Jump to content
Dogomania

Norton husky czeka na dom i prosi o deklaracje !!! zadluzenie w hoteliku !!

Recommended Posts

• Replies 234
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='orpha']no chlopie to szykuj sie na porzadny spacer i nie licz na to ze mnie zmeczysz heheh :evil_lol:[/quote]

ciocia orpha Nortonku Cię zmęczy :eviltong: ciekawa jestem ile okrążen wokół polany zrobicie :p

a jakie jest zadłużenie w hoteliku??

Posted

Fajnie, że się tutaj coś dzieje na wątku Nortona, bo tak ogólnie to straszna cisza :( Pozmieniałam mu dzisiaj trochę stronę [url=http://www.huskyadopcje.hekko.pl/index.php?p=2_1]Norton ť HuskyAdopcje.hekko.pl -[/url] i czekamy na jakiś konkretnych chętnych... Fajnie by było jakby chociaż dt mu się trafił bo już masę czasu w tym schronie siedzi :(

Posted

no kurcze wlasnie ile on tam juz jest ?? zreszta ile by nie byl , jego energia tam rozsadza bo niestety w tym hoteliku nikt za bardzo z psami nie pracuje , nie wyprowadza na jakies regularne spacery :shake:

Posted

Wydaje mi się, że siedzi tam od maja, ale jayo pewnie lepiej pamięta, bo to do niej zgłosili się ludzie, którzy go znaleźli. Poprosili o pomoc w znalezieniu mu tymczasowego lokum i domu, po czym o nim zapomnieli :angryy:
My właściwie cały czas spłacamy długi za inne psy, więc pobyt Nortona jest na razie na wielkim minusie.

Posted

ja o nim wiem gdzieś od końca lipca :hmmmm: chyba... zła jestem, że jak były takie kłopoty z adopcją, nikt mi o tym nie powiedział :angryy:
idę robić wątki na S-O i mamutach ;) jak zrobię to wkleję

Posted

jak pisałam już wiem o nim od jakiegoś czasu i chociaż na 100% nie jest moim psem, to postaram się jak mogę by mu pomóc znaleźć dom :p
wątek na S-O:
[url=http://forum.stake-out.org/viewtopic.php?p=165294#165294]Psy zaprzęgowe :: Zaloguj[/url]
Renatko, tu wiesz że musisz coś od czasu do czasu napisać bo inaczej spada na dół :shake:
na malamutach:
[url=http://forum.alaskan.malamut.org/viewtopic.php?p=117963#117963]Forum Rasy Alaskan Malamute :: Zobacz temat - SH Norton pilnie szuka domku!!! Potrzebna pomoc finansowa!!![/url]
pozwoliłam sobie skorzystać z Twoich tekstów :eviltong: są super ;)

Posted

aaa słuchajcie , zadzwonila do mnie pani zainteresowana Nortonem....prawdopodobnie pojedzie ze jutro do hoteliku ,prztrzepie ja w te i nazad , zobaczymy jaka ma wiedze i czy sie nadaje , jak przejdzie wstepna weryfikacje i dalej bedzie zaintersowana Nortonem nawiedze ja w domu i obejrze katy :evil_lol:

Posted

[quote name='orpha']aaa słuchajcie , zadzwonila do mnie pani zainteresowana Nortonem....prawdopodobnie pojedzie ze jutro do hoteliku ,prztrzepie ja w te i nazad , zobaczymy jaka ma wiedze i czy sie nadaje , jak przejdzie wstepna weryfikacje i dalej bedzie zaintersowana Nortonem nawiedze ja w domu i obejrze katy :evil_lol:[/quote]

trzymam kciuki :loveu:

Posted

no no trzymajcie , trzymajcie mocno - mam nadzieje , ze cos z tego wyjdzie , zreszta tak czy siak grunt ze sie jakis ruch zaczyna robic

Posted

tfu tfu tfu odpluc poki co mam wiare w swoj fart do adopcji , zaden mój tymczas przesadnie dlugo u mnie miejsca nie zagrzal i wiele tych watkowych szybko domy znajdowalo , wszytski domki poki co sa przewspaniale i oby tak szlo dalej z korzyscia dla psiakow. Tfu tfu tfu :evil_lol:

Posted

jakies fatum wisi nad moim dojazdem do hoteliku , umowiona bylam z panstwem na 10 dzisiaj , pani zadzwonila ze juz jedzie , za 15 minut telefon , ze stluczke mieli :shake: , ale byc moze uda sie jeszcze dzisiaj albo jutro ,bo pani ma sie stara o samochod zastepczy , jest ze mna caly czas w kontakcie ,bardzo jej zalezy na poznaniu Nortona.

Posted

nie :shake: , pani dzwonial do mnie wczoraj z rana , ze samochod dadza jej dopiero w tygodniu. Wiec jesli juz to trzeba czekac na week , bo ja w tygodniu nie mam kiedy sie ruszyc :cool1:

Posted

no niestety do weeku , bo naprawde w tygodniu nie dam fizucznie rady :shake:

a tutaj jako ciekawostka , jak to kot sobie haski urobił :evil_lol:

[URL]http://www.dogomania.pl/forum/f80/dwie-dumne-hasiorki-niya-jadzia-rownie-dostojna-kundelka-setka-kocia-banda-116809/index146.html[/URL]

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...