nordic blue Posted May 19, 2008 Posted May 19, 2008 [quote name='husky_strzegom'] [B]CARUSSO WIND Myśliwi Połnocy[/B] - pies nie do oceny i nie rokujący nadziei na ringach wystawowych (z tego co mi wiadomo) jakby był nie do oceny to dostał by [B]NDO[/B], a pisze że dostał [B]OB :loveu:[/B] [B]to bardzo duża różnica[/B]
husky_strzegom Posted May 19, 2008 Posted May 19, 2008 Tak powiedziała sędzina, a stałem o bok. Być może dostał co innego :) A przy pisaku było napisane na dogo [B]"? ob?"[/B]. Za miesiąc będzie wszytko wiadomo. Numer katalogowy i na stronę jeleniogórskiego związku i będzie wszytko jasne :)
flashka-g Posted May 19, 2008 Posted May 19, 2008 [quote name='husky_strzegom']Tak powiedziała sędzina, a stałem o bok. Być może dostał co innego :) A przy pisaku było napisane na dogo [B]"? ob?"[/B]. Za miesiąc będzie wszytko wiadomo. Numer katalogowy i na stronę jeleniogórskiego związku i będzie wszytko jasne :)[/quote] nie wiem czy dostal obiecujaca dlatego napisalam znaki zapytania i napisalam ze moze Monika uzupelni. Nie dowiadywalam sie osobiscie dlatego nie napisalam nic pewnego.
zpr Posted May 19, 2008 Posted May 19, 2008 Nic nie mogę powiedzieć na ten temat ponieważ nie znam oceny. Wszyscy widzieli, że pies nie dał się ocenić mimo tego, że wyglądł na prawde ładnie, niestety sędzina nie miała możliwości ani obejrzeć go w ruchu ani w postawie, ale nie sądzę by napisała, że pies nie rokuje nadzieji wystawowych, to jeszcze szczenię, więc co można na ten temat powiedzieć. Wszystko jest kwestią nauki i to leży w gestii właścicieli ;)
husky_strzegom Posted May 19, 2008 Posted May 19, 2008 Najlepiej wie osoba wystawiająca pieska :) Więc okaże się co dostał :)
kalina. Posted May 23, 2008 Posted May 23, 2008 Kto wybiera sie do Krakowa:)? KRAKÓW [B]psy[/B] Szczenięta Młodzież Pośrednia Otwarta Championy Weterani [B]suki[/B] Szczenięta Młodzież Pośrednia Otwarta: Perła Eskimoski Domek Championy Weteranki
mortikia Posted May 23, 2008 Posted May 23, 2008 [quote name='husky_strzegom']Najlepiej wie osoba wystawiająca pieska :) Więc okaże się co dostał :)[/quote] Ciekawe czemu tak bardzo interesuje Cię ocena akurat tego psiaka ? Raz, że wygląda na bardzo ładnego. Dwa: nie każdy właściciel psa wie jak go wystawić, większość uczy się na własnych błędach. Carusso to [B][U]szczeniak![/U][/B], ciągle rośnie i na pewno jeszcze się mocno zmieni, nie rozumiem więc czemu twierdzisz, że ''nie rokuje nadzieji na ringach wystawowych" ?
husky_strzegom Posted May 23, 2008 Posted May 23, 2008 [B]mortikia [/B]ja nie twierdzę, tylko mówię jak słyszałem... i nie upieram się bo mogę nie mieć racji :) Po prostu napisałem to co słyszałem jak sędzina mówiła :)
nordic blue Posted May 23, 2008 Posted May 23, 2008 Kto wybiera sie do Krakowa:smile:? KRAKÓW [B]psy[/B] Szczenięta Młodzież Pośrednia Otwarta Championy Weterani [B]suki[/B] Szczenięta Młodzież Pośrednia Otwarta: [COLOR=blue]Nordic Blue BRILLIANT SHOOTING STAR[/COLOR] Perła Eskimoski Domek Championy Weteranki
galadria Posted May 24, 2008 Posted May 24, 2008 [B][I][U]PSY[/U][/I][/B] szczenięta 1 młodzież 3 pośrednia 2 otwarta 3 champion 1 weteran 1 [B][I][U]SUKI[/U][/I][/B] młodzież 6 SECRET STAR OF WOLF POINT posrednia 6 otwarta 5 champion 2
Daniel ED Posted May 24, 2008 Posted May 24, 2008 [quote name='galadria'][B][I][U]PSY[/U][/I][/B] szczenięta 1 Non-Stop Strongman ED młodzież 3 Kortiz ED pośrednia 2 otwarta 3 Togo de Ciukci champion 1 weteran 1 Rick de Ciukci [B][I][U]SUKI[/U][/I][/B] młodzież 6 SECRET STAR OF WOLF POINT posrednia 6 Best Girl for You ED otwarta 5 champion 2[/quote] Happy Hilary ED;)
galadria Posted May 24, 2008 Posted May 24, 2008 [I][B][I][U]PSY[/U][/I][/B][/I] [I][B]szczenięta 1[/B][/I] [I]Non-Stop Strongman ED[/I] [I][B]młodzież 3[/B][/I] [I]SPECIAL ONE OF WOLF POINT[/I] [I]Kortiz ED[/I] [I][B]pośrednia 2[/B][/I] [I][B]otwarta 3[/B][/I] [I]Togo de Ciukci[/I] [I][B]champion 1[/B][/I] [I][B]weteran 1[/B][/I] [I]Rick de Ciukci[/I] [I][B][I][U]SUKI[/U][/I][/B][/I] [I][B]młodzież 6[/B][/I] [I]SECRET STAR OF WOLF POINT[/I] [I]CHONTAL ESKIMO RIVER[/I] [I][B]posrednia 6[/B][/I] [I]Best Girl for You ED[/I] [I][B]otwarta 5[/B][/I] [I][B]champion 2[/B][/I] [I]Happy Hilary ED[/I]
Cyraneczka Posted May 25, 2008 Posted May 25, 2008 Czy ktoś ma wieści z Radomia??? Ja wiem tylko o suczce z naszej hodowli: [SIZE=3][COLOR=green]Arktogea ESTONIA - 1, Zw.Mł., NJwR :-)[/COLOR][/SIZE]
Guest Karmel Posted May 25, 2008 Posted May 25, 2008 [SIZE=4][COLOR=#0000ff]Nordic Blue BRILLIANT SHOOTING STAR[/COLOR][/SIZE] [SIZE=4][COLOR=#0000ff][SIZE=5][COLOR=red]CWC NDSwR[/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE] GRATULACJE!!!
flashka-g Posted May 25, 2008 Posted May 25, 2008 [I][B][I][U]PSY[/U][/I][/B][/I] [I][B]szczenięta 1[/B][/I] [I]Non-Stop Strongman ED[/I] [I][B]młodzież 3[/B][/I] [I]SPECIAL ONE OF WOLF POINT[/I] [I]Kortiz ED[/I] [I][B]pośrednia 2[/B][/I] [I][B]otwarta 3[/B][/I] [I]Togo de Ciukci[/I] [I][B]champion 1[/B][/I] [I][B]weteran 1[/B][/I] [I]Rick de Ciukci[/I] [I][B][I][U]SUKI[/U][/I][/B][/I] [I][B]młodzież 6[/B][/I] [I][COLOR=red]KAILUA de Ciukci[/COLOR][/I] [I]SECRET STAR OF WOLF POINT[/I] [I]CHONTAL ESKIMO RIVER[/I] [I][B]posrednia 6[/B][/I] [I]Best Girl for You ED[/I] [I][B]otwarta 5[/B][/I] [I][B]champion 2[/B][/I] [I]Happy Hilary ED[/I]
Daniel ED Posted May 25, 2008 Posted May 25, 2008 [quote name='Cyraneczka']Czy ktoś ma wieści z Radomia??? Ja wiem tylko o suczce z naszej hodowli: [SIZE=3][COLOR=green]Arktogea ESTONIA - 1, Zw.Mł., NJwR :-)[/COLOR][/SIZE][/quote] Non-Stop Strongman ED-lok.1,Best Puppy,BIS Puppy:loveu: Kortiz ED-lok.1,Zw.Mł.;) Tarot ED-lok.1,BOS,BOB:cool1: Rick de Ciukci-lok.1,BIS Weteran:loveu: Best Girl for You ED-lok.2:mad: Whisky River ED-lok.1 :lol: Ogromne gratulacje dla Wszystkich, szczególnie dla Agnieszki i Wiwy:multi: Niezły z Was duecik;) Aż miło popatrzeć na taką parkę:cool3:
Cyraneczka Posted May 25, 2008 Posted May 25, 2008 [quote name='Daniel ED']Non-Stop Strongman ED-lok.1,Best Puppy,BIS Puppy:loveu: Kortiz ED-lok.1,Zw.Mł.;) Tarot ED-lok.1,BOS,BOB:cool1: Rick de Ciukci-lok.1,BIS Weteran:loveu: Best Girl for You ED-lok.2:mad: Whisky River ED-lok.1 :lol: Ogromne gratulacje dla Wszystkich, szczególnie dla Agnieszki i Wiwy:multi: Niezły z Was duecik;) Aż miło popatrzeć na taką parkę:cool3:[/quote] [LEFT][SIZE=5][COLOR=olive]Gratki!!!![/COLOR][/SIZE] [SIZE=5][COLOR=olive]Ale daliście czadu :p:multi::multi::multi:[/COLOR][/SIZE][/LEFT]
flashka-g Posted May 25, 2008 Posted May 25, 2008 Jednak pojechaliscie:eviltong: BRAWO!!!!!!!:multi::multi::multi: no no niezłe dwa weekendy mieliscie;)
Kori Posted May 26, 2008 Posted May 26, 2008 Gratuluję wszystkim wspaniałych sukcesów. :multi: A moja Aura rośnie :loveu:, Royal Rainbow pozdrawia Eskimoski Domek. Potwierdzam, ze charakter to ma raczej po tacie, tak jak pani Teresa mnie ostrzegała :evil_lol:
Eskimoski Domek Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 Eskimoski Domek pozdrawia małą Royal Rainbow.Kori a pare fotek małej dostane?To moja faworytaka z tego miociku i fajnie było by zobaczyć jak się rozwija.
ewka122 Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 Czy ktoś do Lublina jedzie na krajówkę??? Lublin 0.06.2008r. [B]Psy[/B] [B]Suki[/B] [COLOR=red][B]kl. otwarta[/B][/COLOR] [COLOR=black][B]ROYAL LOVEL AMBER Eskimoski Domek[/B][/COLOR]
Florka_xyz Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 [quote name='Daniel ED']Non-Stop Strongman ED-lok.1,Best Puppy,BIS Puppy:loveu: Kortiz ED-lok.1,Zw.Mł.;) Tarot ED-lok.1,BOS,BOB:cool1: Rick de Ciukci-lok.1,BIS Weteran:loveu: Best Girl for You ED-lok.2:mad: Whisky River ED-lok.1 :lol: No prosze prosze Daniel idziecie jak burza:multi:Brawa dla Eskimoskiego Domku i dla reszty walczacych :multi::multi::multi:
Martynaaaa Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 [COLOR=Red][SIZE=4][FONT=Century Gothic]gratulacje dla wszystkich;)[/FONT][/SIZE][/COLOR]
Guest Karmel Posted May 28, 2008 Posted May 28, 2008 [quote name='ewka122']Czy ktoś do Lublina jedzie na krajówkę??? Lublin 08.06.2008r. [B]Psy[/B] [B]Suki[/B] [B]kl.pośrednia[/B] [B]OKSANA Srebro Północy:cool3:[/B] [COLOR=red][B]kl. otwarta[/B][/COLOR] [COLOR=black][B]ROYAL LOVEL AMBER Eskimoski Domek[/B][/COLOR]
Daniel ED Posted May 28, 2008 Posted May 28, 2008 Psy: -szcz.Non Stop Strongman ED -mł.Kortiz ED -otw.Tarot ED -wet.Rick de Ciukci Suczki: -pośr.Best Girl for You ED
Recommended Posts