Cyraneczka Posted April 29, 2007 Posted April 29, 2007 [COLOR=Magenta][B]Rasę wygrał TALIZMAN!!! Gratulacje[/B][/COLOR] :multi::multi::multi: Suczki Młodzież - MISS ARISHA ED - Zw.Mł Pośrednia - NOKIA BRASIL Z Pierwszej Ręki - CWC, CACIB Otwarta - ARIZONA DREAM Fortunatus
Cyraneczka Posted April 29, 2007 Posted April 29, 2007 [COLOR=Black]OPOLE 2007 - proszę uzupełniać :p psy szczeniaki [/COLOR] [COLOR=Black]LIBERTIN Fortunatus - [COLOR=Red]1[/COLOR] psy mlodziez Arctic freedome Choice Oumiak`s bay Of passion - [COLOR=Red]1, zw.mł.[/COLOR] leshan de Ciukci Cerber Husky Team Oskar z Pierwszej reki Hawk Seven Heaven [/COLOR] [COLOR=Black]LUCK Hoo-Doo PARADISE ED MISTER EUROPE ED psy posrednia GRAF Nektar Północy Arktogea Quick Demon -[COLOR=Red] 1, CWC[/COLOR] psy otwarta Swift Wolf Fortunatus -[COLOR=Red] 2[/COLOR] MAGIC z Pierwszej Reki DODI z Dzikiego Rancza [/COLOR] [COLOR=Black]BUDYŃ Luks Torpeda Oumiak's AMBASSADEUR DE FRANCE -[COLOR=Red] 1, CWC[/COLOR] SNOWSTORM z Watahy Ostrego Zęba psy championy Shapali de Ciukci - [COLOR=Red]4[/COLOR] [/COLOR] [COLOR=Black]DUSTIN Sądeckie Pieszczochy - [COLOR=Red]2[/COLOR] Oumiak's THE SHOW MUST GO ON - [COLOR=Red]3[/COLOR] TALIZMAN FOR FORTUNATUS ED - [COLOR=Red]1, CWC, CACIB, BOB[/COLOR] psy weterany Bursztyn z Coyoacan - [COLOR=Red]1[/COLOR] suki szczeniaki [/COLOR] [COLOR=Black]PINACOLADA Fortunatus - [COLOR=Red]1[/COLOR] suki mlodziez Afera Freedome Choice Sherry Sashka Ray of Light Eskimoski Domek Perła Eskimoski DOmek Chimera Husky Team [/COLOR] [COLOR=Black]Miss Shayenne ED - [COLOR=Red]1, Zw.Mł.[/COLOR] [/COLOR] [COLOR=Black]Arktika Parakortus [/COLOR] [COLOR=Black]Tańcząca Mallorca ED [/COLOR] [COLOR=Black]Silver Cloud Marakaja [/COLOR] [COLOR=Black]Bela Chito of Chandu [/COLOR] [COLOR=Black]Arktogea Queen of Night - [COLOR=Red]4[/COLOR] NARIS ART OF BEAUTY Srebro Północy suki posrednia Fama Sądeckie Pieszczochy Hypia Potomek Zorzy JURA Eskimoski Domek [/COLOR] [COLOR=Black]DIVA Eskimo River NOKIA BRAZIL z Pierwszej Ręki -[COLOR=Red] 1, CWC, CACIB[/COLOR] [/COLOR][COLOR=Black]MAAGIE MAY DB Arctic suki otwarta Arctic Champions American Beauty Seona de Ciukci Demona z Dzikiego Rancza Arctic Women Eskimoski Domek Gabi Singel Moanke Zimowa Wróżka Eskmimoski Domek [/COLOR] [COLOR=Black]INARI Nunatak [/COLOR][COLOR=Black] ARIZONA DREAM Fortunatus - [COLOR=Red]1, CWC[/COLOR][/COLOR] [COLOR=Black] Francis Siwash Legend [/COLOR] [COLOR=Black] MIRA CETI Srebro Północy suki championy Jagienka z Coyoacan -[COLOR=Red] 1, CWC[/COLOR] suki weterany [/COLOR] [COLOR=Black]NIAGARA Fortunatus - [COLOR=Red]1[/COLOR] [/COLOR]
Videl Posted April 29, 2007 Posted April 29, 2007 [SIZE=4][COLOR=Red]Oumiak's BAY OF PASSION - [COLOR=SeaGreen]BIS Junior:loveu::loveu::loveu: [SIZE=3][COLOR=Black]Pani Mariolu serdeczne gratulacje:lol: Brawa dla Asi!!!:multi::multi: [/COLOR][/SIZE][/COLOR][/COLOR][/SIZE]
Videl Posted April 29, 2007 Posted April 29, 2007 [SIZE=4][COLOR=DarkOrange] NOKIA BRASIL Z Pierwszej Ręki - [COLOR=YellowGreen]III Najpiękniejszy Pies Opolszczyzny 2007:loveu: [COLOR=DarkOrchid] Gratulacje dla Moniki:lol::multi:[/COLOR] [/COLOR][/COLOR][/SIZE]
mortikia Posted April 30, 2007 Posted April 30, 2007 [CENTER][SIZE=3][B]Serdecznie gratulacje!!!![/B][/SIZE] Ps. Kto pochwali się zdjęciami ? :lol: ;) :cool3: [/CENTER]
Matakia Posted April 30, 2007 Posted April 30, 2007 Czy ktoś z Warszawy (okolic, ew. na wschód..) może wrzucić mnie na pakę do Bydgoszczy? (jadę sama). Please please please
HUSKYTEAM Posted April 30, 2007 Posted April 30, 2007 A my totalny dramat: Bardzo dobra i doskonała ocena dana na zasadzie "niech się koleś cieszy". Jedym słowem daliśmy plamę na całej linii, trudno. Teraz subiektywnym okiem amatora i bez animozji: zdziwił mnie wybór najlepszego psa argumentowany lepszym ruchem (w championach obstawiał bym Shapalego albo Draka, ale ponoć nie ten kolor Shapa hihi....) i gratulacje dla Mariolki za dobre oko - kozacki się ten Wasz Oumiak zrobił. Na podstawie kilkudziesięciu wystaw ośmielam się wysunąć następującą teorię: "Lepszy ruch" = pies szybciej biegnie. Czekam, aż HERA skończy zmieniać sierść ;) Pzdr
Nitor-Nivalis Posted April 30, 2007 Author Posted April 30, 2007 GRATULACJE DLA WSZYSTKICH WALCZĄCYCH W OPOLU :multi: :multi: :multi: I też się uśmiecham o foteczki :) Szczególne gratki dla Marioli i Moniki. I dozobaczenia w Dobrym Mieście :)
flashka-g Posted April 30, 2007 Posted April 30, 2007 [QUOTE]Teraz subiektywnym okiem amatora i bez animozji: zdziwił mnie wybór najlepszego psa argumentowany lepszym ruchem (w championach obstawiał bym Shapalego albo Draka, ale ponoć nie ten kolor Shapa hihi....) i gratulacje dla Mariolki za dobre oko - kozacki się ten Wasz Oumiak zrobił. [/QUOTE] No te beżowe i rude mniej efektowne:eviltong: wiec tak ten ruch Hery na nic Ci sie nie zda jak sedzia bedzie tak wybierał;) Szejkuś sie podobał bardzo m.in sedziemu co wybierał BOG V.. no szkoda ze BOBa nie dostał. Ale nie teraz to kiedy indziej:evil_lol:
zpr Posted April 30, 2007 Posted April 30, 2007 [SIZE=3][COLOR=red][B]Siberian Husky CACIB Opole 29.04.2007[/B][/COLOR][/SIZE] [B][SIZE=3][COLOR=#ff0000][/COLOR][/SIZE][/B] [URL]http://zpr.huskies.pl/opole_miniatura/[/URL] ;)
jolka11 Posted April 30, 2007 Posted April 30, 2007 [quote name='mortikia'][CENTER][SIZE=3][B]Serdecznie gratulacje!!!![/B][/SIZE] Ps. Kto pochwali się zdjęciami ? :lol: ;) :cool3: [/CENTER] [/quote] No właśnie ,Kto? Ślicznie proszę o fotki :lol:
zpr Posted April 30, 2007 Posted April 30, 2007 [B][COLOR=red]Siberian Husky cacib Opole 29.04.2007[/COLOR][/B] [URL]http://zpr.huskies.pl/opole_miniatura/[/URL]
Malvina Posted April 30, 2007 Posted April 30, 2007 Świetne zdjęcia;) Najbardziej podoba mi sie to z ziewającą Lavią:lol:
Asdf Posted April 30, 2007 Posted April 30, 2007 [COLOR=Navy]Gatulacje dla wszystkich zwycięzców wystawy w OPOLU!!!! :) Szkoda,że nie mogłam z wami być... Już się stęskniłam :diabloti: [/COLOR]
ewcia Posted May 1, 2007 Posted May 1, 2007 Ja również gratuluję zwycięzcom:multi: Łezka aż mi się w oku kręci na wspomnienia o owystawach... Brakuje mi tego klimatu!!! Oj jak brakuje... No cóż pozostaje mi śledzić wyniki na bieżąco! Może ktoś podeśle mi na skrzynkę trochę fotek z wystaw 2007??? :cool3: :placz: ([EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL]) Pozdrawiam Ewa
