil_lol: