Bjuta Posted February 19, 2010 Posted February 19, 2010 Gratulacje!!! Bardzo się cieszę! Czyli mogę przełożyć deklarację z Esterka na [URL="http://www.dogomania.pl/threads/179496-12-ta-wiosna-Dylanki-w-schronie-NIE-Jest-hotelik-Pomocy-Liczy-siAE-kaA-da-zA-otA-wka"]Dylankę? [/URL] Quote
figanadrzewna Posted February 19, 2010 Posted February 19, 2010 jasny gwint, udało się :multi: Tyle czasu czekał i teraz wiadomo na co? Na ten najlepszy domek dla siebie, żadnych półśrodków od razu full wypas :evil_lol: Quote
Nikus Posted February 19, 2010 Posted February 19, 2010 Jeżeli nie znajdzie się chętny(a) na wycieczkę z Kisiaraf w niedzielę to ja mam propozycję:) też na niedzielę Krysiu:)... Quote
Asiaczek Posted February 19, 2010 Posted February 19, 2010 Cieszę się z nowego domku dla Estera, taka super wiadomość, oby jak najczęściej była czytana na DGM... Pzdr. Quote
Kisiaraf Posted February 19, 2010 Author Posted February 19, 2010 [quote name='figanadrzewna']jasny gwint, udało się :multi: Tyle czasu czekał i teraz wiadomo na co? Na ten najlepszy domek dla siebie, żadnych półśrodków od razu full wypas :evil_lol:[/QUOTE] Udało udało :) Już dawno tak się nie cieszyłam tak jak piszesz to ten wyśniony domek :) Bjutko tak możesz przerzucić deklaracje na inną biede-dzieki za wszystkie wpłaty. Dziękujemy wszystkim deklarowiczom-uratowaliście tego psiaka!!!!! :loveu: A nikt nie jest chętny na niedzielną wycieczke? No prosze Nikus ma jakiegoś Asa w rękawie ;)-dzięki Quote
maciaszek Posted February 19, 2010 Posted February 19, 2010 W niedzielę pracuję, więc odpadam jako towarzyszka podróży... Quote
Kisiaraf Posted February 20, 2010 Author Posted February 20, 2010 Tak tak jutro :) Nikus wyciągną tego Asa i pomoże mi jutro za co bardzo dziękuje. Ja z domku startuje koło 12-13. Tak się ciesze, że zobacze tego naszego pędzi strusia :) TYlko musze aparatu nie zapomnieć. Quote
iwona213 Posted February 20, 2010 Posted February 20, 2010 no proszę Krysia z Nikim odbierali Esterka ze schronu i teraz razem go zawiozą do nowego domku ;) no to czekamy na zdjęcia :) Quote
Nikus Posted February 20, 2010 Posted February 20, 2010 [quote name='iwona213']no proszę Krysia z Nikim odbierali Esterka ze schronu i teraz razem go zawiozą do nowego domku ;) no to czekamy na zdjęcia :)[/QUOTE] Myślę,że to całkiem fajne zakończenie jednego etapu a rozpoczęcie nowego dla Esterka;) Fotki będą pod warunkiem,że zdążymy je zrobić temu szybkościowcowi:evil_lol: Quote
pietrucha204 Posted February 20, 2010 Posted February 20, 2010 hehe to chociaż w aucie zróbcie i w nowym domu :) chyba, że po aucie tez będzie śmigał:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Nikus Posted February 20, 2010 Posted February 20, 2010 No po aucie to on jak jechał do Agi do hoteliku to tak śmigał pod fotelami ,że nie mogliśmy go wydostać:evil_lol:. "Pamiątkę" z tego wyjazdu mam do dziś;) ,ale nie mam o to do niego pretensji:lol: Quote
maciaszek Posted February 20, 2010 Posted February 20, 2010 A ja życzę spokojnej i udanej podróży! I trzymam kciuki za nowy domek, żeby wszystko było ok :). Quote
an1a Posted February 20, 2010 Posted February 20, 2010 Ester ma 172,5zł na koncie. Jaka jest decyzja w sprawie tych pieniędzy? Quote
Kisiaraf Posted February 20, 2010 Author Posted February 20, 2010 Przepraszam, że nie odpisałam na smska. Przelej pieniądze na hotelik-dzięki :) Quote
Jasza Posted February 21, 2010 Posted February 21, 2010 To już dzisiaj, no nie? Trzymam kciuki za szczęśliwą podróż! Jedżcie ostrożnie i wracajcie ! A Tobie Esterku - niech się w nowym domu wiedzie jak najlepiej! Bądź grzeczny i nie poluj na koty! Quote
Asiaczek Posted February 21, 2010 Posted February 21, 2010 A będą dzisiaj jakies wieści z podróży...? Pzdr. Quote
maciaszek Posted February 21, 2010 Posted February 21, 2010 I jak? I jak? :) :) Siedzimy jak na szpilkach... Quote
Kisiaraf Posted February 21, 2010 Author Posted February 21, 2010 Już jestem jest BOSKO :) Teraz burczy w brzuchu wracam później z pełnym brzuszkiem i dddddługaśna relacją!!!!!! Nikus stokrotne dzięki!!!!!! Oczywiście będą też focie!!!!!!!!!! Quote
maciaszek Posted February 21, 2010 Posted February 21, 2010 Juhuuuuuu :multi: :multi: :multi:. To czekamy cierpliwie :). Smacznego! Quote
Nikus Posted February 21, 2010 Posted February 21, 2010 :) Powiem krótko-resztę napisze Kisiaraf- Domek -Marzenie...czasem warto poczekać troszkę by taki wypatrzył psa...Ja jestem pod wrażeniem tego co zobaczyłem:) cioteczki Ester nie mógł lepiej trafić:) Quote
Jasza Posted February 21, 2010 Posted February 21, 2010 No to już możemy czekać spokojnie na relację! Jak bosko - to bosko! Esterku...jak sobie przypomnę tego przerażonego osiołka ktorym byłeś... Quote
Nikus Posted February 21, 2010 Posted February 21, 2010 [quote name='Jasza']No to już możemy czekać spokojnie na relację! Jak bosko - to bosko! Esterku...jak sobie przypomnę tego przerażonego osiołka ktorym byłeś...[/QUOTE] Tak..ja go też pamiętam innego dlatego wielkie dzięki dla Agi:lol: bo to jej zasługa,że pies wyszedł na prostą ..Wielki szacun dla hoteliku - to nie był czas stracony:):):) Quote
Recommended Posts