Malvina Posted May 1, 2007 Posted May 1, 2007 Kto wybiera się do Łodzi:cool3: Tradycyjnie już Asia powalczy z Lavią w otwartej:razz:
Cyraneczka Posted May 1, 2007 Posted May 1, 2007 [B][SIZE=4][COLOR=Red]W Dobrym Mieście BOB dla PEGASO :multi::multi::multi: Gratulacje!!!:multi: [/COLOR][/SIZE][/B]
piotrjan Posted May 1, 2007 Posted May 1, 2007 DOBRE MIASTO 2007 PSY kl. młodzieży - CERBER Husky Team - [B]Zw Mł[/B] kl. pośrednia - Winterfrost's PEGASO [B]CWC , BOB , [COLOR=red]II BOG[/COLOR][/B] - DENVER Chejenne kl. championów - Arktogea BLACK DIAMOND [B]CWC[/B] kl. weteranów - BURSZTYN z Coyoacan FCI SUKI kl. młodzieży - DREAM'S SERENGETTI Bricassart - CHIMERA Husky Team [B]Zw MŁ , NJwr[/B] kl. otwarta - JAGIENKA z Coyoacan FCI [B]CWC , BOS [/B] kl. championów - Winterfrost's LARA CTOFT [B]CWC[/B]
piotrjan Posted May 1, 2007 Posted May 1, 2007 [SIZE=4]Gratulacje dla Ewy i Kasi oraz ich wspaniałych psów . :multi: :p :multi: :p :multi: [/SIZE]
Asdf Posted May 1, 2007 Posted May 1, 2007 [CENTER][COLOR=navy]GRATULACJE DLA WSZYSTKICH ZWYCIĘZCÓW Z[/COLOR][COLOR=navy] DOBREGO MIASTA!!!![/COLOR][/CENTER]
flashka-g Posted May 1, 2007 Posted May 1, 2007 mozemy pouzupelniac;) PSY kl. szczeniąt - 3 kl. młodzieży - 5 Oumiak`s BAY OF PASSION kl. pośrednia - 5 kl. otwarta - 12 Laredo de Ciukci kl. championów - 4 Easy Rider Hydrargium kl. weteranów - 1 Bursztyn z Coyoacan SUKI kl. szczeniąt - 2 kl. młodzieży - 10 kl. pośrednia - 11 FAMA Sądeckie Pieszczochy kl. otwarta - 14 Arctic Champions AMERICAN BEAUTY kl. championów - 3 PRECIOUS PEPPER Of Nordica
piotrjan Posted May 1, 2007 Posted May 1, 2007 PSY kl. szczeniąt - 3 kl. młodzieży - 5 Oumiak`s BAY OF PASSION kl. pośrednia - 5 kl. otwarta - 12 SWIFT WOLF Fortunatus Laredo de Ciukci kl. championów - 4 Easy Rider Hydrargium kl. weteranów - 1 Bursztyn z Coyoacan SUKI kl. szczeniąt - 2 kl. młodzieży - 10 kl. pośrednia - 11 FAMA Sądeckie Pieszczochy kl. otwarta - 14 Arctic Champions AMERICAN BEAUTY kl. championów - 3 PRECIOUS PEPPER Of Nordica
HUSKYTEAM Posted May 2, 2007 Posted May 2, 2007 Mała korekta do wyników z Dobrego Miasta: CERBER Huskyteam NjJunior + II BOG Junior mimo fatalnego zachowania na ringu honorowym. Gratulacja dla Ewki i Mumina i Kasi z Jagną, z Wami przegrać to jak wygrać :-) Teraz tradycyjnie krótka relacja laika: sędziowanie niezwykle miłe i sprawne, jednak nie zawsze odpowiadające rzeczywistości. Ruch był oceniany długością wykroku a nie wydajnością, dodatkowo mój psiak z kiepskim grzbietem dostał opis "doskonała linia górna" i wygrał ruchem porównanie z CHIMERĄ, która jest zdecydowanie lepsza w ruchu pod każdym względem (nie mówiąc o tym, że dłuższy tułów predysponuje ją do wydajnej pracy w zaprzęgu). To jednak drobiazgi i ogólnie chyba wszyscy byliśmy zadowoleni. Tajemnicą pozostaje dla mnie II miejsce Mumia na BOG (Amerykańska Akita jest pewnie rewelacyjna, ale akurat nie za bardzo współpracowała z p. Tomkiem tym razem), ale nic, i tak super i husky rządzą :) Do zobaczenia w Łodzi!
Recommended Posts