Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='maciaszek']Myślę, że nawet trzeba by ją tam wrzucić... I mod powinien jej dożywotniego bana walnąć.[/QUOTE]
Wątkiem Fredzi, służe. Tego beniowego nie pamietam, ale wielbiciele beniów myśle, ze beda pamiątac.

Posted

[quote name='bela51']Wątkiem Fredzi, służe. Tego beniowego nie pamietam, ale wielbiciele beniów myśle, ze beda pamiątac.[/QUOTE]

[B]bela51[/B], umieść ją na czarnych kwiatkach.

Posted

[quote name='maciaszek']Jest już na czarnych kwiatkach deklarowiczów. Umieściła ją tam figanadrzewna. Zresztą nie tylko ona.[/QUOTE]
Powinna dostać dozywotniego bana, Rozłozyła kilka wątków, deklarując duze kwoty i nie wplacając ani złotówki.

Posted

[quote name='bela51']Powinna dostać dozywotniego bana, Rozłozyła kilka wątków, deklarując duze kwoty i nie wplacając ani złotówki.[/QUOTE]
Szczerze pisząc mnie też "pomogła" podjąć decyzje by wyciągnąć Esterka ze schronu, a teraz borykamy się z takimi problemami :(.
Mam jednak nadzieje, że jakoś wybrniemy z tego ja wciąż wysyłam PW i licze na cud.

Posted

Już wysłałam rano :)
Napisałam też maila do An1a z zapytaniem jak teraz "stoi" Esterek.
Przy okazji Maciaszek pytanko jak obfotgrafuje kolejne fanty zrobiła byś kolejny bazarek?
A może ktoś z odwiedzających ma jakieś ciekawe rzeczy?
Sytuacja Esterka spędza mi sen z powiek :( Niewiem co jeszcze mogla bym zrobić :(

Posted

[quote name='Kisiaraf']To białe złoto ;)
A dzięki to ja Tobie.
Figa gdyby Ci się udało coś wyszperać było by cudnie!!!![/QUOTE]

Kisiaraf, zastrzel mnie... zapomniałam, że miałam zrobić firmówkę dla Estera.... robimy psiakom, ktore szkolimy takie ogloszenia papierowe, sa porozwieszane w roznych miejscach w Katowicach i nie tylko.... tylko jak był domek na horyzoncie to wypadlo mi to z glowy...... ale zrobię! Sorry za moje ciapostwo :P

Posted

Lara nie masz za co przepraszać ja też troszke "wyluzowałam" z ogłoszeniami jak zjawiła się Pani z Dąbrowy :(
"ciapostwo" chyba żartujesz masz na swoich barkach tyle spraw i z każdej wywiązujesz się w 100% dzięki za wszystko!!!

Posted

[quote name='Kisiaraf']Lara nie masz za co przepraszać ja też troszke "wyluzowałam" z ogłoszeniami jak zjawiła się Pani z Dąbrowy :(
"ciapostwo" chyba żartujesz masz na swoich barkach tyle spraw i z każdej wywiązujesz się w 100% dzięki za wszystko!!![/QUOTE]

;) oki, to robię firmówkę ;)

Posted

[quote name='maciaszek']Kiedy przypada termin kolejnej wpłaty?[/QUOTE]

no właśnie ja też powinnam :oops: ale na tym Dogo trudno znaleźć swoje posty, wyszukiwarki też nie dizałają :shake:

poproszę o info na PW

Posted

[SIZE=3][FONT=Times New Roman]Asiaczek u nas na wątku nic nie pisałaś o jednorazowej wpłacie, musisz szukać dalej.[/FONT][/SIZE]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman]Maciaszek termin minął 6 lutego :( na razie zbieramy dalej-ja wyślę wszystko z bazarku to co było na przesyłki też ale tylko tyle mogę zrobić.[/FONT][/SIZE]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman]Paros faktycznie Ty też zaraz wyślę PW.[/FONT][/SIZE]

Posted

Kochani dzwoniła do mnie Pani :):):) znalazła Esterka w ogłoszeniach w necie :)
Jest z Rybnika-wieczorkiem (teraz jestem z moja córcią i napisanie nawet tego postu graniczy z cudem hiiihih) poszukam kogoś z tamtej okolicy na wizyte.
Pani mieszka w domu Ester będzie na stałe w domciu. Powiedziała, że mieszka gdzieś w dolince otoczoej lasami-ciężko z zasięgiem.
Ale się ciesze musiałam się z Wami podzielić tą informacją od razu. Wieczorkiem napisze więcej o Pani teraz znikam do Beatki.
Mam nadzieje, że do trzech razy sztuka.........

Posted

[quote name='Kisiaraf']Kochani dzwoniła do mnie Pani :):):) znalazła Esterka w ogłoszeniach w necie :)
Jest z Rybnika-wieczorkiem (teraz jestem z moja córcią i napisanie nawet tego postu graniczy z cudem hiiihih) poszukam kogoś z tamtej okolicy na wizyte.
Pani mieszka w domu Ester będzie na stałe w domciu. Powiedziała, że mieszka gdzieś w dolince otoczoej lasami-ciężko z zasięgiem.
Ale się ciesze musiałam się z Wami podzielić tą informacją od razu. Wieczorkiem napisze więcej o Pani teraz znikam do Beatki.
Mam nadzieje, że do trzech razy sztuka.........[/QUOTE]

Super :D

mocno trzymam kciuki :D

Posted

Kisiaraf, z Rybnika jest Alicja - [url]http://www.dogomania.pl/members/4906-Alicja[/url]
Trzymam kciuki!

A za hotelik musimy zapłacić. Nie można zwlekać, to nie Agi wina, że nie mamy kasy... Podlicz ile brakuje i dopłacimy z katowickiego konta, bo innego wyjścia nie ma...