Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Hawanka']ja to miałam on więcej nabłyszcza niż działa antystatycznie dodatkowo on puszył mi psa...[/QUOTE]

Łał. Puszył antystatyk?? Hm... a ja myślałam, że to sie nawzajem wyklucza... Nie chcę kupować całej butli od razu, bo znowu jak mam wyrzucić, to mnie nerwa bierze :P

• Replies 88
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Bura']Łał. Puszył antystatyk?? Hm... a ja myślałam, że to sie nawzajem wyklucza... Nie chcę kupować całej butli od razu, bo znowu jak mam wyrzucić, to mnie nerwa bierze :P[/QUOTE]
ja wyrzuciłam prawie cała butelke ...bo nie pasował...Ehh

Posted

[quote name='Hawanka']ja wyrzuciłam prawie cała butelke ...bo nie pasował...Ehh[/QUOTE]

O żesz Ty, mogłaś zachować bym se odkupiła :P Ja mam odżywkę na zbyciu, chętnie zamienie na coat gloss :)

• 4 weeks later...
Posted

Ja używałam Show Ring, całkiem fajny tylko ten zapach echhh bardzo duszący, więc psikamy tylko na dworze :)
Mam też ring 5 untangle i ten jest super ma bardzo przyjemny zapach szybko się wchłania i rzeczywiście łatwiej wyczesać potem psa.

• 1 year later...
  • 2 years later...
  • 11 months later...
Posted

Szukam opinie na temat Protein Coat Conditioner, głównie w zastosowaniu na psach ras krótkowłosych. Wcześniej w temacie przeczytałam, że niekoniecznie jest polecany ze względu na swój silny, specyficzny zapach. Może coś się zmieniło, może ktoś ma inne zdanie. Chętnie poczytam opinię ponieważ interesuje mnie zakup tej odżywki.