akcja_proanimal Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 ZADZWONIŁA DZIS DO MNIE KOBIETA Z CZĘSTOCHOWY ROZPACZLIWIE POSZUKUJE TYMCZASU DLA PSA PO WYPADKU - PONIEWAŻ ZOSTAŁA PONIEKĄD OSZUKANA PRZEZ LOKALNYCH ANIMALSÓW W CZĘSTOCHOWIE. OTO OGŁOSZENIE PSIAKA Z ALLEGRO: Mały czarno-biały piesek do adopcji (761872614) - Aukcje internetowe Allegro Oddam do adopcji 5- letniego psa po wypadku. Pies został umieszczony u mnie na „tymczas”, aby mógł dojść do zdrowia. Umieszczenie go w schronisku groziło natychmiastowym uśpieniem. Partyzant (tak chwilowo został nazwany na potrzeby ogłoszeń) jest pod opieką weterynarza (na koszt fundacji z czestochowy) i bardzo ładnie dochodzi do siebie (staje już o własnych siłach na tylnich poszkodowanych w wypadku nóżkach). Z moich kilkudniowych obserwacji wynika, że zwierzak umie chodzić w kagańcu, na smyczy, nie ciągnie, nie załatwia się w domu (nawet po wypadku nie brudził w domu), jest przyjazny dla innych zwierząt (okazuje radość wobec moich dwóch psów jednak one nie akceptują jego). Z każdym dniem jest co raz weselszy i okazuje radość życia. Pies potrzebuje osoby, która otoczy go troską i przyjmie do swojego domu, aby nie trafił po leczeniu do schroniska, gdzie za pewne przywrócone mu w tej chwili nadzieje i motywacja do życia pójdą na marne. Sprawa jest pilna gdyż moje psy cierpią z powodu gościa. Partyzant przyzwyczajając się do obecnych warunków i do mnie również dozna rozczarowania kiedy będzie musiał trafić do schroniska. W moim mieszkaniu jest bardzo ciasno i jest to dodatkowy argument z powodu którego u mnie zostać nie może. [SIZE="3"]Więcej informacji o Partyzancie: 605 548 693 lub gg: 5454414. Nie zależy mi na pieniądzach tylko na dobrym domu dla psa. TU ZDJECIE MALUCHA: Quote
Cajus JB Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 Chętnie wkleję Partyzanta wraz z opisem u siebie na nk. Może ktoś się zainteresuje. Link do mnie Logowanie do nasza-klasa.pl Powodzenia Partyzant Quote
akcja_proanimal Posted October 5, 2009 Author Posted October 5, 2009 Dzięki! Może ktoś sie zainteresuje... Ale temat niknie w tym całym morzu ogłoszeń na dogo... NIgdy nie umiem tego tak ogarnąć żeby wątek był czytany..... Jeśli możecie jakoś pomóc to prosze o każde wsparcie. Sprawa jest pilna. Quote
Cajus JB Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 Już wklejam i polecam. Mam nadzieję, że się uda jak najszybciej znaleźć Partyzantowi dom Powodzenia Partyzant Quote
Cajus JB Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 To pytanie do akcja_proanimal. Na moje polecenia nikt nie odpowiedział. Quote
ivette3 Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 mam nadzieję , że z Partyzantem jest wszystko dobrze... Quote
Cajus JB Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 I jak tam Partyzant? Podobno trafił do domku? Czy może ktoś się zorientować? Strasznie tutaj cichutko. Quote
_Mona Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 W pon 26.10.09 skontaktowałam się z florida_blue i dowiedziałam się, że Partyzant zostaje na stałe :loveu: u rodziców Marty w miejscowości k/Czestochowy. Był tam w DT i postanowiono go zostawić na stałe z racji jego wieku. Sprawa nie aktualna , znalazł już dom :loveu: P.S. Partyzant ma już 3 wątki założone ;) Quote
Cajus JB Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 To ten główny http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=148195 Quote
_Mona Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 na wątkach już jest info , że Partyzant znalazł DS :loveu: Quote
ivette3 Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 BARDZO PROSZĘ O POMOC w sprawie Partyzanta,którego prawdziwy los ,bardzo mnie niepokoi................ !!!!! Sprawa jest pilna, a ja czuję się bezradna z powodów wyjaśnionych na wątku założonym przez Florida-blue..... Link do tego wątku i strony 12 ,gdzie wyjaśniam sedno problemu: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=148195&page=12 Quote
_Mona Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 Ja też chętnie chciałabym się dowiedzieć co w końcu się dzieje u Partyzanta... proszę o info i zdj.... Quote
ivette3 Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 Niestety sprawy się nie wyjaśniają ,a wręcz kąplikują :( . Przebieg tej przedziwnej - niepokojącej historii na wyżej podanym wątku założonym przez floridę..... Quote
Recommended Posts