Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

I pomyśleć że niedawno zakładałam ten wątek :loveu::multi: A tu już niebawem się widzimy!

Dobra dość gadania bezsensu. Wezmę to dvd. Pompkę mogłabym wziąść ale mam tylko taką co to sie do samochodu podłancza :cool3: To jak innej nie załatwisz wezmę tą.
Jutro jedziemy do sklepu ostatecznie aż w to nie wierzę :evil_lol: Mógłby ktoś przykładowo naskrobać co wy kupowaliście sobię tam ?

Posted

[quote name='Bartiśkowa_']I pomyśleć że niedawno zakładałam ten wątek :loveu::multi: A tu już niebawem się widzimy!

Dobra dość gadania bezsensu. Wezmę to dvd. Pompkę mogłabym wziąść ale mam tylko taką co to sie do samochodu podłancza :cool3: To jak innej nie załatwisz wezmę tą.
Jutro jedziemy do sklepu ostatecznie aż w to nie wierzę :evil_lol: Mógłby ktoś przykładowo naskrobać co wy kupowaliście sobię tam ?[/QUOTE]

zupki chińskie, zupki chińskie i hmmm jeszcze kupiłam zupki chińskie :D

Posted

Ależ nasze rozmowy są sensowne :diabloti: (nie czytałaś jakie pierdoły na konferencji gg piszemy :evil_lol:)

Mam na pen drivie już jakąś muzykę.

Odpowiedź była zarezerwowana dla psiaków :diabloti::evil_lol:

Posted

widzę ze będziemy się wszyscy zdrowo odżywiać :D
pompki nie posiadam, ale mamy aż 3 chłopów na zlocie da się im to napompują xdd

ej ludzie, bo mi każą mówić mowę początkową więc proszę się ze mnie nie śmiać jak wstanie taki debil i zacznie coś gadać że witam na zlocie xdd

a w ogóle co ze Skibką ? dawno się nie odzywała coś, mam nadzieję że z nią wszystko ok i aktualny jest jej wyjazd na zlot ^^

Posted

[quote name='Bartiśkowa_']zapomniałas jeszcze dodać że zupki chińskie ;d

Widzę że nudno nam tam niebedzie ;) To w siewierzu wysiądz odnajdziemy Cię jakoś ;d[/QUOTE]

no ja myślę, ale ze mną będzie Ppx wiesz o tym, prawda? mówiłam na początku :D

Posted

Boszzz, normalnie jak w rodzinie :mdleje: :multi: :multi:[SIZE=1] I zupki chińskie też weźcie koniecznie![/SIZE] [SIZE=2]Ja biore tylko 4, bo nie lubie.[/SIZE] :cool3:

A osoby 'materacowe' może mają...? Jak coś to trudno, raz się mogę pomęczyć :eviltong:

Posted

[QUOTE]ej ludzie, bo mi każą mówić mowę początkową więc proszę się ze mnie nie śmiać jak wstanie taki debil i zacznie coś gadać że witam na zlocie xdd[/QUOTE]

masz jak w banku że będę się śmiała :diabloti:

Posted

[quote name='NightQueen']masz jak w banku że będę się śmiała :diabloti:[/QUOTE]

haha ah to wzajemne zrozumienie :evil_lol::evil_lol:

Najwyżej jak będziesz smęcić stracimy trochę prowiantu :diabloti:

Posted

[quote name='Iś & Chester']kocham Was -.-
powiem dwa zdania i siadam, nie zdążycie nic zjeść beze mnie :D[/QUOTE]
Ja myślę, że Bartiśkowej chodzilo o innego rodzaju prowiant :D

A ja się już muszę pakować, grrr...

Posted

Zapomniałam że czeka mnie pakowanie bez taty który by poupychał wrazie czego.
już się boję jak będzie wyglądał mój bagaż haha ;d

Reczej chodziło mi o to że gdybyś smęciła to tylko ten prowiant wyląduje na Tobie:evil_lol::diabloti: aha nie zapomnijcie o jajkach i pomidorach :cool3: