Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ja tylko zwykle allegro

pidzej ma jej zrobic troche ogloszen ;)

kurcze ja to sie martwie co bedzie po zdjeciu szwow, czy ona bedzie musiala wrocic do budy?:-(

• Replies 141
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Lulka jak się skończy allegro to ja jej wystawie nowe żebym wszystkie psiaki miała w jednym miejscu, z Twojego konta będziemy korzystac awaryjnie jak mi moje za niepłacenie rachunków zablokują:roll::evil_lol:

Posted

za pomocą ctrl+c (kopiuj) i ctrl+v(wklej) można dodawać zdjęcia do allegro, nie płacąc za nie. można taż skopiować adres obrazka i w allegro wcisnąć ikonkę do wstawiania obrazków i tam wkleić ten adres, to wtedy też się zdjęcie doda za darmo.ja wiem że 10 groszy to się wydaje nic ale jeśli się duzo aukcji w kółko wystawia to już się robią koszty, więc po co przepłacać ;)

Posted

temperatury niskie a ona do budy :-(

gdzie ona teraz przebywa - to jakis hotelik ? dobrze pamiętam ? ... jakie są koszty ?
czy ona ma kubraczek ? ... Arjuna zajmuje się kubrakami dla bidulek ... trzeba napisać ... ona zamarznie :placz:

Posted

Lulka napisz proszę kto opłaca ten hotelik i jaki to koszt

i co z tym kubrakiem ... będziecie zamawiać ?

szczerze i od serca to jakos dziwnie to wszystko zorganizowane ... kubrak można było zamówić już w chwili sterylki - była kupa płaczu ze mała będzie marzła

aga_krzys napisał(a):
jeżeli tak, to dorzucę 100pln, co miesiąc do hoteliku

czy Wasza propozycja nadal aktualna ?

Posted

fioneczka napisał(a):
Lulka napisz proszę kto opłaca ten hotelik i jaki to koszt

i co z tym kubrakiem ... będziecie zamawiać ?

szczerze i od serca to jakos dziwnie to wszystko zorganizowane ... kubrak można było zamówić już w chwili sterylki - była kupa płaczu ze mała będzie marzła

czy Wasza propozycja nadal aktualna ?

hotelik oplaca kobieta co psa menelom zabrala
koszt 300 zł plus karma - bylo juz to pisane

teraz jest 7-10 stopni, nie bede psa w kubrak ubierac teraz, bo co jej ubiore jak bedzie ponizej zera? :roll:

Poza tym okazalo sie ze zostala na czas pooperacyjny zabrana jednak do domu, wiec kubrak byl niepotrzebny, teraz juz ma miec zdjete szwy i ma wrocic do kojca, bo to hotelik kojcowy jest.

Posted

[quote name='fioneczka']asiaf1 masz pełną skrzynkę ????
nie mogę wysłać wiadomości
pilne !!!

nie potrafię teraz wykasowac wiadomości . zadzwoń lub napisz smsa 0-601 92-56-96

• 2 weeks later...
Posted

asiaf1 napisał(a):
:siara::siara::siara::siara::siara::siara:

co to ma znaczyć?????
czyżbyś miała jakąś niespodziankę????????????????????????:cool3::cool3:

NO MÓW!!!:evil_lol::mad: