Gosia & c.o. Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 A teraz czekamy na fotki:lol: No paparazzi do roboty :cool3:
Florka_xyz Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 No więc ja tez BARDZO chciałam WAM podziękowac za super atmosfera i czysta walke na ringu. Gosiu nie ma za co z czysta przyjemnościa pomogłam:))
galadria Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 [quote name='Gosia & c.o.']A teraz czekamy na fotki:lol: No paparazzi do roboty :cool3: no to ok, ja powstawiam same dziewuszynki bo to prawie tylko mam, ..rośnie nowy Młody Prezenter :loveu: ...no i nawet my się załapaliśmy na zdjęcie :multi: (więcej fotek nie posiadam ale jeśli Beatka ,nasz główny reporter ,mi coś prześle i się zgodzi to napewno wstawie na dgm0
Cyraneczka Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 Ja równiez poproszę o zdjęcia na maila [email protected] Chyba pierwszy raz byłam na wystawie bez aparatu :placz: i poproszę o zdjęcia wszystkich psiaków. Dzięki Galadria za zdjęcia od Ciebie :loveu:
NigdyNigdy Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 No, to i ja się zebrałam do napisania swojego wypracowania :razz: Wystawa jakaś taka.... dziwna była :p Tyle się działo, że boję się, że o czymś zapomne, zatem zacznę od najważniejszego: Gratulacje dla wszystkich zwycięzców- tych dużych i tych małych ;) Atmosfera tak, jak wszyscy to podkreślają- fantastyczna! Dzięki Wszystkim za to, bo kiedy atmosfera fajna, to i drugą lokatę dostać nie jest przykro ;) Chciałabym serdecznie podziękować również za to.... hmmm.... show, które mi zafundowaliście w trakcie wręczania pucharów dla Bursztynka, z racji rankingu. Jesteście kochani :Rose: Przepraszam za rozrzewienie, ale to wszystko jest zbyt wcześnie jeszcze.... Co do wyników, jesteśmy w sumie zadowoleni. Cieszę się, że nieżyjąca już mama Jagódki, WESOŁA z Coyoacan, otrzymała tytuł Najlepszej Suki Hodowlanej Klubu. A to wszystko dzięki Godnej, Mieszkowi i Jagódce :Rose: Wielkim przeżyciem była dla mnie również możliwość, ponownego wystawienia Kowboja, czyli tatka Jagódki. To już 6 lat, kiedy ostatnio ze sobą współpracowaliśmy. Zawsze uwielbiałam pracować z tym psem, bo ma w sobie to "coś" (oprócz rewelacyjnych kątów i cudnej szyi ;)) no i.... jest nadwyraz sympatyczny i kochany. Cieszę się, że w chwili, gdy zabrakło Bursztynka, to on zdobył tytuł Best in Show Weteranów. Boboj, LOVE YOU! :buzi: I dzięki piękne Wszystkim za entuzjastyczny doping- to dodaje skrzydeł :loveu: No, to my teraz udajemy się na dłuższą wystawową przerwę....
piotrjan Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 Winterfrost's EXCLUSIVE - "Zorka" -Mł. Zw. Klubu 2008 ( najmłodsza w historii klubu ? ) zdjęcie Artur Rafalak ( dzięki ! ) -------------------------------- Gratki dla wszystkich bez wyjątku !!! Nasze haszczaki są coraz piękniejsze i lepsze ! Może dzięki temu atmosfera na wystawach jest coraz fajniejsza !
galadria Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 Katowice - staweczka ilościowa :loveu: psy klasa szczeniąt 1 klasa młodzieży 6 klasa pośrednia 3 klasa otwarta 7 klasa championów 2 klasa weteranów 1 suki klasa szczeniąt 5 klasa młodzieży 5 klasa pośrednia 8 klasa otwarta 8 klasa championów 4 klasa weteranów 1
galadria Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 [quote name='galadria']Katowice - staweczka ilościowa :loveu: psy klasa szczeniąt 1 klasa młodzieży 6 klasa pośrednia 3 klasa otwarta 7 klasa championów 2 klasa weteranów 1 suki klasa szczeniąt 5 klasa młodzieży 5 SECRET STAR of Wolf Point Winterfrost's Exclusive Tina's Black Queen ESKIMOSKI DOMEK klasa pośrednia 8 klasa otwarta 8 klasa championów 4 Arktogea QUEEN OF NIGHT klasa weteranów 1 .............................
ar2r Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 efra-husky napisał(a):ar2r w ogóle nie widać twoich zdjęć :shake: przepraszam ... mały problem z serwerem ... teraz powinno być widać. :-)
piotrjan Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 Katowice - staweczka ilościowa :loveu: psy klasa szczeniąt 1 klasa młodzieży 6 klasa pośrednia 3 klasa otwarta 7 klasa championów 2 FIRST EXPRESS Dwie Korony klasa weteranów 1 suki klasa szczeniąt 5 klasa młodzieży 5 SECRET STAR of Wolf Point Winterfrost's EXLUSIVE Tina's Black Queen ESKIMOSKI DOMEK klasa pośrednia 8 klasa otwarta 8 klasa championów 4 Arktogea QUEEN OF NIGHT klasa weteranów 1
kalina. Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 My niestety z przyczyn losowych nie wyrobiliśmy sie w terminie.Może bedziemy jako widzowie:)(mam na mysli Aktowice oczywiście).
Florka_xyz Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 [quote name='piotrjan']Katowice - staweczka ilościowa :loveu: psy klasa szczeniąt 1 klasa młodzieży 6 klasa pośrednia 3 klasa otwarta 7 klasa championów 2 FIRST EXPRESS Dwie Korony EBONYSHADOW N SHAPALI’S DRAGON klasa weteranów 1 suki klasa szczeniąt 5 EBONYSHADOW'S HUSQVARNA ISIS klasa młodzieży 5 SECRET STAR of Wolf Point Winterfrost's EXLUSIVE Tina's Black Queen ESKIMOSKI DOMEK klasa pośrednia 8 klasa otwarta 8 HUSQVARNA TIARA klasa championów 4 Arktogea QUEEN OF NIGHT ARKTOGEA VIRTUAL VIRGO FOR HUSQVARNA klasa weteranów 1 :)
Cyraneczka Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 Katowice - uzupełniamy :cool3::loveu: psy klasa szczeniąt 1 klasa młodzieży 6 klasa pośrednia 3 klasa otwarta 7 klasa championów 2 FIRST EXPRESS Dwie Korony EBONYSHADOW N SHAPALI’S DRAGON klasa weteranów 1 suki klasa szczeniąt 5 ISIS EBONYSHADOW'S HUSQVARNA klasa młodzieży 5 SECRET STAR of Wolf Point Winterfrost's EXLUSIVE Tina's Black Queen ESKIMOSKI DOMEK Arktogea EMMANUELLE klasa pośrednia 8 klasa otwarta 8 HUSQVARNA TIARA klasa championów 4 Arktogea QUEEN OF NIGHT ARKTOGEA VIRTUAL VIRGO FOR HUSQVARNA klasa weteranów 1
jolka11 Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 psy klasa szczeniąt 1 klasa młodzieży 6 klasa pośrednia 3 Oumiak's BAY OF PASSION klasa otwarta 7 klasa championów 2 FIRST EXPRESS Dwie Korony EBONYSHADOW N SHAPALI’S DRAGON klasa weteranów 1 suki klasa szczeniąt 5 ISIS EBONYSHADOW'S HUSQVARNA klasa młodzieży 5 SECRET STAR of Wolf Point Winterfrost's EXLUSIVE Tina's Black Queen ESKIMOSKI DOMEK Arktogea EMMANUELLE klasa pośrednia 8 HESPEROS Sądeckie Pieszczochy klasa otwarta 8 HUSQVARNA TIARA klasa championów 4 Arktogea QUEEN OF NIGHT ARKTOGEA VIRTUAL VIRGO FOR HUSQVARNA klasa weteranów 1
piotrjan Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 psy klasa szczeniąt 1 klasa młodzieży 6 klasa pośrednia 3 Oumiak's BAY OF PASSION klasa otwarta 7 klasa championów 2 FIRST EXPRESS Dwie Korony EBONYSHADOW N SHAPALI’S DRAGON klasa weteranów 1 suki klasa szczeniąt 5 ISIS EBONYSHADOW'S HUSQVARNA klasa młodzieży 5 SECRET STAR of Wolf Point Winterfrost's EXLUSIVE Tina's Black Queen ESKIMOSKI DOMEK Arktogea EMMANUELLE Husqvarna WINTER LOVE ( ? ) klasa pośrednia 8 HESPEROS Sądeckie Pieszczochy klasa otwarta 8 HUSQVARNA TIARA klasa championów 4 Arktogea QUEEN OF NIGHT ARKTOGEA VIRTUAL VIRGO FOR HUSQVARNA klasa weteranów 1
mortikia Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 Owoce mojej dwugodzinnej pracy... ;) Reszta zdjęć prawdopodobnie w weekend. foto: Justyna Wydra LEGIONOWO- fotoreportaż sh;-) Psy baby Best Beauty Husqvarana- lok.1 Forest Wintry Syberyjskie Pieszczochy (foto niżej z Rhettem) Rhett Fortunatus (foto niżej z Wintrym) młodzież Eiger Arktogea El Mejor Eskimoski Domek Kortiz Eskimoski Domek Omri De Ciukci Rokefeler Brazil Z Pierwszej Ręki Tina's Black King Eskimoski Domek - 1 Mł.Zw.Klubu , Najlepszy Junior w Rasie pośrednia Adventurer Eskimoski Domek Bali Sona From Chandu Oumiak's Bay Of Passion - lok. 1, CWC Hawk Seven Heven Libertyn Fortunatus Marakaja Top Trendy otwarta Cedar De Ciukci Dexter Z Dębickiej Kępy Lider Nikes Z Pierwszej Ręki Maxs Pieroth Blue Mieszek Z Coyaocan Silver Shine Marakaja Tarot Eskimoski Domek- 1 CWC Ubik Lighst Of North Yuki Z Grodzkiego Zakątka championy Ebonyshadown Shapali's Dragon- 1 CWC, zw Klubu Greenland Hydrargium Until The Top Of Baker Lake weterany Poor Lonesome Cowboy Of Baker Lake SUKI baby Amaryllis Fortunatus szczenięta CAYENNE SONIC KENNEL - lok. 3 CLEOPATRA GIDELSKIE SANIE- lok.1 ISIS EBONYSHADOW'S HUSQVARNA - lok. 2 EXPLORER MISS SPOTTY - lok. 4 młodzież ANDROMEDA GIDELSKIE SANIE BEAUTY Z KLANU WYDRY CINA PRINCES OF NORTH ARKTOGEA EMMANUELLE ARKTOGEA ESTONIA WINTERFROST'S EXCLUSIVE- lok. 1 SECRET STAR OF WOLF POINT - lok. 2. TINA'S BLACK PRINCES ESKIMOSKI DOMEK TINA'S BLACK QUEEN ESKIMOSKI DOMEK HUSQVARNA WINTER LOVE pośrednia NORDIC BLUE BRILLIANT SHOOTING STAR- lok. 1 ZW.Klubu, BOB CAIPIRINHA SILVER SCREEN CHIMERA HUSKY TEAM ELEKTRA MOUNTAIN STREAM FULL OF ENERGY POTĘGA NATURALNOŚCI HESPEROS SĄDECKIE PIESZCZOCHY SEVEN HEAVEN HEVIA PASSION DANCE FORTUNATUS ROYAL LOVELY SUN ESKIMOSKI DOMEK - lok. IV SHERRY SASHKA RAY OF LIGHT ESKIMOSKI DOMEK UROCZA ESKIMOSKI DOMEK otwarta ALABAMA FORTUNATUS AMBERINA ELLIDA ELZAN AZTECA Z COYOACAN MISS ARISHA ESKIMOSKI DOMEK - lok. 1, CWC MISS SHAYANE ESKIMOSKI DOMEK SASQUEHANNA PARADA TIFFANI ESKIMOSKI DOMEK UKAYALL LIGHTS OF NORTH ARKTOGEA VENICE championy GODNA Z COYOACAN HAPPY HILARY ESKIMOSKI DOMEK JAGIENK Z COYOACAN-2 HUSQVARNA MERCI ARKTOGEA QUEEN OF NIGHT- lok. 1, CWC ARKTOGEA QUEEN OF SNOW ARKTOGEA TSUNAMI ARKTOGEA VIRTUAL VIRGO FOR HUSQVARNA- lok. 3 weterany ONCE FOR ALL FORTUNATUS BLAQUEJAC'S SUGARN SPICE
mortikia Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 psy klasa szczeniąt 1 klasa młodzieży 6 klasa pośrednia 3 Oumiak's BAY OF PASSION klasa otwarta 7 klasa championów 2 FIRST EXPRESS Dwie Korony EBONYSHADOW N SHAPALI’S DRAGON klasa weteranów 1 suki klasa szczeniąt 5 ISIS EBONYSHADOW'S HUSQVARNA klasa młodzieży 5 SECRET STAR of Wolf Point Winterfrost's EXLUSIVE Tina's Black Queen ESKIMOSKI DOMEK Arktogea EMMANUELLE HAUKENN ANDROMEDA klasa pośrednia 8 HESPEROS Sądeckie Pieszczochy klasa otwarta 8 HUSQVARNA TIARA klasa championów 4 Arktogea QUEEN OF NIGHT ARKTOGEA VIRTUAL VIRGO FOR HUSQVARNA klasa weteranów 1
Nitor-Nivalis Posted March 5, 2008 Author Posted March 5, 2008 Ogromne gratki dla wszystkich zwyciezcow klubowki :) Ciesze sie ze moi ulubiency znowu pokazali na co ich stac :) Tak trzymac :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: i tez slicznie prosze o fotki
flashka-g Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 psy klasa szczeniąt 1 NON STOP STRONGMAN Eskimoski Domek klasa młodzieży 6 TINA`s BLACK KING Eskimoski Domek klasa pośrednia 3 Oumiak's BAY OF PASSION ADVENTURER Eskimoski Domek klasa otwarta 7 TAROT Eskimoski Domek klasa championów 2 FIRST EXPRESS Dwie Korony EBONYSHADOW N SHAPALI’S DRAGON klasa weteranów 1 suki klasa szczeniąt 5 ISIS EBONYSHADOW'S HUSQVARNA KAILUA DE CIUKCI Explorer MISS SPOTTY NON STOP STAR Eskimoski Domek klasa młodzieży 5 SECRET STAR of Wolf Point Winterfrost's EXLUSIVE Tina's Black Queen ESKIMOSKI DOMEK Arktogea EMMANUELLE HAUKENN ANDROMEDA klasa pośrednia 8 HESPEROS Sądeckie Pieszczochy Nordic Blue BRIILIANT SHOOTING STAR klasa otwarta 8 HUSQVARNA TIARA PENNYROYAL TEA Fortunatus klasa championów 4 Arktogea QUEEN OF NIGHT ARKTOGEA VIRTUAL VIRGO FOR HUSQVARNA klasa weteranów 1 ROMA de Estrella Polar (reszty pieskow od Pani Teresy nie jestem pewna rozmieszczenia w klasach to nie pisze;) )
jolka11 Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 a ja wrócę jeszcze do klubówki jak ktoś chętny do zobaczenia fotek to zapraszam :lol: http://www.pieszczochy.eu/legionowo_club_08.htm
Cyraneczka Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 [quote name='jolka11']a ja wrócę jeszcze do klubówki jak ktoś chętny do zobaczenia fotek to zapraszam :lol: http://www.pieszczochy.eu/legionowo_club_08.htm Śliczne zdjęcia :)
Recommended Posts