Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Gratulacje!!! Bardzo się cieszę! Czyli mogę przełożyć deklarację z Esterka na [URL="http://www.dogomania.pl/threads/179496-12-ta-wiosna-Dylanki-w-schronie-NIE-Jest-hotelik-Pomocy-Liczy-siAE-kaA-da-zA-otA-wka"]Dylankę? [/URL]

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='figanadrzewna']jasny gwint, udało się :multi: Tyle czasu czekał i teraz wiadomo na co? Na ten najlepszy domek dla siebie, żadnych półśrodków od razu full wypas :evil_lol:[/QUOTE]
Udało udało :)
Już dawno tak się nie cieszyłam tak jak piszesz to ten wyśniony domek :)
Bjutko tak możesz przerzucić deklaracje na inną biede-dzieki za wszystkie wpłaty. Dziękujemy wszystkim deklarowiczom-uratowaliście tego psiaka!!!!! :loveu:
A nikt nie jest chętny na niedzielną wycieczke?
No prosze Nikus ma jakiegoś Asa w rękawie ;)-dzięki

Posted

Tak tak jutro :)
Nikus wyciągną tego Asa i pomoże mi jutro za co bardzo dziękuje.
Ja z domku startuje koło 12-13. Tak się ciesze, że zobacze tego naszego pędzi strusia :)
TYlko musze aparatu nie zapomnieć.

Posted

[quote name='iwona213']no proszę Krysia z Nikim odbierali Esterka ze schronu i teraz razem go zawiozą do nowego domku ;) no to czekamy na zdjęcia :)[/QUOTE]

Myślę,że to całkiem fajne zakończenie jednego etapu a rozpoczęcie nowego dla Esterka;) Fotki będą pod warunkiem,że zdążymy je zrobić temu szybkościowcowi:evil_lol:

Posted

No po aucie to on jak jechał do Agi do hoteliku to tak śmigał pod fotelami ,że nie mogliśmy go wydostać:evil_lol:.
"Pamiątkę" z tego wyjazdu mam do dziś;) ,ale nie mam o to do niego pretensji:lol:

Posted

To już dzisiaj, no nie?
Trzymam kciuki za szczęśliwą podróż!
Jedżcie ostrożnie i wracajcie !
A Tobie Esterku - niech się w nowym domu wiedzie jak najlepiej!
Bądź grzeczny i nie poluj na koty!

Posted

Już jestem jest BOSKO :)
Teraz burczy w brzuchu wracam później z pełnym brzuszkiem i dddddługaśna relacją!!!!!!
Nikus stokrotne dzięki!!!!!!
Oczywiście będą też focie!!!!!!!!!!

Posted

:) Powiem krótko-resztę napisze Kisiaraf- Domek -Marzenie...czasem warto poczekać troszkę by taki wypatrzył psa...Ja jestem pod wrażeniem tego co zobaczyłem:) cioteczki Ester nie mógł lepiej trafić:)

Posted

No to już możemy czekać spokojnie na relację!
Jak bosko - to bosko!
Esterku...jak sobie przypomnę tego przerażonego osiołka ktorym byłeś...

Posted

[quote name='Jasza']No to już możemy czekać spokojnie na relację!
Jak bosko - to bosko!
Esterku...jak sobie przypomnę tego przerażonego osiołka ktorym byłeś...[/QUOTE]

Tak..ja go też pamiętam innego dlatego wielkie dzięki dla Agi:lol: bo to jej zasługa,że pies wyszedł na prostą ..Wielki szacun dla hoteliku - to nie był czas stracony:):):)